Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

süpersin, tebrikler vallahi durumdacım... yarın tartı günü yarına kadar ya sabııır :)

Balığı bile haşla hrrşeyi haşla aman hamileysen 9 ay ekmek yeme meyve ye ne bileyim sağlıklı bir diyet yap kilo alma.hamilemisin baktınmı:)

canım ben değil esmerin hamile olma durumu varmış benim önümüzdeki aya artık kısmet, çalışmalara devam...

Son düzenleyen: Moderatör:
sırf yarın tartı günü açlığımı unuttursun iştahımı kapatsın diye oturdum korku filmi izliyorum yahuuuu :)))))

sırf yarın tartı günü açlığımı unuttursun iştahımı kapatsın diye oturdum korku filmi izliyorum yahuuuu :)))))

ayy alemsin luci yaaa demek korku filmi izliyon ben de öğlen iyi yedim akşama yemek yemeyeceğim niyetim o bakalım ne olacak tabiisi fıstık da yemeyeceğim dün karatay okumulştum biraz aslında tam benlikmiş o iyice okuduktan sonra yapayım diyorum

:))))) kan vahşet olunca aklıma yemek gelmiyor iyi oluyor vallahi toplightcım :) yarını bi atlatalım da benim de yeni bi beslenme şekli bulmam gerek bu lahana çorbası öldürecek benii

bence de canım bugün bari yeme fıstık :) yalnız bu kadar işkenceye yarına inşallah düzgün çıkar şu kilolar...

bence de yarın inşallah düzgün bişeyler çıkar bu arada haftaya sende düzenli ve sağlıklı beslenme moduna gir bence de tatlım

evet bu kadar şoklama yeter, şoklandım gittim, şoktayım :))) kendime gelmem lazım biraz beslenerek 600 kalori ile yola çıktım 300 kalorilere düştü benim beslenme.. yığılıp kalacağım bi yerlerde

evet bu kadar şoklama yeter, şoklandım gittim, şoktayım :))) kendime gelmem lazım biraz beslenerek 600 kalori ile yola çıktım 300 kalorilere düştü benim beslenme.. yığılıp kalacağım bi yerlerde

haftaya da 1200 cal lik bir diyet uygulayarak şokla bakalım bünyeyi emin ol güzel kilo vereceksin

Bence bu çok ideal bi menü olmuş

Arkadaşlar size bi sorum olacak. yeme konusunda serbest gününüz varmı varsa nekadar sürede ?

elacım ben diyete gireli yarın 10. günüm olacak... henüz hiç kaçamak ve serbest gün yapmadım.. midemi bu kadar küstürmüşken serbest gün yaparsam kiloları geri alırmışım gibi geliyor... bi 10 kilo vermiş olsam o zaman belki ödül düşünebilirim ama şu an için bana erken gibi

Arkadaslar hadi benide araniza alin ve yardimci olun ne yapmam lzim kilo vermek icin 1.70 boy 92 kiloyum ama sportif duruyo vucudum sorunum basenlerim ve kalcalarimda daha cok bide sanki karada can simidiyle dolasiyorum :)) bi el atinda bu gatipde zayiflasin :))

Son düzenleme:
Arkadaslar hadi benide araniza alin ve yardimci olun ne yapmam lzim kilo vermek icin 1.70 boy 92 kiloyum ama sportif duruyo vucudum sorunum basenlerim ve kalcalarimda daha cok bide sanki karada can simidiyle dolasiyorum :)) bi el atinda bu gatipde zayiflasin :))

oooo 1200 çok olmaz mı kilo alırım bu 10 günün üzerine :)

yok canım almazsın emin ol bünye az yemeye alışınca çok yediği zaman ki aslında 1200 cal çok değil bu 1-2 gün tutar kg yu sonra bakar devamı geliyor meto hızlanır kilo vermeye başlarsın gene

ghoopf canım eğer azimliysen aramıza katılabilirsin bi süre deneme sürecinde olursun sonrasında takıma girersin eğer 1. sayfadaki kurallar sana uyarsa normalde takıma yeni eleman almayalım demiştik ama bi arkadaşımız ayrılmaya karar verdi onun yerine olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…