- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #10.241
takımcığım günaydın...
ilk kilo bildirimi benden olsun..
81.700 ... fena değil değil mi??
günaydınlar !!!
choclate cım tebrik ederim aferin sana canım
kalliscim
ben aynı yerdeyim canım 57,500
Aslında iki gün önce 58,500 e çıkmışım da şokla buraya getirdik. Bir gün önce başlasaymışım çok diyete hiç olmazsa 57 olurdum. Günde 500 gr. gitti.
Bu akşama kadar devam valla açık vermedim hiç gayet iyi gidiyorum.
sevgiler
a.s.günaydın arkadaşlar artık 1 kilo verince şükür diyorum ilk haftalardaki gibi 2 -2.5 kilolar gitmiyor 1 kilo vermişim şu anda 87 kiloyumalkisalkisalkis ama normali bu heralde haftada 1 kilo gitmesi diyimde kendimi avutayım aslında 1 kilo bile gitmezdi ama benim 1 günlük havuz olayı çok etki etti hepinizi çok öpüyorum herkesi merak ediyorum kilolar ne durumda ?
günaydınlar !!!
choclate cım tebrik ederim aferin sana canım
kalliscim
ben aynı yerdeyim canım 57,500
Aslında iki gün önce 58,500 e çıkmışım da şokla buraya getirdik. Bir gün önce başlasaymışım çok diyete hiç olmazsa 57 olurdum. Günde 500 gr. gitti.
Bu akşama kadar devam valla açık vermedim hiç gayet iyi gidiyorum.
sevgiler
takımcığım günaydın...
ilk kilo bildirimi benden olsun..
81.700 ... fena değil değil mi??
kizlaaar hemen aciklik getirem ben birkacgun once nikimi degistirmek istediydim sagolsun kallisim mehalim yardimci oldular
ben bigun bilgisyari acik birakmistim evimde misafirlerim vardi oturmuslar netin basina burasi ne yarismasi sen bu mu sun falan diye azcik dalga gectilerdi bende degistirmeye karar verdim kizlaar iste bundan sonra nikim asya 25 oldu birkac isim sectiydim bunu koymuslar sagolsunlar en cok itedigim nik ti bu
selam güzeller okuldan bağlanıyorum canlı yayınaa. anacım netten baktım hava sıcak görünüyordu giydim yeni diktiğim eteği üzerinede kırmızı kısa kollu incecik gömleği. amninn bi yerlerim donduu resmen bacaklarım nasıl üşüdü zaten gazlıyım şimdi genen şişecem tüp gaz olacam.hahaha
zenanım peynirin yerine ne geçerki bilmemki anacım yaa
kallis hanım spora gitmedinmi bugun sen yoksa spordamısın hala anlayamadım msj saatinede bakmadım ama :))
aa bu arada benim oğlan kolej sınavına girmişti başarılı olmuş gelin görüşelim diye aradılar bakalım yarın gidecez yıllık 5-6 milyar seneye 6. sınıf işte uygun bişi yaparlarsı benim maaşi ali beyin eğitimine gömecem vallaha yeterki iyi bir eğitim alsın aminn.
Tabucum mr sonuçları çıkmadı demi merakla bekliyorm vallaha
Günaydın canlarım .çok karnım ağrıyor dün üşüttüm bennn(
hadi güzel sonuçlar alırız inşallah kocaman öptüm
günaydın arkadaşlar
kilom 80,4 eh fena değil ama bu hafta çok çok iyi olacak söz veriyorum kaydirigubbakcemile3
2-3 hafta denencek...yaşı küçük olduğu için canının yanmasını istemiyor...son çare olarak düşündü ameliyatı...ben çıkıcağım için kilo bildirimini yapıp çıkıyım hemen....
aslında 2 gün önce tartıldığımda daha iyidi ama ne hikmetse 500 gram aldım sanırım düzensiz beslenmeden olsa gerek...2 gün önce 100,2 çıktım şimdi 100,7 çıkıyorum...neyse yinede koşturmacada vermişim bunları...yoksa düzenli beslenemedim sölemiştim daha önce...adet zamanıda gelio belki ondan almış ta olabilirm...
yani bu hafta 1 kilo 300 gram eksildim...haftaya 2 hanelilere düşerim inş (bu sefer gerçekten)
caım hşgeldin.. hayırlı olsun yeni paylaşımınız..a.s.kızlar merhaba
arada uğrayıp sizlere selam veriyordum belki hatırlarsınız beni:)
Kallisteyle görüşmelerimiz sonucu
takıma gelebileceğimizi söyledi arkadaşımla
sizi bilgilendirmiş sanırım
doğum sonrası kilolarımı vermeye çalışıyorum ben.
iilk etapta 59 hedefim
sonrasında 53e kadari inmeyi düşünüyorum kısmetse
birlikte güzel paylaşımlar yapacağımızı düşünüyorum
a.s.a.s. sende hoşgeldin canım sanaha yaırlar dileyelim bakalım hem sizin hemde takım için iyi olur inşallah...sabah bildirimlerinizi yaptınızmı kızlar ?ben de geldiiiiiiiim
ben de doğum sonrası kilolarımı atmaya çalışıyorum.
6 aylık bir kısçem var:asigim:
şu gün itibariyle 66.9 kiloyum..
beraber incelelim inş.
bilmiyorum,ben çok kararlıyım kaydirigubbakcemile3
herkese merhaba a.s.
xtabucum canım geçmiş oldun tekrar tekrar.. inşallah ilaç ve fizik tedavi sonuç verir canımda cerrahi müdahaleye gerek kalmaz.. kıyamam ben miniğimekilo veren herkesi tebrik ederim ...belki bugün uğrayamayabilirim...doktordan sonra ablama uğrıycam alışveriş yapçakmışız...eniştemin doğumgünü...kendinize çok iyi bakın canlarım...görüşmek üzere...
caım hşgeldin.. hayırlı olsun yeni paylaşımınız..a.s.
a.s.a.s. sende hoşgeldin canım sanaha yaırlar dileyelim bakalım hem sizin hemde takım için iyi olur inşallah...sabah bildirimlerinizi yaptınızmı kızlar ?
...........................QUOTE]
sağolasın canımcım
biz önceki takımda bildirim yaptık geldik
a.s.
kızlar merhaba
arada uğrayıp sizlere selam veriyordum belki hatırlarsınız beni:)
Kallisteyle görüşmelerimiz sonucu
takıma gelebileceğimizi söyledi arkadaşımla
sizi bilgilendirmiş sanırım
doğum sonrası kilolarımı vermeye çalışıyorum ben.
iilk etapta 59 hedefim
sonrasında 53e kadari inmeyi düşünüyorum kısmetse
birlikte güzel paylaşımlar yapacağımızı düşünüyorum
ben de geldiiiiiiiim
ben de doğum sonrası kilolarımı atmaya çalışıyorum.
6 aylık bir kısçem var:asigim:
şu gün itibariyle 66.9 kiloyum..
beraber incelelim inş.
bilmiyorum,ben çok kararlıyım kaydirigubbakcemile3
herkese merhaba a.s.
arkadaşlar ikinizde hoş geldiniz burda çok güzel kilolarınızı vereceğinizden emin olabilirsiniz benim en büyük desteğim burası .arkadaşların desteği süper yani emin ellerdesiniz....
gunaydiin gunaydin :dance: gunaaaaydin herkeze hayirli cumalar:teytey: hemen kilomu yazeeem 71 1 sok ise yaradi hemde siskinken hemde regl olmadigim halde coook mutluyum kizlaar insallah bu kilomu korurum demekki harfiyyyen uygulaninca oluyomus e hareketleriminde faydasi var tabii 2 gunde oldu bu is ama tekrar etmiycem biraz normal duzene donerek koruyayim kilomu
kilo veren herkeze tebriiik ediyorum
bugun ogleden sonra misafirlerim bende demistim bir hafta daha az paylasimim olacak sonra tam gaz devaam insallah
evettt yine tekrar edeyim ben zenan25 asya25 oldum dun duymayan arkadaslarim icin soyliyim
tabum anladim canim allah daha beterinden korusun insallah cabuk atlatacak guzel kizimiz bu rahatsizligini coook opuyorum onuda bu arada sonuclar nasil oldu sen nasilsin canim sen kizina ve kendine iyi bak canim hersey duzene girer nasil olsa tamammi arkadasim
kallisim ablan aramadimi dun haber varmi nasil gitti isleri hadi tabumdan bide senden guzel haber alalim insallah bu mubarek gunde
mehalim aman dikkat bi tanem sicak bisiyler ic gecmis olsun
kallisim ablan aramadimi dun haber varmi nasil gitti isleri hadi tabumdan bide senden guzel haber alalim insallah bu mubarek gunde
mehalim aman dikkat bi tanem sicak bisiyler ic gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?