Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın canı. Ben iki aydıröaynıydım üç günde bir kilo vermişim 65 e düşeyim bende yürüyeceğim

Eşim doğuma kadar beni zorla yedirdi sonrada bu ne hal ben seninle dışarı çıkmam dedi azmettim 90 68 e geldim.lafı açılmışken tartıldım pardan 67 kilo olmuşum detoksa devam çok şükür

Ben bu hafta verememisim 77 yim.gecen hafta 3 kilobirden gitmisti.ama gecen gun cok yedim ya sanırım ondan oldu.bu sabah sadece sutlu kahve ictim.bu hafta daha dikkat edeyim bakalım

Günaydın canı. Ben iki aydıröaynıydım üç günde bir kilo vermişim 65 e düşeyim bende yürüyeceğim

oo süpperr.. bende tam morelimi bozmuşken internette yazı okudum biraz rahatladım..
spor yapıyorsanız kilo bile alabilirsiniz yazıyordu ama giydiğiniz kıyafetlerden anlarsınız yazıyordu.. evet giremediğim pantolonlara giriyorum ama hala ve hala tartıda bi eksilme göremiyorum

merhaba beni de takıma alın:)
biraz bilgi vereyım 27 yaşındayım hala bekarım:))
boyum 174 şuan 79 kiloyum 2 haftadır sağlıklı beslenme spor falan 2 kg verdim. 63 kilo olmak istiyorum. düzenli spor yapıyorum takımlarla ilgili çok bilgim yok biraz bakayım ama pratik bir şekilde anlatan olursa sevinirim

selam kızlar,ben 8.takım kaptanı moni.kadiscim yoğun bende listenizi hazırlıyım dedim.
purmelal ve nserin ,kadis sizleri bu hafta listeye dahil edeceğini söylemiş o yüzden sizlerde listedesiniz ama kilo veremedim bu hafta listede olmak istemiyorum diyen varsa tekrar belirtsin .onu haftaya alır kadis listeye.

**5.TAKIM 341. ETAP***

kadis ( 74,2/ / / %)
gejicash (64,9// /%)
purmelal(80,0/ / /% )yeni üye hedef kilo 60
nserin(76,0/ / /% )yeni üye hedef kilo 70

5. TAKIM ORTALAMASI:%

Son düzenleme:
canım hoşgeldin,takım kaptanı kadis arkadaşımız.
kendisi bu ara biraz yoğun olduğundan seni ben davet ettim.
1.sayfada takım kuralları yazıyor canım,çok zor değil bol paylaşım ve bol eksili kilolar yeterli

okudum canım tamamdır. inşallah başarılı sonuçlar çıkar elimden geleni yaparım ben de.
ben kalori hesabı yapıyorum proteine ağırlık vermeye çalışıyorum. dün çok fena ucunu kaçırdım sürekli dışardaydım.
bugün 8 de yağsız omlet 2 dlm çavdar ekmeği biraz peynir zeytin ve roka salatası yedim
1 haftadır farenjitle uğraştığımdan her gün bir kaşık bal yutuyorum ıhlamur ve sütle onu da ara öğün olarak yazdım kendime. günde 4 ltreye yakın su içiyorum suyu hep çok içerim zaten.

geçmiş olsun canım,inşallah hep birlikte bol bol kilolar veririz

hoşgeldin canım aramıza başlangıç ve hedef kilonu yazar mısınız haftaya listede olursun tatlım

**5.TAKIM 341. ETAP***

kadis ( 74,2/ 75,2/-1 / %-1,35)
gejicash (64,9// /%)
purmelal(80,0/77 /1,5 /%1,88 )yeni üye hedef kilo 60 kilosu 2 ye bölündü

5. TAKIM ORTALAMASI:%

Ben bu hafta verememisim 77 yim.gecen hafta 3 kilobirden gitmisti.ama gecen gun cok yedim ya sanırım ondan oldu.bu sabah sadece sutlu kahve ictim.bu hafta daha dikkat edeyim bakalım

ilk hafta çok gider canı sonra durulur bu kilo verme işi hep böyle
önemli olan istikrarı koruyabilmek dikkat edersen yine vereceksin emin ol

beni haftaya alın listeye : gerçi bu hafta alsanızda bişiy değişmeyecek hep aynı kilodayım

Tesekkurler kadiscim
Nesrincim ben de veremedim bu hafta ama bence listeye gir cunku bi sorumluluk yukluyor insana.ben suan bile acayip motive oldum bu hafta gldecek kilolarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…