- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #101.841
Menüm
SABAH
1kk peynir
5zeytin
2dilim kepek ekmeği
1haşlanmış yumurta
2 ince dilim salam
ARA
1 elma
1meyveli yoğurt(danino:)
ÖĞLEN
1paket form bisküvi (hepsini yedm
1açık şekersiz çay
ARA
1elma
1küçük paket tuzlu çubuk kraker
AKŞAM
1kepçe tavuk sote
3yemek kaşığı pilav
1tuzlu kurabiye
1kase yoğurt
1dilim kek
SU
1,5lt
SPOR
1saat leslie
Akşam yemeği fazla kaçtı bu akşam ama sporumu akşam yemeğinden sonra yaptım.
Bitki çayımı da yeni yudumlamaya başladım.. Kızlar kek yeyince kendimi size ihanet etmiş gibi hisssettim hakkınızı helal edin
Aa evet yarın sadece sebze..puff zor olacak gibi Allah yardım etsin.
bir de oglen oglusu emzirmeye gittim ya kayınvalidemin eve.komsusu gelmis.kadın beni dugunden beri gormedi.demez mi aaa cok kilo almısın sen diye..cocuk dogurduk heralde dedim.ay cok sinir bozucu yaa
Evet arkadaşlar ben geldimgerçi bir önceki mesajdan bu anlaşılmıştır bu gün biraz yoğundum..Ablamla buluştuk çarşı pazar gezdik. Asla diyetime ihanet etmedim (belki etmişimdir, okuduğunza yoruma açığım) Haaa unutmadan ablam karşımda yemeği götürdü ama ben asla yemedim, ablam kebaplar, tatlılar sipariş verdi, bense dabıl bir çay
Menüme gelince
Sabah
1 kk peynir
3 yeşil 1 siyah zeytin
2 yeşil biber
1 çeri domates
Ara: (işte koptuğum an) 2 petibör bisküvi arası 1 lokum, okuldaki abla kanıma girdi
Öğle
1 kase çorba
4 yemek kaşığı yoğurt (ceza)
Ara: yarım porsiyon yeşil salata üzeri, 2 kaşık yoğurt
Akşam
1 büyük yeşil salata
5 kaşık sarımsaklı yoğurt (üzerine)
1 minik dilim kepek ekmeği 4 yeşil zeytin
Su: 3 litreyi bulur
Spor: 1 saat tempolu, 3 saat yarı tempo yürüyüş (açık havada)
Akşam bayılıp kalmazsam45 dk. eliptik düşünüyorum
Aa evet yarın sadece sebze..puff zor olacak gibi Allah yardım etsin.
bir de oglen oglusu emzirmeye gittim ya kayınvalidemin eve.komsusu gelmis.kadın beni dugunden beri gormedi.demez mi aaa cok kilo almısın sen diye..cocuk dogurduk heralde dedim.ay cok sinir bozucu yaa
Kızlar ne yazık ki aranızdan ayrılmaya karar verdim.
Anlaşılan benim yarışmada şansım bir atışlıkmış. Daha önce de bir takıma gireyim demiştim, işlerden yetişememiştim, en fazla 2 hafta kalabilmiştim. Şimdi yine geleyim dedim ama olmuyor. Haftalık stres beni berbat ediyor. Aktif yarışmacı olduğum son dönemlerde de tartı stresinden kilo veremez olmuştum. Zaten asıl hedefim 2 haftada bir tartılmaktı ama bu takıma girince yine her gün tartılmaya başladım. Bu beni çok strese sokuyor. Zaten hayatım da şu an her açıdan darmadağın olmuş durumda, her yerden devasa sorunlar fışkırıyor. Belki de bu stres ve mutsuzluk yüzünden rejim+spora rağmen kilo alıyorum.
Uzun yazımın kısası, yine tek başıma devam edeceğim. Şu anki kadar dikkat etmeyeceğim belki ama daha az tartılacağım. Daha mutlu olmaya çalışacağım, umarım faydası olur. Kendinize iyi bakın, yarın tartıda başarılar.
Kızın mı oldu canım yoksa oğlun mu? Kız olursa anne çirkinleşir derler ondan sordum :) Allah analı babalı büyütsün.Hamilelikle beraber inanılmaz çirkinleştım toparlanmaya çalışıyorum ama ben bana hala tam benzemiyorum sizde benim gibimiydiniz.şu güzel hamileleride kıskanıyorum yani
Canım hamile olabileceğimi söyleyen bendim sen 'luci22177'nin mesajını alıntılamışsın :) daha regl günüm gelmedi sadece bikaç belirtim var ama inşallah hamileyimdir.ayın1inden sonra belli olur.haber veririm size:)Balığı bile haşla hrrşeyi haşla aman hamileysen 9 ay ekmek yeme meyve ye ne bileyim sağlıklı bir diyet yap kilo alma.hamilemisin baktınmı:)
Benim belli bi günüm yok,sadece bazen tatlı krizim geliyo :) onuda 1dilim kekle veya yarım çay kaşığı nutella ile ytıştırmaya çalışıyorum. çok acı bi durum çooookkArkadaşlar size bi sorum olacak. yeme konusunda serbest gününüz varmı varsa nekadar sürede ?
Meşhur karışımı nasıl yapıyosun?:) faydasını görüyomusun?kızlar bugün mutfak kapandı benim için... sabah ola hayrola artık...menümü yazıyorum:
uyanınca meşhur elma sirkeli karışımmm :)
sabah:
1 yumurta ile yapılmış yağsız peynirli-sebzeli omlet
1/2 kk dilim süzme peynir
1/2 dilim domates
ara:
2 mandalina
öğle:
1 kase lahana çorba
1 salatalık
1/2 domates
akşamüstü:
1 galeta
100 gr yoğurt
az sonra yeşilçayımı içeceğim, akşam 1 saat yürüyüş... tüm gün 3,5 litre su ...
ghoopf canım eğer azimliysen aramıza katılabilirsin bi süre deneme sürecinde olursun sonrasında takıma girersin eğer 1. sayfadaki kurallar sana uyarsa normalde takıma yeni eleman almayalım demiştik ama bi arkadaşımız ayrılmaya karar verdi onun yerine olabilir
Evet arkadaşlar ben geldimgerçi bir önceki mesajdan bu anlaşılmıştır bu gün biraz yoğundum..Ablamla buluştuk çarşı pazar gezdik. Asla diyetime ihanet etmedim (belki etmişimdir, okuduğunza yoruma açığım) Haaa unutmadan ablam karşımda yemeği götürdü ama ben asla yemedim, ablam kebaplar, tatlılar sipariş verdi, bense dabıl bir çay
Menüme gelince
Sabah
1 kk peynir
3 yeşil 1 siyah zeytin
2 yeşil biber
1 çeri domates
Ara: (işte koptuğum an) 2 petibör bisküvi arası 1 lokum, okuldaki abla kanıma girdi
Öğle
1 kase çorba
4 yemek kaşığı yoğurt (ceza)
Ara: yarım porsiyon yeşil salata üzeri, 2 kaşık yoğurt
Akşam
1 büyük yeşil salata
5 kaşık sarımsaklı yoğurt (üzerine)
1 minik dilim kepek ekmeği 4 yeşil zeytin
Su: 3 litreyi bulur
Spor: 1 saat tempolu, 3 saat yarı tempo yürüyüş (açık havada)
Akşam bayılıp kalmazsam45 dk. eliptik düşünüyorum
Kızlar ben oglen biraz peynir ekmek ve salata yedim.bebis emziriyorum sadece corba zorladı beni ama umarım etkisini kaybetmemisimdir.
Yarın lahana corbası meyve sebze gunum
Sebzeyi haslayarak yada yagsız kavurarak kullanabiliyoruz degil mi?
Bir de ikinci gun cok zor diyorsunuz ya ne konuda zor ve daha rahat kacamaksız atlatmak icin ne yapmamı onerirsiniz
Çok haklısın:) aşkolsun be canım... ama kendine yapıyorsun haberin olsun bu arada sabah ki salamlar hoş olmamış, zira çok yağlı diye düşünüyorum bi kalorilerine bak istersen... en azından aramızda doyan birileri var :/
Meşhur karışımı nasıl yapıyosun?:) faydasını görüyomusun?
Bugünkü menüm
10.00 yarım dilim ekmek
1 yumurta
3 ceviz. Marul
13.00. 2 küçük poğaça
15.00. 1 muz
18.30. 2 içli köfte
Bol salata
2 bardak ayran
canım karışım şöyle 1 fincan sıcak su içine 1 tatlı kaşığı elma sirkesi, 1 karanfil, 1 çay kaşığı bal ( son günlerde bal koymuyorum) inceltmeye fayda etti mi bilmiyorum ama cildim, saçlarım gözle görülür güzelleşti, pırıl pırıl oldu... sabah aç karnına ve ben bi de akşamları yatmadan içiyorum...
haşlayıp mı içeceğim onu durumdacım? başka ne konulacak içine?
Soğanı kabuğuyla beraber böl dörde çay gibi demlemcanım rahmi temizliyor 15 gün yapılıyor yumu rtlam a dönemi öncesi
haşlayıp mı içeceğim onu durumdacım? başka ne konulacak içine?
Bugünki menüm; sabh kahve a
Öğlen çorba akşamda çorba bir but:) kaçamak yok 1 saatte yürüyüş tartıldım dayanamayıp 64.900 aç sayılırım yarım kiloya yakın vermişim haftaya 63 kiloyu hedefliyorum
durumdacım çok saol tatlım bu ara yapmam lazım o halde ne kadar süre ile içilecek? ayrıca nasıl gidiyor diyetin? yolunda mı her şey
:) hadi hayırlısı, belki sabaha biraz daha düşük çıkar... ben yürüyemedim bugün yağmurlu burası, çıkamadım yürüyüşe... koşu bandı var evde onu da gözüm yemedi... :/
15 gün eskiden çocuğu olmayan kadınlar böyle gebe kalırmış.birde hiç takmıycaksın oluruna bırakcaksın eğer kız istiyorssn sol omzuna erkek istiyorsan sağa yatacaksın denemeden sonra tanıdıklarım tutturmuş denemekte fayda var.eğer doktora gidersen bebek için ilk rahim filmi çekil.soğan adetlerinide düzenler
Ben okadarğ çirkinleştimki birzamanlar hayran kitlem vardı.Şimdi kocam beni beğenmiyor.belki zayıafalarsam eski halime benziycem.insanın özgüveni zedeleniyor
canım biz daha 2 aydır istiyoruz dolayısı ile kafaya hiç takmamaktayım henüz, 1 yıl deneyin diyor uzmanlar.. ama soğan suyunu deneyeceğim neticede kilo vermeye de faydalı ... bu arada çok şükür adetlerim çok düzenli 29 günde bir... hiç şaşmaz...:)
yapma bunu kendine, sen bir annesin ve her halinle güzelsin... özel bir dönem geçiriyorsun, bundan daha doğal ne olabilir... dünyanın en özel mucizesine sahipsin, değmez mi ! anneliğinin tadını çıkar, kiloydu vs. kafana takıp yaşadığın muhteşem anları kaçırma sakın!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?