- 23 Eylül 2012

- 17.207

- 29.067

- 548

- Konu Sahibi Cherry Mom
 - 

- #101.941

Tebrik ederim kızlar. Herkes müthiş kilo vermiş.
Ama luci bir başka vermiş.
Bu hafta kesin birincisiniz.
Çok sevindim sizler için. Kendinize çok iyi bakın.
Canımm cok gecmis olsun Allah tekrar yasatmasın
tatlım akşam yemek yemedin mi???kızlar bugün mutfak kapandı benim için... sabah ola hayrola artık...menümü yazıyorum:
uyanınca meşhur elma sirkeli karışımmm :)
sabah:
1 yumurta ile yapılmış yağsız peynirli-sebzeli omlet
1/2 kk dilim süzme peynir
1/2 dilim domates
ara:
2 mandalina
öğle:
1 kase lahana çorba
1 salatalık
1/2 domates
akşamüstü:
1 galeta
100 gr yoğurt
az sonra yeşilçayımı içeceğim, akşam 1 saat yürüyüş... tüm gün 3,5 litre su ...
Teşekkür ederim - bu arada elbette işe gitmek insanı mutlu eder hele ki sevdiğin bir işte çalışıyorsun
Canım çok teşekkür ederim, Senin yazdıkların da benim çok hoşuma gitti.. :114: amin diyorum, hemde en kocamanından.. öğretmenliğe gelince şu an hem okuyorum hemde yardımcılık yapıyorum canım..Harika bir durum gerçekten de, işe gitmek insanın mutlu eder mi yahu, beni ediyor :116::116:
Bu menüye bayıldım :128::128::128:
canım o kadar ablan karşında yerken sen 2 petibör arası lokum yemişsin bence hiç bişey kıyas yapıldığındaEvet arkadaşlar ben geldimgerçi bir önceki mesajdan bu anlaşılmıştır bu gün biraz yoğundum..Ablamla buluştuk çarşı pazar gezdik. Asla diyetime ihanet etmedim (belki etmişimdir, okuduğunza yoruma açığım) Haaa unutmadan ablam karşımda yemeği götürdü ama ben asla yemedim, ablam kebaplar, tatlılar sipariş verdi, bense dabıl bir çay 
Menüme gelince
Sabah
1 kk peynir
3 yeşil 1 siyah zeytin
2 yeşil biber
1 çeri domates
Ara: (işte koptuğum an) 2 petibör bisküvi arası 1 lokum, okuldaki abla kanıma girdi
Öğle
1 kase çorba
4 yemek kaşığı yoğurt (ceza)
Ara: yarım porsiyon yeşil salata üzeri, 2 kaşık yoğurt
Akşam
1 büyük yeşil salata
5 kaşık sarımsaklı yoğurt (üzerine)
1 minik dilim kepek ekmeği 4 yeşil zeytin
Su: 3 litreyi bulur
Spor: 1 saat tempolu, 3 saat yarı tempo yürüyüş (açık havada)
Akşam bayılıp kalmazsam45 dk. eliptik düşünüyorum 
purmelal, sen emziriyorsan bence emziren anne diyeti yap kısma yediklerindenKızlar ben oglen biraz peynir ekmek ve salata yedim.bebis emziriyorum sadece corba zorladı beni ama umarım etkisini kaybetmemisimdir.
Yarın lahana corbası meyve sebze gunum
Sebzeyi haslayarak yada yagsız kavurarak kullanabiliyoruz degil mi?
Bir de ikinci gun cok zor diyorsunuz ya ne konuda zor ve daha rahat kacamaksız atlatmak icin ne yapmamı onerirsiniz
hiç bir şey yemiyorum ve deli gibi açım.. bakalım yarın ne olacak
ayyyyy akşam ben de çok acıktım ama yemedim:) suya talim... anlaştık canım 2 bardak :)
Aa evet yarın sadece sebze..puff zor olacak gibi Allah yardım etsin.
bir de oglen oglusu emzirmeye gittim ya kayınvalidemin eve.komsusu gelmis.kadın beni dugunden beri gormedi.demez mi aaa cok kilo almısın sen diye..cocuk dogurduk heralde dedim.ay cok sinir bozucu yaa
öğlen yemek yememişsin sanki etiform ara öğün için iyi de ana öğün için az işte misin yani ondan dolayı mı öğle yemek yemek zor senin için? bi de çubuk kraker tuzlu ya ödem yapmasın?:44: onun yerine süt ya da ayran içsen daha uzun süre tok kalırsınMenüm
SABAH
1kk peynir
5zeytin
2dilim kepek ekmeği
1haşlanmış yumurta
2 ince dilim salam
ARA
1 elma
1meyveli yoğurt(danino:)
ÖĞLEN
1paket form bisküvi (hepsini yedm
1açık şekersiz çay
ARA
1elma
1küçük paket tuzlu çubuk kraker
AKŞAM
1kepçe tavuk sote
3yemek kaşığı pilav
1tuzlu kurabiye
1kase yoğurt
1dilim kek
SU
1,5lt
SPOR
1saat leslie
Akşam yemeği fazla kaçtı bu akşam ama sporumu akşam yemeğinden sonra yaptım.
Bitki çayımı da yeni yudumlamaya başladım.. Kızlar kek yeyince kendimi size ihanet etmiş gibi hisssettim hakkınızı helal edin
menün az kalorili aslında ama öğlen poğaça seni çabuk acıktırmıştır ardından da muz!!! canım böyle bir menü senin insülin dengeni bozar kilo vermeni zorlaştırır - araya ara öğünler katsan?Bugünkü menüm
10.00 yarım dilim ekmek
1 yumurta
3 ceviz. Marul
13.00. 2 küçük poğaça
15.00. 1 muz
18.30. 2 içli köfte
Bol salata
2 bardak ayran
canım seninle tanışmadık ama ben sizin yazılarınızı geçmişte okudum bu grubun demişbaşlarındansın biliyorumAy ben cok merak ediyorum sizlerin kilo durumunuzu :) benim icin verimsiz bir haftaydı ama umarım toparlayacagım bu hafta.ekip harika ya.yazdıklarınızı okuyorum cevap yazmaya vakit bulamasam da.
Ortaya karısık bi cevap yazayım bari
Kacamakları aksam saatlerinde degil de sabahla ogle arası yapsak gun icinde ekstra sporla eritiriz gibime geliyor
Boolll su icmek booolll yesillik yemek wc sıkıntısını glderlyor dolayısıyla kilo vermehe yardımcı
İste bir mekik cekebilsek gobek eriyecek karın kasımız olacak ama ben sezeryanlıyım.size tavsiyem cekebiliyorsanız cekin.
Kusura bakmayın hastanedeydim yeni geldim. Dünde yazmıştım 'topligt' ama görüp görmediğinden emin olmadım tekrar yazayım. listede benim kilomu 63.5 yazmışsın, ben 65.3üm yanlış yazmışsın onu düzeltirsen sevnirim kilo almış gibi hissediyorum kendimi..
gelelim sonuca
geçen hafta 65.3 idim şimdi 64.5yüzde oranım 1.22 
Bukadarını yazmam yeterli sanırım
Fistiklar listeniz yanlis
Esmerin yuzdesi 1,23
Lily nin de verdigi kilo 1, 9 yuzdesi 2, 33 olcak
canim hadi size kolay gelsin birinciliginizi tebrik ederim gamze kilo bile vermemis olsa % 1.29tatlım teşekkür ederim ellerine sağlık düzeltmeleri yaptım
Annem kalp hastası kalbi sıkışmış bu sabah.daha önce 2kez kalp krizi geçirdi. yanında kimse yoktu bende yakın oturuyorum ona aradı hemen götürdüm ilaçarını kullanmıyodu tekrar aynı ilaçları verdi doktor. teşekkür ederim.
Fistiklar listeniz yanlis
Esmerin yuzdesi 1,23
Lily nin de verdigi kilo 1, 9 yuzdesi 2, 33 olcak
kızlar gamzeyi bekliyoruz aslında gamze eski üye en geç 14 e kadar yapılacağını biliyordu bildirimin saat 15 e kadar bekleyeceğim eğer gelmezse listeye haftaya ekleriz bu hafta listeye girmez gamze ne dersiniz biliyorsunuz takım kuralları gereği kilo bildirimlerini herkes 14 e kadar yapmak zorunda
kızlar gamzeyi bekliyoruz aslında gamze eski üye en geç 14 e kadar yapılacağını biliyordu bildirimin saat 15 e kadar bekleyeceğim eğer gelmezse listeye haftaya ekleriz bu hafta listeye girmez gamze ne dersiniz biliyorsunuz takım kuralları gereği kilo bildirimlerini herkes 14 e kadar yapmak zorunda
canim hadi size kolay gelsin birinciliginizi tebrik ederim gamze kilo bile vermemis olsa % 1.29
HEYYYYYYYYYY SÜPPEWRRRRİİİİZZZZ BİİZZZZZ :):):)
kendimizi koca bir bardak maden suyu ile ödüllendirelim kızlar (0 kalori hihih) :):)
haftaya cumayı daha bi sabırsız bekliyorum yaa nolduk biz böyle kilo canavarlarıyıııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzz :)
*** 5. TAKIM 344. ETAP ***
kadis (76,40/76,40 /0 /0 ) sabit izinli
purmelal (76,00 / 75,50/0,50 / %0,66 )
nserin (75,50 /74,30 / 1,20 /%1,59 )
durumda (65,30 / 64,90/0,40 /%0,61 )
toplight (74,30 /73,90 /0,40 / %0,54 )
luci221177 (87,00/83,5 /3,50 /%4,02 ) yeni üye hedef 75
esmer59 (65,30/64,50 /0,80 /%1,23 ) yeni üye hedef 55
elakerem (83,00/81,40/1,60 /%1,93 ) yeni üye hedef 68
Lily86 (81,40/79,50 /1,90 /%2,33 ) yeni üye hedef 70
5. TAKIM ORTALAMASI :%1,43
son durum budur kızlar gamzeyi bu haftalık lsiteden çıkardık 9 kişiyiz takım olarak ortalamamız da 1,43 nerdeyse bir rekor sanırım bi geçmişe bakayım da ana paylaşıma ekliyoruz
galibiyetimiz şimdiden kutlu olsunn
lahana çorbası diyetinde olduğundan birşey diyemiyorum ama dengeli gitmişsin sanki...Dunku menum
09.00 lahana corbası
10.00 bir portakal
11.30 lahana corbası
13.00 bir dilim ekmek
Bir kk beyaz peynir(tyzsuz)
Yarım salatalık yarım domates ve bol roka
3 bardak sekersiz cay
18.00 lahana corbası
19.00 salata ve bir kasık yogurt
Sıvılar
Su: 2 litre
Sekersiz acık cay:7 bardak
Bitki cayı:2 buyuk kupa
spor:
1 saat yuruyus (ben hep hızlı ve tempolu yururum rebook larımla bacaklarım biraz sekle girdi cok sukur)
sağol canım evet gidecek ben de uzun zaman sonra bu topiği okuyunca gaza geldim motive oldum sağolsun herkes ki beni de aranıza aldınızlilycim harikasın, devam, devam :) gidecek bu kilolarrrr
teşekkür ederim kaptangünaydınlarrrr
luci sen ne yaptın yaa inanamadım gerçi bu kadar aç gezmene normal ama acaip bir fark yaa 3,5 kg ne demek kesin 1. olursun sen bireyselde durun bakalım listeleri hesaplayayım ayarlayayım
lily sen de tatlım 1,5 kg vermişsin tebrik ederim seni de
kızlar kadis mesaj atmış işlerinin yoğunluğu sebebiyel direk kaptan sensin demiş açıkcası kaptan olmak büyük sorumluluk ama biraz da zorla üzerime kaldı kaptanlık sizlerden yardımcı istiyorum arkadaşlar kim ya da kimler kaptan yardımcısı olabilir ben olmadığım içimin yoğun olduğu zamanlarda bana destek olacak arkadaşlara ihtiyacım var yhadi bakalım
canım ben normalde çoktan gönüllü olurdum ama işte olduğumdan aldığım sorumluluğun hakkını veremem diye hiç sesimi çıkarmıyorum zaten yeni geldim gruba - benden daha tecrübeli arkadaşlarımız elbet vardır ben ancak boş kaldıkça yardımcı olabilirimarkadaşlar ben öğlen 12 ile 14,30 arası olmayacağım o zamana kadar kızlar gelirse paylaşım alanına eklerim değilse geldikten sonra eklerizz yukarıda yardımcı aradığımı yazmıştım ama kimseden ses çıkmadı kim var aday kızlar yaaa
tebriklerrrrrrrrrşimmmmdiii kızlar gelelim pembe cumaya....
dın dın dın dın :):)
heyecan dorukta :):)
75,5-74,3=1,2 kg verdim :):)
çıkan sonucu geçen hafta ki kiloma bölüyorum 1,2/75,5=0,015
sonrada bunu 100 le çarpıyorum :):) 0,015*100=1,5 oluyor :):)
musmutlu günüme devam ediyorummmm :):)
inşallah bu hafta 1. biz oluruzYihuuuuu muhtesemsiniz y aaa ya bu takım resmen kullerinden dogdu bu hafta keesssinn 1. Biziz super motivw olduk ya tebrikler canımcıımmmm
evet ya bu hafta lahanayla geçti ben yapmadım gerçi ama sizde göre göre lahanadan soğudum resmen:18:bende katılıyorum sana perşembeden cuma kim bu görevi üstelenecek yazalım msıraya koyalım şimdi ben hafta başı tamam derim perşembeden bi işim çıkar falan ondan perşembe yapalım dedim.. süpperr olur
tabi biz olcaz hangi takım bizim kadar lahana tüketti :):) bireyselin de bu takımdan çıkması ayrıca gurur verici :):) süper ötesi bişiyiz biz yahuu :):)
yok canım gruplarda değildim de kendimizce günlükte birbirimizi takip ettiğimiz kızlarla grup kurmuştuk diyet yöntemlerinde...ama gruplarda daha önce yer almış arkadaşlar vardı diyet günlüklerinden...lily canım sen daha önce takımlarda yarışmışmıydın?
benim kilom 79,9 canım 79,5 değil henüz ama yüzde hesabı falan doğru*** 5. TAKIM 344. ETAP ***
kadis (76,40/76,40 /0 /0 ) sabit izinli
purmelal (76,00 / 75,50/0,50 / %0,66 )
nserin (75,50 /74,30 / 1,20 /%1,59 )
durumda (65,30 / 64,90/0,40 /%0,61 )
toplight (74,30 /73,90 /0,40 / %0,54 )
luci221177 (87,00/83,5 /3,50 /%4,02 ) yeni üye hedef 75
esmer59 (63,50/ / / ) yeni üye hedef 55
elakerem (83,00/81,40/1,60 /%1,93 ) yeni üye hedef 68
Gamze_M (69,80/ / / ) 316. etapta mezun olan üye geri döndü hedef 64
Lily86 (81,40/79,5 /1,50 /%1,84 ) yeni üye hedef 70
5. TAKIM ORTALAMASI :%
kızlar lsitenin son hali burda gamze ile esmer gelince eklesinler ben 14,30 dan sonra geleceğim afiyet olsun sizlere
Annem kalp hastası kalbi sıkışmış bu sabah.daha önce 2kez kalp krizi geçirdi. yanında kimse yoktu bende yakın oturuyorum ona aradı hemen götürdüm ilaçarını kullanmıyodu tekrar aynı ilaçları verdi doktor. teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?