- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #102.841
Günaydın arkadaslar sabah sabah kalkıp çocukları doyurdum bende kahvaltımı yaptım bu hafta hiç tartışmadım bakalım ne olacak arkadaslar hepiniz gayet güzel gidiyorsunuz bakalım cuma gün ödülünü alacağız inşallah ben bugün gene gezmeliyiz kırk yılda bir izin alınca hep üstüste geldi
iyiden de öte bence. istikrarını tebrik ediyorum bu performansla kilo milo kalmaz sende:)
dünki menüm:
sabah: 3 ufak dilim kepekli ekmek, 3 adet cherry domates, az biraz peynir, 2 adet yeşil zeytin
öğle: 1 tabak kuru ve pilav ayrıca yarım kase cacık
akşam: 1 kase tavuk suyuna çorba
ara öğün: 1 kase yağsız sütlü nesfit
not: kızlar pilav çok sırıtıyor menüde farkındayım ama ofiste öğle yemeklerinde ne çıkarsa o ve ben malesef kuruyu tek başına yiyemiyorum((
ama akşamla dengeledim gibi bence sanki ya da kendimi öyle avutuyorum bilemedim:)
en az 2 lt su
günaydın eliscim evet duymuştum daha önce, ben de denemedim ama terletip incelttiğini söyleyenler oluyor... Dene istersen
kızlarrr günaydınlarr, geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.. eşim akşam eve hasta gelince tüm akşam onunla uğraşmak zorunda kaldım gelemedim aranıza... acılı bir tavuk suyu çorba, üstüne ilaç, wiks, çay, kocaman bi tost ( yaparken içim nasıl gitti anlatamam) sabah da aynı şekilde, neyse ki daha iyi kalktı bu sabah...
karatay diyetinin 2. günündeyim ve şahane hissediyorum kendimi. henüz kahvaltımı yapmadım ama hiç aç hissetmiyorum daha önce olsa gözümü açtığımda açlıktan ölüyorum sanıyordum... hatta bugün 9 gibi yapıp kahvaltımı, öğle öğünü yemeyip direkt akşamüstü akşam menümü bile yiyebilirim, diyette bu seçenek de var... veee gamzecim bu sabah 500 gr. eksilmiş uyandımyani demekki o kadar tok hissetmemize rağmen kilolar gidecek... :122: bu sebeple, devam arkadaşım durmak yok... çok sevdim ben bu karatayı...
Herkese Günaydınnnnnnn
Bugüne çok güzel başladım umarım gün içinde bu güzelliği bozacak bir saçmalık yaşamam .
Dünkü menümü paylaşıyorumm ve hepinize güzel günler diliyorum
Sabah 08:30
Aç karnına 1 bardak sekersiz 9lu çay
1 tam bugday ekmek
5 zeytin
1 dilim peynir
2 adet salam
Ara öğün 11:30
Sekersiz çay
Kremalı bisküvit (3 adet )
Öğlen 14:00
3 yemek kaşığı pilav
4 yemek kaşığı nohut
Salata
Ara öğün 16:00
1 Elma
Akşam 20:00
1.5 kepçe ezogelin çorbası
1 kase yogurt
Ara öğün
2 porsiyon meyve
Su : 2 lt
Spor : Yok
Günaydınn kızlarrr,
Ya bir arkadaşım söledi annesi denemiş çok işe yaramış streç film sarmış karın bölgesine hergün iş yaparken felan bayağı terlemiş kiloda vermiş işe yaramış sende dene dedi bana birde siza danışayım dedim duydunuzmu ?
Günaydın arkadaslar sabah sabah kalkıp çocukları doyurdum bende kahvaltımı yaptım bu hafta hiç tartışmadım bakalım ne olacak arkadaslar hepiniz gayet güzel gidiyorsunuz bakalım cuma gün ödülünü alacağız inşallah ben bugün gene gezmeliyiz kırk yılda bir izin alınca hep üstüste geldi
şirkette kuru fasulye pilav yada nohut pilav olunca bende bir tabak pilav üstü yapıyordum.
Şimdi ikisini aytı tabakta alıyorum birde ekstra tabak alıp kendim ölçüp koyuyorum.
Normalde bende dayanamıyorum ve yedikten sonra malesef şişiyordum aman çok şükür ayarını buldumm
şirkette kuru fasulye pilav yada nohut pilav olunca bende bir tabak pilav üstü yapıyordum.
Şimdi ikisini aytı tabakta alıyorum birde ekstra tabak alıp kendim ölçüp koyuyorum.
Normalde bende dayanamıyorum ve yedikten sonra malesef şişiyordum aman çok şükür ayarını buldumm
Eeeee o zaman biz beraber başlamışız canımmmm, yaa gerçekten abartmıyorum nasıl karnım tokkkkve üstelik haftasonu o kadar yememe rağmen neredeyse artık - ye geçmek üzereyim Cuma ola hayr ola :26:
Ne olur bana da yardımcı oldaa devam edelim şu karataya tatlım yaaaa
ayyy güzel taktikmiş aslında. her hafta 1 kez çıkıyor zaten bu menü birdahakine ben de öyle yapıyım :))
hep destek tam destek canım benim, hiç acıkmadın değil mi dün ve dünden beri??? süpperiz... kahvaltını yaptın mı 1 adet haşlanmış yumurta(rafadan olmasını iştiyor canan hoca) peynir, tuzsuz zeytin, domates, salatalık ye ... şekersiz çay iç, kuru kayısı 1-2 yiyebiliyorsun...1 çay bardağı ceviz, badem, fındık yiyebiliyorsun... ama aralarda yok bir şey biliyorsun... ha gayret devammm bu arada 13:30 gibi spor yapalım mı yine uygun musun?
Günaydın canım, haftasonu cozutmuş biri olarak yorum yapma hakkım ne kadar bilmiyorum amaaa, hafta başı resetlemiştik ona sığınarak yazıyorumakşam akşam 2 porsiyon meyve çok olmuş canım yaaa :26: üstelik sporda yok olmamış, bu durum için otur 0
normaldede meyveyedüşkünlüğüm asla yok esim o kadar güzel hazırlamış ki dayanamadım .
Aslına bakarsan tam 2 porsiyon sayılmaz beee
hem sabah tartı hiç öyle söylemiyordu (fazla böyüük konuşmım ben )
Aynen ama kahvaltı yapamadım, geç uyandım.. kahvaltı zamanı geçti diye sadece bir kuru kayısı yedim..biliyorum bu hiç olmadı amaaaa o kadar tokum kii, yersem daha çok şişecektimm...tabikii spor bana uygundurrr, yapalımm tatlımmmmmmmm
Waayyyy süpperrr
aaa ama kahvaltı en önemli öğün geç kalksan da yap kahvaltını mesela 10:30 da kahvaltını yap 16:00 gibi de akşam öğününü ye ve günü kapat bak okuyorum 2 gündür 2 öğüne bile düşürebilirsiniz diyor canan hoca... sporu yapalım canım bugün leslie 2 mil deneyeceğim ben 30 dk
hep destek tam destek canım benim, hiç acıkmadın değil mi dün ve dünden beri??? süpperiz... kahvaltını yaptın mı 1 adet haşlanmış yumurta(rafadan olmasını iştiyor canan hoca) peynir, tuzsuz zeytin, domates, salatalık ye ... şekersiz çay iç, kuru kayısı 1-2 yiyebiliyorsun...1 çay bardağı ceviz, badem, fındık yiyebiliyorsun... ama aralarda yok bir şey biliyorsun... ha gayret devammm bu arada 13:30 gibi spor yapalım mı yine uygun musun?
Tamam o zaman ben yarın daha da dikkatli olucam bu gün artık böyle olsun ama illaki yarın daha uygun besleneceğim..tokluk konusunda şaşkınım hala, ben hayatımda hiç bu kadar tok diyet yapmamıştım inan şaka gibi..onun için de sanki kilo vermeyecem gibi geliyor :44::44:
yaa luciiiii arada böyle canın çikolata falan cekersede mi yokkk :44::44::44::44:
valla canım bugün diyette 21. günüm arada hiç canım çikolata çekmedi, demekki doğru konsantre olmuşum... canın çok çekerse yersin tabi ama kaçamak yaparak diyeti bozmuş olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?