- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #100.961
maşallah umarım 5. gününü beraber görürüz..
bence sabah ilk önce sıvı tüket ondan sonra katı gıda al malum mide kaç gündür hep sıvı alıyordu...
benimde morelim çok bozuk sabah tartıldım bişiy değişmemiş geçen hafta ile aynıyımki 3 gün 3 km yürüdüm ter attım ama neden böyle oldu anlamadım vücut kendinimi koruyo ben bi yerlerde yanlışmı yapıyorum.. ???
bugün ki niyetim detox gibi birşey yapmak... sadece bitki, çayları ve meyve besleneceğim... ceza vereceğim kendime bakalım ne kadar başarılı olacağım.. fena taktım kafaya.. ya o kilolar gidecek ya gidecek!!!
seni anlıyorum bende aynıyım malesefyakında okul yemeği var saçlarımı boyatayım diyorum sonrada aman boyatsan nolur bu halde diyorum.. ne giyecem ben o akşam diyorum... offfffff püfffffffffffff
ağzıma kilit vurmadan olmayacak bu iş
Günaydın canı. Ben iki aydıröaynıydım üç günde bir kilo vermişim 65 e düşeyim bende yürüyeceğim
Sevgili kadis artık listedemiyiz?
canım hoşgeldin,takım kaptanı kadis arkadaşımız.merhaba beni de takıma alın:)
biraz bilgi vereyım 27 yaşındayım hala bekarım:))
boyum 174 şuan 79 kiloyum 2 haftadır sağlıklı beslenme spor falan 2 kg verdim. 63 kilo olmak istiyorum. düzenli spor yapıyorum takımlarla ilgili çok bilgim yok biraz bakayım ama pratik bir şekilde anlatan olursa sevinirim
geçmiş olsun canım,inşallah hep birlikte bol bol kilolar veririzokudum canım tamamdır. inşallah başarılı sonuçlar çıkar elimden geleni yaparım ben de.
ben kalori hesabı yapıyorum proteine ağırlık vermeye çalışıyorum. dün çok fena ucunu kaçırdım sürekli dışardaydım.
bugün 8 de yağsız omlet 2 dlm çavdar ekmeği biraz peynir zeytin ve roka salatası yedim
1 haftadır farenjitle uğraştığımdan her gün bir kaşık bal yutuyorum ıhlamur ve sütle onu da ara öğün olarak yazdım kendime. günde 4 ltreye yakın su içiyorum suyu hep çok içerim zaten.
kadriyecim gelene kadar ben cevaplıyım,evet canım listedesinizSevgili kadis artık listedemiyiz?
okudum canım tamamdır. inşallah başarılı sonuçlar çıkar elimden geleni yaparım ben de.
ben kalori hesabı yapıyorum proteine ağırlık vermeye çalışıyorum. dün çok fena ucunu kaçırdım sürekli dışardaydım.
bugün 8 de yağsız omlet 2 dlm çavdar ekmeği biraz peynir zeytin ve roka salatası yedim
1 haftadır farenjitle uğraştığımdan her gün bir kaşık bal yutuyorum ıhlamur ve sütle onu da ara öğün olarak yazdım kendime. günde 4 ltreye yakın su içiyorum suyu hep çok içerim zaten.
Günaydın canı. Ben iki aydıröaynıydım üç günde bir kilo vermişim 65 e düşeyim bende yürüyeceğim
ben bu hafta listede olmak istemiyorum çünkü vermemişim
offf püffff
Ben bu hafta verememisim77 yim.gecen hafta 3 kilobirden gitmisti.ama gecen gun cok yedim ya sanırım ondan oldu.bu sabah sadece sutlu kahve ictim.bu hafta daha dikkat edeyim bakalım
selam kızlar,ben 8.takım kaptanı moni.kadiscim yoğun bende listenizi hazırlıyım dedim.
purmelal ve nserin ,kadis sizleri bu hafta listeye dahil edeceğini söylemiş o yüzden sizlerde listedesiniz ama kilo veremedim bu hafta listede olmak istemiyorum diyen varsa tekrar belirtsin .onu haftaya alır kadis listeye.
**5.TAKIM 341. ETAP***
kadis ( 74,2/ / / %)
gejicash (64,9// /%)
purmelal(80,0/ / /% )yeni üye hedef kilo 60
nserin(76,0/ / /% )yeni üye hedef kilo 70
5. TAKIM ORTALAMASI:%
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?