- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #102.741
yani gün içinde bu kadar yemek bana fazla bile gelir gayet iyi.
Hani sen diyorsun ya 2 haşlama yumurta var ben 1 yiyorum diye bende baslasam o sekilde yaparım öyle fazla gelır
bilmez miyim?başla hakkaten leslie teyze süpper çok motive ediyor tarzı insanı
bilmez miyim?ben 5 mil bile yaptığımı bilirim 1 ay düzenli yaparak 5kg vermiştim bi zaman sonra sıkılmıştım ama
işte sıkıldığımdan bıraktım bi ara kafayı fena diyet ve sporla bozmuştum o yüzden leslie beni baymıştı resmen:95:oo süppermiş bırakmayaymışın iyiymiş
evet ben de 1 yiyorum ama üstüne basa basa 2 yazıyorlar, en önemli öğün sabah diyorlar.. bakalım ben tek yemeye devam edeceğim ama... ekmek, şeker,pilav, makarna 1 kaşık dahi yok, yok canım istedi yok 2 kaşık kaçamak yaptım olmayacak yalnız... bu konuda çok katı...
kız sen diyetisyen falan mısın???dediklerine harfiyen katılıyorum gerçi hafta sonu yazılanlar uzun olduğundan menü yorumlamaları es geçtim - hepinizin affına sığınıyorum çünkü bir de onlara bakarsam hiç yetiştiremem - iş yerindeyim daha yapacak çok işim var fırsatım varken yazıyorum size
valla ben çok denedim yıllardır - taviz vermesen bile zorla yediriyorlar bugünden bi rşey olmaz - sen çok abartıyorsun nolcak sanki - şimdi ye sonra devam et... vs... buna benzer çok şey duydum bir zaman sonra inanın artık bıkıyor insan bir de gücenenler var onu hiç sormayın:44: en güzeli çok çok az yemek eğer ki mecbur bırakılıyorsak - ya da tokum biraz önce yemek yedik, bu tarz şeyler yemiyorum dokunuyor, midem tepki veriyor vs demek. Diyetteyim-rejimdeyim-dikkat ediyorum vs sözleri ters tepiyor bunlar cıssss sözcükler
tamam kaptan
siz miydiniz komşu olan? ben hep esmerle komşusunuz gibi kalmış
şu an 3 lt zor benm için yazın tamam da... şimdi bile 2 lt ile wc sık gidiyorum 3 lt içsem iş yapamam
Cumaya kadar söz sayın ortağım
aynen değil mi balımmm, diyetler ve beslenme hakkında herşeyi araştırıp öğrenmek istiyoruz ama birde işimize gelen tarafı olmalı, heeehh işte bu benim ilk defa işime gelen bir diyet oldu
Kızlar ben fırsat buldukça zaten buradayım ve sohbetinizi hem seviyor hemde katılmak istiyorum ve bunu yapıyorum da, dolayısıyla da sohbetimiz uzadıkça mesaj sayımız da anlamadan artıyor, bu nedenle ben zaten 5 mesajı geçtiğim için mesaj sayısı yazmıyorum..
Birde herkesin kilo çizelgesi olsa daha hoş olmaz mı? kilo çizelgemiz ilerledikçe daha bir mutlu oluruz
bak şimdi şevke geldim hadi ben de sporunda eşlik edeyim sana lesli yapayım 1 mil 20 dakika
1 ay boyunca buradayım bu sekilde ekiple birlikte bakalım nasıl olacak eğer o da olmazssa napalım karataya bir göz atarım.
Bi ara dukana merak sardım bayaa arastırdım kitabını aldım ama başlamadım hiç
neden 1 ay ?daha sonra nerdesin? yoksa 1 ayda hedefine ulaşacakmısın ? nedennnnnnn 1 ayyyyyyyy
.
gamzecim hay Allah senden razı olsun bak beni gaza getirdin, sayende 20 dk leslie yaptım, bu leslie teyze bi harika, onun yürü dediği yerde koştum acayip ter attım, süppper olduuu
1 ay boyunca buradayım bu sekilde ekiple birlikte bakalım nasıl olacak eğer o da olmazssa napalım karataya bir göz atarım.
Bi ara dukana merak sardım bayaa arastırdım kitabını aldım ama başlamadım hiç
hahahahaha bende sana dua ediyorum, tam 45 dk. eliptik bisiklette resmen koştum 50 de mekikl çektimofffffffffff çok çalışkanız çokk
hahahahaha bende sana dua ediyorum, tam 45 dk. eliptik bisiklette resmen koştum 50 de mekikl çektimofffffffffff çok çalışkanız çokk
Selam arkadaşlar. biraz geciktim. Havalar felaket soğuk burda.sınavlara gidip gelirken üşütmüşüm biraz halsizim. sizler neler yapıyorsunuz görüşmeyeli.diyetler nasıl gidiyor :)
süppersin tebrikler canımm :) akşama da 1 saat yürürüm, olur biterrr :)
Selam arkadaşlar. biraz geciktim. Havalar felaket soğuk burda.sınavlara gidip gelirken üşütmüşüm biraz halsizim. sizler neler yapıyorsunuz görüşmeyeli.diyetler nasıl gidiyor :)
ben bu tarz aletleri son zamanlarda hiç kullanamıyorum yaaa, heves gelmiyor...(eskiden çok faydalanmıştım bi ara halbukievde 2 tane koşu bandı var eşimle birlikte yaparız diye 3-5 çıktık beraber yok gerisi gelmedi... biri yatakodasının köşesinde diğeri balkonda ikisi de çamaşır askısı olarak kullanılmakta ((
50 mekik mi dedinsüpersin valla tebrik ediyorum seni canım ben popomu kaldırıp mekik çekene kadar ohoooo.anca 30 yapabiliyorum. eskiden bunun 2katı yapabiliyodum şimdi çok zorlanıyorum ne yalan söliyim çok zor valla.
ohhh süper olur
canım hoşgeldin, meraktan öldürdün yaa sen beniinedir son durum, bebiş geliyor mu? ne var ne çok
ayyyyyy vala eliptik çok iyii geliyor banaaa
canım hoşgeldin, meraktan öldürdün yaa sen beniinedir son durum, bebiş geliyor mu? ne var ne çok
canım hoşgeldin, yoktun kaç gündür... biz ne yapalım aynen devam, diyet,menü spor
süpersin canım tebrikler50 mekik nedir kiiidişimin koğunu doldurmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?