Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

rica ederim canım inşallah seninde hoşuna gider ben beğendim. maydanoz zaten her şeye fayda o sebeple bastım maydanozu beğendim ben :)

Ben dunku menumu paylasayım o zaman kızlar
Sabah:
Bir kk tuzsuz az yaglı beyaz peynir
2 zeytin
2 dilim kızarmıs ekmek
Boolll yesilik ve sekersiz acık cay
oglen:
2 kasık patates yemegi
1 kasık bulgur pilavı
Bir kase yogurt
Boolll yesillik
Ara:bir dilim kek ve sekersiz cay
Aksam:
1 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
Bolll yesillik
Ara:taze meyve suyu(yarım bardak)

Su miktarı: 2.5 litre
Spor: 15 dk egzersiz

Merhaba arkadaşlar

Şahnurcuğum Merhaba

Nasılsınız? diyetleriniz nasıl gidiyor Ben de tekrardan motivasyonumu geri kazandım ve dün itibarı ile spora da başladım

Diyet ve spor birlikte olunca enfes birşey çıkıyor ortaya, sizler daha iyi bilirsiniz

Şahnurcuğum sen nasılsın? ailen nasıl? inşaallah herşey yolundadır..Ara ara bakıyorum ama eskilerden kimse olmayınca yazmaya da çekiniyorum Şahnurumu görünce ailemden birini görmüş gibi mutlu oluyorum

Sizleri takip ederek motivasyonumu katlamak isterim

gamzecim merhaba, ne yapalım diyet kalori uğraşıp duruyoruz :) bugün bi niyet lahana çorbası diyetine kalkıştık durumda arkadaşımızın ön ayak olmasıyla, bakalım cumaya az kaldı ne olacak cuma günü... sende motivasyonunu bozma hiç gidecek bu kilolaaarrrr!!! ama sabır gerekiyor :)

Tamam bu şekilde yazıyoruz herhalde.

Merhaba hanımlar
Öncelikle bu gruptan Funda sayesinde haberdar oldum iyi ki bizim topiğimize gelmiş teşekkür ediyorum Fundacım
Günlüğünü okudum hem de hevesle... Dedim bu hikayenin devamı nerede? Bizim topiğe giriyor ama günlüğüne yazmıyor sonra profilinden burada takıldığını öğrendim 3 gündür işlerden fırsat buldukça okuyorum son 10 sayfayı falan okumuşumdur sanırım
Eğer kabul ederseniz ben de katılmak isterim, zaten Cuma bildiriminden sonraki yazdıklarınızı okudum az çok topik hakkında bilgi sahibi oldum ilk sayfayı da okudum, son zamanlarda motivasyonum iyice düşmeye başladı ben menülerimi yazıyorum ama kimse yazmayınca canım yazmak istemiyordu en azından devamlı yorum yapacak birileri olsun istediğimden bir gruba girmemin daha doğru olduğu sonucuna vardım.
Kendimden bahsedeyim biraz :)
27 yaşındayım hatta 28 oluyorum
155 cm boy - kilom da dün de bugün de 81,4 çıktı tartıda.
Elimden geldiğince yorum da yaparım paylaşımda da bulunurum 5 mesajı fazlasıyla aşabileceğime inanıyorum Çünkü son 3 gündür günlük mü açsam yok olmaz zaten ortak topiğimiz var ama paylaşım az, diğer topiklerde de millet menü paylaşmayınca paylaşasım gelmiyor vs şeklinde gelgitler yaşıyorum umarım burada hem bol bol paylaşımda bulunuruz hem de motivasyonumu yüksek tutabilirim

İş yerinden giriyorum o yüzden mesai saatlerinde fırsat buldukça yazabilirim 8-5 arası yani... Akşamları yazamayacağım için şimdiden affınıza sığınıyorum
Cevabınızı bekliyorum,
Sevgiler...

Hoşgeldin Lily, çok sevindim geldiğine...
Şu an bir kaptanımız yok gibi olduğu için herhalde takıma katıldığını varsaymama kimse kızmaz. :) Aslında sağlam bir kaptan adayımız var ama resmi olarak atanmaktan kaçınıyor. :)

Takıma tekrar girdiğimden beri günlüğü boşladığımın farkındayım ama ona da devam edeceğim. Zaten blog da var. Dört kolla sarılıyorum bu defa, her yere bir şeyler yazıyorum ki artık fazla kiloların sonu gelsin. :)

Ben de 26 yım, 27 olacağım, yaşlarımız aynı sayılır. Bence bu grup beklentilerini tam olarak karşılar. En çok mesaj ve destek yarışma gruplarında oluyor. Kurallar da işi düzende tutuyor zaten.

Nasilsiniz kizlar ugrayamadim

Valla ben yogundum cok yogun birde niyetliyim bugun cok zor gecti enerjim dustu iyice

Kizlar lahana yapcaknissiniz karisma dersenix anlarimda yinede bi burnumu sokuyum dedim

Sahnur bilir onceden anlatmistim bizim isyerinde bes erkek yapti bu diyeti ve deli kilolar verdi 93 le baslayip 86 ya indi fiziki bi degisim olmadi o ayri insan yedi sekiz kilo berince fiziki degisim olmali hani denildigi gibi yag yakiyorsa incelme olmali dimi yok nerde arti kabizlik sorunu oldu lajana arafa yenildiginfe wc icin yardimci bu sekilde tuketildiginde ise sorun . Neyse cok mutlulardi tartida gordugune inandilar aynada degil cok degil bir hafta sonra 97 gordu ahh ismail bey bilseydi boyle olacak bosu bosuna o corbayi icermiydi etin eklenecegi gunu iple cektigini muxun oldugu gunde maymun etti bu kilolar beni dedigini bilirim.

Isin ozu umutunibciside yapti ve pisman oldu gruplardan ertesi hafta aldi cunku saglikli diyetinizi bozmayin derim ben size canli ornek verdim karar sizin bir haftafa yedi kg almadiysan bir haftada yedi kilo veremezsin verdigin kas ve sudur ki o kaslar sana ilerlrleyen yadinda sporunda hamileyken vs yardimci olacak bedenine iyi davran

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağol canım hoşbulduk okudum kaptanın olmadığını tam netleşmemiş sanırım toplight mıydı aday sanki öyle hatırlıyorum:44: 3 gün önce okuduğumdan emin olamadım:44:
bu arada bloğunun adı ne? özelden de yazabilirsin - merak ettim
ben de blog başlatmıştım sonra nedense devamı gelmedi

Bir de sorum olacak birkaç sayfa geride bir siteden bahsetmişsiniz ama adını açık yazmadığınızdan nedir ne değildir aratamadım google amcaya - fit...go yazmışsınız ama ortası olmadığından bişeye benzetemedim:44:

benim adımı da aldınız mı acaba :26: ben kuralları kabul ediyorum. benim şimdi yapmam gereken her gün gün sonunda menümü buraya yazmam ve yazılan mesajları düzenli kontrol etmem anladığım kadarıyla.

Merhaba ben de sana katılıyorum bu diyeti yapan bi arkadaşım var her defasında çok kilo verdi ama zaman içinde fazlasıyla aldı.

Ben de aynı öyle düşünüyorum. O yüzden sadece çorbayla yetinmeyeceğim. Normal rejimimi yapıp, çorba ya da yemek olarak lahanayı yiyeceğim sadece... Zaten sanırım luci de öyle yapacak. Mucize beklemiyoruz ama yine de tartıda eksilen 1-2 kilo bekliyoruz ki moralimiz güzelleşsin.

Rejimi bozarsan alırsın zaten, seninle aynı görüşteyim. :)

Diyet günlüğünü nerden okuyabiliriz okumak isterim

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/618830-zayiflar-ulkesine-giden-gizli-gecit.html

Burdan okuyabilirsin Elacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…