Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:) aşkolsun be canım... ama kendine yapıyorsun haberin olsun bu arada sabah ki salamlar hoş olmamış, zira çok yağlı diye düşünüyorum bi kalorilerine bak istersen... en azından aramızda doyan birileri var :/

Allah yardımcın olsun canım ben de 2.günden sonra dağıldım zaten tüm gün salatalık ve çorba dağıttı beni :) bozma sinirlerini bebişin var tabi kilo alacaksın, vereceğiz ama...

Pardon doğru mu görüyorum?3 saat yürüyüş mü?

Ben de sinir oluyorum öyle insanlara.baskülde görüyoruz zaten bir de onlar hatırlatma gereği duyuyorlar

Canım ben evdeki tartımı anneme götürdüm yoksa bende her gün tartılıcaktım hep öyle yapıyodum çünkü.üzüldüm gitmene ama kendini en iyi sen bilirsin nasıl mutlu oacaksan öyle yap. Bol şans diliyorum sana, inşallah fazla kilolarından kurtulur, sorunlarına bir çözüm bulursun :)

Hamilelikle beraber inanılmaz çirkinleştım toparlanmaya çalışıyorum ama ben bana hala tam benzemiyorum sizde benim gibimiydiniz.şu güzel hamileleride kıskanıyorum yani
Kızın mı oldu canım yoksa oğlun mu? Kız olursa anne çirkinleşir derler ondan sordum :) Allah analı babalı büyütsün.
Balığı bile haşla hrrşeyi haşla aman hamileysen 9 ay ekmek yeme meyve ye ne bileyim sağlıklı bir diyet yap kilo alma.hamilemisin baktınmı:)
Canım hamile olabileceğimi söyleyen bendim sen 'luci22177'nin mesajını alıntılamışsın :) daha regl günüm gelmedi sadece bikaç belirtim var ama inşallah hamileyimdir.ayın1inden sonra belli olur.haber veririm size:)

Arkadaşlar size bi sorum olacak. yeme konusunda serbest gününüz varmı varsa nekadar sürede ?
Benim belli bi günüm yok,sadece bazen tatlı krizim geliyo :) onuda 1dilim kekle veya yarım çay kaşığı nutella ile ytıştırmaya çalışıyorum. çok acı bi durum çooookk
Meşhur karışımı nasıl yapıyosun?:) faydasını görüyomusun?

Canım benim kilomu listeye yanlış yazmışsın bilgin olsun. ben 65,3üm sen 63,5 yapmışsın Aman sonra kilo aldı demeyesin

Lokum ve bisküvi dışında menün çok iyi canım.Aman bayılma

Canım emzirirken zor olmuyo mu? bebiş alabilcekmi senden her vitamini :44: bence arada küçük kaçamaklar yap ,zaten emzirme döneminde vitaminler azalıyo,bünyen zayıf düşmesin sonra

Çok haklısın Ama dayanamadım ya yarın hiç kaçamak yapmıycam ( inan bu yediklerime rağmen doymadım halsizlik vardı zaten üstümde bugün oyüzden güç toplıyım dedim

Meşhur karışımı nasıl yapıyosun?:) faydasını görüyomusun?

canım karışım şöyle 1 fincan sıcak su içine 1 tatlı kaşığı elma sirkesi, 1 karanfil, 1 çay kaşığı bal ( son günlerde bal koymuyorum) inceltmeye fayda etti mi bilmiyorum ama cildim, saçlarım gözle görülür güzelleşti, pırıl pırıl oldu... sabah aç karnına ve ben bi de akşamları yatmadan içiyorum...

Bugünkü menüm
10.00 yarım dilim ekmek
1 yumurta
3 ceviz. Marul
13.00. 2 küçük poğaça
15.00. 1 muz
18.30. 2 içli köfte
Bol salata
2 bardak ayran

çok az beslenmişsin ama fazla kalori almışsın gibi beslenmene göre... içli köfte ve poğaçalar yerine aynı kaloride besin değeri daha yüksek gıdalar alabilirdin sanki...

aa çok kolay bi tarifmiş. bende yapayım bakalım :)

herkes gitmiş, kalmışım bi başıma... ben de kaçtım sabaha görüşürüz... güzel haberlerimiz olur inşallah :) herkese iyi gecelerrrr

Soğanı kabuğuyla beraber böl dörde çay gibi demlemcanım rahmi temizliyor 15 gün yapılıyor yumu rtlam a dönemi öncesi

durumdacım çok saol tatlım bu ara yapmam lazım o halde ne kadar süre ile içilecek? ayrıca nasıl gidiyor diyetin? yolunda mı her şey

:) hadi hayırlısı, belki sabaha biraz daha düşük çıkar... ben yürüyemedim bugün yağmurlu burası, çıkamadım yürüyüşe... koşu bandı var evde onu da gözüm yemedi... :/

durumdacım çok saol tatlım bu ara yapmam lazım o halde ne kadar süre ile içilecek? ayrıca nasıl gidiyor diyetin? yolunda mı her şey

15 gün eskiden çocuğu olmayan kadınlar böyle gebe kalırmış.birde hiç takmıycaksın oluruna bırakcaksın eğer kız istiyorssn sol omzuna erkek istiyorsan sağa yatacaksın denemeden sonra tanıdıklarım tutturmuş denemekte fayda var.eğer doktora gidersen bebek için ilk rahim filmi çekil.soğan adetlerinide düzenler

:) hadi hayırlısı, belki sabaha biraz daha düşük çıkar... ben yürüyemedim bugün yağmurlu burası, çıkamadım yürüyüşe... koşu bandı var evde onu da gözüm yemedi... :/

Ben okadarğ çirkinleştimki birzamanlar hayran kitlem vardı.Şimdi kocam beni beğenmiyor.belki zayıafalarsam eski halime benziycem.insanın özgüveni zedeleniyor

Son düzenleme:

canım biz daha 2 aydır istiyoruz dolayısı ile kafaya hiç takmamaktayım henüz, 1 yıl deneyin diyor uzmanlar.. ama soğan suyunu deneyeceğim neticede kilo vermeye de faydalı ... bu arada çok şükür adetlerim çok düzenli 29 günde bir... hiç şaşmaz...:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben okadarğ çirkinleştimki birzamanlar hayran kitlem vardı.Şimdi kocam beni beğenmiyor.belki zayıafalarsam eski halime benziycem.insanın özgüveni zedeleniyor

yapma bunu kendine, sen bir annesin ve her halinle güzelsin... özel bir dönem geçiriyorsun, bundan daha doğal ne olabilir... dünyanın en özel mucizesine sahipsin, değmez mi ! anneliğinin tadını çıkar, kiloydu vs. kafana takıp yaşadığın muhteşem anları kaçırma sakın!!!

Canım sen o uzmanları hiç dinleme gerçekten istiyorsan vakit kaybı 1.5 yıl korunmadık olmadı rahim filmi tık o ay tamam.meğer tüpler tıkalıymış.hem sorun varsa uzun süre korununca yapışıklık tıkalılık falan oluyor hsg çektir bence sorra kendi haline bırak

Ya ama gelde bunu hormonlarına anlat gerçi şimdi daha iyiyim ama yaşın oturmadan doğuruyorsan psikolojin hazır olmuyor.sen nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…