- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #102.801
Gamzecim dünü telafi etmiş oluyorsun sanırım bu menünle ve sporunla. Su içmeye devam
Akşam yemeğimi de yiyeceğim birazdan arkadaşlar.
kahvaltımı yazmıştım zaten , yarım simit yediğimi
öğlen az şekerli Türk kahvesi ile 6 tane kepekli incirli bisküvi ve 2 küçük parça çikolata
akşam 1 dilim kepekli ekmek 1 baget tavuk salata ayran
öğlen çikolata kaçamağım var ama yürüdüm sonradan yarım saat kadar :))
sanırım içtiğim su miktarı 1.5 litre olmuştur.
sabah 2d.ekmek tel peynir 3 zeytin salata
ara 1 çay b.süt 3 hurma
öğlen yarım d.ekmek 1 kepçe çorba 2 kaşik tavuk sote 3-4 kaşik sebze yemeği salata
ara y.çay bardaği süt 4 hurma
akşam 1 kase yoğurt 1 kaşık tavuk sote
ara 1 fincan süt 1 incir
suyu 1.5 lt su olmuştur spor 15 dk bisiklet
ayyyy allahım korusunnnnnnn, bende tırstım şimdi :18::18::18:
Birde balım yaaa, benim menümü gördünn hayatım çokmu fazla ki ben şu an doygunluktan patlıyorum gibikarnım şişti yaaa, böyle kilo veremeyeceğim diye korkuyorum
canım ben de aynı durumdayım patlayacağım sanki, çok yemedik, yediğimiz ne ki, vereceğiz kiloları meraklanma sen... sadece tok tutan şeyleri yemeyi başarıyoruz..
canım ben de aynı durumdayım patlayacağım sanki, çok yemedik, yediğimiz ne ki, vereceğiz kiloları meraklanma sen... sadece tok tutan şeyleri yemeyi başarıyoruz..
bu imza duzenleme ozelligi kidemli uyelere ait bir sey mi? keske hepimizin imzasinda bi kilo cetveli olsa, o zaman kim su an kac kilo, kac kiloda baslamis, ne kadar vermis, ne kadar daha verecek gorebilirdik. boyle cok karisik oluyor.
Gamze cim ara öğün olarak ikisini beraber yapmamin sebebi diyetimde o sekilde var ilk kontrole gittigimde kas dan vermisim ara ogunlerde sutu ben ihmal ediyordum ozellikle diyetisyen tavsiye etti
cetveli yaptim canim da, kontrol panelinde imzaya dair hicbir sey bulamiyorum.
hatta cetvelim soyle Eki Görüntüle 952061
kızlar eşim galiba grip olmuş onunla ilgilenmeliyim sabaha görüşürüz çook öptüm kendinize dikkat ediniz...
ama sanırım olmamış canım :26:
Çok geçmiş olsunnnnn :26::26::26:
evet canim olmadi cunku imzaya ekleyemiyorum, resim olarak ekledim. imza duzenlemeyi bulsam, cetvel olmasa da olur.
Yukarda forum ayarlarından profil ayarlarını tıkla ve aşağı doğru in, çizelge yazan yere yapmış olduğun çizelge linkini yapıştır ve değişiklikleri kaydet canım..
tatlım haftasonuna göre gayet güzel bir menüherkese merhabalar:))))
bol kalori yakımlı bir hafta olsun hepimize
haftasonları forumu takip edemiyorum malesef. Haftasonu menülerimi yazıyorum şimdi
cumartesi:
sabah 2 dilim kepek ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, biraz maydanoz, bir parça peynir.
öğle: üşendim ve 1 elmayla geçiştirdim
akşam: bol yeşillikli ton balıklı salata ve ayran
haftalık kaçamak: bu haftaki kaçamağımı kendi yapımım 1 dilim ev keki ve yanında 1 bardak süt ile yaptım.
su: 2-3 lt
spor: 1 saat tempolu yürüyüş
pazar:
sabah 2 dilim kepek ekmeği, yumurta, 4 adet zeytin, biraz peynir, 1 dilim sucuk(pazar kahvaltısında bu kadarla durdurdum kendimi)
öğle: 1 adet muz (kahvaltıyı geç yaptık da)
akşam: 1 kase tavuk suyuna çorba bol limonlu, 1 kase cacık, 1 yemek kaşığı bezelye
gece ara öğün: 5 fındık, 3 badem, 10 beyaz leblebi
su: 2-3lt
spor: 1 saat plates
her çalışan annenin maalesef kabusudur hele küçük bebeği bırakıp işe gitmek zamanla alışırsın canım senin menümnde güzellGünaydın kızlarrr gününüz aydın olsun iyi haftalarr
Sabah kızımı bıraktım anneme yine geldim işe:2: Haftasonu alışınca ole kötü oluyorum ki haftabaşları annelik duygularım fena kabardı ya böle 1 sanıye bırakmak istemiyorum onu ama mecbur
Haftasonu diyetimde gayet güzel idi ama 2 öğün sabah ve akşam çünkü sabah kahvaltılarını geç yaptık.
C.TESİ-PAZAR:Rutin kahvaltı :)
Akşam yemeklerimde şöle oldu 1 gün balık yedım, diğer günde ıspanak.
Ama itiraf edeyim 1 adet çikolata yedim :)))
ben gecen hafta çok okudum bana da cazip geldi ama işe başlayınca başlamaya karar verdim çünkü bu hafta sürekli gezmeler vs mümkün olduğu kadar az hasarla atlatmaya çalışacağımkaratay diyeti ile ilgili kk da topik açmışlar çok faydasını gören olmuş, bizde uygulayan var mı geçmişte karatay diyeti kızlar???
canım menün güzel suyu da ılık sıcağa yakın içebilirsin içine biraz limon sıkarak hem de bağışıklık sistemini güçlendirirBu sabah : 2 dilim etimek
domates
salatalık
k.peyniri
öĞLE : Köfteli papates
2 yemek kaşığı makarna
AKŞAM : 1 Kase yayla çorbası ( Dünden hazır )
salata
Kışında su içilmiyor yaww sabahtan beri 5 bardak anca
şu lesli ye bi ben başlayamadım yaa nerden yapıyonuz bi link atsanız bana özeldengamzecim hay Allah senden razı olsun bak beni gaza getirdin, sayende 20 dk leslie yaptım, bu leslie teyze bi harika, onun yürü dediği yerde koştum acayip ter attım, süppper olduuu
sınavın nasıl geçti canım sen ve lily sınavzede oldunuz bu haftaSelam arkadaşlar. biraz geciktim. Havalar felaket soğuk burda.sınavlara gidip gelirken üşütmüşüm biraz halsizim. sizler neler yapıyorsunuz görüşmeyeli.diyetler nasıl gidiyor :)
hadi bakalım haftasonunun acısı çıkıyor gibiEvet arkadaşlarım mutfağım kapanmıştır, ara öğünlerde çok fazla katı olucağım bundan sonra, mesela ben meyve yiyiyordum çoğunlukla ama çok acıkıyordum ana öğünüme kadar..Bu gün se sevgili arkadaşım lucisayesinde çok fazla ara öğün yapmadım ve inanın hiç acıkmadım, şu an akşam yemeğim için hazırladığım menümü yemek için yiyiorum ve nerdeyse sadece çorbamı içerek doydum sayılır
öğlen yemeğini beğenmedim hem az olmuş hem karbonhşidrat yüklü o acıktırır seni daha doyurucu bişeyler yemeye çalışabiliyormusun? işyerinde mümkün müdür?Akşam yemeğimi de yiyeceğim birazdan arkadaşlar.
kahvaltımı yazmıştım zaten , yarım simit yediğimi
öğlen az şekerli Türk kahvesi ile 6 tane kepekli incirli bisküvi ve 2 küçük parça çikolata
akşam 1 dilim kepekli ekmek 1 baget tavuk salata ayran
öğlen çikolata kaçamağım var ama yürüdüm sonradan yarım saat kadar :))
sanırım içtiğim su miktarı 1.5 litre olmuştur.
gYET güzel canım zaten diyetisyen de kontrol ediyor senisabah 2d.ekmek tel peynir 3 zeytin salata
ara 1 çay b.süt 3 hurma
öğlen yarım d.ekmek 1 kepçe çorba 2 kaşik tavuk sote 3-4 kaşik sebze yemeği salata
ara y.çay bardaği süt 4 hurma
akşam 1 kase yoğurt 1 kaşık tavuk sote
ara 1 fincan süt 1 incir
suyu 1.5 lt su olmuştur spor 15 dk bisiklet
cnım kullanıcı kontrol paneline gir orda profili düzenleye gir orada çizelge yazıyor aşağıya doğru inincebu imza duzenleme ozelligi kidemli uyelere ait bir sey mi? keske hepimizin imzasinda bi kilo cetveli olsa, o zaman kim su an kac kilo, kac kiloda baslamis, ne kadar vermis, ne kadar daha verecek gorebilirdik. boyle cok karisik oluyor.
geçmiş olsun eşine canımkızlar eşim galiba grip olmuş onunla ilgilenmeliyim sabaha görüşürüz çook öptüm kendinize dikkat ediniz...
cetveli yaptim canim da, kontrol panelinde imzaya dair hicbir sey bulamiyorum.
hatta cetvelim soyle Eki Görüntüle 952061
bu arada aksam ustu alisverise gittim, lor peyniri aldim. kalorisi normal peynirin nerdeyse yarisi, protein orani cok yuksek, yag orani cok dusuk. bir de next flakes diye bisi aldim, k-bar gibi biraz, 110 kalorilik tatli bir ara ogunluk olur diye dusundum. bazen cok fena tatli bisiler yemek istegi geliyor. aslinda olabildigince islenmis gidadan uzak durmak lazim ama diyeti bozmaktan iyidir diye dusundum.
ben sana anlatana kadar sen halletmişsin bile eline sağlık gayet güzel olmuş
bu hafta listeye girecek olan arkadaşlar daha önce cuma yarışmalarında yarışanınız oldu mu? eğer olduysa bana mesaj atın ya da buraya yazın? sevda cım senin durumunu biliyorum 5. takımda olduğun için onun dışındaki diğer üyeler için geçerli bu durum
neyse ufak oğlanın uykusu gelmiş ben onunla ilgileyim biraz görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?