Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kaptancım günaydın, gez sen gezzz, tatilin tadını çıkar... buraları merak etme cumaya kadar bize emanet ama cuma gel ki listeler sekteye uğramasın ben de strese girmeyeyim

dünki menüm:

sabah: 3 ufak dilim kepekli ekmek, 3 adet cherry domates, az biraz peynir, 2 adet yeşil zeytin

öğle: 1 tabak kuru ve pilav ayrıca yarım kase cacık

akşam: 1 kase tavuk suyuna çorba

ara öğün: 1 kase yağsız sütlü nesfit

not: kızlar pilav çok sırıtıyor menüde farkındayım ama ofiste öğle yemeklerinde ne çıkarsa o ve ben malesef kuruyu tek başına yiyemiyorum ((

ama akşamla dengeledim gibi bence sanki ya da kendimi öyle avutuyorum bilemedim:)

en az 2 lt su

sporu yazmayı unutmuşum çünkü dün bir üşendim bir üşendim yapmadım valla
kendime ceza olsun diye de bu sabah işe gelirken yolumu uzattım ve dimdik yokuşlu yoldan geldim, akşam da normalden biraz daha sert yapıcam sporumu..

şirkette kuru fasulye pilav yada nohut pilav olunca bende bir tabak pilav üstü yapıyordum.
Şimdi ikisini aytı tabakta alıyorum birde ekstra tabak alıp kendim ölçüp koyuyorum.
Normalde bende dayanamıyorum ve yedikten sonra malesef şişiyordum aman çok şükür ayarını buldumm

Eeeee o zaman biz beraber başlamışız canımmmm, yaa gerçekten abartmıyorum nasıl karnım tokkkk ve üstelik haftasonu o kadar yememe rağmen neredeyse artık - ye geçmek üzereyim Cuma ola hayr ola :26:

Ne olur bana da yardımcı oldaa devam edelim şu karataya tatlım yaaaa

Günaydın canım, haftasonu cozutmuş biri olarak yorum yapma hakkım ne kadar bilmiyorum amaaa, hafta başı resetlemiştik ona sığınarak yazıyorum akşam akşam 2 porsiyon meyve çok olmuş canım yaaa :26: üstelik sporda yok olmamış, bu durum için otur 0

canım streç filmle doğal yollardan terlemiş olmuyoruz amaa :44::44: günaydın

bende aynı tabakta ve bilinçli alınması gerektiğinden yanayım, tek tek aldığımızda azıcık görünüyor.. önce gözüm doyacak hacııııı

Güüüüüüüüüüüüüüünaaaaaaaayyyyyyddddııııııınnnnnnnnnnnnn

.

ayyy güzel taktikmiş aslında. her hafta 1 kez çıkıyor zaten bu menü birdahakine ben de öyle yapıyım :))

hep destek tam destek canım benim, hiç acıkmadın değil mi dün ve dünden beri??? süpperiz... kahvaltını yaptın mı 1 adet haşlanmış yumurta(rafadan olmasını iştiyor canan hoca) peynir, tuzsuz zeytin, domates, salatalık ye ... şekersiz çay iç, kuru kayısı 1-2 yiyebiliyorsun...1 çay bardağı ceviz, badem, fındık yiyebiliyorsun... ama aralarda yok bir şey biliyorsun... ha gayret devammm bu arada 13:30 gibi spor yapalım mı yine uygun musun?

Günaydın canım, haftasonu cozutmuş biri olarak yorum yapma hakkım ne kadar bilmiyorum amaaa, hafta başı resetlemiştik ona sığınarak yazıyorum akşam akşam 2 porsiyon meyve çok olmuş canım yaaa :26: üstelik sporda yok olmamış, bu durum için otur 0

normaldede meyveyedüşkünlüğüm asla yok esim o kadar güzel hazırlamış ki dayanamadım .

Aslına bakarsan tam 2 porsiyon sayılmaz beee

hem sabah tartı hiç öyle söylemiyordu (fazla böyüük konuşmım ben )

ayyy güzel taktikmiş aslında. her hafta 1 kez çıkıyor zaten bu menü birdahakine ben de öyle yapıyım :))

Bizdede öyle canım haftada 1 çıkıyor ama ben hemen hemen her yemek için aynısını yapıyorum .

Hatta çorbayı 2 kepçe koyuyorlar

her zaman yemiyorum ama yiyeceğim zaman yarım kepçe alıyorum

Aynen ama kahvaltı yapamadım, geç uyandım.. kahvaltı zamanı geçti diye sadece bir kuru kayısı yedim..biliyorum bu hiç olmadı amaaaa o kadar tokum kii, yersem daha çok şişecektimm...tabikii spor bana uygundurrr, yapalımm tatlımmmmmmmm

Waayyyy süpperrr

aaa ama kahvaltı en önemli öğün geç kalksan da yap kahvaltını mesela 10:30 da kahvaltını yap 16:00 gibi de akşam öğününü ye ve günü kapat bak okuyorum 2 gündür 2 öğüne bile düşürebilirsiniz diyor canan hoca... sporu yapalım canım bugün leslie 2 mil deneyeceğim ben 30 dk

Tamam o zaman ben yarın daha da dikkatli olucam bu gün artık böyle olsun ama illaki yarın daha uygun besleneceğim..tokluk konusunda şaşkınım hala, ben hayatımda hiç bu kadar tok diyet yapmamıştım inan şaka gibi..onun için de sanki kilo vermeyecem gibi geliyor :44::44:

yaa luciiiii arada böyle canın çikolata falan cekersede mi yokkk :44::44::44::44:

ben de aynen inanılmaz tokum neredeyse kahvaltıyı zorla yaptım ama sabah tartıda 500 gr gitmiş görünce doğru yolda olduğumu anladım

yaa luciiiii arada böyle canın çikolata falan cekersede mi yokkk :44::44::44::44:

valla canım bugün diyette 21. günüm arada hiç canım çikolata çekmedi, demekki doğru konsantre olmuşum... canın çok çekerse yersin tabi ama kaçamak yaparak diyeti bozmuş olursun

valla canım bugün diyette 21. günüm arada hiç canım çikolata çekmedi, demekki doğru konsantre olmuşum... canın çok çekerse yersin tabi ama kaçamak yaparak diyeti bozmuş olursun

hmmmmm kaç gün sürüyor diyet belirli bir süresi var mı yoksa sana mı bağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…