- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #101.801
Benim kilom geçen ay 72 de kalılıydı biir aştım bu durumu detoksla 65 e kadar indim şimdi ne olur bilmiyorum regl olucsm şiş hissediyorumher regl de iki kilo fark ediyor bende.iştahımda açılıyor ama frenliyorum gece acıktım çok muz yedim bende napıyım
Canım soğannsuyu iç çocuk için rahmin temizlensin olurmu çevremde çok faydasını gören oldu
Balığı bile haşla hrrşeyi haşla aman hamileysen 9 ay ekmek yeme meyve ye ne bileyim sağlıklı bir diyet yap kilo alma.hamilemisin baktınmı:)
sırf yarın tartı günü açlığımı unuttursun iştahımı kapatsın diye oturdum korku filmi izliyorum yahuuuu :)))))
ayy alemsin luci yaaa demek korku filmi izliyon ben de öğlen iyi yedim akşama yemek yemeyeceğim niyetim o bakalım ne olacak tabiisi fıstık da yemeyeceğim dün karatay okumulştum biraz aslında tam benlikmiş o iyice okuduktan sonra yapayım diyorum
ayy alemsin luci yaaa demek korku filmi izliyon ben de öğlen iyi yedim akşama yemek yemeyeceğim niyetim o bakalım ne olacak tabiisi fıstık da yemeyeceğim dün karatay okumulştum biraz aslında tam benlikmiş o iyice okuduktan sonra yapayım diyorum
bence de canım bugün bari yeme fıstık :) yalnız bu kadar işkenceye yarına inşallah düzgün çıkar şu kilolar...
bence de yarın inşallah düzgün bişeyler çıkar bu arada haftaya sende düzenli ve sağlıklı beslenme moduna gir bence de tatlım
evet bu kadar şoklama yeter, şoklandım gittim, şoktayım :))) kendime gelmem lazım biraz beslenerek 600 kalori ile yola çıktım 300 kalorilere düştü benim beslenme.. yığılıp kalacağım bi yerlerde
Kızlar menümü yazmayı unutmuşum - bu arada mesaj sayım 5i geçtiğinden yazmıyorum sayı
Sabah - 08:30
- 2 dl çavdar ekm. + 1 kk light peynir ile yapılmış tost (yağsız ve arasına azıcık salça sürdüm)
Ara - 10:30
- Yarım pkt süt
Öğle - 12:30
- 2 dl çavdar ekmeği
- 1 yumurtalı yağsız omlet
- 1 çay b. ayran
- yarım domates
Ara - 15:30
- 1 yerli muz
Akşam - 18:00
- 1 kase tavuklu şehriye çorbası
- 1 kase yoğurt
Ara - 20:00
- 1 dl çavdar ekm.
- 1 yk tahin-pekmez
Su - 2 lt
Spor - yok
Arkadaşlar akşam eve gidince hemen çorbayı hazırladım ne yazık ki şu hazır çabuk çorbalardan yaptım çünkü acayip açtım olmadık şeylere saldırmayayım dedim tabii sonrasında canım tatlı şeyler çekti ben de 2 tatlı kaşığı tahin ve 1 tk pekmezle 1 dl ekmek yiyeyim dedim ama kalori hesabını da yaptım 990lı bişeydi:44:
kilom sabah aynı çıktı ama sabahları kendimi balon gibi hissediyorum ayrıca da afedersinz wcye sabah gidemiyorum o yüzden şşiş oluyorum
haftaya da 1200 cal lik bir diyet uygulayarak şokla bakalım bünyeyi emin ol güzel kilo vereceksin
Arkadaşlar size bi sorum olacak. yeme konusunda serbest gününüz varmı varsa nekadar sürede ?
Arkadaşlar size bi sorum olacak. yeme konusunda serbest gününüz varmı varsa nekadar sürede ?
oooo 1200 çok olmaz mı kilo alırım bu 10 günün üzerine :)
Arkadaslar hadi benide araniza alin ve yardimci olun ne yapmam lzim kilo vermek icin 1.70 boy 92 kiloyum ama sportif duruyo vucudum sorunum basenlerim ve kalcalarimda daha cok bide sanki karada can simidiyle dolasiyorum :)) bi el atinda bu gatipde zayiflasin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?