- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #102.761
valla bende de durumlar benzer gibi henüz tam olmamakla birlikte soğuk fena vurdu:18: aöf sınavlarına giderken dondum resmen kar havası vardı üstüne kombi bozuldu dün battaniye altında titredim:18: inşallah hasta olmamSelam arkadaşlar. biraz geciktim. Havalar felaket soğuk burda.sınavlara gidip gelirken üşütmüşüm biraz halsizim. sizler neler yapıyorsunuz görüşmeyeli.diyetler nasıl gidiyor :)
ben bu tarz aletleri son zamanlarda hiç kullanamıyorum yaaa, heves gelmiyor...(eskiden çok faydalanmıştım bi ara halbukievde 2 tane koşu bandı var eşimle birlikte yaparız diye 3-5 çıktık beraber yok gerisi gelmedi... biri yatakodasının köşesinde diğeri balkonda ikisi de çamaşır askısı olarak kullanılmakta ((
koşu bandım olacak da boş geçirecem - zannetmiyorum
yalnız çok enteresan normalde yediğimden daha az yememe rağmen hala acıkmadım nasıl bir diyet bu ve 5 de yemem gerek bakalım acıkacak mıyım 5 e kadar (mesela öğlen 2 ızgara köfte 1 tabak ekşili yağsız salata ve 1/2 kase cacık yedim hiiç acıkmadım.. geçen hafta daha fazla yediğim halde arada meyve falan çok acıkırdım... çok garip)
Karbonhidrat yasaktı değil mi ? çünkü karbonhidrat bildiğim kadarıyla daha çabuk acıktırır.
Ondan olabilir mi ?
senin evde aletin varken yürü biz de keşke alet olsa da gece gece nerede yürürüz diye düşünelimyok canım yaaa ben maymun iştahlıyım alırım kalır o da köşede(( beceriksizim bu konularda... ancak sokakta yürüyeyim ben
öncelikle inşallah herşey gönlünce olur bebiş haberlerini almayı çok isterim şahsen3
hoşbldum canım.daha belli değil ayın 1i regl günüm ama her ay gecikiyorum zaten. bu ayda ayın 5inden sonra filan test yaparım anca :) dua edin benim için.
Cumarsi pazar sınavım vardı canım. ayrıca hem cumartesi akşam hem dün akşam misafirim vardı öldüm yorgunluktan.bgünde zor kalktım halsizim biraz.
süpersin canım tebrikler
Zaten bu sınavların neden illerde olduğunu anlamıyorum eziyet valla. hele kış ayında .her ne kadar kendi arabamızlada gitsek çok zor oluyo.abim ben ve eşim okuyorz acıktan. 3ümüzünde okullarını arayıp duruyoruz soğukta.bide öğleden sonrada var benim sınavım. çok zor çk Allah sanada kolaylık versin canımvalla bende de durumlar benzer gibi henüz tam olmamakla birlikte soğuk fena vurdu:18: aöf sınavlarına giderken dondum resmen kar havası vardı üstüne kombi bozuldu dün battaniye altında titredim:18: inşallah hasta olmam
boş geçer mi canım hiç süpper çamaşır askısı oluyor :)
meyve de yok, meyve şekeri de acıktırıyormuş, kh da yok evet, sanırım ondan oldukça tok durumdayım... hadi hayırlısı :122: :122:
Zaten bu sınavların neden illerde olduğunu anlamıyorum eziyet valla. hele kış ayında .her ne kadar kendi arabamızlada gitsek çok zor oluyo.abim ben ve eşim okuyorz acıktan. 3ümüzünde okullarını arayıp duruyoruz soğukta.bide öğleden sonrada var benim sınavım. çok zor çk Allah sanada kolaylık versin canım
amin - yani madem üniye vereceksiniz ilçelerde de var m.y.okulları onlara verin de kolaylık olsun millete... İşte anlamak zor beni de taaa tepedeki fakulteye veriyorlar geçende vize sınavlarında karlı havada o yokuşu çıkmıştım - arabam falan yok toplu taşımaya talim
yok canım almayım alana da mani olmayım çamaşır askım var zatenben onu koşu bandı olarak kullanmayı tercih ederdim
valla ben ne menüler gördüm birbiriyle alakasız... bir gıdacı olarak da uyumsuz menüleri nasıl çıkartırlar aklım almaz- genelde tabldot yemeklerin çoğu karbonhidrat ağırlıklı...valla senin adına sevindim tatlım
Ben çalıştığım için şirket ne yemek çıkartıyor ise onu yiyebiliyoruz. Ve o kadar saçma birleştirmeler oluyor ki bu diyet nasıl olur benim için bilemiyorum.
başka söze ne hacet? maşallah17:00 de akşam yemeğimi yiyerek mutfağımı kapatıyorum... bugünkü menüm:
sabah:
uyanınca sirkeli karışım
1 haşlanmış yumurta
1/2 domates
1 kk peynir
2 adet marul
öğle:
2 adet ızgara köfte
marul salata 1 tabak nar ekşisi ile
1/2 kase cacık
akşam:
1/2 pk ton balığı
1 tabak nar ekşili yeşil salata(1 havuç+1/2 domates ile)
2 yk yoğurt
3,5 litre su (daha da artacak)
2 fincan yeşil çay
20 dk leslie 1 mil + 1 saat açık havada orta tempoda yürüyüş
hem 19 gün diyorsun hem de metabolizmayı nasıl hızlandırabilirim diye soruyorsunyıllar içinde alınan kilolar birkaç günde gitmez canım tamam kilon biraz bize göre fazla ama bu uzun süreli şok diyetler yapman anlamına gelmiyor - bence artık normal bir beslenme tarzı benmsemen lazım - farklı diyetler yerine 3 ana 2-3 ara öğünlü sağlıklı bir beslenme menünü senin için uzun vadede en güzeli ayda 1-2 gün şoklama da yaparsan sen kısa sürede hedefe ulaşırsın emin ol
tuzsuzsa tam benlik
Benim menümde sıkça yer alıyor :) ben şekersiz sütlü Türk kahvesi içiyorum şu hazır paketli olanlardan - shazili marka - onun 1 fincanlık kalori değeri 91... O yüzden özellikle belirtiyorum zira hem besin değeri var hem de tok tutuyornormalde kahve hiç içmem ama sütlü versiyonu güzel
yazdıklarına katılıyorum - az yedikçe tartıda eksilme oluyor ama zamanla duraklamaya giriyor insan
Canım bebişine çok çok geçmiş olsunnnn kıyamammmm
Evden çıkartılacak olmanıza sinir oldumkira sözleşmeniz yok mu? öyle her önüne gelen istediği zaman kiracıyı çıkartamaz araştıralım bakalım - sakın çıkacağım diye kendinizi zorlamayın yaaa - beklesinler ne demek canım sen onların keyfine göre mi taşınacaksın? madem gelini oturacaktı ona göre kira almak için başkalarına söz vermeyecekti o zaman
Durumda arkadaşım - sence bu mümkün mü?
ben de bil mukabele aynısını diyorum - inşallah Cuma günü eksileri görürüm:44:
valla senin adına sevindim tatlım
Ben çalıştığım için şirket ne yemek çıkartıyor ise onu yiyebiliyoruz. Ve o kadar saçma birleştirmeler oluyor ki bu diyet nasıl olur benim için bilemiyorum.
sosyoloji 1. sınıftayım canım ama ben 2. üni kapsamında başladım yani tamamen sosyolojiyi sevdiğim için yoksa kariyer amaçlı falan değil...5
Başa gelen çekilir canım napalım. hangi bölüm okuyosun. ilk senen mi?
anladim canim, sutlu oldugu icin 91 kalori olmali. yoksa kahve sekersiz, kremasiz etse etse 3-5 kalori eder. bu durumda tabii ki seninki ara ogun sayilir.
Kızlar ben çıkıyorum kombi için servis gelecek mesai de bitti zaten - hepinize iyi akşamlar
kız sen diyetisyen falan mısın???dediklerine harfiyen katılıyorum gerçi hafta sonu yazılanlar uzun olduğundan menü yorumlamaları es geçtim - hepinizin affına sığınıyorum çünkü bir de onlara bakarsam hiç yetiştiremem - iş yerindeyim daha yapacak çok işim var fırsatım varken yazıyorum size
valla ben çok denedim yıllardır - taviz vermesen bile zorla yediriyorlar bugünden bi rşey olmaz - sen çok abartıyorsun nolcak sanki - şimdi ye sonra devam et... vs... buna benzer çok şey duydum bir zaman sonra inanın artık bıkıyor insan bir de gücenenler var onu hiç sormayın:44: en güzeli çok çok az yemek eğer ki mecbur bırakılıyorsak - ya da tokum biraz önce yemek yedik, bu tarz şeyler yemiyorum dokunuyor, midem tepki veriyor vs demek. Diyetteyim-rejimdeyim-dikkat ediyorum vs sözleri ters tepiyor bunlar cıssss sözcükler
tamam kaptan
siz miydiniz komşu olan? ben hep esmerle komşusunuz gibi kalmış
şu an 3 lt zor benm için yazın tamam da... şimdi bile 2 lt ile wc sık gidiyorum 3 lt içsem iş yapamam
Cumaya kadar söz sayın ortağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?