Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mehalim allahim ogluda koleje gidecekmis. kocaman olmus evin pasasida koleje gidermis. allah hep güzel günlerini göstersin canim. rabbim sasirtmasin zenana koc gibi damat olsun .kaydirigubbakcemile3
ayyy reyhan abla sen gordunmu alisi cok yakisikli masallah ben dedim hemen icimden iste bu benim damadim diye bakalim benim uyuz kiz beyencekmi mecbur beyencek biz sanki cok beyene beyene evlendik bunla evlenceksin dediler bizde siz bilirsiniz dedik
vardik ne yapalim
ama saka bir yana gercekten allah cocuklarimiza hayirli kimselerlen karsilastirsin once egitimlerini bitirsinlerde soyle en basarlisindan bizde gurur duyarak onlari bas goz ederiz yeterki allah saglikli omur versin demii

ay ay ay canimsinnnnn kim gelmissssssss. cedric birtanem hosgeldin. hihoyyyt
diyete baslarsin önümüzdeki hafta sen nasilsin neler yaptin evin düzenin esyalarin uyumu hersey icine sindimi??? anlat anlat

amin zenanim hersey sirasiyla ve herseyden önemlisi hayirlisi olsun. alis cok yakisikli cocuk gördüm ben. senin kizlarinda güzel zenanim.a.s.

cedriccim hosgeldin canim mehalim benim adam ugrasmaz harfleri falan ben en iyisi sakincali kelimelerin es anlamlilarini kullanayim daha kolay olur demii
reyhan abla bende bilim o etegi zaten seni hep o eteklen hayal ediyim sende onu giygel epey renkli olacaz partide hee benimde bugunlerde kokoclugum ustumde mehaliiim sorma hafif makyajlar sacima jeller surup kabartip ikili lastik takmalar evde duzgun giyinmeler bilmem neden oyle guzelimki bugunlerde sormayin bitek gobeem benden az onde gidiyo o var ama cekiyomda cekiyom icime

kizlaaar hemen aciklik getirem ben birkacgun once nikimi degistirmek istediydim sagolsun kallisim mehalim yardimci oldular
ben bigun bilgisyari acik birakmistim evimde misafirlerim vardi oturmuslar netin basina burasi ne yarismasi sen bu mu sun falan diye azcik dalga gectilerdi bende degistirmeye karar verdim kizlaar iste bundan sonra nikim asya 25 oldu birkac isim sectiydim bunu koymuslar sagolsunlar en cok itedigim nik ti bu

arkadaslar kusura bakmayın ınt m cok sorunlu msj yazıyorım kopmus oluyorum.sınır ettı benı.reyhan ablacıgım cok ozledım senı cok.anlatıcam tabı herseyı hatta sıze resımde koyarım.evımın herseyı cok ıcıme sındı cok sukur.cok mutluyum huzurluyum.allah ım hepımızın mutlulugunu daım etsın.belkı sabah yazamam tartıldım kılom 98.4

kallisim gercekten varmiydi öyle kilos etek delisi benim gibi? yoksa girgirmi gectin benimle bak anliyamadim simdi..CADIARZU
Reyhan abla vallahi gırgır geçmedim ciddi vardı hatta eski arkadaşlar bilirler ama takımda eski üye yok korkmaz diye bir arkadaş ama bak buna şaşıracaksın oda almanyadaydıalkisalkisalkis hiç dilinden düşürmezdi şöyle bir savurtucam herkes şaşıracak ne kadar kilo verdiğime diye diye gezerdide sonra sorunları oldu devamı gelemedi..

ay canım yaa bir önceki mesajını okuyunca nasıl korktum şekerli yoğurt diye hatta böyle kaşlarımı çatmışım:roflol: ama korktuğum gibi kilo almamışsın koşturmaca yaramış...
cedricim bizde seni çok ama çok özledik canım ... sorun nerden kaynaklı peki bulundumu hep böylemi olacakmış..

asya25 sengözlerimebaksanab canım hoşgeldin aramıza sırnaşık şey güzeş paylaşımlar dilerim.. hayırlı olsun şekerciğim..

ayy off diye diye geldim.. baş ağrımı zar zor geçirdim sonra evimi toparladım amann çok dağılıyoruz kalabalık ev malesef böyle... sonrada dolmalara oturduk ancak bitti sar sar bitmedi gitti birde büyük kız çok esprilidir değişik şivelerle konuşur bizi kırdı geçirdi:roflol:

hiç birimizin dolma ölçüsü diğerininkini tutmadı yarın okulda satan adam elinde cetvel gelene gidene cm 10 kuruş diyecek öyle satacak yoksa tane hesabı nasıl iş diyor.. kendi dolmasına bakıyor hadi bu 30 kuruş olsa anneminki 70 kuruş olur boya bak diyor:roflol::roflol:

yeni nickin hayirli olsun asyam valla yakismis
tesekurler ablacim

iyi masallah cedric cigim kilo almamissin cok iyi eh hersey yolundaysa yine vermeye rekor kirmaya baslarsin artik insallah canim benim netteki sorunda hallolur insallah bol bol paylasimda bulunursun

onceliklen sagol canim mehalimlen senin yardimlarin sayesinde degisti iyi oldu bu
dolmalara gelince anneminkiler 70 kurus olur cok guldum buna bayildim:roflol: benim sigara boregine donmus sizin is ama benimkiler daha kotuydu yufkalar hep yirtildi gitti kendim acmistim delik desik oluyodu hamurunu tuturamamistim zamanda yoktu yeniden yapacak e burda hazir yufka nerde artik buyuklu kucuklu sarmistik kizartirken peynirlerde icinden cikmisti cogunun
guzellerini gonderdim okula saskinlarini kendim yedim hep e ziyanmi olsun caanim sositososito demii cok oldu bu is olali o zamanlar kilo milo yoktu tabee en buyuk kiz 3 yasindaydi yeni basladiydi okula hey gidi gunler ne zayiftim ozamanlar be yaa

ayy kızlar yeni geldim,döktüm bütün kurtlarımı hihoyyyt
süpper bi.r kına gecesi oldu,valla çok eğlendim.

yarın büyük gün he? inş şöööyle herkes en azından 700-800 gr vermiş olsun inşallahh :Saruboceq:

canım benim teşekkür ederim.inş huzurlu mutlu bir yuvamız olsun hepimizin...
ben de bugün dondurma yiyecektim ama kısmet olmadı..kınada biraz çerez atıştırdım.ama zaten akşam yemeği yemediğim için onun yerine geçmiş oldu..dondurma hakkımı pazar gününe bırakıyorum :icecream:
uymadım şeytana mehalim,sizi kızdırmak için yazdım sositososito

canım benim yeni nickin hayırlı olsun a.s.

geçmiş olsun kallisim,başına ağrılar girmiş...
sardınız demek o meşhur dolmaları,hadi yiyene afiyet olsun...bizim yerimize de yesinler...cokacimcoook

sagol cukulatam degisime ugradim azicik
insallah cukulatam herkez vermis olsun azda olsa
geri almak iyice morali bozuyo cunku
sende kurtlarini dokmussun ne guzel insallah kurtlarlan beraber kiloda gitmistir biraz

Günaydın canlarım .çok karnım ağrıyor dün üşüttüm bennn (
hadi güzel sonuçlar alırız inşallah kocaman öptüm

5.TAKIM **106.ETAP SONUÇLARI***

canzi3445 ( 80.9 /
zenan25 ( 72,0 /
cedric ( 98,8 / 98.4 /
chocolategirl ( 82,5 /
bijoux ( 70.8 /
sportie ( 57.5 /
xTABU ( 102.0 /
siyahbeyazgunler ( 55.3
mersa ( 88.0 /
Kalliste ( 73,6 ) Mezun oldu

5:TAKIM TOPLAM KİLO

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…