Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kalisciğim bildrimleri biz hazırlaycağız ama şunu bilmiyoru mgeçen hafta ki gibimi olacak acaba yani bütün takımların kinimi düzenleyeceğiz yok değilse ben halledecem bizimkini

ben efeyle bir oturup bir kalktigim icin iki satir yazana kadar tabum sonuclari yazmis canim herseyin hayirlisi insallah rabbim ameliyata gerek kalmadan sifasini verir kizimizin insallah cabuk iyilesip kosup oynar cabuk kiyamam ben ona
yeni gelen arkadaslarim
bhk cocostar hosgeldiniz insallah hep beraber kilolarimizdan kurtulup guzel paylasimlarda bulunuruz
kizlaar bende bugun gelemeyebilirim
takimima basarilaar simdiden

bijom bende seni tebrik ederim demek 60 li kilolari gordun alkisalkisalkisbugun darisi basima devamini dilerimmmŞeniz soyle kocaman opem bana gecsin bu altmisli kilolar a.s.

canım geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tedaviye sonuç verir ve opersyona gerek kalmaz ve ben inanıyorum sonuç verecek canım önemli olan sende inan canım allahın izniyle kızın ve sen bu sorunun üstesinden allahın izniyle geleceksiniz canım
hoşgeldin canım inşallah hedefine ulaşırsın canım paylaşımlarını bekliyoruz
hoşgelidn aramıza inşallah hedefine bizim takımızda ulaşırsın inşallah allhın izniyle hep birlikte inceleceğiz canım

.................yeni gelen arkadaslarim
bhk cocostar hosgeldiniz insallah hep beraber kilolarimizdan kurtulup guzel paylasimlarda bulunuruz

çok tşekkürler kızlara.s.

a.s.a.s. sende hoşgeldin canım sanaha yaırlar dileyelim bakalım hem sizin hemde takım için iyi olur inşallah...sabah bildirimlerinizi yaptınızmı kızlar ?

hoşbuldummm

arkadaşlar ikinizde hoş geldiniz burda çok güzel kilolarınızı vereceğinizden emin olabilirsiniz benim en büyük desteğim burası .arkadaşların desteği süper yani emin ellerdesiniz....

daha ilk günden cidden böyle hissettirdiniz.
hoşbulduk.
paylaşım gibi güzel şey mi var :jeyyar:

bhk ve cocostar hoşgeldiniz canlarım, gelebileceğiniz en doğru yerdesiniz değerini bilin buraların kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk.........

yeni gelen arkadaslarim

hoşbulduk..

paylaşım demiş cococum :jeyyar:

hoşbuldum..
amin diyorum canım

canlarım merhabalar.. ben misafir kızlarımızla kahvaltı yapıp döndüm ama hemen çıkıyorum ortancanın okulu için.. saat 3 yada 4 gibi gelirim kısmetse... listeyide o zaman toparlarım haydi hoşkalın..

ben kızı uyutup gelene kadar kimse kalmamış kaydirigubbakcemile3

şimdi takım kaptanımız kalliste mi

bir de takımımız içinde uygulamamız gerekn belli kurallar nelerdir?
genel ve de günlük olanlar:uhm:

paylaşım demiş cococum :jeyyar:

hoşbuldum..
amin diyorum canım

paylaşım paylaşım
burada insan başka ne ister ki :jeyyar:

ağzımdan aldın
atölyedeydim geldim hemen yazayım diye baktım sen sormuşsun bile
yapmamız gerkenleri bir anlatıverin kızlar size zahmet
bir kuralınızı biliyorum
bildirimler 12:30 a kadar oluyor... başka başkaaaa?

cocostarcım hoşgeldin,

zaten ne güzel kilo vermişsin yolun sonuna yaklaşmışsın süper !

bhk cim hoşgeldin aramıza hayırlı olsun

bijoux cum harikasın valla a.s.
zaten sana yazıyodum canım, süper azimlisin tebrik ederim 60'ları gördün bu hızla 50'leri de görürsün hadi canım kim tutar seni
nazarlar değmesin

canım çok geçmiş olsun inşallah ilaç tedavisinden sonuç alıcaksın, çok dikkatli aksatmadan yapıldığında mutlaka sonuca ulaşırsın canım

bijoux cum harikasın valla a.s.
zaten sana yazıyodum canım, süper azimlisin tebrik ederim 60'ları gördün bu hızla 50'leri de görürsün hadi canım kim tutar seni
nazarlar değmesin

canımmm teşekkür ederim a.s. artık bundan sonrası zor işte çünkü 5 senelik kilomu vermeye çalışıcam kaydirigubbakcemile3 bakalım, bende formül çok değiştirir değişitirir uygularım :roflol: canım ben 50 li kilolarda hayalet gibi oluyorum, 60 a bile zayıf diyolar ama olsun çocuk düşündüğüm için inebildiğim kadar ineyim diyorum..

şok şok şok :1shok: diyetin nasıl gidiyor bakalım? ne var bugün mönü de :icecream:

5.TAKIM **106.ETAP SONUÇLARI***

canzi3445 ( 80.9 / 80,4 / 0,5 / 0,62 % )
asya25 ( 72,0 / 71,1 / 0,9 / 1,25 % )--nick değişimi(zenan25)
cedric ( 98,8 / 98.4 / 0,4 / 0,40 % )
chocolategirl ( 82,5 / 81,7 /0,8 / 0,97 % )
bijoux ( 70.8 / 69,7 / 1,1 / 1,55 %)
sportie ( 57.5 / 57,5 / 0,0 / 0,0% )
xTABU ( 102.0 / 100,7 / 1,3 / 1,27% )
siyahbeyazgunler ( 55.3 / 55,5 / -0,2 /-0,36% )
mersa ( 88.0 / 87.0 / 1,0 / 1,14% )
Kalliste ( 73,6 ) Mezun oldu:teytey:

5:TAKIM TOPLAM KıLO 707,8 / 702.0 / 5,8 / 0,82 )

amanin zil çaldı daha yazacaklarım vardı,

bhk ve cocostar hoş geldiniz canlarım umarım burayı ve bizi seversiniz .

Tabucum kızın için inşilli evde kremler falan ii gelirde ameliyata gerek kalmaz .

ben kaçtımm

bu hafta analizi kim yapacakkkkkkk

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…