- 8 Ocak 2014
- 443
- 90
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #102.821
sınavın nasıl geçti canım sen ve lily sınavzede oldunuz bu hafta
bu hafta listeye girecek olan arkadaşlar daha önce cuma yarışmalarında yarışanınız oldu mu? eğer olduysa bana mesaj atın ya da buraya yazın? sevda cım senin durumunu biliyorum 5. takımda olduğun için onun dışındaki diğer üyeler için geçerli bu durum
neyse ufak oğlanın uykusu gelmiş ben onunla ilgileyim biraz görüşürüz
sagolasin canim, evet sagolsun gamze anlatinca yapabildim.
Bu günkü menümü sizlerle paylaşıp çıkıcam arkadaşlar...
SABAH
1kk peynir
1poğaça
5zeytin
açık şekersiz çay
ARA
1elma
1mandalina
ÖĞLEN
1kase yoğurt
1domates ve salatalık
1dilim kepek ekmeği
ARA
1portakal
AKŞAM
1kepçe bezelye yemeği
3yemk kaşığı pilav
bol yeşillikli yağsız salata
1kase yoğurt
Bitki çayımı içiyorum , birazdan 1 elma yeyip kapanışı yapıcam :)
SPOR 1saat yürüyüş
SU 2,5 litre
Herkese iyi akşamlar , yarın görüşmek üzere öptüm
kızlar eşim galiba grip olmuş onunla ilgilenmeliyim sabaha görüşürüz çook öptüm kendinize dikkat ediniz...
bu arada aksam ustu alisverise gittim, lor peyniri aldim. kalorisi normal peynirin nerdeyse yarisi, protein orani cok yuksek, yag orani cok dusuk. bir de next flakes diye bisi aldim, k-bar gibi biraz, 110 kalorilik tatli bir ara ogunluk olur diye dusundum. bazen cok fena tatli bisiler yemek istegi geliyor. aslinda olabildigince islenmis gidadan uzak durmak lazim ama diyeti bozmaktan iyidir diye dusundum.
Kaçamaklarımı azaltmak için elimden geleni yapacağım. Aslında zayıflama gurubuna katılmak ve buraya yazmak hayli katkı sağlıyor. Diyetimin aslında protein ağırlıklı olmasını isterdim ama kırmızı eti çok sevemiyorum. Beyaz etle yumurtaya diyetimde yer vermeye çalışıyorum ama aslında ben tatlı yemeyi sevdiğim için zorlanıyorum.Çikolata yememeliydim belki de hak veriyorum.Dikkat edeceğimkaçamakların bir zaman sonra inş azalır bence karbonhidrat ağırlıklı olmuş diyetin
Merhaba , ben daha önce cuma zayıflama yarışmasına katılmadım. gerçi katılmış olanlar yazsın demişsin ama ben her ihtimale karşı yazdım :)bu hafta listeye girecek olan arkadaşlar daha önce cuma yarışmalarında yarışanınız oldu mu? eğer olduysa bana mesaj atın ya da buraya yazın? sevda cım senin durumunu biliyorum 5. takımda olduğun için onun dışındaki diğer üyeler için geçerli bu durum
neyse ufak oğlanın uykusu gelmiş ben onunla ilgileyim biraz görüşürüz
bende de dikkat eksikliği var demir ilacı kullanıyorum ama çok fazla yoğunlukta yine dikkatim gidiyor - mesela dün sınavda birden resetlendim gibi oldu dikkat falan kalmadı - hemen kalemi bırakıp 1 yudum su içtim biraz bekleyp devam ettim- bu sorunu ünide de çok yaşadım hele blok dersler kabus oluyordu benim için[/B]
sabah 2d.ekmek tel peynir 3 zeytin salata
ara 1 çay b.süt 3 hurma
öğlen yarım d.ekmek 1 kepçe çorba 2 kaşik tavuk sote 3-4 kaşik sebze yemeği salata
ara y.çay bardaği süt 4 hurma
akşam 1 kase yoğurt 1 kaşık tavuk sote
ara 1 fincan süt 1 incir
suyu 1.5 lt su olmuştur spor 15 dk bisiklet
sabah 2d.ekmek tel peynir 3 zeytin salata
ara 1 çay b.süt 3 hurma
öğlen yarım d.ekmek 1 kepçe çorba 2 kaşik tavuk sote 3-4 kaşik sebze yemeği salata
ara y.çay bardaği süt 4 hurma
akşam 1 kase yoğurt 1 kaşık tavuk sote
ara 1 fincan süt 1 incir
suyu 1.5 lt su olmuştur spor 15 dk bisiklet
ben bu kabak salatasını çok tuttum arkadaşlar belki içinizde yapmak isteyen olur bende netten buldum alın bakalım size fazla kabaklardan yapılabilecek tam da karatay diyetine uygun bir salata :)
6 adet orta boy kabak
5 çorba kaşığı zeytinyağı (ben yağsız teflon tavada 1-2 kabak ile tuzsuz yapacağım)
10-15 çorba kaşığı yoğurt
4 diş sarımsak
tuz-karabiber-pul biber
Hazırlanışı
Kabakları yıkayıp soyduktan sonra isteğinize göre küçük küpler halinde doğrayın veya rendeleyin.
Büyükçe bir teflon tavaya ya da tencereye zeytinyağı ve hazırladığınız kabakları koyun ve pişirmeye başlayın.
Kabaklar suyunu bırakıp çekene kadar pişirin ve ocaktan almadan önce 2 çay kaşığı tuz ile 1’er çay kaşığı pul biber ve karabiberi ilave edin.
3-4 dakika sonra ocaktan alın ve soğumaya bırakın.Bu arada sarımsakları ezin ve yoğurtla karıştırın.hadi kolay gelsin
Soğumuş kabakları sarımsaklı yoğurdun üzerine yayın ve buzdolabına kaldırın.Soğuk servis yapın.
(tam da kabağın bol ve ucuz olduğu bir dönemdeyiz, değerlendirilebilir bir tarif)
kabağa zaten bayılırımm mutlaka denicem
Günaydınn kızlarrr,
Ya bir arkadaşım söledi annesi denemiş çok işe yaramış streç film sarmış karın bölgesine hergün iş yaparken felan bayağı terlemiş kiloda vermiş işe yaramış sende dene dedi bana birde siza danışayım dedim duydunuzmu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?