- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #101.861
Canım sen o uzmanları hiç dinleme gerçekten istiyorsan vakit kaybı 1.5 yıl korunmadık olmadı rahim filmi tık o ay tamam.meğer tüpler tıkalıymış.hem sorun varsa uzun süre korununca yapışıklık tıkalılık falan oluyor hsg çektir bence sorra kendi haline bırak
Ya ama gelde bunu hormonlarına anlat gerçi şimdi daha iyiyim ama yaşın oturmadan doğuruyorsan psikolojin hazır olmuyor.sen nasılsın canım
hadi bakalim son saatler ::))yarın ola hayrola, lahanacılardan biri olarak kilo verememişsen kafayı yiyecem artık sonunda ben de. diyetimin 9.günü bugün!!! 9 gündür ne çekiyorum bi sizler bilirsiniz :)
kızlar yarın için sizlerden ricam lütfen sabahleyin önce wc ye gidin sonra aç karnına mümkün olduğu kadar çıplak olarak tartılın ve kilonuzu lütfen en geç 14 diyeceğim ama 12 ye kadar bildirirseniz çok iyi olacak yarın önemli bir gün bu akşam mümkün olduğu kadar erken yemek yiyin ve yemekten sonra mümkünse 7 den sonra hiç bişey yemeyin sabahleyin bakalım ne olacak sizlere güveniyorum yarın güzel bir gün olacak
bende ot aldiydim fazlasiyla mushil yapiyo tamamen dogal ama icemedim seninkinin adini yazsana haftaya lazim olcak..::))ben sindirim düzenleyici hap (bitkisel müshil ) aldım, bugünden içmeye başladım bile..hiç meraklanma canım sen Allah'ın izni ile yarın güzel bi netice alacağız....:)
iyice dusurmursun kalori yi bu kadar yapma canim yarindan sonra arttir sonra zayiflamab durunca napcan sıfır kalorimi alcan olmaz oyle!!!diyete başlamadan önce düşünüyorum da önceden günde 3000-4000 kalori alıyormuşum neredeyse, şimdi günlük 300 kalorilere düştüm sürünüyorum ama kilolar gitmiyor, zor bir şeymiş şu kiloları atmak, bana faydalı oldu bu süreç, bilinçlendim resmen...
hosgeldin canim.. hersey yolunda mi??Kızlar gecmisi okuyorum kac saattir masallahınız var :) burası cok guzel boyle.Allah ayırmasın.
Dun aksam itibariyle ben de lahanacıgillere katıldım :)) bu hafta pek fayda etmez zaten hastanede orda burda ne bulduysam yedim
Ama ortalık duruldu cok sukur.artık kendime yonelebilirim.Herkes kendini anlatmısmben suan dershanedeyim.eve gidiyorum oglumu emzirmeye.daha sonra kendimi tanıtıp dunku menumu paylasacagım
Sizi seviyorum kızlarrr cıtırlarrr
bana niye yazmadin kustum incan azcık kızar olmazki boyle ♥♥Selam kızlar
Sabahtan beri fırsat buldukça neler yazmışsınız onları okudum öncelikle... Maşallahkaç sayfa geri gidiyorum hala bitmiyor tam 8 sayfa okudum yorumları da alıntıyla uzatmak yerine kendimce notlar aldım onları paylaşacağım
- Luci : Lahana çorbası + bol su ile yazmış olduğun menüne bakarsak bence tam detoks olmuş ve eminim ki yarın tartıda epey bir fark göreceksin inşallah
Kendini de tanıtmışsın valla hayran kaldımNe kadar yoğunsun öyle maşallah Ben de kendi şirketimi kurmayı istedim hep ama iş tecrübem yok gelirim yok derken şimdi çalışıyorum inşallah emekli olunca yaparım artık
Bu arada eşin meslektaşım sayılır yani ben gıda teknikeriyim o ise yüksek mühendis ama sonuçta aynı meslek dalındayız ah ah mesleğimi özledim
- Gamze - Menün güzel ama sanki biraz az yemişsin yani normal yemen gerekenin yarısını yemiş izlenimi oluştu bende...
Kendini çok hoş anlatmışsın gerçekten de toplumda evlat - arkadaş - anne - kardeş - gelin gibi rollerimiz de mevcut ve senin yazında bunlara değinmen hoşuma gittiRabbim inşallah gönlüne göre evlat verir zaten öğretmenmişsin emin ol bir öğretmen bana göre hem anne hem baba hem arkadaş hem rehber kısaca herşey demek ve en az anne olmak kadar değerli
- Durumda - canım yediklerin az, kalori olarak da zaten az beslenmişsin ama kek - çiğ köfte...:44: neyse artık olan oldu önüne bakman lazım bi de akşamı salatayla geçiştirmişsin acıkmadın mı? yanına yoğurt yeseydin keşke...
- Esmer - Sabah 3 dl ekmek olabilir de öğlenin az olmuş bu arada hamişsen de hayırlı olsun
Sen de çok küçükmüşsün tatlım 21 ne ki? benim kardeşimden de küçüksünnnnAllah eşinle ömür boyu mutlu etsin inşallah nice 14 Şubatlar geçirin
- Elakerem - Börekli menü görünce bu ne dedim biraz ağır olmuştur ama dengelemeye çalıştığına eminim
Kızlar ne yazık ki aranızdan ayrılmaya karar verdim.
Anlaşılan benim yarışmada şansım bir atışlıkmış. Daha önce de bir takıma gireyim demiştim, işlerden yetişememiştim, en fazla 2 hafta kalabilmiştim. Şimdi yine geleyim dedim ama olmuyor. Haftalık stres beni berbat ediyor. Aktif yarışmacı olduğum son dönemlerde de tartı stresinden kilo veremez olmuştum. Zaten asıl hedefim 2 haftada bir tartılmaktı ama bu takıma girince yine her gün tartılmaya başladım. Bu beni çok strese sokuyor. Zaten hayatım da şu an her açıdan darmadağın olmuş durumda, her yerden devasa sorunlar fışkırıyor. Belki de bu stres ve mutsuzluk yüzünden rejim+spora rağmen kilo alıyorum.
Uzun yazımın kısası, yine tek başıma devam edeceğim. Şu anki kadar dikkat etmeyeceğim belki ama daha az tartılacağım. Daha mutlu olmaya çalışacağım, umarım faydası olur. Kendinize iyi bakın, yarın tartıda başarılar.
ben son bebegimde cok almadim ama aldigimida veremedim 16 kilo aldim eve geldigimde 4kilo gitmişti ve emzirme doneminde inkar geldi :Hamilelikle beraber inanılmaz çirkinleştım toparlanmaya çalışıyorum ama ben bana hala tam benzemiyorum sizde benim gibimiydiniz.şu güzel hamileleride kıskanıyorum yani
al boyle insanlari koy sepete at kapı onune banada hep kilo muhabbeti yapiyorlar gicik oluyorum cok sinir bozucu ben onlarin koca popolarina ne biliyim cokmus gozlerine laf ediyormuyum!!! neden sadece benim kilolarim neden!!! baya dertliyim vbu konuda..Aa evet yarın sadece sebze..puff zor olacak gibi Allah yardım etsin.
bir de oglen oglusu emzirmeye gittim ya kayınvalidemin eve.komsusu gelmis.kadın beni dugunden beri gormedi.demez mi aaa cok kilo almısın sen diye..cocuk dogurduk heralde dedim.ay cok sinir bozucu yaa
ya kilo resmen ozguven dusmani sirf bu yuzden zayiflamamiz lazim.. hep bol giymekten gicik oluyorum.. !!!Ben okadarğ çirkinleştimki birzamanlar hayran kitlem vardı.Şimdi kocam beni beğenmiyor.belki zayıafalarsam eski halime benziycem.insanın özgüveni zedeleniyor
Dunku menum
09.00 lahana corbası
10.00 bir portakal
11.30 lahana corbası
13.00 bir dilim ekmek
Bir kk beyaz peynir(tyzsuz)
Yarım salatalık yarım domates ve bol roka
3 bardak sekersiz cay
18.00 lahana corbası
19.00 salata ve bir kasık yogurt
Sıvılar
Su: 2 litre
Sekersiz acık cay:7 bardak
Bitki cayı:2 buyuk kupa
spor:
1 saat yuruyus (ben hep hızlı ve tempolu yururum rebook larımla bacaklarım biraz sekle girdi cok sukur)
Kızlar bu lahana bagırsakları da iyi calıstırıyor sanırımm.ben buna blr hafta devam etsem heralde sıkıntım olmayacak sindirim sistemimde.ama iste dayanabilmek onemli.sabah corbamı yanıma alıp gidicem bakalım dershaneye.umarım cok zorlanmam.bir de benim evde tartı yok.ben her hafta eczaneye gidip tartılıyordumm.sabah erken gldicem dershaneye.nasıl kilo bildirimi yapıcam ki of..bos dersim de yok.bi aralık bulup cıkmalıyım dısarı ama nasıl olcak bilmiyorum
kızlarrrrr günaydınlar :) heyecanla beklenen gün geldi.. veee giden kiloların ardından elma sirkeli karışımımı içerek güne başladım... o kadar müshil falan, hikaye! wc ye gidemedim günlerdir-bugün de dahil- ve resmen karnım şiş((... bugün diyetteki 10. günüm ve tartıda bu gözler 83.5 u gördü bu sabah :)))) geçen cuma takıma girdiğimden beri 3,5 kilo verebilmişim (daha fazla olmasını bekliyordum açıkcası) lakin 9 gün önce diyete başladığımda 90 kilo olduğum düşünülürse 9 günde 6,5 kilo vermiş olmak da inanılmaz mutlu etmiş durumda beni :) motiveyim, mutluyum, sizlere de musmutlu bir gün diliyorum... heyecanla burada uyanıp gelmenizi bekliyorum... bu arada toplightcım yüzde hesabını nasıl yapıyorduk?
Günaydınnnn
Herkese hayırlı Cumalar...
İşe gelir gelmez soluğu burada aldım :) Hayret ettim evde hazırladığım tost bugün sıcacık kalmış şimdi çayımı da aldım kahvaltımı ediyorum
Bu sabah gün çok güzel- tartıda istediğim sonucu aldım
Bildirimimi yapayım sonra tekrar gelirim
Başlangıç Kilo (Geçen Cuma ve bu Pazartesi aynıydı) : 81,4 kg
Geçen Hafta : 81,4kg
Bu Hafta : 79,9kg:124::124::124:
Fark : 1,5kg
Hedef : 70 (Şimdilik)
Boy : 155cm
Akşam az yedim ve hemen acıktım ama dayandım ve değdi şükür
off offf süppersi,n rekor sende demek bende birazdan güzel rakkamları yacazağım bende çok mutluyum :):) bütün kızlar bu cuma bombaları patlatsın bakalım :))
Günaydınnnn
Herkese hayırlı Cumalar...
İşe gelir gelmez soluğu burada aldım :) Hayret ettim evde hazırladığım tost bugün sıcacık kalmış şimdi çayımı da aldım kahvaltımı ediyorum
Bu sabah gün çok güzel- tartıda istediğim sonucu aldım
Bildirimimi yapayım sonra tekrar gelirim
Başlangıç Kilo (Geçen Cuma ve bu Pazartesi aynıydı) : 81,4 kg
Geçen Hafta : 81,4kg
Bu Hafta : 79,9kg:124::124::124:
Fark : 1,5kg
Hedef : 70 (Şimdilik)
Boy : 155cm
Akşam az yedim ve hemen acıktım ama dayandım ve değdi şükür
kızlarrrrr günaydınlar :) heyecanla beklenen gün geldi.. veee giden kiloların ardından elma sirkeli karışımımı içerek güne başladım... o kadar müshil falan, hikaye! wc ye gidemedim günlerdir-bugün de dahil- ve resmen karnım şiş((... bugün diyetteki 10. günüm ve tartıda bu gözler 83.5 u gördü bu sabah :)))) geçen cuma takıma girdiğimden beri 3,5 kilo verebilmişim (daha fazla olmasını bekliyordum açıkcası) lakin 9 gün önce diyete başladığımda 90 kilo olduğum düşünülürse 9 günde 6,5 kilo vermiş olmak da inanılmaz mutlu etmiş durumda beni :) motiveyim, mutluyum, sizlere de musmutlu bir gün diliyorum... heyecanla burada uyanıp gelmenizi bekliyorum... bu arada toplightcım yüzde hesabını nasıl yapıyorduk?
günaydınlarrrr
luci sen ne yaptın yaa inanamadım gerçi bu kadar aç gezmene normal ama acaip bir fark yaa 3,5 kg ne demek kesin 1. olursun sen bireyselde durun bakalım listeleri hesaplayayım ayarlayayım
lily sen de tatlım 1,5 kg vermişsin tebrik ederim seni de
canıım çok sağol ama bana az gibi göründü sanki daha fazla gitmeliydi... bakalım bu hafta çok azimliyim, 75 i görecek bu gözler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?