Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gamzecim canan hocanın bir videosunun linkini attım fırsat bulursan izle canım

tamam canımmmmmmmmmm öğle yemeği için bir kaç protein önerisinde bulunabilirmisin canım yaa ???

canım yeşil salata üzerine ton balığı olabilir, tavuk eti olabilir... yanında mutlaka yoğurt... ya da sebze yemeği yoğurt ve salata... yeşil salata şart, mutlaka tüket, domates, salatalık da koy içine

canım yeşil salata üzerine ton balığı olabilir, tavuk eti olabilir... yanında mutlaka yoğurt... ya da sebze yemeği yoğurt ve salata... yeşil salata şart, mutlaka tüket, domates, salatalık da koy içine

aaaa süpersin hemen kendime bir tabak yeşil salata yapıyorummm.. üzerinede tavuk ızgaraa ee tabiki yoğurttttt

aaaa süpersin hemen kendime bir tabak yeşil salata yapıyorummm.. üzerinede tavuk ızgaraa ee tabiki yoğurttttt

harikasın ben salataya yağ koymuyorum az zeytinyağı koy diyor canan hoca ben limon ya da ev yapımı nar ekşisi koyuyorum

harikasın ben salataya yağ koymuyorum az zeytinyağı koy diyor canan hoca ben limon ya da ev yapımı nar ekşisi koyuyorum

evet onu bende biliyorum, salatada olan bir vitamin sadece yağ koyduğunda sana fayda sağlayabiliyor..1 tatlı kaşığı zeytinyağı olabilirr :44: bu arada nar ekşisinde acayip kalori var, bilmem biliyormusun? 1 kaşık tam 36 kalori

.

canım çok tatlısın 36 kalori kalori mi ayol zaten 1/2 kaşık kadar koyuyorumdur kendi bahçemizin narından eşim elleri ile yapıyor en büyük zevkim benim o :)

ya kızlar ben regl olucam bu haftasonu ve kendimi feci şiş hissediyorum, tartıya çıkmaya korkuyorum resmen fazla cıkacak diye offf offf napsam da motivasyonu yükseltsem bilemedim

Dünkü menüm
Sabah 1 yumurta öğlen mercimek çorbası
Akşam salçlı kızarmış bir dilim ekmek
Kaçamak ekler:) tadını unutmuşum 64.300 olmuşum ve regl oldum sonunda

Canın aynen ev 90 bende boy bşt katış:) adam manken gibi ben çift kişilik koltuk bir bir baktık ev arkadaşıyız.neyse geçti o günler.ama hala dewam benim yolum uzun zayıflayınca tarzımı değiştiricem ve kocama yutturucam o günleri

selamlar öncelikle dünkü menümü yazmakla başlayayım

sabah: 1 dilim ekmek kurutulmuş,1 k.k peynir, 3 tane zeytin,1 çay kaşığı kadar çokokrem,şekersiz çay

öğle:dışarda olduğum için pek düzenli olmadı.yarım paket mısır patladığı,1 tane kurabiye,eve gelincede 1 kase yoğurt.

akşam: 1 kase işkembe çorbası,havuç tarator,yarım dilim ekmek,birazda yeşil salata.

spor: 3 saat koşuşturmaca çarşıda,su 1 litreden biraz fazladır.

ayy çok güldüm

yok kız her yolu deniyorum ya 1 ay sonra duruma göre ara vericem . Ama karataya da başlasam burada yazaıyor olacağım.

hımm anladım canım..

Ne güzel valla benim öyle uzun soluklu komşularım oldu diyemem çünkü bir evde 5 yıldan fazla durmamışızdır Yer değişikliği yapınca da ister istemez eskisi gibi olmuyor bazı şeyler...

haklısın tatlım .iş sebebiyle demi.

gayet güzel bir menü .tebrik ederm.

sakın kimsenin sözünü dinleme tatlım.bize en doğru söyleyen aynalardır bence, aynaya baktığın zaman kendini iyi hissediyorsan tamamdır..başkalarının söyledikleri fasafiso...

ayyy ben birde neye kızıyorum biliyormusun? kendisi diyet yapar belli etmez ,sana da geldimi ısrarcı olur ,öyle insanları hiç sevmem bende

harikasın...

.

Kiloda veriyorsun kaç kiloydu hedefim

canım 21 gün önce 90 ile başladım ilk hedefim 75... bakalım bu sabah 82 idim... cumaya kadar tartılmayacağım artık. geçen hafta sadece 1 kilo verebilmiştim bu haftadan ümitliyim biranda düşecek sanki kilolar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…