- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #101.821
yok canım almazsın emin ol bünye az yemeye alışınca çok yediği zaman ki aslında 1200 cal çok değil bu 1-2 gün tutar kg yu sonra bakar devamı geliyor meto hızlanır kilo vermeye başlarsın gene
ghoopf canım eğer azimliysen aramıza katılabilirsin bi süre deneme sürecinde olursun sonrasında takıma girersin eğer 1. sayfadaki kurallar sana uyarsa normalde takıma yeni eleman almayalım demiştik ama bi arkadaşımız ayrılmaya karar verdi onun yerine olabilir
kızlarrr günaydınlarr herkese :)))) dün bayılacak gibi olmama rağmen kaçamaksız günü kapattım yalnız bu sabah eşimin ve annemin aşırı baskıları neticesinde azıcık protein alarak ve illaki elma sirkeli karışımım ile güne başladım, hepimize hayırlı, uğurlu bir gün olsunnn :)
Öncelikle merhabalar arkadaşlarGünü kaçamaksız kapatman süper, tebrikler
kendimizden bahsedelim istemişsiniz ben de ufacık anlatayım kendimi daha iyi tanıyalım birbirimizi :) 36 yaşındayım marmara üniversitesinden mezunum(16 yaşımda girdim 20 yaşımda mezun oldum) halkla ilişkiler uzmanıyım. 14 yıl boyunca 5* otellerde halkla ilişkiler ve banket müdürü olarak çalıştım. son 2 yıldır da kendi şirketimi kurdum .kişisel gelişim, eğitim ve danışmanlık şirketim var... (zormuş bu arada kendi işini yapmak) 8 yıldır evliyim. biz de geç evlenenlerdeniz. eşim yüksek gıda mühendisi, annem aerobik ve step hocası ben de ikisine inat tombik bir zatım :) şu ana kadar çocuk düşünmedik, çünkü çok yoğun iş hayatlarımız vardı. 2 aydır çocuk istiyoruz, aslında kilo vermeyi istememinde sebebi budur. hamilelik sürecini(-ki Allah nasip ederse) rahat atlatabilmek.kısmet diyorum her şey... işte ben buyum, herkese tekrardan merhaba :)
gamzecim inşallah istediğiniz bebişinize bir an önce sağlıklı,sıhhatli kavuşursunuz:)
bende kendimden bahsedeyim aranızda sanırım en yaşlınız benim 42 yaşındayım inşaat mühendisiyim biri 9 biri 2,5 yaşında 2 tane oğlum var kamuda çalışıyorum evlendiğimde 52 kg idim hamileliğimin birinde 30 birinde 20 kilo alarak rekor yaptım şimdi kilolarımı vermek için uğraşıyorum
Bütün hafta rejim yapıp karşılığında 600 gram aldım. :84:
Ben kendime ne yapayım bilmiyorum. :84:
Belki de takıma girmem kızlar, yaramayacak sanırım cuma stresleri...
hemen akşamdan kalanları okudum ve cevapları yazdım :):) günaydın demeyi atlamışım....
dananın kuyruğuna kaldı 1 gün.. saçma duygular içindeyim pişmanlıklarım var tartıdan korkar oldumoff pufff
bugün sandaviç kepek arası peynir zeytin salata ve marul dörtlümü hazırlayıp bi güzel yedim.. ama İst'a eğitime gideceğim ve bugünüm yine şaşacak biliyorum.. yarın sizi utandırmamak adına mümküm olduğunca dikkatli gitmeye söz veriyorum...
pek giremeyebilirim siteye... ama aklım sizde kızlar lahanacı güzellerrrr hep destek tamdestek :):)
diyete başlamadan önce düşünüyorum da önceden günde 3000-4000 kalori alıyormuşum neredeyse, şimdi günlük 300 kalorilere düştüm sürünüyorum ama kilolar gitmiyor, zor bir şeymiş şu kiloları atmak, bana faydalı oldu bu süreç, bilinçlendim resmen...
canım günlük 5 mesaj olacak mazereti olanlar hariç bi de haftasonları fazla giren olmuyor o günler serbest ama düzenli menü bildirimi ve mesaja dikkat etmeliyiz
kızlar yarın sabahki listemizi şimdiden yayınlıyorum
*** 5. TAKIM 344. ETAP ***
kadis (76,40/ / / )
purmelal (76,00 / / / )
nserin (75,50 / / / )
durumda (65,30 / / / )
toplight (74,30 / / / )
Funda08 (79,10 / / / ) Ayrılan üye geri döndü hedef 60
luci221177 (87,00/ / / ) yeni üye hedef 75
esmer59 (63,50/ / / ) yeni üye hedef 55
elakerem (83,00/ / / ) yeni üye hedef 68
Gamze_M (69,80/ / / ) mezun olan üye geri döndü hedef 64
Lily86 (81,40/ / / ) yeni üye hedef 70
5. TAKIM ORTALAMASI :%
gunaydn kızlarnasıl gdiyo diyet
Kızlar gecmisi okuyorum kac saattir masallahınız var :) burası cok guzel boyle.Allah ayırmasın.
Dun aksam itibariyle ben de lahanacıgillere katıldım :)) bu hafta pek fayda etmez zaten hastanede orda burda ne bulduysam yedim
Ama ortalık duruldu cok sukur.artık kendime yonelebilirim.Herkes kendini anlatmısmben suan dershanedeyim.eve gidiyorum oglumu emzirmeye.daha sonra kendimi tanıtıp dunku menumu paylasacagım
Sizi seviyorum kızlarrr cıtırlarrr
Selam kızlar
Sabahtan beri fırsat buldukça neler yazmışsınız onları okudum öncelikle... Maşallahkaç sayfa geri gidiyorum hala bitmiyor tam 8 sayfa okudum yorumları da alıntıyla uzatmak yerine kendimce notlar aldım onları paylaşacağım
- Gamze - Menün güzel ama sanki biraz az yemişsin yani normal yemen gerekenin yarısını yemiş izlenimi oluştu bende...
Kendini çok hoş anlatmışsın gerçekten de toplumda evlat - arkadaş - anne - kardeş - gelin gibi rollerimiz de mevcut ve senin yazında bunlara değinmen hoşuma gittiRabbim inşallah gönlüne göre evlat verir zaten öğretmenmişsin emin ol bir öğretmen bana göre hem anne hem baba hem arkadaş hem rehber kısaca herşey demek ve en az anne olmak kadar değerli
Bugün daha disiplinli başlıyorum dshs iyi olacak hiç kaçamak yapmak yok.ewi toparlayıp yemek yapacağım gece kızım uyuyunca burdayımmmmmm öpüyorum hepinizi
Salata beni tok tutuyor canım dışarda olunca mecbur kaldım.şuana kadar 260 kalori aldım artı beş fındık:) lahana çorbası karın ağrısı yapan varmı.
Benim kilom geçen ay 72 de kalılıydı biir aştım bu durumu detoksla 65 e kadar indim şimdi ne olur bilmiyorum regl olucsm şiş hissediyorumher regl de iki kilo fark ediyor bende.iştahımda açılıyor ama frenliyorum gece acıktım çok muz yedim bende napıyım
şimdilik iyi gidiyo canım :) yanımda hamurları yediler komşular ben baktım sadeceama pes etmek yok
Kızlar menümü yazmayı unutmuşum - bu arada mesaj sayım 5i geçtiğinden yazmıyorum sayı
Sabah - 08:30
- 2 dl çavdar ekm. + 1 kk light peynir ile yapılmış tost (yağsız ve arasına azıcık salça sürdüm)
Ara - 10:30
- Yarım pkt süt
Öğle - 12:30
- 2 dl çavdar ekmeği
- 1 yumurtalı yağsız omlet
- 1 çay b. ayran
- yarım domates
Ara - 15:30
- 1 yerli muz
Akşam - 18:00
- 1 kase tavuklu şehriye çorbası
- 1 kase yoğurt
Ara - 20:00
- 1 dl çavdar ekm.
- 1 yk tahin-pekmez
Su - 2 lt
Spor - yok
Arkadaşlar akşam eve gidince hemen çorbayı hazırladım ne yazık ki şu hazır çabuk çorbalardan yaptım çünkü acayip açtım olmadık şeylere saldırmayayım dedim tabii sonrasında canım tatlı şeyler çekti ben de 2 tatlı kaşığı tahin ve 1 tk pekmezle 1 dl ekmek yiyeyim dedim ama kalori hesabını da yaptım 990lı bişeydi:44:
kilom sabah aynı çıktı ama sabahları kendimi balon gibi hissediyorum ayrıca da afedersinz wcye sabah gidemiyorum o yüzden şşiş oluyorum
sırf yarın tartı günü açlığımı unuttursun iştahımı kapatsın diye oturdum korku filmi izliyorum yahuuuu :)))))
Arkadaşlar size bi sorum olacak. yeme konusunda serbest gününüz varmı varsa nekadar sürede ?
elacım ben diyete gireli yarın 10. günüm olacak... henüz hiç kaçamak ve serbest gün yapmadım.. midemi bu kadar küstürmüşken serbest gün yaparsam kiloları geri alırmışım gibi geliyor... bi 10 kilo vermiş olsam o zaman belki ödül düşünebilirim ama şu an için bana erken gibi
anneme inad giriyorum suanda karsimda bana guluyo iddiaya girdik 6 ayda her ay 5 kilo vermem sart :) yalniz ilk kurali anlamadim
Evet arkadaşlar ben geldimgerçi bir önceki mesajdan bu anlaşılmıştır bu gün biraz yoğundum..Ablamla buluştuk çarşı pazar gezdik. Asla diyetime ihanet etmedim (belki etmişimdir, okuduğunza yoruma açığım) Haaa unutmadan ablam karşımda yemeği götürdü ama ben asla yemedim, ablam kebaplar, tatlılar sipariş verdi, bense dabıl bir çay
süpersin, menün de gayet kontrollü olmuş... biri yanında yerken sabredebilmek çok zor...
Kızlar ben oglen biraz peynir ekmek ve salata yedim.bebis emziriyorum sadece corba zorladı beni ama umarım etkisini kaybetmemisimdir.
Yarın lahana corbası meyve sebze gunum
Sebzeyi haslayarak yada yagsız kavurarak kullanabiliyoruz degil mi?
Bir de ikinci gun cok zor diyorsunuz ya ne konuda zor ve daha rahat kacamaksız atlatmak icin ne yapmamı onerirsiniz
Kızlar ben oglen biraz peynir ekmek ve salata yedim.bebis emziriyorum sadece corba zorladı beni ama umarım etkisini kaybetmemisimdir.
Yarın lahana corbası meyve sebze gunum
Sebzeyi haslayarak yada yagsız kavurarak kullanabiliyoruz degil mi?
Bir de ikinci gun cok zor diyorsunuz ya ne konuda zor ve daha rahat kacamaksız atlatmak icin ne yapmamı onerirsiniz
kızlar evden yazıyorum şimdi çocukların karnını vs doyuracağım aman haa akşam fazla bişey yemeyin yarın sizden çok güzel sonuçlar bekliyorum ona göre
kızlar evden yazıyorum şimdi çocukların karnını vs doyuracağım aman haa akşam fazla bişey yemeyin yarın sizden çok güzel sonuçlar bekliyorum ona göre
hiç bir şey yemiyorum ve deli gibi açım.. bakalım yarın ne olacak
100 e kadar sayarak su iç, her 10 dediğinde yarım bardak iç
bu da 5 bardak su demek, acilden toplarsınız artıkın beni günlük 3,5 litre suyun üzerine :)))))
Allah korusunnnn, o zaman 2 bardakta anlaşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?