Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamam canım yarın soğan ile bir başlayayım bakiim :) artık çıkıyorum canım ben hiç enerjim kalmadı pilim bitti... sabah 8 gibi kilo bilgimle buradayım, çok öptüm seni dikkat et kendine

Ya ama gelde bunu hormonlarına anlat gerçi şimdi daha iyiyim ama yaşın oturmadan doğuruyorsan psikolojin hazır olmuyor.sen nasılsın canım

çok haklısın seni çook iyi anlıyorum ama biraz daha sakin ol, bak ne güzel kilolarını veriyorsun, sabır az kaldı, çoğu gitmiş niye takıyorsun kafana ... bak bana 87 kilo ile başladım rejime ve kendimi 90 kiloyken de gayet güzel hissediyordum... takma kafana böyle şeyleri, sağlığımız yerinde ya çok şükür... hem 150 kilo da olsam bir bebeğe sahip olsaydım diye düşünen binlerce hanım var, bak ben 87 kiloyum ama bebek için uğraşıyorum demiyorum ki şimdi hamile kalsam doğuma 100 ile girerim... boşverrr...kilo alınırrr, verilir... minik mucizen için şükret ve tadını çıkar...öptüm seni canım dikkat et kendine ve bebişine, yarın görüşürüz :)

yarın ola hayrola, lahanacılardan biri olarak kilo verememişsen kafayı yiyecem artık sonunda ben de. diyetimin 9.günü bugün!!! 9 gündür ne çekiyorum bi sizler bilirsiniz :)
hadi bakalim son saatler ::))

ibibikler oter otmez ordayim ::))

ben sindirim düzenleyici hap (bitkisel müshil ) aldım, bugünden içmeye başladım bile..hiç meraklanma canım sen Allah'ın izni ile yarın güzel bi netice alacağız....:)
bende ot aldiydim fazlasiyla mushil yapiyo tamamen dogal ama icemedim seninkinin adini yazsana haftaya lazim olcak..::))
iyice dusurmursun kalori yi bu kadar yapma canim yarindan sonra arttir sonra zayiflamab durunca napcan sıfır kalorimi alcan olmaz oyle!!!

hosgeldin canim.. hersey yolunda mi??
bana niye yazmadin kustum incan azcık kızar olmazki boyle ♥♥

canım boyle mutlu olacaksan tamam ama boslama birayi muhabbete gel yineee..

Hamilelikle beraber inanılmaz çirkinleştım toparlanmaya çalışıyorum ama ben bana hala tam benzemiyorum sizde benim gibimiydiniz.şu güzel hamileleride kıskanıyorum yani
ben son bebegimde cok almadim ama aldigimida veremedim 16 kilo aldim eve geldigimde 4kilo gitmişti ve emzirme doneminde inkar geldi :( erkek olunca bende degisiklik olmadi ama hamileyken daha iyi gorunuyordum:(
al boyle insanlari koy sepete at kapı onune banada hep kilo muhabbeti yapiyorlar gicik oluyorum cok sinir bozucu ben onlarin koca popolarina ne biliyim cokmus gozlerine laf ediyormuyum!!! neden sadece benim kilolarim neden!!! baya dertliyim vbu konuda..
Ben okadarğ çirkinleştimki birzamanlar hayran kitlem vardı.Şimdi kocam beni beğenmiyor.belki zayıafalarsam eski halime benziycem.insanın özgüveni zedeleniyor
ya kilo resmen ozguven dusmani sirf bu yuzden zayiflamamiz lazim.. hep bol giymekten gicik oluyorum.. !!!

iyi geceler bayanlar
yarın gelem ihtimalim malesef bulunmuyor işyerinde teftişteyim açamam pc
şahnurcum beni sabit ve iiznli olarak listeye işler misin

ayrıca yeni kaptanımız şahnur arkadaşlar geçmişte ne yazıldı malesef bakamayacağım

sizinle olamayışımdan dolayı özür dilerim.

Kadiscim umarım herseyi yoluna koyup geri donersin.senlnle hic vakit geciremedik umarım geldiginde beraber zayıflarız.Sahnur bize iyi bakıyor aklın bizde kalmasın :)

Kızlar bu lahana bagırsakları da iyi calıstırıyor sanırımm.ben buna blr hafta devam etsem heralde sıkıntım olmayacak sindirim sistemimde.ama iste dayanabilmek onemli.sabah corbamı yanıma alıp gidicem bakalım dershaneye.umarım cok zorlanmam.bir de benim evde tartı yok.ben her hafta eczaneye gidip tartılıyordumm.sabah erken gldicem dershaneye.nasıl kilo bildirimi yapıcam ki of..bos dersim de yok.bi aralık bulup cıkmalıyım dısarı ama nasıl olcak bilmiyorum

Ay ben cok merak ediyorum sizlerin kilo durumunuzu :) benim icin verimsiz bir haftaydı ama umarım toparlayacagım bu hafta.ekip harika ya.yazdıklarınızı okuyorum cevap yazmaya vakit bulamasam da.
Ortaya karısık bi cevap yazayım bari
Kacamakları aksam saatlerinde degil de sabahla ogle arası yapsak gun icinde ekstra sporla eritiriz gibime geliyor
Boolll su icmek booolll yesillik yemek wc sıkıntısını glderlyor dolayısıyla kilo vermehe yardımcı
İste bir mekik cekebilsek gobek eriyecek karın kasımız olacak ama ben sezeryanlıyım.size tavsiyem cekebiliyorsanız cekin.

kızlarrrrr günaydınlar :) heyecanla beklenen gün geldi.. veee giden kiloların ardından elma sirkeli karışımımı içerek güne başladım... o kadar müshil falan, hikaye! wc ye gidemedim günlerdir-bugün de dahil- ve resmen karnım şiş ((... bugün diyetteki 10. günüm ve tartıda bu gözler 83.5 u gördü bu sabah :)))) geçen cuma takıma girdiğimden beri 3,5 kilo verebilmişim (daha fazla olmasını bekliyordum açıkcası) lakin 9 gün önce diyete başladığımda 90 kilo olduğum düşünülürse 9 günde 6,5 kilo vermiş olmak da inanılmaz mutlu etmiş durumda beni :) motiveyim, mutluyum, sizlere de musmutlu bir gün diliyorum... heyecanla burada uyanıp gelmenizi bekliyorum... bu arada toplightcım yüzde hesabını nasıl yapıyorduk?

Dunku menum
09.00 lahana corbası
10.00 bir portakal
11.30 lahana corbası
13.00 bir dilim ekmek
Bir kk beyaz peynir(tyzsuz)
Yarım salatalık yarım domates ve bol roka
3 bardak sekersiz cay
18.00 lahana corbası
19.00 salata ve bir kasık yogurt

Sıvılar
Su: 2 litre
Sekersiz acık cay:7 bardak
Bitki cayı:2 buyuk kupa
spor:
1 saat yuruyus (ben hep hızlı ve tempolu yururum rebook larımla bacaklarım biraz sekle girdi cok sukur)

:) geçmiş olsun canım lahana diyetinde 2.günü atlattın yani... umarım zor olmamıştır... Allah yardımcın olsun, menün gayet kontrollü ve güzelmiş... hadi tartıl da bir an önce motivasyonun artsın :)

Günaydınnnn
Herkese hayırlı Cumalar...
İşe gelir gelmez soluğu burada aldım :) Hayret ettim evde hazırladığım tost bugün sıcacık kalmış şimdi çayımı da aldım kahvaltımı ediyorum
Bu sabah gün çok güzel- tartıda istediğim sonucu aldım
Bildirimimi yapayım sonra tekrar gelirim

Başlangıç Kilo (Geçen Cuma ve bu Pazartesi aynıydı) : 81,4 kg
Geçen Hafta : 81,4kg
Bu Hafta : 79,9kg:124::124::124:
Fark : 1,5kg
Hedef : 70 (Şimdilik)
Boy : 155cm

Akşam az yedim ve hemen acıktım ama dayandım ve değdi şükür

mutlaka tartı alman lazım canım sabah aç karınına ve mümkünse üzerinde kıyafet olmadan tartılmalısın ve eczanelerde ki tartılara güvenmiyorum ben bime falan geliyor takip et al mutlaka... bak nasıl düzelecek morelin yemek ye su iç kilo almış bile çıkarsın

off offf süppersi,n rekor sende demek bende birazdan güzel rakkamları yacazağım bende çok mutluyum :):) bütün kızlar bu cuma bombaları patlatsın bakalım :))

ohh ohh nazarlar değmesin.. bende birazdan hesaplamayı ve hesaplama tarzını yazacağım buna göre hesaplayıp yazarsanız şahnur rahat eder kızlar :):)

off offf süppersi,n rekor sende demek bende birazdan güzel rakkamları yacazağım bende çok mutluyum :):) bütün kızlar bu cuma bombaları patlatsın bakalım :))

canım çok sağol ama daha fazla veren arkadaşımız vardır inşallah... hesaplamaları bekliyorum kaptanımıza yüklenmemek lazım :)

lilycim harikasın, devam, devam :) gidecek bu kilolarrrr

Son düzenleyen: Moderatör:

günaydınlarrrr
luci sen ne yaptın yaa inanamadım gerçi bu kadar aç gezmene normal ama acaip bir fark yaa 3,5 kg ne demek kesin 1. olursun sen bireyselde durun bakalım listeleri hesaplayayım ayarlayayım
lily sen de tatlım 1,5 kg vermişsin tebrik ederim seni de

canıım çok sağol ama bana az gibi göründü sanki daha fazla gitmeliydi... bakalım bu hafta çok azimliyim, 75 i görecek bu gözler :)

*** 5. TAKIM 344. ETAP ***
kadis (76,40/76,40 /0 /0 ) sabit izinli
purmelal (76,00 / / / )
nserin (75,50 / / / )
durumda (65,30 / / / )
toplight (74,30 /73,90 /0,40 / %0,54 )
luci221177 (87,00/83,5 /3,50 /%4,02 ) yeni üye hedef 75
esmer59 (63,50/ / / ) yeni üye hedef 55
elakerem (83,00/ / / ) yeni üye hedef 68
Gamze_M (69,80/ / / ) mezun olan üye geri döndü hedef 64
Lily86 (81,40/79,5 /1,50 /%1,84 ) yeni üye hedef 70

5. TAKIM ORTALAMASI :%

kızlar sizin yanınızda ben az vermişim sadece 400 gr

Son düzenleme:
kızlar kadis mesaj atmış işlerinin yoğunluğu sebebiyel direk kaptan sensin demiş açıkcası kaptan olmak büyük sorumluluk ama biraz da zorla üzerime kaldı kaptanlık sizlerden yardımcı istiyorum arkadaşlar kim ya da kimler kaptan yardımcısı olabilir ben olmadığım içimin yoğun olduğu zamanlarda bana destek olacak arkadaşlara ihtiyacım var yhadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…