Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam arkadaşlar. biraz geciktim. Havalar felaket soğuk burda.sınavlara gidip gelirken üşütmüşüm biraz halsizim. sizler neler yapıyorsunuz görüşmeyeli.diyetler nasıl gidiyor :)
valla bende de durumlar benzer gibi henüz tam olmamakla birlikte soğuk fena vurdu:18: aöf sınavlarına giderken dondum resmen kar havası vardı üstüne kombi bozuldu dün battaniye altında titredim:18: inşallah hasta olmam

koşu bandım olacak da boş geçirecem - zannetmiyorum

Karbonhidrat yasaktı değil mi ? çünkü karbonhidrat bildiğim kadarıyla daha çabuk acıktırır.
Ondan olabilir mi ?

Karbonhidrat yasaktı değil mi ? çünkü karbonhidrat bildiğim kadarıyla daha çabuk acıktırır.
Ondan olabilir mi ?

meyve de yok, meyve şekeri de acıktırıyormuş, kh da yok evet, sanırım ondan oldukça tok durumdayım... hadi hayırlısı :122: :122:

yok canım yaaa ben maymun iştahlıyım alırım kalır o da köşede (( beceriksizim bu konularda... ancak sokakta yürüyeyim ben
senin evde aletin varken yürü biz de keşke alet olsa da gece gece nerede yürürüz diye düşünelim

öncelikle inşallah herşey gönlünce olur bebiş haberlerini almayı çok isterim şahsen bu arada tebrik ediyorum hem aöf hem akşamına misafir ağırlamak zor iş ben de 2 gün aöf bugün iş valla uykusuzummm

Zaten bu sınavların neden illerde olduğunu anlamıyorum eziyet valla. hele kış ayında .her ne kadar kendi arabamızlada gitsek çok zor oluyo.abim ben ve eşim okuyorz acıktan. 3ümüzünde okullarını arayıp duruyoruz soğukta.bide öğleden sonrada var benim sınavım. çok zor çk Allah sanada kolaylık versin canım

meyve de yok, meyve şekeri de acıktırıyormuş, kh da yok evet, sanırım ondan oldukça tok durumdayım... hadi hayırlısı :122: :122:

valla senin adına sevindim tatlım

Ben çalıştığım için şirket ne yemek çıkartıyor ise onu yiyebiliyoruz. Ve o kadar saçma birleştirmeler oluyor ki bu diyet nasıl olur benim için bilemiyorum.

Son düzenleme:
17:00 de akşam yemeğimi yiyerek mutfağımı kapatıyorum... bugünkü menüm:

sabah:
uyanınca sirkeli karışım
1 haşlanmış yumurta
1/2 domates
1 kk peynir
2 adet marul

öğle:
2 adet ızgara köfte
marul salata 1 tabak nar ekşisi ile
1/2 kase cacık

akşam:
1/2 pk ton balığı
1 tabak nar ekşili yeşil salata(1 havuç+1/2 domates ile)
2 yk yoğurt

3,5 litre su (daha da artacak)
2 fincan yeşil çay

20 dk leslie 1 mil + 1 saat açık havada orta tempoda yürüyüş

amin - yani madem üniye vereceksiniz ilçelerde de var m.y.okulları onlara verin de kolaylık olsun millete... İşte anlamak zor beni de taaa tepedeki fakulteye veriyorlar geçende vize sınavlarında karlı havada o yokuşu çıkmıştım - arabam falan yok toplu taşımaya talim

5

Başa gelen çekilir canım napalım. hangi bölüm okuyosun. ilk senen mi?

Son düzenleme:

yok canım almayım alana da mani olmayım çamaşır askım var zaten ben onu koşu bandı olarak kullanmayı tercih ederdim

haklısın şu an belki üşenip üstüne çıkmıyorum çünkü dışarıda yürümekten daha yorucu... ama ileride hamilelik istiyoruz o zaman sürekli çıkamayacağım için elim ayağım olacak, işin şakasındayım yani :)

Ben çalıştığım için şirket ne yemek çıkartıyor ise onu yiyebiliyoruz. Ve o kadar saçma birleştirmeler oluyor ki bu diyet nasıl olur benim için bilemiyorum.
valla ben ne menüler gördüm birbiriyle alakasız... bir gıdacı olarak da uyumsuz menüleri nasıl çıkartırlar aklım almaz- genelde tabldot yemeklerin çoğu karbonhidrat ağırlıklı...

başka söze ne hacet? maşallah

anladim canim, sutlu oldugu icin 91 kalori olmali. yoksa kahve sekersiz, kremasiz etse etse 3-5 kalori eder. bu durumda tabii ki seninki ara ogun sayilir.

haklısın canım bu tarz diyetler çalışırken zor, anlıyorum seni

anladim canim, sutlu oldugu icin 91 kalori olmali. yoksa kahve sekersiz, kremasiz etse etse 3-5 kalori eder. bu durumda tabii ki seninki ara ogun sayilir.

o kadarını bilmiyorum ama kalori olarak 91 yazdığından yanında en fazla birkaç etiform yiyorum yani 150 kcal'yi aşmamaya çalışıyorum aralarda... Normalde kahvenin kalorisi 1-2 gibi bişey

Kızlar ben çıkıyorum kombi için servis gelecek mesai de bitti zaten - hepinize iyi akşamlar

bana bazen bu "bir kereden bisi olmaz, abartma" diyen insanlar kilolu ve mutsuz kalmamizdan derinden derinden mutlu oluyorlar gibi geliyor. yani kilolu kalip istedigim kiyafetleri giyemezken (su an 100 kiloyum, kocaman yuvarlak bisiyim yani) bu akrabalarin bana faydasi olmuyor. o yuzden ben hic aldirmiyorum bu israrlara artik.

hatta insanlarin soylediklerine kulaklarimi tikamayi ogrendim, cunku spor yapmasan yap derler, yapsan "cok yapiyorsun, soyle yap" derler. diyet yapmasan "cok yedin" derler, yapsan "aman ye" derler. kilo alsan "sismanlamissin" derler, zayiflasan "aay yemek ye biraz anoreksik mi olacaksin?" derler. yani ben biktim artik bu konusmalardan. kimseyi dinlemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…