- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #10.181
çukulatacım dünkü raporum
sabah domates marul ve beyaz peynirli kepekli ekmek sandaviç
1 bardak form çayı
öğle tavuklu salata
ayran
1 dilim kepekli ekmek
ara 1 elma
4 malta eriği
1 soda
ara 1 k bar çikolatalı
akşam 4 kaşık bugur pilavı
2 kaşık yoğurt
salata
1 dilim kepekli ekmek
gece 1 sade aktıvya
gel bitanem gel kaydirigubbakcemile3 Sezen aksu bile gecelikle sahne aldıda sen neden gelemeyeceksin..:roflol:sarma partisi kalabalik olacaga benziyo bende gelecemya benim abiye kiyafetim bikinim yok gecelik var tantelli mantelli o olurmu kallsim buraya yaz gelmedi diyor usutmeyeyim sonra kallisim acarsin demii kaloriferi
hee bide bak nediycem kallisim senin eskisehirde oldugunu benim kizlar biliyoya her aksam hava durumunda eskisehire bakiyolar anne kallisin teyzenin orasi yarin yagmurlu dediler dun aksam bana kiz akraba kimi olduk valla hosuma gitti benimde hicbisiy kacmiyo gozlerinden cadilarin neyse ammada yazdim gene haa sozde vaktim yoktu kaydirigubbakcemile3
ya mehalim aklıma takıldı kolej ama adı kolaj olmasın bak burada ben hiç bir koleje değişmem kızların okulunu ama iim okulda bir numero millet kayıt için nelerini feda ediyordu bir kaç yıl öncesine dek... ablamın ufak kızı milli yüzücü ve spordan dolayı burs hakkı kazandı ve doğa kolejini seçtiler.. doğa kolejinide illaki duymuşsundur Türkiyenin en büyük koleji ve imkanlarıda o biçim.. ama çocuk zor okudu ağlaya ağlaya aldırdı kendisini o kolejden... hem eğitimde bir şey alamadı hemde çocuk psikolojik olarak ççöktü.. biraz maddi konularda abartılı oluyorlar çünkü..başarısından dolayı tebrik ederim canım...aa bu arada benim oğlan kolej sınavına girmişti başarılı olmuş gelin görüşelim diye aradılar bakalım yarın gidecez yıllık 5-6 milyar seneye 6. sınıf işte uygun bişi yaparlarsı benim maaşi ali beyin eğitimine gömecem vallaha yeterki iyi bir eğitim alsın aminn.
Tabucum mr sonuçları çıkmadı demi merakla bekliyorm vallaha
zenanım sizin ordaki okul ve kolej imkanları nasıl anlatsana ciddi merak ediyorum eğitimi..en cok uzuldugum paran varsa cocugun okuyo insallah turkiyedeki bu duzen bir an once degisir
bende dedim nolmuş bunlara çizik çizik:roflol:zenanım msj editledimm ay çok güldüm editlediğim yerinde altını çizdim hahahaha
choclate cım
sana iyi eğlenceler tatlım, abur cubur çok kaçırma tamammı
kalliscim nasılsın
iyi haberlerini bekliyoruz.
teşekkürler canım.kaçırmam merak etme..
ama bir dondurma yiyeceğim bugün haberiniz olsun...canım çok çekiyor
Tamam haberimiz oldu hadi git alda ye :)) .. ye be canım ciddi söylüyorum ben geçen yıl çok yiyordum nerdeyse her gün az bişey ama ya light yada sade, sakızlı filan... ay afiyet olsun ağzım sulandı benimde şimdi..
ben zaten sadece sade dondurma yirim kallisim.
sana da alayım kallis sultan
choclate cım
bi dondurma ye tamam işte, yarın sabah tartı günü yayerimseniben
Al falla şekerim bak geçende 4 gün üst üste çalıştın sositososito allah daha çok versin gözümüz yok ama almışken litrelik al baride akşama dek yemek memek unutup gidip gelip dondurma yiyimsositososito ahan valla yerim o kapasite var bende.. :roflol:
sportiem kocam sağolsun mutfağın en alt çekmecesinde halleyler bonibonlar cipsler napoliten çikolatalar var... doldurmuş.şeytan diyo git otur çekmecenin başına,akşama kadar kalkma :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?