- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #102.481
Tebrikler dagyolu :) 4 haftada 5 kilo vermek başarı azmini ve çabanı takdir ettim.28 günde diyetisyenin tartısına göre 70.3 den 65 e düştüm
benim tartıma göre 71 küsürden 66 a düştüm
28 günde diyetisyenin tartısına göre 70.3 den 65 e düştüm
benim tartıma göre 71 küsürden 66 a düştüm
Kizlar tebrik eden butun arkadaşlara cok tesekkur ederim gunluk liste mi yaziyorum harfiyen uygulayip az ve sik yiyorum su 2.5 litre iciyorum
Kizlar tebrik eden butun arkadaşlara cok tesekkur ederim gunluk liste mi yaziyorum harfiyen uygulayip az ve sik yiyorum su 2.5 litre iciyorum
Dagyolu ismini Forum takipte gorunce dikkatimi cekti.ismi juhu doneminde yarisirkende hosuma gittiginden aklinda kalmis.ama o donem izine ayrilnayip takimi birakip gitti diye hatirliyorum.hatta takim kapanma durumuna gelmisti.benmi yanlis hatirluyorum[/QUOTE
ben o zaman cok yeniydim rahatsızlığımdan dolayi ruh dünyam cok farkliydi bunu dile getirdim juju beni anladi diye düşünüyorum ama benden sonra neye neden sebeb olmusum onu bilmiyorum jujuye sormak lazim
kızlar bir yandan öğle yemeğimi yiyorum bi yandan da size yazayım dedim bugun 1 saat tempolu yürüyüş yapmış oldum pestilim çıktı resmen bi de şimdi mesai başladı of offff Cuma işler de yoğun
Hoşgeldin ve paylaşım için teşekkürlerben de akşamları aç yatamıyorum kaldı ki diyetisyenden öğrndiğim yatmadan 3 saat önce bir ara yapmak yönünde... ben 10-11 gibi yattığım için gece ara öğünü yapmıyorum ama yazın son ara öğünümü 10da yaptığımı bilirim ki 1den önce yatılmıyor zaten bu yürürken koşma işine de bildiğim kadarıyla sprint deniyor formsantede okumuştum
sen de hoşgeldinakşam 9 geç ama eğer ki günlük düzenin buysa gece 12 gibi de yatıyorsan sorun yok
canım bu ne yaaaa??? azıcık yemişsin sen doydun mu bunlarla???:44: bu arada inşallah en kısa zamanda çalışma hayatına başlarsın - benim de sana hukuki bir sorum olacak özelden yazacağım canım
anladım canım tabii insan yalnız hissediyor kendini bazen... bu arada ben de yetişemiyorum çok lak lak etmişler bi de işteyim Cumaları da yoğun oluyoruz valla beynim döndü bi de yeni arkadaşlar gelmişler kim kimdi takip edemedim:44:
Hoşgeldin aramıza hnd - günlüğünü görmüştüm
boyuna göre kilon çok değil aslında ideal sınırlarda yani en ideali 65 kg olman 60 az değil mi?:44:
Ben de aynı şekilde canımregl olduğumdanmıdır nedir iştahım azaldı birazcık, yada şahnurun yazdığını yanlış anlayıp takımdan çıkarılma korkusundan da olabilir yusuflarla yaşadım bir süre
Arkadaşlar az sonra 2-3 saatliğine okula gidip gelicem ve ardındann ver elini 15 gün tatilbol bol sohbetler eder, kilolarımızı veririz inşallah
kızlar bir yandan öğle yemeğimi yiyorum bi yandan da size yazayım dedim bugun 1 saat tempolu yürüyüş yapmış oldum pestilim çıktı resmen bi de şimdi mesai başladı of offff Cuma işler de yoğun
Cepten ilk defa yazıtım ben excel de yapmıştım toplamıtoplightcım bi de nerede hata yapıyorum acaba toplamı alıp 9 a böldüğümde neden %0,39 buluyorum, ???
Dagyolu ismini Forum takipte gorunce dikkatimi cekti.ismi juhu doneminde yarisirkende hosuma gittiginden aklinda kalmis.ama o donem izine ayrilnayip takimi birakip gitti diye hatirliyorum.hatta takim kapanma durumuna gelmisti.benmi yanlis hatirluyorum
Cepten ilk defa yazıtım ben excel de yapmıştım toplamı
Dağyolu daha sonra listeye girmişti sorun yok 332 etapta izne ayrılmıştı. Luci canım sen sadece 3, takıma onaya götür benim işim 4 gibi bitecek gelince ben ana paylaşıma eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?