Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlar !!!

choclate cım tebrik ederim aferin sana canım

kalliscim
ben aynı yerdeyim canım 57,500

Aslında iki gün önce 58,500 e çıkmışım da şokla buraya getirdik. Bir gün önce başlasaymışım çok diyete hiç olmazsa 57 olurdum. Günde 500 gr. gitti.

Bu akşama kadar devam valla açık vermedim hiç gayet iyi gidiyorum.

sevgiler

a.s.günaydın arkadaşlar artık 1 kilo verince şükür diyorum ilk haftalardaki gibi 2 -2.5 kilolar gitmiyor 1 kilo vermişim şu anda 87 kiloyumalkisalkisalkis ama normali bu heralde haftada 1 kilo gitmesi diyimde kendimi avutayım aslında 1 kilo bile gitmezdi ama benim 1 günlük havuz olayı çok etki etti hepinizi çok öpüyorum herkesi merak ediyorum kilolar ne durumda ?

takımcığım günaydın...
ilk kilo bildirimi benden olsun..
81.700 ... fena değil değil mi??

canlarım hepinizi tebrik ediyorum inşallah gelecek haftalarda daha iyi olacaktır maşallahhhh bizim takımımıza

çukulatacım dünkü raporum

sabah peynirli domatesli marullu kepekli sandaviç
1 bardak form çayı

öğle tavuklu salata
bir kase çorba
1 dilim kepekli ekmek

ara 1 adet çikolata kaplı lifli bisküvi
6 erik

akşam 4 yemek kaşığı taze fasulye susuz
1 dilim ekmek
bir kase yoğurt
salata 5 adet zeytinli

ara 3 top dondurma

kızlar merhaba
arada uğrayıp sizlere selam veriyordum belki hatırlarsınız beni:)
Kallisteyle görüşmelerimiz sonucu
takıma gelebileceğimizi söyledi arkadaşımla
sizi bilgilendirmiş sanırım
doğum sonrası kilolarımı vermeye çalışıyorum ben.
iilk etapta 59 hedefim
sonrasında 53e kadari inmeyi düşünüyorum kısmetse
birlikte güzel paylaşımlar yapacağımızı düşünüyorum

tüm arkadaşlara günaydın...zenanımın nicki değişmiş sanırım yanlış anlamadıysam...zenancım bana bişi demiş cvp veriyim hemen...zenancım o iğneler kızımın ağzında çıkan yaralar yüzünden yapıldı...ancak önce şurup ve diğer ilaçlar denendi hiçbir sonuç alınamayınca iğne verdi doktor...acıları çabuk geçsin bir an önce yemek yiyebilsin diye yaptırdım iğneleri...ama daha büyük sıkıntılar çıktı başıma...

mehalim mr sonuçları çıktı ewet...sonuç operasyon gerektiği konusunda çıktı...yanlız operasyon öncesi belki iyileşebilir düşüncesiyle tedavi önerildi...ilaçlar kremler verildi ewde bazı hareketler ve masajlar sıcak soğuk kompresler ayrıca fizik tedavi uygulanacak...eğer o yumurta büyüklüğündeki sıvı bu şekilde erimezse cerrahi girişimde bulunacağını söyledi doktor...

kas kuvvetlerine baktı...hiç bir sorun yok ayaklarını itmesi çekmesi normal...damara ve sinire uğramamış olması sevindirici dedi...ancak ordaki sıvı birikintisi kas içinde kasıntı yapıomuş çocuğun dizini kıvıramaması bundanmış....inşallah tedavi işe yarar şimdi bunun derdindeyim...günde 3 kere kremle masaj yapıp bazı hareketler yaptırıcam...ilaçlar kullanılacak...birazdan fizik tedaviye gidicem...işte böyle arkadaşlar...

tebrikler canım bence de iyi gidiyosun ama senin kilon zaten az sen birden çok kilo vermeye uğraşma bence.

takımcığım günaydın...
ilk kilo bildirimi benden olsun..
81.700 ... fena değil değil mi??

canım süpersin senide çok tebrik ediyorum.

arkadaşım ya bende yeni biri takıma gelmiş diyorum bir saattir bakıyorum buda fransadanmış diye nihayet olayı çözdüm çok zekiyim ya .az önce sana aramıza hoş geldin mesajı yazıyodum o zaman şöyle diyim yeni nikinle hoş geldin arkadaşım...öbürüne alışmıştık ama bu da çok güzel olmuş...:lepi:

canım geçmişi okurken yeni gördüm tebrik ederim oğlunuda benim küçük kızımla aynı yaştalar heralde onlar okusunlar da herşeyimiz onlar için sen bide eğitimci olunca daha bilinçli kararlar alırsın oğlunun eğitimi hakkında biz allaha emanet gidiyoruz bakalım bak benim büyük kızı en iyi dersaneye gönderdiğimi sanıyodum dersane iflas etti kapandı bizler ortada kaldık sbs kapıda allah yardımcımız olsun.:Saruboceq:

Günaydın canlarım .çok karnım ağrıyor dün üşüttüm bennn (
hadi güzel sonuçlar alırız inşallah kocaman öptüm

geçmiş olsun canım burdada havalar bir tuhaf bir sıcak bir soğuk bende biraz üşüttüm galiba boğazım ağrıyor.

2-3 hafta denencek...yaşı küçük olduğu için canının yanmasını istemiyor...son çare olarak düşündü ameliyatı...ben çıkıcağım için kilo bildirimini yapıp çıkıyım hemen....

aslında 2 gün önce tartıldığımda daha iyidi ama ne hikmetse 500 gram aldım sanırım düzensiz beslenmeden olsa gerek...2 gün önce 100,2 çıktım şimdi 100,7 çıkıyorum...neyse yinede koşturmacada vermişim bunları...yoksa düzenli beslenemedim sölemiştim daha önce...adet zamanıda gelio belki ondan almış ta olabilirm...

yani bu hafta 1 kilo 300 gram eksildim...haftaya 2 hanelilere düşerim inş (bu sefer gerçekten)

ben de geldiiiiiiiim

ben de doğum sonrası kilolarımı atmaya çalışıyorum.
6 aylık bir kısçem var:asigim:

şu gün itibariyle 66.9 kiloyum..

beraber incelelim inş.
bilmiyorum,ben çok kararlıyım kaydirigubbakcemile3

herkese merhaba a.s.

kilo veren herkesi tebrik ederim ...belki bugün uğrayamayabilirim...doktordan sonra ablama uğrıycam alışveriş yapçakmışız...eniştemin doğumgünü...kendinize çok iyi bakın canlarım...görüşmek üzere...

günaydın arkadaşlar
kilom 80,4 eh fena değil ama bu hafta çok çok iyi olacak söz veriyorum kaydirigubbakcemile3

olsun arkadaşım gayet iyi kilo almayıp korumak bile iyi bence başaracaz bu işi ...

canım bak kaslarında bir sorun yokmuş inşallah tedaviyle aşarsınız ameliyata gerek kalmadan :ecrin_bebek:

bence sen kiloyu kafaya takma bu aralar o kadar düzensizlik içinde yinede çok güzel vermişsin seni ve bebeğini çok öpüyorum arkadaşım..

caım hşgeldin.. hayırlı olsun yeni paylaşımınız..a.s.

a.s.a.s. sende hoşgeldin canım sanaha yaırlar dileyelim bakalım hem sizin hemde takım için iyi olur inşallah...sabah bildirimlerinizi yaptınızmı kızlar ?

xtabucum canım geçmiş oldun tekrar tekrar.. inşallah ilaç ve fizik tedavi sonuç verir canımda cerrahi müdahaleye gerek kalmaz.. kıyamam ben miniğime

arkadaşlar ikinizde hoş geldiniz burda çok güzel kilolarınızı vereceğinizden emin olabilirsiniz benim en büyük desteğim burası .arkadaşların desteği süper yani emin ellerdesiniz....

gunaydiin gunaydin :dance: gunaaaaydin herkeze hayirli cumalar:teytey: hemen kilomu yazeeem 71 1 sok ise yaradi hemde siskinken hemde regl olmadigim halde coook mutluyum kizlaar insallah bu kilomu korurum demekki harfiyyyen uygulaninca oluyomus e hareketleriminde faydasi var tabii 2 gunde oldu bu is ama tekrar etmiycem biraz normal duzene donerek koruyayim kilomu
kilo veren herkeze tebriiik ediyorum
bugun ogleden sonra misafirlerim bende demistim bir hafta daha az paylasimim olacak sonra tam gaz devaam insallah
evettt yine tekrar edeyim ben zenan25 asya25 oldum dun duymayan arkadaslarim icin soyliyim
tabum anladim canim allah daha beterinden korusun insallah cabuk atlatacak guzel kizimiz bu rahatsizligini coook opuyorum onuda bu arada sonuclar nasil oldu sen nasilsin canim sen kizina ve kendine iyi bak canim hersey duzene girer nasil olsa tamammi arkadasim
kallisim ablan aramadimi dun haber varmi nasil gitti isleri hadi tabumdan bide senden guzel haber alalim insallah bu mubarek gunde
mehalim aman dikkat bi tanem sicak bisiyler ic gecmis olsun

arkadaşlar ikinizde hoş geldiniz burda çok güzel kilolarınızı vereceğinizden emin olabilirsiniz benim en büyük desteğim burası .arkadaşların desteği süper yani emin ellerdesiniz....

teşekkürler canım
çook güzel paylaşımlarda bulunacağımıza eminima.s.

kızınıza çok geçmiş olsun. tam bilmiyorum ne olduğunu ama umarım bir an önce sağlığına kavuşur arkadaşım

kallisim ablan aramadimi dun haber varmi nasil gitti isleri hadi tabumdan bide senden guzel haber alalim insallah bu mubarek gunde
mehalim aman dikkat bi tanem sicak bisiyler ic gecmis olsun

canım sağol ama aramadı bende olmadı galiba dedim hayırlısı artık garanti gibi gözüküyordu ama neyse.. morali bozulmasın diye bende aramadım bu gün ararım ...

selamlarrrrrrrrrrrrrr a.s.
kilo bildirimimi yapayım önce, hala şiş olmama rağmen:

69,7 :teytey:

bhk ve cocostar hoşgeldiniz canlarım, gelebileceğiniz en doğru yerdesiniz değerini bilin buraların kaydirigubbakcemile3

zenan yani asya valla sen nick değiştirdim yazana kadar farketmemiştim :roflol: bu da güzel olmuş ayrıca kilonu da tebrik ederim demek ki ara sıra böyle şaşırtmak lazım metabolizmayı.

diğer kilo veren arkadaşları da tebrike diyorum, çikolatamı, mersamı, tabumu..

xtabucum bu arada içimden bir his diyor ki masaj ve fizik tedavi iyi gelecek :Saruboceq: ama olmaz da ameliyat derlerse hiççç bekleme. bak ben geç ameliyat oldum sağ ayak başparmağımı kaldıramıyorum yukarı :çok üzgünüm: artık bu işler kolay canım eskisi gibi zor değil. Allah yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…