Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canlar elektrik yoktu sabahtan beri,yeni geldi...
ben de hazırlanıyorum işte ev toplamalar filan.. sizler nasılsınız?
zenanım ev işini merak etmişsin,canım kararımızı verdik.ev güzel,yeri filan da güzel (kısmet olursa resimlerini paylaşırım sizlerle) ama internet bağlantımız 3 ay kdar olmayacak( işte buna üzülüyoruz...
sportiem bu akşam yakın bir arkadaşımın kına gecesi var,bu akşam gelemeyeceğim yürüyüşe canım.artık evde yapıp çıkacağım

çok güzel bir liste canım,bu şekilde beslenmeye devam...

gel bitanem gel kaydirigubbakcemile3 Sezen aksu bile gecelikle sahne aldıda sen neden gelemeyeceksin..:roflol:
ya mehalim aklıma takıldı kolej ama adı kolaj olmasın bak burada ben hiç bir koleje değişmem kızların okulunu ama iim okulda bir numero millet kayıt için nelerini feda ediyordu bir kaç yıl öncesine dek... ablamın ufak kızı milli yüzücü ve spordan dolayı burs hakkı kazandı ve doğa kolejini seçtiler.. doğa kolejinide illaki duymuşsundur Türkiyenin en büyük koleji ve imkanlarıda o biçim.. ama çocuk zor okudu ağlaya ağlaya aldırdı kendisini o kolejden... hem eğitimde bir şey alamadı hemde çocuk psikolojik olarak ççöktü.. biraz maddi konularda abartılı oluyorlar çünkü..başarısından dolayı tebrik ederim canım...

en cok uzuldugum paran varsa cocugun okuyo insallah turkiyedeki bu duzen bir an once degisir
zenanım sizin ordaki okul ve kolej imkanları nasıl anlatsana ciddi merak ediyorum eğitimi..
zenanım msj editledimm ay çok güldüm editlediğim yerinde altını çizdim hahahaha
bende dedim nolmuş bunlara çizik çizik:roflol:

kalliscim nasılsın

iyi haberlerini bekliyoruz.

Canım sağol bugün iyiyim dün vardı üzerimde bir şey anlamadım bende...

Sabah dışarı çıktım büyük kızım kurstan bir arkadaşı var burada hem aynı atölyede kurs görüyorlar hem kızımız okuyor antalyalı.. yarın ikisi antalyaya gidiyor bir haftalığına sağ salim dönmeyi nasip etsin allahım tam sınav öncesi iyi gelir diye düşündüm çok streslendiler.. sabah onunla dışarı çıkıp ufak tefek ihtiyaçlarını giderdik bugün havada sıcak aman ne soğuk yarıyor banada ne sıcak.. ama iliğim kemiğim ısındı kendime geldim az sonrada bahçede bir kahve keyfi yapınca tam keyif olur...

sizi takip ediyorum :) şoklardasınız ya.. nasıl olacak ne kadar işe yarayacak diye çok mirak ettim bekliyorum sonuca göre bende yapabilirm diye düşündüm.. çünkü haftalardır diyet kelimesini unuttum saldım gitti ama aşırı yemiyorum hep aynı düzende gidiyor..

teşekkürler canım.kaçırmam merak etme..
ama bir dondurma yiyeceğim bugün haberiniz olsun...canım çok çekiyor

Tamam haberimiz oldu hadi git alda ye :)) .. ye be canım ciddi söylüyorum ben geçen yıl çok yiyordum nerdeyse her gün az bişey ama ya light yada sade, sakızlı filan... ay afiyet olsun ağzım sulandı benimde şimdi..

bugün yediklerimi yazayım,akşama yazamayabilirim.

12.00 çikolatalı nesfit yarım su bardağı süt ile...

14.30 2 dilim karpuz

16.00 taze fasulye,yoğurt,2 dilim kepekli ekmek

artık akşama ne yerim bilmiyorum,bugün beni affedin.
ama bir dondurmam var yanii

ay kalliscim ne güzel,
antalya ne kadar iyi gelecektir harika valla

ben şoktayım hala bak:1shok:

varya geçen haftasonu bir kaçırmışım ki sorma, yerken anlamıyor da insan geriye bakınca yuhh dedim yani. Şimdi de şok mok toparlamaya çalışıyorum bakalım. Cuma günü bildirimimde hiç ters bakiye vermedim vermeyi de düşünmüyorum.
dün itibariyle girdim şoka yarın akşam çıkıcam inşallah.
dün sabah bi trtıldım 58,500 kilo olmuşum yuh yuh yuh bana
bakalım geçen haftaki bildirdiğim 57,500 kilo olursa iyidir herhalde dur bakalım yarın sabah ne görücem

bugün iyi gittim şimdiye kadar yerimseniben

ben zaten sadece sade dondurma yirim kallisim.
sana da alayım kallis sultan

Al falla şekerim bak geçende 4 gün üst üste çalıştın sositososito allah daha çok versin gözümüz yok ama almışken litrelik al baride akşama dek yemek memek unutup gidip gelip dondurma yiyimsositososito ahan valla yerim o kapasite var bende.. :roflol:

canlarım ben biraz çıkıyorum evimi toplamam gerek akşama bahsettiğim kızımın arkadaşı gelecek .. ahahahahh birde hepiniz bendesiniz ya unuttum gidip yaprakları ateşe koyayımda haşlansın hadi bekliyorum çatlamaya :)))

birde ufak not: yarışmadaki başka takımdan 2 arkadaşımız gelebilir bize transfer olarak .. gelirlerse kaynaşın anacım:teytey:

choclate cım

bi dondurma ye tamam işte, yarın sabah tartı günü yayerimseniben

valla sportiem motivasyonum yokoldu birden 2 gündür...diyeti bozmuyorum ama her an bozabilecek vaziyetteyim.geldiler bana yine...
arkadan itilmeye ihtiyacım var mirmirmirmir

hahahah çok güldüm kallisim.4 gün değil,1 gün çalışsam bile sen yeter ki iste canuuuumm... bir değil 5 litre alayım..sen de kilo al sonra :bbo:

zenancımla bende dondurma yiycez.

şok diyetimizde var, en güzel yanı diyetin günü kapanış yiyeceği değil mi zenancım

choclate cım yediklerine göre gayet iyi gidiyosun canım,
niye motivasyonun düşüyor düşmesin
elin ıvır zıvıra gitmesin

kallisim gelirken börek filan getireyim ben de...komple çatlayalım..canım kek de istiyor bu aralar...
şöööööyle çikolatalı pastalar,tiramisular filan :roflol: (kızan sesinizi duyar gibiyim )
hadi güle güle kallis sultan

sportiem kocam sağolsun mutfağın en alt çekmecesinde halleyler bonibonlar cipsler napoliten çikolatalar var... doldurmuş.şeytan diyo git otur çekmecenin başına,akşama kadar kalkma :1rolleyes:

sportiem kocam sağolsun mutfağın en alt çekmecesinde halleyler bonibonlar cipsler napoliten çikolatalar var... doldurmuş.şeytan diyo git otur çekmecenin başına,akşama kadar kalkma :1rolleyes:

choclate cım

sakın haa çek elini ordan cıss orası klava:
sen arada sırada kaçırıyorsun galiba yoksa bu kadar az yemeğe verirsin CADIARZU

az yemiyorum ki sportiem mirmirmirmir
az mı bu yazdıklarım...az önce öğlen yemeği için taze fasulye ve 2 dilim kepekli ekmek,yanında da 2 kaşık yoğurt yedim.az mı? 1 tabak fasulye... tıka basayım şuan.
geceleri geliyorlar bana be canım.yıllardır gece yediğim için zor tutuyorum kendimi. ben de napıyorum gece yağsız mısır patlatıyorum veya çikolata kaplı form bisküvi yiyorum..en kötüsü burçak bisküvi yiyorum...
yavaş kilo vermeye gelince .. okadar çok kilo vermelere kalktım ki,artık bünyem direniyor sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…