Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok canım almazsın emin ol bünye az yemeye alışınca çok yediği zaman ki aslında 1200 cal çok değil bu 1-2 gün tutar kg yu sonra bakar devamı geliyor meto hızlanır kilo vermeye başlarsın gene

inşallah olmadı öyle yapayım... çünkü çakılıp kalıyor kilolar.. meto.yu hızlandırmak için yapmadığım kalmadı kalbim o kadar hızlı çarpıyorki dışarı fırlayacak sanki

anneme inad giriyorum suanda karsimda bana guluyo iddiaya girdik 6 ayda her ay 5 kilo vermem sart :) yalniz ilk kurali anlamadim

kızlar bugün mutfak kapandı benim için... sabah ola hayrola artık...menümü yazıyorum:

uyanınca meşhur elma sirkeli karışımmm :)

sabah:
1 yumurta ile yapılmış yağsız peynirli-sebzeli omlet
1/2 kk dilim süzme peynir
1/2 dilim domates

ara:
2 mandalina

öğle:
1 kase lahana çorba
1 salatalık
1/2 domates

akşamüstü:
1 galeta
100 gr yoğurt

az sonra yeşilçayımı içeceğim, akşam 1 saat yürüyüş... tüm gün 3,5 litre su ...

Çok memnun oldum canım :13:

gamzecim inşallah istediğiniz bebişinize bir an önce sağlıklı,sıhhatli kavuşursunuz:)

Aminn, inşaallah canım

Memnun oldum Şahnurcuğum

Bütün hafta rejim yapıp karşılığında 600 gram aldım. :84:
Ben kendime ne yapayım bilmiyorum. :84:
Belki de takıma girmem kızlar, yaramayacak sanırım cuma stresleri...

pes etmek yok..

Kesinlikle arkadaşım

Bende öyle düşünüyorum, ağır kalorisi olan gıdalardan 1 lokma yemek yerinne, hafif kalorili gıdalardan bir porsiyon yemek daha mantıklı (tabiki sağlıklı gıdalar)

canım günlük 5 mesaj olacak mazereti olanlar hariç bi de haftasonları fazla giren olmuyor o günler serbest ama düzenli menü bildirimi ve mesaja dikkat etmeliyiz

Tamam kaptanım

Wuuuuuuu yarını çok merak ediyorum ...:82::82:

gunaydn kızlar nasıl gdiyo diyet

Çıtır kızlar :128:

Canım çok teşekkür ederim, Senin yazdıkların da benim çok hoşuma gitti.. :114: amin diyorum, hemde en kocamanından.. öğretmenliğe gelince şu an hem okuyorum hemde yardımcılık yapıyorum canım..Harika bir durum gerçekten de, işe gitmek insanın mutlu eder mi yahu, beni ediyor :116::116:

Bugün daha disiplinli başlıyorum dshs iyi olacak hiç kaçamak yapmak yok.ewi toparlayıp yemek yapacağım gece kızım uyuyunca burdayımmmmmm öpüyorum hepinizi

Süpersinn :109::109:

Salata beni tok tutuyor canım dışarda olunca mecbur kaldım.şuana kadar 260 kalori aldım artı beş fındık:) lahana çorbası karın ağrısı yapan varmı.

alkışlar harika kilo vermeneydi, gece muz yemene değil birde regl durumuna bende katılıyorum :26:

şimdilik iyi gidiyo canım :) yanımda hamurları yediler komşular ben baktım sadece ama pes etmek yok

:118::118::118::118::118: Tebrik ederim gerçektende, irade gücün müthiş

Bu menüye bayıldım :128::128::128:

sırf yarın tartı günü açlığımı unuttursun iştahımı kapatsın diye oturdum korku filmi izliyorum yahuuuu :)))))

Arkadaşlar size bi sorum olacak. yeme konusunda serbest gününüz varmı varsa nekadar sürede ?

Ben pazar günü kahvaltıda eşimle beraber cozutuyorum ne bulduysam doyana kadar götürüyorum

Evet ödül harika olabilir

anneme inad giriyorum suanda karsimda bana guluyo iddiaya girdik 6 ayda her ay 5 kilo vermem sart :) yalniz ilk kurali anlamadim

Uğraşırsan neden olmasın :44::44::44::44:

Evet arkadaşlar ben geldim gerçi bir önceki mesajdan bu anlaşılmıştır bu gün biraz yoğundum..Ablamla buluştuk çarşı pazar gezdik. Asla diyetime ihanet etmedim (belki etmişimdir, okuduğunza yoruma açığım) Haaa unutmadan ablam karşımda yemeği götürdü ama ben asla yemedim, ablam kebaplar, tatlılar sipariş verdi, bense dabıl bir çay

Menüme gelince

Sabah
1 kk peynir
3 yeşil 1 siyah zeytin
2 yeşil biber
1 çeri domates

Ara: (işte koptuğum an) 2 petibör bisküvi arası 1 lokum, okuldaki abla kanıma girdi

Öğle
1 kase çorba
4 yemek kaşığı yoğurt (ceza)

Ara: yarım porsiyon yeşil salata üzeri, 2 kaşık yoğurt

Akşam
1 büyük yeşil salata
5 kaşık sarımsaklı yoğurt (üzerine)
1 minik dilim kepek ekmeği 4 yeşil zeytin

Su: 3 litreyi bulur

Spor: 1 saat tempolu, 3 saat yarı tempo yürüyüş (açık havada)

Akşam bayılıp kalmazsam 45 dk. eliptik düşünüyorum

süpersin, menün de gayet kontrollü olmuş... biri yanında yerken sabredebilmek çok zor...

Kızlar ben oglen biraz peynir ekmek ve salata yedim.bebis emziriyorum sadece corba zorladı beni ama umarım etkisini kaybetmemisimdir.
Yarın lahana corbası meyve sebze gunum
Sebzeyi haslayarak yada yagsız kavurarak kullanabiliyoruz degil mi?
Bir de ikinci gun cok zor diyorsunuz ya ne konuda zor ve daha rahat kacamaksız atlatmak icin ne yapmamı onerirsiniz

süpersin, menün de gayet kontrollü olmuş... biri yanında yerken sabredebilmek çok zor...

Teşekkür ederim canım, artık yarın proteğin alıcam

Bence sebzeyi söylediğin gibi her öğün yiyebiliriz, benim hayatım ot zaten

canım bir şey olmamıştır ye tabi o kadar... meyve sebze 3. gün değil mi? 2.gün sadece sebze günü ben bi tek salatalık yemiştim.. ama haşlama sebze yiyebilirsin tabiki... ben 3. günüm bugün dayanamadım, yumurta,peynir, yoğurt yedim...

kızlar evden yazıyorum şimdi çocukların karnını vs doyuracağım aman haa akşam fazla bişey yemeyin yarın sizden çok güzel sonuçlar bekliyorum ona göre

kızlar evden yazıyorum şimdi çocukların karnını vs doyuracağım aman haa akşam fazla bişey yemeyin yarın sizden çok güzel sonuçlar bekliyorum ona göre

tamam kaptanım ben taktım yememeye zaten Yarın bende bildirim yapacakmıydım Şahnur? :44::44:

hiç bir şey yemiyorum ve deli gibi açım.. bakalım yarın ne olacak

Aa evet yarın sadece sebze..puff zor olacak gibi Allah yardım etsin.
bir de oglen oglusu emzirmeye gittim ya kayınvalidemin eve.komsusu gelmis.kadın beni dugunden beri gormedi.demez mi aaa cok kilo almısın sen diye..cocuk dogurduk heralde dedim.ay cok sinir bozucu yaa

Menüm

SABAH
1kk peynir
5zeytin
2dilim kepek ekmeği
1haşlanmış yumurta
2 ince dilim salam

ARA
1 elma
1meyveli yoğurt(danino:)

ÖĞLEN
1paket form bisküvi (hepsini yedm
1açık şekersiz çay

ARA
1elma
1küçük paket tuzlu çubuk kraker

AKŞAM
1kepçe tavuk sote
3yemek kaşığı pilav
1tuzlu kurabiye
1kase yoğurt
1dilim kek

SU
1,5lt

SPOR
1saat leslie

Akşam yemeği fazla kaçtı bu akşam ama sporumu akşam yemeğinden sonra yaptım.
Bitki çayımı da yeni yudumlamaya başladım.. Kızlar kek yeyince kendimi size ihanet etmiş gibi hisssettim hakkınızı helal edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…