Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gamzecim dünü telafi etmiş oluyorsun sanırım bu menünle ve sporunla. Su içmeye devam

İnşaallah canımmm, bakalım tarıtda da telafi olmuş olucak mı :26:

değişik bir menü olmuş, ama diyete ihanet yok gibi
bisküvi ve çikolata dışında

Canım ara öğünlerinde meyvelerinin yanında süt içmenin özel bir sebebi var mı? menün genelde çok iyi

canım ben de aynı durumdayım patlayacağım sanki, çok yemedik, yediğimiz ne ki, vereceğiz kiloları meraklanma sen... sadece tok tutan şeyleri yemeyi başarıyoruz..

canım ben de aynı durumdayım patlayacağım sanki, çok yemedik, yediğimiz ne ki, vereceğiz kiloları meraklanma sen... sadece tok tutan şeyleri yemeyi başarıyoruz..

önemli olan bu saatten sonrası sabaha kadar ağzımıza sudan başka bir şey girmemeli, bak sabaha nasıl hafif kalkıyoruz

bu imza duzenleme ozelligi kidemli uyelere ait bir sey mi? keske hepimizin imzasinda bi kilo cetveli olsa, o zaman kim su an kac kilo, kac kiloda baslamis, ne kadar vermis, ne kadar daha verecek gorebilirdik. boyle cok karisik oluyor.

bu imza duzenleme ozelligi kidemli uyelere ait bir sey mi? keske hepimizin imzasinda bi kilo cetveli olsa, o zaman kim su an kac kilo, kac kiloda baslamis, ne kadar vermis, ne kadar daha verecek gorebilirdik. boyle cok karisik oluyor.

yok canım isteyen herkes yapabiliyorr....istersen sana hemen yapayım ben..linkini veririm forum ayarlarına yüklersin..

Gamze cim ara öğün olarak ikisini beraber yapmamin sebebi diyetimde o sekilde var ilk kontrole gittigimde kas dan vermisim ara ogunlerde sutu ben ihmal ediyordum ozellikle diyetisyen tavsiye etti

Gamze cim ara öğün olarak ikisini beraber yapmamin sebebi diyetimde o sekilde var ilk kontrole gittigimde kas dan vermisim ara ogunlerde sutu ben ihmal ediyordum ozellikle diyetisyen tavsiye etti

ooo süpermiş canımmm, ne kadar bilinçli ve sağlıklı besleniyorsun o halde

kızlar eşim galiba grip olmuş onunla ilgilenmeliyim sabaha görüşürüz çook öptüm kendinize dikkat ediniz...

evet canim olmadi cunku imzaya ekleyemiyorum, resim olarak ekledim. imza duzenlemeyi bulsam, cetvel olmasa da olur.

Yukarda forum ayarlarından profil ayarlarını tıkla ve aşağı doğru in, çizelge yazan yere yapmış olduğun çizelge linkini yapıştır ve değişiklikleri kaydet canım..

bu arada aksam ustu alisverise gittim, lor peyniri aldim. kalorisi normal peynirin nerdeyse yarisi, protein orani cok yuksek, yag orani cok dusuk. bir de next flakes diye bisi aldim, k-bar gibi biraz, 110 kalorilik tatli bir ara ogunluk olur diye dusundum. bazen cok fena tatli bisiler yemek istegi geliyor. aslinda olabildigince islenmis gidadan uzak durmak lazim ama diyeti bozmaktan iyidir diye dusundum.

iyi akşamlar az hasarla bir günü atlattık darısı yarına bakalım

tatlım haftasonuna göre gayet güzel bir menü

her çalışan annenin maalesef kabusudur hele küçük bebeği bırakıp işe gitmek zamanla alışırsın canım senin menümnde güzell
karatay diyeti ile ilgili kk da topik açmışlar çok faydasını gören olmuş, bizde uygulayan var mı geçmişte karatay diyeti kızlar???
ben gecen hafta çok okudum bana da cazip geldi ama işe başlayınca başlamaya karar verdim çünkü bu hafta sürekli gezmeler vs mümkün olduğu kadar az hasarla atlatmaya çalışacağım

canım menün güzel suyu da ılık sıcağa yakın içebilirsin içine biraz limon sıkarak hem de bağışıklık sistemini güçlendirir

gamzecim hay Allah senden razı olsun bak beni gaza getirdin, sayende 20 dk leslie yaptım, bu leslie teyze bi harika, onun yürü dediği yerde koştum acayip ter attım, süppper olduuu
şu lesli ye bi ben başlayamadım yaa nerden yapıyonuz bi link atsanız bana özelden

Selam arkadaşlar. biraz geciktim. Havalar felaket soğuk burda.sınavlara gidip gelirken üşütmüşüm biraz halsizim. sizler neler yapıyorsunuz görüşmeyeli.diyetler nasıl gidiyor :)
sınavın nasıl geçti canım sen ve lily sınavzede oldunuz bu hafta

hadi bakalım haftasonunun acısı çıkıyor gibi

öğlen yemeğini beğenmedim hem az olmuş hem karbonhşidrat yüklü o acıktırır seni daha doyurucu bişeyler yemeye çalışabiliyormusun? işyerinde mümkün müdür?
gYET güzel canım zaten diyetisyen de kontrol ediyor seni

cnım kullanıcı kontrol paneline gir orda profili düzenleye gir orada çizelge yazıyor aşağıya doğru inince
kişisel bilgilerimn olduğu yerde http ile başlayıp en sonda png olacak oraya kadar kopyalıyorsun
buraya benimkini kopyalıyorum onun gibi yapacaksın
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w5fd7r8/weight.png
bunu çizelgeye yapıştırırsan değişiklikleri kaydet e de basarsan halledersin tatlım

kızlar eşim galiba grip olmuş onunla ilgilenmeliyim sabaha görüşürüz çook öptüm kendinize dikkat ediniz...
geçmiş olsun eşine canım

cetveli yaptim canim da, kontrol panelinde imzaya dair hicbir sey bulamiyorum.

hatta cetvelim soyle Eki Görüntüle 952061

canım yukarıya açıklama yazdım inşallah anlaşılır olmuştur

bana gelince
sabah
1,5 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin

ara yok

öğle
1/2 kepçe çorba
2-3 kaşık patatesli tavuk yemeği
1 lokma ekmek (sıcak ekmekti dayanamayıp tadına baktım)
1 kaşık pilav
bol salata

ara
eti puf büyüklüğünde köstebek pasta

ara
2 sarma
1 dilim börek

ara
1/2 elma

akşamı kapattım spor maalesef yok su da 1,5 lt kadar oldu yatana kadar 2 yi geçer

ben sana anlatana kadar sen halletmişsin bile eline sağlık gayet güzel olmuş

bu hafta listeye girecek olan arkadaşlar daha önce cuma yarışmalarında yarışanınız oldu mu? eğer olduysa bana mesaj atın ya da buraya yazın? sevda cım senin durumunu biliyorum 5. takımda olduğun için onun dışındaki diğer üyeler için geçerli bu durum
neyse ufak oğlanın uykusu gelmiş ben onunla ilgileyim biraz görüşürüz

listeye girme konusunu bilemedim ama yeni uye olarak, hayir ben sitede de cuma yarisinda da yeniyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…