Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tebrik ederim kızlar. Herkes müthiş kilo vermiş.
Ama luci bir başka vermiş.
Bu hafta kesin birincisiniz.
Çok sevindim sizler için. Kendinize çok iyi bakın.

fundacım çok saol canım, seni de görmek istiyoruz aramızdaaaa....

kızlar bi toplantıya giriyorum ama pc açık sistemdeyim görünüyor, fırsat buldukça göz atarım... hemen cevap veremezsem kızmayın :)

tatlım akşam yemek yemedin mi???

Teşekkür ederim - bu arada elbette işe gitmek insanı mutlu eder hele ki sevdiğin bir işte çalışıyorsun

canım o kadar ablan karşında yerken sen 2 petibör arası lokum yemişsin bence hiç bişey kıyas yapıldığında Ayrıca rejimdeyiz ama herşeyden yiyebiliriz yeter ki ölçümüzü bilelim

purmelal, sen emziriyorsan bence emziren anne diyeti yap kısma yediklerinden bebişin daha önemli kiloyu takma şimdi bebişinin sağlığını düşün - bence dengeli beslenirsen verirsin ama yağ-karbonhidrat- protein dengeni bozma

hiç bir şey yemiyorum ve deli gibi açım.. bakalım yarın ne olacak

:) suya talim... anlaştık canım 2 bardak :)
ayyyyy akşam ben de çok acıktım ama yemedim bu sabah tartıda eksileri göreceğim inancıyla öteledim açlığımı - ama su mideyi acayip kazındırıyor açken

zayıflasan ayyyyy çok zayıfsın kilo al azıcık derler - düğünden beri görmez aaaaa çok kilo almışsın olur sanki çocuk doğurmak çok kolayyy insanlar çekemiyorlar da başkalarının kusurlarına odaklanıyorlar ben hep şöyle düşünürüm: kendi eksiğini kapatmak için karşısındakini ezmeye çalışıp ego tatmini yapıyorlar kendilerince... tamamen eziklik psikolojisi ve kıskançlıktan...sen onları takma kendine bak zayıflayınca gör bak bu sefer de ayyy biraz kilo alsana diyecekler

öğlen yemek yememişsin sanki etiform ara öğün için iyi de ana öğün için az işte misin yani ondan dolayı mı öğle yemek yemek zor senin için? bi de çubuk kraker tuzlu ya ödem yapmasın?:44: onun yerine süt ya da ayran içsen daha uzun süre tok kalırsın akşam da güzel kek ve kurabiyeyi saymazsak...

Bugünkü menüm
10.00 yarım dilim ekmek
1 yumurta
3 ceviz. Marul
13.00. 2 küçük poğaça
15.00. 1 muz
18.30. 2 içli köfte
Bol salata
2 bardak ayran
menün az kalorili aslında ama öğlen poğaça seni çabuk acıktırmıştır ardından da muz!!! canım böyle bir menü senin insülin dengeni bozar kilo vermeni zorlaştırır - araya ara öğünler katsan?

canım seninle tanışmadık ama ben sizin yazılarınızı geçmişte okudum bu grubun demişbaşlarındansın biliyorum bana da mekik yasak dr.a sordum olmaz yapma dedi

*** 5. TAKIM 344. ETAP ***
kadis (76,40/76,40 /0 /0 ) sabit izinli
purmelal (76,00 / 75,50/0,50 / %0,66 )
nserin (75,50 /74,30 / 1,20 /%1,59 )
durumda (65,30 / 64,90/0,40 /%0,61 )
toplight (74,30 /73,90 /0,40 / %0,54 )
luci221177 (87,00/83,5 /3,50 /%4,02 ) yeni üye hedef 75
esmer59 (65,30/64,50 /0,80 /%1,23 ) yeni üye hedef 55
elakerem (83,00/81,40/1,60 /%1,93 ) yeni üye hedef 68
Gamze_M (69,80/ / / ) 316. etapta mezun olan üye geri döndü hedef 64
Lily86 (81,40/79,50 /1,90 /%2,33 ) yeni üye hedef 70

5. TAKIM ORTALAMASI :%

kızlaer bi gamze kaldı nerde kaldı acaba çok gecikmez umarım

canım burdaki listede unutmuşum ama kendi pc mdeki excel tablosunda düzeltmiştim tebrik ederim seni de bu arada annene geçmiş olsun tatlım

Son düzenleme:
Fistiklar listeniz yanlis

Esmerin yuzdesi 1,23
Lily nin de verdigi kilo 1, 9 yuzdesi 2, 33 olcak

kızlar gamzeyi bekliyoruz aslında gamze eski üye en geç 14 e kadar yapılacağını biliyordu bildirimin saat 15 e kadar bekleyeceğim eğer gelmezse listeye haftaya ekleriz bu hafta listeye girmez gamze ne dersiniz biliyorsunuz takım kuralları gereği kilo bildirimlerini herkes 14 e kadar yapmak zorunda

çok geçmiş olsun...

Fistiklar listeniz yanlis

Esmerin yuzdesi 1,23
Lily nin de verdigi kilo 1, 9 yuzdesi 2, 33 olcak

keşke benimde yanlış olaydı 1,59 değilde 2,59 olaydı :):):)

hehehehehe

bu arada hoş geldin.. hiç uğrayamasan bile cumaları gel bekleriz :):)

zaten gamze demişti okuldayım çıkamayabilirim diye.. çıkabilseydi şimdiye kadar kilo bildirimi yapardı diye düşünüyorum..
bence beklemezsek olur haftaya dahil ederiz listeye.. çoğunluk ne der kızlar sizde fikirlerinizi söyleyin?????

ara ara gözatıyorum son durum nedir diye :) 15:00 e kadar bekleyip dediğin gibi yapalım canım bence de...

canim hadi size kolay gelsin birinciliginizi tebrik ederim gamze kilo bile vermemis olsa % 1.29

HEYYYYYYYYYY SÜPPEWRRRRİİİİZZZZ BİİZZZZZ :):):)

kendimizi koca bir bardak maden suyu ile ödüllendirelim kızlar (0 kalori hihih) :):)

haftaya cumayı daha bi sabırsız bekliyorum yaa nolduk biz böyle kilo canavarlarıyıııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzz :)

kesin 1.miyiz yani şimdiiii :) yupppiiiiiii !!! başardık, budurrrr!!!!!

kızlar gamze son mesajında yarın bildirim yapacakmıyım diye sormuş ben de cevap vermemişim o yüzden bu haftalık onu listeden çıkarıyorum ve listemizi paylaşıma ekliyorum:26::26::26:

daha da bilendim, çook azimliyim çok, bu hafta inşallah 7 li rakamları göreceğimmmmmmm

*** 5. TAKIM 344. ETAP ***

kadis (76,40/76,40 /0 /0 ) sabit izinli
purmelal (76,00 / 75,50/0,50 / %0,66 )
nserin (75,50 /74,30 / 1,20 /%1,59 )
durumda (65,30 / 64,90/0,40 /%0,61 )
toplight (74,30 /73,90 /0,40 / %0,54 )
luci221177 (87,00/83,5 /3,50 /%4,02 ) yeni üye hedef 75
esmer59 (65,30/64,50 /0,80 /%1,23 ) yeni üye hedef 55
elakerem (83,00/81,40/1,60 /%1,93 ) yeni üye hedef 68
Lily86 (81,40/79,90 /1,50 /%1,84 ) yeni üye hedef 70

5. TAKIM ORTALAMASI :%1,38

son durum budur kızlar gamzeyi bu haftalık lsiteden çıkardık 9 kişiyiz takım olarak ortalamamız da 1,43 nerdeyse bir rekor sanırım bi geçmişe bakayım da ana paylaşıma ekliyoruz
galibiyetimiz şimdiden kutlu olsunn

Son düzenleme:

süüppperiz, hepimiz kilo vermişiz!!! işte takım budur!!!! herkesi tebrik ederim...haftaya da 1. olalım kızlar ha gayret... değdi ama aç kalmalarımıza,lahana çorbalarına, sirkelere.. az mı katlandık... açlıktan uykusuz geçen gecelere!!!

lahana çorbası diyetinde olduğundan birşey diyemiyorum ama dengeli gitmişsin sanki...

lilycim harikasın, devam, devam :) gidecek bu kilolarrrr
sağol canım evet gidecek ben de uzun zaman sonra bu topiği okuyunca gaza geldim motive oldum sağolsun herkes ki beni de aranıza aldınız bu gazla ben vereceğime çok inanmaya başladım

teşekkür ederim kaptan

canım ben normalde çoktan gönüllü olurdum ama işte olduğumdan aldığım sorumluluğun hakkını veremem diye hiç sesimi çıkarmıyorum zaten yeni geldim gruba - benden daha tecrübeli arkadaşlarımız elbet vardır ben ancak boş kaldıkça yardımcı olabilirim

tebriklerrrrrrrrr

Yihuuuuu muhtesemsiniz y aaa ya bu takım resmen kullerinden dogdu bu hafta keesssinn 1. Biziz super motivw olduk ya tebrikler canımcıımmmm
inşallah bu hafta 1. biz oluruz

evet ya bu hafta lahanayla geçti ben yapmadım gerçi ama sizde göre göre lahanadan soğudum resmen:18:

lily canım sen daha önce takımlarda yarışmışmıydın?
yok canım gruplarda değildim de kendimizce günlükte birbirimizi takip ettiğimiz kızlarla grup kurmuştuk diyet yöntemlerinde...ama gruplarda daha önce yer almış arkadaşlar vardı diyet günlüklerinden...

benim kilom 79,9 canım 79,5 değil henüz ama yüzde hesabı falan doğru

canım çok çok geçmiş olsun annene - Allahım şifa versin şimdi nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…