- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #101.901
çok sağol canm benim, zaferin sarhoşluğunu yaşıyorum şu an :) çook güzel bir duyguymuş, unutmuşum ben bu hissi :) ama sizin kilolarınız düşük, kilo ne kadar fazlaysa o kadar fazla veriliyor...
maşallah sana canım yaa çok güzel vermi,şsin(83/81,4/1,6/%1,96)
Yaramaz mı canım yaaa
Ya valla cok mutlu oldum kendin sizin kadar vermis olamasam da :) takımın yuz karasıyım sanırım yarım kilo vererek
76/75.5/0.5/%0.66
boyle dimi
Şuan akupunktur yaptırdığım için doktor da takip ediyor menümü haftada 1 ile 1.5 arası diyor ama tiroid hastası olarak beklemiyordum bukadar.ama tekrar söylüyorum sağlığına dikkat et çok zor bi diyet yaptın.
şimmmmdiii kızlar gelelim pembe cumaya....
dın dın dın dın :):)
heyecan dorukta :):)
75,5-74,3=1,2 kg verdim :):)
çıkan sonucu geçen hafta ki kiloma bölüyorum 1,2/75,5=0,015
sonrada bunu 100 le çarpıyorum :):) 0,015*100=1,5 oluyor :):)
musmutlu günüme devam ediyorummmm :):)
canım telden girdiglm icin isterdim ama olamam sanırım.yani kilo bildirimini nereye yazıyoruz?
canım telden girdiglm icin isterdim ama olamam sanırım.yani kilo bildirimini nereye yazıyoruz?
Belki bu hafta olmafı ama pc mi yanımda tasırsam yardımcı olabilirim ama dedigim gibi bugun tasıyamam telefondan girdigim icin.
arkadaşlar ben öğlen 12 ile 14,30 arası olmayacağım o zamana kadar kızlar gelirse paylaşım alanına eklerim değilse geldikten sonra eklerizz yukarıda yardımcı aradığımı yazmıştım ama kimseden ses çıkmadı kim var aday kızlar yaaa
benim anladığım herkesin yüzdesi toplanıp genel topik ortalaması alınıyor sonra da diğer grupların genel ortalamalarıyla kıyaslanıyorpeki şimdi süreç nasıl işliyor kızlar, bu bizim yüzdeler diğer gruplarla mı karşılaştırılıyor? nedir olay, yeni olduğum için pek hakim değilim konuya
benim anladığım herkesin yüzdesi toplanıp genel topik ortalaması alınıyor sonra da diğer grupların genel ortalamalarıyla kıyaslanıyor
Yaramaz mı canım yaaa
Ya valla cok mutlu oldum kendin sizin kadar vermis olamasam da :) takımın yuz karasıyım sanırım yarım kilo vererek
76/75.5/0.5/%0.66
boyle dimi
purmelalcim aslında sirke mi, lahana mı, yoksa hiç kaçamak yapmamak mı... ekmek, şeker, makarna vs hiç girmedi bu hafta ağzıma... ama sirkenin gücüne inanıyorum 9 günde 6.5 kilo verdim ama eşim en az 10 kilo gitti gibi, çok inceldin diyor, henüz arkadaşlarımla görüşmüyorum şok etmek için onları.. ama sanırım irade diyorum... çok motive ve konsantre oldum bu hafta, elimden geldiğince sizlerle de her anımı paylaştım neredeyse... ve çoook mutluyum, daha da gaza geldim, devam... hepimiz ideallerimize ulaşacağız, yapınca oluyormuş demek ki!!!
bunu yaptım ama 100le çarpmayı unutmuşum :26: 0,0184 çıkınca eeee dedim kaldım:44:
canım istediğin zaman ben de yardımcı olurum ama direkt yardımcı atanma sorumluluğunu alamayabilirim bekleyelim görelim gönüllü çıkar belki. ama yapılacak ne varsa söyle hepimiz yaparız
peki şimdi süreç nasıl işliyor kızlar, bu bizim yüzdeler diğer gruplarla mı karşılaştırılıyor? nedir olay, yeni olduğum için pek hakim değilim konuya
canım lily sana açıklamış durumu akşam 6 ya kdar bütün takımlar paylaşım alanına listeleri ekliyorlar ve sıra hangi takımdaysa o takım akşam 6 dan yarın 12 ye kadar bütün listeleri değerlendirip hangi takım birinci kim bireyselde birinci dereceler belirleniyorbenim anladığım herkesin yüzdesi toplanıp genel topik ortalaması alınıyor sonra da diğer grupların genel ortalamalarıyla kıyaslanıyor
olurmu ya bende bir hafta önce senin kadar vermiştim sen bir hafta sonradan takip ediyon beni :):)
bende geçen haftayı 75,5 le kapamıştım bu bu haftayı 74,3 le kapıyorum darısı başına :):)
ama haftaya daha iyi olacak giç merak etme!!!
valla gerçekten 10 günde böyel birşey kızlar görünce seni şok olacaklar.. hatta önce sonra resmin varsa koy bizde şok ve motive olalım :):)
bende geçen hafta öğrendim % den gayet güzel..
kızlar bizim topiğin ana sayfasıona da koyuyormuyuz bu tabloyu aslında şöyle bir tablo daha tutsak nasıl olur? tarih kişiler kiloları hani ne kadar zamanda kaç kilo vermişiz haftalık/ aylık ne kadar kilo gitmiş gibi takibi burdan yaparız süper olur :):)
valla kaptanlık için bende o sorumluluğu alamam demiştim ama üstüme kaldı o zaman yardımcılıkda senin üstüne kalacak tatlım
bu arada bir aday daha bulalım bir de şöyle bir teklifim olacak haftaya takım tam oturduktan sonra her hafta sırası ile listeyi birisi düzenlesin ve paylaşım alanına taşısın böylece kaptan ya da yardımcıları olmazsa takım ortada kalmasın ne dersiniz?
bu arada diğer takımları dolaştım hafiyelik yapayım dedim en iyi durumda biziz sanırım takımımız bu hafta 1. ve luci cim sen de bireysel de birinci olacaksın görünüyor
valla kaptanlık için bende o sorumluluğu alamam demiştim ama üstüme kaldı o zaman yardımcılıkda senin üstüne kalacak tatlım
bu arada bir aday daha bulalım bir de şöyle bir teklifim olacak haftaya takım tam oturduktan sonra her hafta sırası ile listeyi birisi düzenlesin ve paylaşım alanına taşısın böylece kaptan ya da yardımcıları olmazsa takım ortada kalmasın ne dersiniz?
bu arada diğer takımları dolaştım hafiyelik yapayım dedim en iyi durumda biziz sanırım takımımız bu hafta 1. ve luci cim sen de bireysel de birinci olacaksın görünüyor
Ben de topiğe katılmadan önce birkaç gün geçmiş 10-12 sayfayı okumuştum öyle öğrendim ama tabii hesabı eksik yapmışım o da ayrı mevzu :))bende geçen hafta öğrendim % den gayet güzel..
kızlar bizim topiğin ana sayfasıona da koyuyormuyuz bu tabloyu aslında şöyle bir tablo daha tutsak nasıl olur? tarih kişiler kiloları hani ne kadar zamanda kaç kilo vermişiz haftalık/ aylık ne kadar kilo gitmiş gibi takibi burdan yaparız süper olur :):)
çok kötüsün yahuuu, cevap vermemekte haklıymış kızlar biz bir aday daha bekleyelim bence de
listenin her hafta biri tarafından düzenlenmesi çok mantıklı, bir sıra yapalım sorumluluğu hep birlikte paylaşalım... ben varım :)
oy oy oy takımımız 1. olsunda ben başka bir şey istemem, sabah tartıda aldım ben mükafatımı
ben de biraz gezindim de bireyselde 1. çıkarmamız zor gibi daha çok kilo veren vardır onlarda... olsun takımımız 1. olsun inşallahhhh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?