- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #10.201
az yemiyorum ki sportiem mirmirmirmir
az mı bu yazdıklarım...az önce öğlen yemeği için taze fasulye ve 2 dilim kepekli ekmek,yanında da 2 kaşık yoğurt yedim.az mı? 1 tabak fasulye... tıka basayım şuan.
geceleri geliyorlar bana be canım.yıllardır gece yediğim için zor tutuyorum kendimi. ben de napıyorum gece yağsız mısır patlatıyorum veya çikolata kaplı form bisküvi yiyorum..en kötüsü burçak bisküvi yiyorum...
yavaş kilo vermeye gelince .. okadar çok kilo vermelere kalktım ki,artık bünyem direniyor sanırım...
taze fasulye 2 diliim ekmek yoğurt hiç bişey değil bu yediğin normal
ama mısır patlağıydı hele çikolatalı form bisküvi yada burçak bunlar fena işte, senin kilo vermeni durduran bunlar
sportim nasil istersen daha cok buldum arada yazarim ama bazi tariflerde ne oldugun bilmedigim malzemeler var onlarida tamamlayip yazarim sonrazenancım ne güzel bir salataymış valla sevdim
ama ben yumurtayı çıkarıp kıvırcık koymayı tercih ederim
:roflol: o kapasite hangimizde yokki :roflol:Al falla şekerim bak geçende 4 gün üst üste çalıştın sositososito allah daha çok versin gözümüz yok ama almışken litrelik al baride akşama dek yemek memek unutup gidip gelip dondurma yiyimsositososito ahan valla yerim o kapasite var bende.. :roflol:
buyursunlaar efenim tamam ben kaynatirim onlari bende bu cene varken insallah denk gelirim yarin ogleden sonra kayinvalidemler geliyolar taaaa oteki pazara kadar ayin 7 sine kadar yine paylasimim az olcak :çok üzgünüm:canlarım ben biraz çıkıyorum evimi toplamam gerek akşama bahsettiğim kızımın arkadaşı gelecek .. ahahahahh birde hepiniz bendesiniz ya unuttum gidip yaprakları ateşe koyayımda haşlansın hadi bekliyorum çatlamaya :)))
birde ufak not: yarışmadaki başka takımdan 2 arkadaşımız gelebilir bize transfer olarak .. gelirlerse kaynaşın anacım:teytey:
hee ben sadece dondurma ve havuc yicem sportim ben salam sosis sucuk yemiyorum sevmiyorumzenancımla bende dondurma yiycez.
şok diyetimizde var, en güzel yanı diyetin günü kapanış yiyeceği değil mi zenancım
yasakkelime sakin cukulatam bak sana garez yapmistir o benimkide yapar aynisini hemde bende ona inat yemiyorum sende yeme yesen nolacak ki buyuk pismanlik sonrasi bosa ac kal yinesportiem kocam sağolsun mutfağın en alt çekmecesinde halleyler bonibonlar cipsler napoliten çikolatalar var... doldurmuş.şeytan diyo git otur çekmecenin başına,akşama kadar kalkma :1rolleyes:
insalllah sportim bende guzel rakam gorcecem insallah birde su reglim geleydi kesin giderdi 2 kilo falan yarini bitirince kilomu korusam biraz cok iyi olur:1rolleyes:eminim reglden sonra gider biraz dahasüpersin choclate cım
hadi bakalım kaçamaksız bir akşam geçirmen dileğiyle bitanem
yarın sabah güzel bir rakam söylersin inşallah
tamam cnim bende hic:sm_confused: kizmadim zati sırnaşık şey hadi ba baysportie cnm inşallah yarın iyi bir sonuç verebilirim sizlere.. bakacağız artık.
zenanım merak etme yemedim.o cümleler biraz da sizi kızdırmak için yazıldı :tomato: öyle birşey yapmam hiç...
ben çıkıyorum arkadaşlar..hazırlanayım artık.kınada kurt dökeceğim inşallah maşallah...
öptüm hepinizi iyiakşamlar..
iyi ettin mehalimcim yaaaa bu ulkenin alfaside cok fakir anam hic bisiyi istedigim gibi soyleyemiyom turkiyeden soyle icinde her harf bulunan bir klavye alsam olurmu acaba diye dusunuyom bazen olur demi kizlaar ama bu seferde esim kullanirken fransizcada bulunan aksanli e ler var mesela sunlar gibi è é à bunlar olmayinca olmuyomus varmi bunlar sizin klavyede eger varsa gercekten getireyim yahuu olmuycak boyle
canlar elektrik yoktu sabahtan beri,yeni geldi...
ben de hazırlanıyorum işte ev toplamalar filan.. sizler nasılsınız?
zenanım ev işini merak etmişsin,canım kararımızı verdik.ev güzel,yeri filan da güzel (kısmet olursa resimlerini paylaşırım sizlerle) ama internet bağlantımız 3 ay kdar olmayacak( işte buna üzülüyoruz...
[]
ya mehalim aklıma takıldı kolej ama adı kolaj olmasın bak burada ben hiç bir koleje değişmem kızların okulunu ama :
Tamam haberimiz oldu hadi git alda ye :)) .. ye be canım ciddi söylüyorum ben geçen yıl çok yiyordum nerdeyse her gün az bişey ama ya light yada sade, sakızlı filan... ay afiyet olsun ağzım sulandı benimde şimdi..
birde ufak not: yarışmadaki başka takımdan 2 arkadaşımız gelebilir bize transfer olarak .. gelirlerse kaynaşın anacım:teytey:
sportiem kocam sağolsun mutfağın en alt çekmecesinde halleyler bonibonlar cipsler napoliten çikolatalar var... doldurmuş.şeytan diyo git otur çekmecenin başına,akşama kadar kalkma :1rolleyes:
guzum ben teyzemlerdeydim misafiri varmış akrabalar benide çağırdı oraya geçtim okuldan sonraa. kallise haber verdiydim yazmadımı size hain domdom. sorarım ben onaa:)))bisiy daha mehalim bugun biryeremi gidecekti gelmedi yaaaaa merak ettim hec konusamadik beyaa bu sefer ciktim herkezi optum
ben sarma sarmaya beyaz kilos etegimi giyecegim kallisim bilir.. :1closedeyes: okadar cok anlattimki bu etegi birgün resmimi cekip koyacagim bu etekle insallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
mehalim allahim ogluda koleje gidecekmis. kocaman olmus evin pasasida koleje gidermis. allah hep güzel günlerini göstersin canim. rabbim sasirtmasin zenana koc gibi damat olsun .kaydirigubbakcemile3
aaa zenanım sen o mmesajı yazarken ben burdamı görünüyordum hayret ev toparlamaya gidiyorum yazdım ve çıktım gelelide 15 dakşka olmadı takılımı kalmışım anlamadım yoktum yani buralarda...
reyhan ablacım bilmezmiyim o eteği .. geçen yıl birisi vardı yarışmada ve tüm hayali yaz tatilinde türkiyeye gelirken kloş eteğini giyip hava atmaktı ama hafta 7 o arkadaş 17 kez anlatırdı sen ona yetişemedin :)))
arkadaşının kilo vermesine çok sevindim ablacım ne kadar farketti acaba birden düşüş oldu ki oda farketmiş değilmi ayy sende versen bir sevinsek motive kazansak.. ahh birde cedricim benimkini yollasa :)) artık geldi ya hatırlatır dururum)) yoksa kızcağıza asla müsait olmadan yollama demiştim..
benim acaip derecede başım ağrıyor ilaç içtim şimdi çıkıp 15 dakika dinlenicem tv izlerim yatarken yoksa geçmeyecek.. akşam gelirim haydi öpüyorum hepinizi... mersacım seni unutuyordum sen ipini tutarak gel ben dikerim canım burada)))
zenanımıda unutmayalım. tariflere bakamadım bir dahaki gelişimde hem not edeyim daha bijomun ve xtabumun buldukjlarını deftere geçirip denicem.. ellerine sağlık canım çok zor oluyorsa uğraşma başka bir şey buluruz olurmu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?