Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Metobolizman nasil kilo verme durumun ne alemde merak ettim canim
Kolay alip zor verenlerdenim ben de :) kacamak yapmasam biraz da spor yapsam kolay veriyorum aslinda ama bi yerde direnc noktasina geliyor kilo vermem duruyor.iste orda zorluk cekiyorum
Aynen oyle.mayis ayindan beri forumdayim bu deneme sureci konusunda sabirsizim sanirim

Daha yeni geldim diye sanirim neden ayrilmak istedigini baska takima gecmek istedigini anlayamadim

11 aralik sali

Sabah
Ceyrek ekmek
1 dilim peynir
1 zeytin

Ogle
1 kucuk tahinli kurabiye
Taze Sıkılmış nar 1 bardak
Aksam
3 parca tavuk
Yarim tabak bulgur pilavi

3 zeytin

Kizlar ben gece kuşuyum o yuzden buralar bu saatte tenha geliyor
Kilo cizelgemi yenileyemiyorum bilgisayarim garantide normalde kilom 81.5 o cizelge onceden kalma .

HERKESE GUNAYDINN KIZLAR
BEN 3. Takımdan merve
Hepinize saglıklı, güzel menülü,mutlu , umutlu, huzurlu sevdıklerınızle beraber bi gün gecirmenizi diliyorumm
Hedef kılolarınıza tez zamanda ulasmanız dılegıyle HOŞCAKALIN

1

Tesekkurler canim bilgi icin bir daha ki sefere daha dikkatli olurum. Bunu keske daha once ogrenseydim yok yok ama yine de kacamak yapabilirdim

2

Hayirlisi olsun canim sana da bol kilo vermeler. Umarim bu motivasyonun hic bozulmaz da biran once istedigin kg ya kavusur ve sabitlenirsin.
Ara da ugra ama

3

Bugun biraz gec kaldim yazmakta hemen dunku menumu paylasayim

Sabah 10:30
Karisik tost
Light kola

Ogle 17:00
3 findikli kurabiye

Aksam 19:30
Balik bol salata

Ara 10 adt findik

Merhaba arkadaşlar

Takımın durumu nedir, ne değildir hiç bilmiyorum ama eski 5. takımlı olarak tekrar gelmek istiyorum :26: çünkü kilo aldım..Mezun olduğum halde kilo aldım.Bana en kısa sürede dönerseniz sevinirim Kuralları, yarışma şartlarını, yapmamız gerekenleri yani kısaca hepsini biliyorum :26: acilen burada olmaya ihtiyacım var..Kilo vermek bir tek burada zevkli işkence çekiyorum

Lütfen bana en kısa sürede yazınnnnnnn

Kaderimiz ayni galiba :)
3

Bugun biraz gec kaldim yazmakta hemen dunku menumu paylasayim

Sabah 10:30
Karisik tost
Light kola

Ogle 17:00
3 findikli kurabiye

Aksam 19:30
Balik bol salata

Ara 10 adt findik

Balik kac tane kucuk mu buyuk mu?
Karisik tost olmamis.onceden diyetistyenim mecburi kaldigimizda en fazla sandavic ekmegi buyuklugunde sade beyaz peynir marul ve domatesi tost onermisti inanilmaz lezzetli ve hafif oluyor.light yada normal kolayiasitlileri hayatimizdan cikarmamiz lazim.kurabiye de cok buyuk degilse kacamak olarak olabilir :) aksam yemeginde ekmek yemedigin icin tebrikler

4
Balik orta boy cipura ve kurabiyeler ceviz buyuklugunde . Su asit olayini biraz arastirip bilgilenmek istiyorum aslinda. Gecen gun yarim lt alkali su yapip ictim fena degildi. Diyete gercekten faydali birsey mi? Yardimci olursan tavsiyelerde bulunursan cok sevinirim

Çok faydalı diye okudum canim.telden kopyalayamadim google a yaz cikiyor ben milliyet blog sayfasindan okudum. Forumda da vardir muhtemelen

Kizlar dersten 10da ciktim hafta sonuna 8 dersten sinavim var hala ders calisiyorum.uyku da bastirdi ya neyse artik kahve kahve sabaha kadar yolu var.

merhaba cnm..gamzecigim 5.takim bundan yaklasik 3 hafta önce kapanma karari aldi..kadis te kaptanligi devralip takimi yeniden kurma cabasinda..cnm eger sende burda olursan eminimki diger arkadaslarla birlikte takimi kisa sürede toparlarsiniz..
yeni arkadaslar cagirarark ve bol paylasimla bunu basarmak zor degil..
ben 3.takim kaptaniyim,ne zaman yardima ihtiyaciniz olursa seslenmeniz yetreli

1

Kizlar herkese gunaydin
Dunku menum

Sabah 10:00
1 adt kasarli tost ( normal ekmekle ama dilimler kucuktu )

Ara 12:30 7 adt findik

Ogle 15:00
4 yk sebze yemegi
3 yk pilav
Yarim demet maydonoz

Ara 17:00 1 avuc leblebi 1 kucuk kurabiye

Aksam 19:00
5 yk sebze yemegi
1 dilim ekmek

Inanmasi zor ama direndim ve 4 lt su ictim. Spor yok.

Not: reglim bitti gibi bu sabah tartildim 65,6 kg yum yani gecen cuma gunu olan kg ma donebilmisim :)

Alintidir kk den

alkali diyet, 30 günlük, 10 kilo verin:)
haftada 3, ayda 10 kilo verin

kısaca;

günde en az 3lt alkali su (karbonat, limon, elma sirkesi olabilir)
taşıması kolay olduğu için karbonatlı su içiyorum ben, 1 lt ye 1 çay kaşığı
sabahları 11 e kadar kahvaltı yok sadece 1lt alkali su içilecek, meyve çayları da içilebilir ama 1lt ye dahil değil unutmayın
su içimi yemekten yarım saat önce bırakılmalı, 1 saat sonra başlanmalıdır
11.00-16.00 arası yemek serbest belli bir miktar yok
tavuk, sut, peynir, yumurta YOK
çay, kutu meyve suları, kahve, kola gibi asitli içecekler YOK
saat 16.00 dan sonra sadece çorba gibi çiğnenmeyecek şeyler yenilecek, meyve çayları içilebilir özellikle tarçınlı elma kabuklu çay dedi ama nasıl yapılıyor bilmiyorum :)
30 gün sonunda vucudunuzdaki değişimleri farkedeceksiniz, selülit denen şey kaybolacak

aklıma gelenler bunlar
benim 2. günüm gayet ii gidiyor acıkmıyorum oyle aman da aman
selülit deyince bittim ben zaten :))))
Düzenleyen: patiks Düzenleme Tarihi : 07-01-2013 Düzenleme Saati 20

Ben biraz olsun alkali yasamaya calisayim bakayim nasil olacak

Bu gun dikkat edersen yarin tarti icin kac gram versen kardir :) canim su icmen guzel ama suyu fazla abartmaktanbyana degilim iki bucuk -3 litre ideali bence.ben de keskenicebilsem

Carsamba

Sabah
1 kurabiye
1 bardak süt

Ogle
1 paket Mavi yesil ligtin mısır pirinc patlagi
1 ucubir arada nescafe

Akdam 1 kır pidesi

Spor yok
1.5 litre su

Kizlar aksam yemekle ugrasmamak icin kir pidesi aldim hemen derse gectimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…