Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

*** 5. TAKIM 344. ETAP ***
kadis (76,40/76,40 /0 /0 ) sabit izinli
purmelal (76,00 / / / )
nserin (75,50 /74,30 / 1,20 /%1,59 )
durumda (65,30 / 64,90/0,40 /%0,61 )
toplight (74,30 /73,90 /0,40 / %0,54 )
luci221177 (87,00/83,5 /3,50 /%4,02 ) yeni üye hedef 75
esmer59 (63,50/ / / ) yeni üye hedef 55
elakerem (83,00/ / / ) yeni üye hedef 68
Gamze_M (69,80/ / / ) mezun olan üye geri döndü hedef 64
Lily86 (81,40/79,5 /1,50 /%1,84 ) yeni üye hedef 70

5. TAKIM ORTALAMASI :%

durumda cım tebrik ederim canım
hadi kızlar nerde kaldınızz?? bu haftaya özel ben yaparım hesaplamaları bekliyorum sizleri merakla sanki bu hafta biz birinci olacak gibiyiz ona göreee

Son düzenleme:

durumdacım tebrikler canım :) ahh inşallah, hadi hayırlısı :)

şimmmmdiii kızlar gelelim pembe cumaya....

dın dın dın dın :):)

heyecan dorukta :):)

75,5-74,3=1,2 kg verdim :):)
çıkan sonucu geçen hafta ki kiloma bölüyorum 1,2/75,5=0,015
sonrada bunu 100 le çarpıyorum :):) 0,015*100=1,5 oluyor :):)

musmutlu günüme devam ediyorummmm :):)

muhteşem sin sende tatlım ekledim hemen listeye hadi bakalımm gelsin diğer sonuçlar heyecan doruktaaa

muhteşem sin sende tatlım ekledim hemen listeye hadi bakalımm gelsin diğer sonuçlar heyecan doruktaaa

biliyorsun hep kaçamklarım vardı buna rağmen sonuç mükemmel valla ben bile inanamadım sabah hatta banyodan önce ve sonra tartıldım (sanki ne farkedecekse) iyice emin olayım dedim kilomdan :):)

ama kalori taki,bi işe yarıyor o kalori hedefini aşmamaya dikkat ettim sanırım işe yaradıııı :):)

süppersin canım, tebriklerrrr :)

Yihuuuuu muhtesemsiniz y aaa ya bu takım resmen kullerinden dogdu bu hafta keesssinn 1. Biziz super motivw olduk ya tebrikler canımcıımmmm

azmin zaferi.. işte ben bunu istiyodum hep bol paylaşım az yemek demek :):)

işin sırrı burada.. ne yediğimizi buraya yazacaz diye yemek yiyemiyoruz ve kilocuklar gidiyor... hep destek tam destek :):)

Yaramaz mı canım yaaa
Ya valla cok mutlu oldum kendin sizin kadar vermis olamasam da :) takımın yuz karasıyım sanırım yarım kilo vererek

76/75.5/0.5/%0.66

boyle dimi

Luciiiiiii harikasıınnnnn
İsin sırrı sanırım sirkeli karısım degil mi?ama cok iyi dayandın canım tebriklerrr ayyyy cok imrendim yaaaa
Hemen sabah baslıyorum sirkeyee

purmelalcim aslında sirke mi, lahana mı, yoksa hiç kaçamak yapmamak mı... ekmek, şeker, makarna vs hiç girmedi bu hafta ağzıma... ama sirkenin gücüne inanıyorum 9 günde 6.5 kilo verdim ama eşim en az 10 kilo gitti gibi, çok inceldin diyor, henüz arkadaşlarımla görüşmüyorum şok etmek için onları.. ama sanırım irade diyorum... çok motive ve konsantre oldum bu hafta, elimden geldiğince sizlerle de her anımı paylaştım neredeyse... ve çoook mutluyum, daha da gaza geldim, devam... hepimiz ideallerimize ulaşacağız, yapınca oluyormuş demek ki!!!

Naptın sen ben 1.6 kiloya fazla diyorum.tebrik ederim :)))

Naptın sen ben 1.6 kiloya fazla diyorum.tebrik ederim :)))

çok sağol canm benim, zaferin sarhoşluğunu yaşıyorum şu an :) çook güzel bir duyguymuş, unutmuşum ben bu hissi :) ama sizin kilolarınız düşük, kilo ne kadar fazlaysa o kadar fazla veriliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…