- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #10.221
ayyy reyhan abla sen gordunmu alisi cok yakisikli masallah ben dedim hemen icimden iste bu benim damadim diye bakalim benim uyuz kiz beyencekmi mecbur beyencek biz sanki cok beyene beyene evlendik bunla evlenceksin dediler bizde siz bilirsiniz dedikmehalim allahim ogluda koleje gidecekmis. kocaman olmus evin pasasida koleje gidermis. allah hep güzel günlerini göstersin canim. rabbim sasirtmasin zenana koc gibi damat olsun .kaydirigubbakcemile3
ayyy reyhan abla sen gordunmu alisi cok yakisikli masallah ben dedim hemen icimden iste bu benim damadim diye bakalim benim uyuz kiz beyencekmi mecbur beyencek biz sanki cok beyene beyene evlendik bunla evlenceksin dediler bizde siz bilirsiniz dedik
vardik ne yapalim
ama saka bir yana gercekten allah cocuklarimiza hayirli kimselerlen karsilastirsin once egitimlerini bitirsinlerde soyle en basarlisindan bizde gurur duyarak onlari bas goz ederiz yeterki allah saglikli omur versin demii
Reyhan abla vallahi gırgır geçmedim ciddi vardı hatta eski arkadaşlar bilirler ama takımda eski üye yok korkmaz diye bir arkadaş ama bak buna şaşıracaksın oda almanyadaydıalkisalkisalkis hiç dilinden düşürmezdi şöyle bir savurtucam herkes şaşıracak ne kadar kilo verdiğime diye diye gezerdide sonra sorunları oldu devamı gelemedi..kallisim gercekten varmiydi öyle kilos etek delisi benim gibi? yoksa girgirmi gectin benimle bak anliyamadim simdi..CADIARZU
ay canım yaa bir önceki mesajını okuyunca nasıl korktum şekerli yoğurt diye hatta böyle kaşlarımı çatmışım:roflol: ama korktuğum gibi kilo almamışsın koşturmaca yaramış...arkadaslar kusura bakmayın ınt m cok sorunlu msj yazıyorım kopmus oluyorum.sınır ettı benı.reyhan ablacıgım cok ozledım senı cok.anlatıcam tabı herseyı hatta sıze resımde koyarım.evımın herseyı cok ıcıme sındı cok sukur.cok mutluyum huzurluyum.allah ım hepımızın mutlulugunu daım etsın.belkı sabah yazamam tartıldım kılom 98.4
tesekurler ablacimyeni nickin hayirli olsun asyam valla yakismis
iyi masallah cedric cigim kilo almamissin cok iyi eh hersey yolundaysa yine vermeye rekor kirmaya baslarsin artik insallah canim benim netteki sorunda hallolur insallah bol bol paylasimda bulunursunarkadaslar kusura bakmayın ınt m cok sorunlu msj yazıyorım kopmus oluyorum.sınır ettı benı.reyhan ablacıgım cok ozledım senı cok.anlatıcam tabı herseyı hatta sıze resımde koyarım.evımın herseyı cok ıcıme sındı cok sukur.cok mutluyum huzurluyum.allah ım hepımızın mutlulugunu daım etsın.belkı sabah yazamam tartıldım kılom 98.4
onceliklen sagol canim mehalimlen senin yardimlarin sayesinde degisti iyi oldu buReyhan abla vallahi gırgır geçmedim ciddi vardı hatta eski arkadaşlar bilirler ama takımda eski üye yok korkmaz diye bir arkadaş ama bak buna şaşıracaksın oda almanyadaydıalkisalkisalkis hiç dilinden düşürmezdi şöyle bir savurtucam herkes şaşıracak ne kadar kilo verdiğime diye diye gezerdide sonra sorunları oldu devamı gelemedi..
ay canım yaa bir önceki mesajını okuyunca nasıl korktum şekerli yoğurt diye hatta böyle kaşlarımı çatmışım:roflol: ama korktuğum gibi kilo almamışsın koşturmaca yaramış...
cedricim bizde seni çok ama çok özledik canım ... sorun nerden kaynaklı peki bulundumu hep böylemi olacakmış..
asya25 sengözlerimebaksanab canım hoşgeldin aramıza sırnaşık şey güzeş paylaşımlar dilerim.. hayırlı olsun şekerciğim..
ayy off diye diye geldim.. baş ağrımı zar zor geçirdim sonra evimi toparladım amann çok dağılıyoruz kalabalık ev malesef böyle... sonrada dolmalara oturduk ancak bitti sar sar bitmedi gitti birde büyük kız çok esprilidir değişik şivelerle konuşur bizi kırdı geçirdi:roflol:
hiç birimizin dolma ölçüsü diğerininkini tutmadı yarın okulda satan adam elinde cetvel gelene gidene cm 10 kuruş diyecek öyle satacak yoksa tane hesabı nasıl iş diyor.. kendi dolmasına bakıyor hadi bu 30 kuruş olsa anneminki 70 kuruş olur boya bak diyor:roflol::roflol:
hadi hayırlı olsun çikolatam inşallah huzurlu bitr yuva olur sana .hemde kolay gelsin şeker.
bende sizi okurken dondurma yiyordum söylemesi ayıp ama ben dedim :))
kış kış şeytan kış git çikolatanın başından .
aman çikolatam uyma sen o şeytana hahaha
kizlaaar hemen aciklik getirem ben birkacgun once nikimi degistirmek istediydim sagolsun kallisim mehalim yardimci oldular
ben bigun bilgisyari acik birakmistim evimde misafirlerim vardi oturmuslar netin basina burasi ne yarismasi sen bu mu sun falan diye azcik dalga gectilerdi bende degistirmeye karar verdim kizlaar iste bundan sonra nikim asya 25 oldu birkac isim sectiydim bunu koymuslar sagolsunlar en cok itedigim nik ti bu
ayy off diye diye geldim.. baş ağrımı zar zor geçirdim sonra evimi toparladım amann çok dağılıyoruz kalabalık ev malesef böyle... sonrada dolmalara oturduk ancak bitti sar sar bitmedi gitti birde büyük kız çok esprilidir değişik şivelerle konuşur bizi kırdı geçirdi:roflol:
hiç birimizin dolma ölçüsü diğerininkini tutmadı yarın okulda satan adam elinde cetvel gelene gidene cm 10 kuruş diyecek öyle satacak yoksa tane hesabı nasıl iş diyor.. kendi dolmasına bakıyor hadi bu 30 kuruş olsa anneminki 70 kuruş olur boya bak diyor:roflol::roflol:
Çikolatım günaydın fena olurmu hiç fevkalade, tebrik ederim canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?