- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #102.781
bana bazen bu "bir kereden bisi olmaz, abartma" diyen insanlar kilolu ve mutsuz kalmamizdan derinden derinden mutlu oluyorlar gibi geliyor. yani kilolu kalip istedigim kiyafetleri giyemezken (su an 100 kiloyum, kocaman yuvarlak bisiyim yani) bu akrabalarin bana faydasi olmuyor. o yuzden ben hic aldirmiyorum bu israrlara artik.
hatta insanlarin soylediklerine kulaklarimi tikamayi ogrendim, cunku spor yapmasan yap derler, yapsan "cok yapiyorsun, soyle yap" derler. diyet yapmasan "cok yedin" derler, yapsan "aman ye" derler. kilo alsan "sismanlamissin" derler, zayiflasan "aay yemek ye biraz anoreksik mi olacaksin?" derler. yani ben biktim artik bu konusmalardan. kimseyi dinlemiyorum.
bana bazen bu "bir kereden bisi olmaz, abartma" diyen insanlar kilolu ve mutsuz kalmamizdan derinden derinden mutlu oluyorlar gibi geliyor. yani kilolu kalip istedigim kiyafetleri giyemezken (su an 100 kiloyum, kocaman yuvarlak bisiyim yani) bu akrabalarin bana faydasi olmuyor. o yuzden ben hic aldirmiyorum bu israrlara artik.
hatta insanlarin soylediklerine kulaklarimi tikamayi ogrendim, cunku spor yapmasan yap derler, yapsan "cok yapiyorsun, soyle yap" derler. diyet yapmasan "cok yedin" derler, yapsan "aman ye" derler. kilo alsan "sismanlamissin" derler, zayiflasan "aay yemek ye biraz anoreksik mi olacaksin?" derler. yani ben biktim artik bu konusmalardan. kimseyi dinlemiyorum.
en güzeli bence de dinleme, motive ol, yolundan şaşma...
hahaaa sana katılıyorum sekerim.
Benim en sinir olduğum cümle aynı zamanda yalan diyetyapıcam yada spor yapıcam cümlesinden sonra " senin ihtiyacın mı var canım aaaa ? "
hadi oradann içindenneler söylüyorsun kmbilir
Menüm
Sabah: 1 domates+ yarım kk peynir
Ara: 2 kayısı
Öğle: 3 kşık yoğurtlu ıspanak+ 3 kaşık alinazik
Ara: 1 kayısı
Akşam: 1 kupa tarhana çorbası (orta boy)+ 3 kaşık havuç tarator+ 2 kaşık alinazik
Spor: 45 dk. eliptik+ 50 mekik
Su: içmeye devam
canım menün çok güzel de aklıma takıldı neden hiç salata göremiyorum menülerde... acaba diyete olumsuz bir katkısı mı var da salata yemiyorsunuz benim haberim yok???
Hayırr tatlım yaaaayeşillikleri yıkamak zor geliyor yarınki menümde salata da olucaktır arkadaşım
korktum canım bir an vallahi, akşam koca tabak marul salata yedim yağsızdı ama ne olur ne olmaz bi sorayım dedim..genelde menülerde salata göremiyorum..dedim bilmediğim bir şey mi var acep :)
Evet arkadaşlarım mutfağım kapanmıştır, ara öğünlerde çok fazla katı olucağım bundan sonra, mesela ben meyve yiyiyordum çoğunlukla ama çok acıkıyordum ana öğünüme kadar..Bu gün se sevgili arkadaşım lucisayesinde çok fazla ara öğün yapmadım ve inanın hiç acıkmadım, şu an akşam yemeğim için hazırladığım menümü yemek için yiyiorum ve nerdeyse sadece çorbamı içerek doydum sayılır
yok yokkk, sen benim idolumsunsende çok yanlış olmaz
utandım şimdi.. cumaya kilo verememiş olursam görürüm o zaman idolü ben :122:
kızlar şimdilik kaçtım bennn, sistem açık ama burada olmayacağım 1 saat yürüyüp geleyim, öptüm hepiniziiii
Gamzecim dünü telafi etmiş oluyorsun sanırım bu menünle ve sporunla. Su içmeye devamMenüm
Sabah: 1 domates+ yarım kk peynir
Ara: 2 kayısı
Öğle: 3 kşık yoğurtlu ıspanak+ 3 kaşık alinazik
Ara: 1 kayısı
Akşam: 1 kupa tarhana çorbası (orta boy)+ 3 kaşık havuç tarator+ 2 kaşık alinazik
Spor: 45 dk. eliptik+ 50 mekik
Su: içmeye devam
kaçamakların bir zaman sonra inş azalır bence karbonhidrat ağırlıklı olmuş diyetinAkşam yemeğimi de yiyeceğim birazdan arkadaşlar.
kahvaltımı yazmıştım zaten , yarım simit yediğimi
öğlen az şekerli Türk kahvesi ile 6 tane kepekli incirli bisküvi ve 2 küçük parça çikolata
akşam 1 dilim kepekli ekmek 1 baget tavuk salata ayran
öğlen çikolata kaçamağım var ama yürüdüm sonradan yarım saat kadar :))
sanırım içtiğim su miktarı 1.5 litre olmuştur.
evet kimseyi dinlemeyelim, yolumuza yilmadan, yorulmadan devam edelim. amaaaaaa diyetimizi ve sporumuzu yaparken saglikli olmasina da dikkat edelim. bize saglikli yorumlar getirenleri dinleyelim. bu bakimdan menulerimizde hatali bir sey gorursek birbirimizi uyaralim.
bu arada kilo verince, bu durmadan konusan akrabalarin size karsi durusu degisiyor resmen, daha cok saygi duyuyorlar. nasil zayifladiginizi ogrenmek istiyorlar. toplumda bi de soyle bi yanilgi var, kilolu insanlarin kendileri icin dogru kararlari veremediklerini sandiklari icin her konuda isinize karisip her isinizi yonetmeye calisiyorlar. zayiflamak bu insanlara kendimiz icin dogru kararlar verebilecek kadar akli basinda oldugumuzu gostermek acisindan da onemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?