- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #101.681
ben hala direnmekteyim :) salatalık ve çorbayla devam :/
Benim bölgesel problemim var. Akşam protein almamayı biraz açarmısın? Bir de tebrik ederim ne güzel kilo vermişsin.ben emzirirken aldım.
kızlar bende karatay diyetine takıldım eriğim de onunla gecen hafta bayaa iyi kilo vermişti bende onu mu denesem diye onu okuyup duruyorum sağlıklı yaşam için diyorlar ömür boyu yapılabşilirmiş dukan gibi değilmiş vs vs bakalım okumaya devam edeyim ben
kızlar bende karatay diyetine takıldım eriğim de onunla gecen hafta bayaa iyi kilo vermişti bende onu mu denesem diye onu okuyup duruyorum sağlıklı yaşam için diyorlar ömür boyu yapılabşilirmiş dukan gibi değilmiş vs vs bakalım okumaya devam edeyim ben
Sana sabır diliyorum lucicim. :) Ben yine akşam krize girerim korkusuyla yedim.
Sen bir de yanına doğru düzgün kalori bile almıyorsun. Cumaya faydasını görürsün umarım.
Ben lahanayla duramadım kızlar.
1,5 porsiyonluk bir kahvaltı yaptım az önce.
Umarım bütün gün idare eder.
Çorba okadar tatsızki dimi ama iğrenç değil azcık çiğ köftede yedim :)
çok azimlisiniz ya utanıyorum kendimdeeeennnn
canım bende anlamaya çalışıyorum tatlı yasak diyorlar helva yemişler aslında kuruyemiş var tam benlik ne yapsam bilemedim biraz daha okuyayım daBencede araştıralım lahanadan sonra ortada kalmayalım ama karatay kafayı yemiş:)
:) nserincim bu sefer ben bile şaşırıyorum azmime, çoook istikrarlıyım, iyi konsantre oldum.. artık bitecek kilo problemim...
bence sen bu hafta dereceye girecen luci cim
grubumuza katkı sağlayacaksa ne mutlu, bakalım kaç kilo gitmiş olacak cuma sabahı... sürpriz olacak...
ama ben takıma girmeden bir kaç gün önce diyete başlayıp 3 kilo (su-ödem ) atmıştım takıma girdiğimde yani su gitmişti o süreçte.. bakalım yağ ne kadar yakmışım... umarım hayal kırıklığı yaşamam...
yok tatlım senin ödem gitmiştir ama en çok dikkat eden şoklayan sesnsin hiç tartıya çıkmadın dimi?
Gamze ne öğrencisisin sen?
:) nserincim bu sefer ben bile şaşırıyorum azmime, çoook istikrarlıyım, iyi konsantre oldum.. artık bitecek kilo problemim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?