- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #102.881
gamzecim canan hocanın bir videosunun linkini attım fırsat bulursan izle canım
tamam canımmmmmmmmmmöğle yemeği için bir kaç protein önerisinde bulunabilirmisin canım yaa ???
tamam canımmmmmmmmmmöğle yemeği için bir kaç protein önerisinde bulunabilirmisin canım yaa ???
canım yeşil salata üzerine ton balığı olabilir, tavuk eti olabilir... yanında mutlaka yoğurt... ya da sebze yemeği yoğurt ve salata... yeşil salata şart, mutlaka tüket, domates, salatalık da koy içine
aaaa süpersin hemen kendime bir tabak yeşil salata yapıyorummm.. üzerinede tavuk ızgaraaee tabiki yoğurttttt
harikasın ben salataya yağ koymuyorum az zeytinyağı koy diyor canan hoca ben limon ya da ev yapımı nar ekşisi koyuyorum
evet onu bende biliyorum, salatada olan bir vitamin sadece yağ koyduğunda sana fayda sağlayabiliyor..1 tatlı kaşığı zeytinyağı olabilirr :44: bu arada nar ekşisinde acayip kalori var, bilmem biliyormusun? 1 kaşık tam 36 kalori
.
hahahahah uyarmaz hayatımm, bak ben kısaca anlatayım eşimle olan halimi o yıllarda...
Sene 2004 en fazlla ve ben oldukça küçük yaşlardayım, bebek yüzünden acayip stresli ve malesef psikolojik sorunluyum.Olmuşum 90 kilo, eşim 62 kilo.. düşünün artık yanında nasıl duruyorum, hiç unutmuyorum bir gün otobüse binmiştik ben koltuktan taşıyorum adam yanımda nerdeyse ezilicek..hayır onda da biraz kilo olsa o kadar sırıtmayacak..Gelelim uyarma konusuna, işte o anda bile eşim asla uyarmadı, ben kıyamamazlık demiyorum, öyle olmama kıyan adam uyarmak için kıyabilir..düşlünemiyor bencee..
Neyse tam 35 kilo verdim neredeyse beni uyarmayan eşim bana yeniden aşık oluyor ve beni farkediyor..asla o şişko olduğum durumlarda farkedilmiyordum, sonradan farkettim..biz kankaya bağlamış yaşıyormuşuzz. çünkü kadın kadın hallerimi unutmuşum :26::26:
Diyeceğim uyarmazlar ama kilo verdiğinde acayip farkedilirsin
Kızlr tavuğu mısırununa bulayıp deneyin fırında:) kızartma tadındaaaaa süpersin hemen kendime bir tabak yeşil salata yapıyorummm.. üzerinede tavuk ızgaraaee tabiki yoğurttttt
hmmmmm kaç gün sürüyor diyet belirli bir süresi var mı yoksa sana mı bağlı
Kızlr tavuğu mısırununa bulayıp deneyin fırında:) kızartma tadında
Lucim ya sen inanılmaz kurallısın ben kaçamak yapıyorum ama dengeliyorum
un yasak canım bizde, karatay yapıyoruz... nasılsın bu arada dün yoktun, her şey yolunda mı?
İş aramaya dewam ev temizliğiyle bozdum birde çocuk şu ddiş çıkarma zor ya
yok hayatım ben fazla konsantreyim bu sefer, kaçamak yok... canımda istemiyor aslında nasıl şartlandırdımsa kendimi
ayy çok güldüm
yok kız her yolu deniyorum ya 1 ay sonra duruma göre ara vericem . Ama karataya da başlasam burada yazaıyor olacağım.
Ne güzel valla benim öyle uzun soluklu komşularım oldu diyemem çünkü bir evde 5 yıldan fazla durmamışızdırYer değişikliği yapınca da ister istemez eskisi gibi olmuyor bazı şeyler...
17:00 de akşam yemeğimi yiyerek mutfağımı kapatıyorum... bugünkü menüm:
sabah:
uyanınca sirkeli karışım
1 haşlanmış yumurta
1/2 domates
1 kk peynir
2 adet marul
öğle:
2 adet ızgara köfte
marul salata 1 tabak nar ekşisi ile
1/2 kase cacık
akşam:
1/2 pk ton balığı
1 tabak nar ekşili yeşil salata(1 havuç+1/2 domates ile)
2 yk yoğurt
3,5 litre su (daha da artacak)
2 fincan yeşil çay
20 dk leslie 1 mil + 1 saat açık havada orta tempoda yürüyüş
bana bazen bu "bir kereden bisi olmaz, abartma" diyen insanlar kilolu ve mutsuz kalmamizdan derinden derinden mutlu oluyorlar gibi geliyor. yani kilolu kalip istedigim kiyafetleri giyemezken (su an 100 kiloyum, kocaman yuvarlak bisiyim yani) bu akrabalarin bana faydasi olmuyor. o yuzden ben hic aldirmiyorum bu israrlara artik.
hatta insanlarin soylediklerine kulaklarimi tikamayi ogrendim, cunku spor yapmasan yap derler, yapsan "cok yapiyorsun, soyle yap" derler. diyet yapmasan "cok yedin" derler, yapsan "aman ye" derler. kilo alsan "sismanlamissin" derler, zayiflasan "aay yemek ye biraz anoreksik mi olacaksin?" derler. yani ben biktim artik bu konusmalardan. kimseyi dinlemiyorum.
hahaaa sana katılıyorum sekerim.
Benim en sinir olduğum cümle aynı zamanda yalan diyetyapıcam yada spor yapıcam cümlesinden sonra " senin ihtiyacın mı var canım aaaa ? "
hadi oradann içindenneler söylüyorsun kmbilir
Menüm
Sabah: 1 domates+ yarım kk peynir
Ara: 2 kayısı
Öğle: 3 kşık yoğurtlu ıspanak+ 3 kaşık alinazik
Ara: 1 kayısı
Akşam: 1 kupa tarhana çorbası (orta boy)+ 3 kaşık havuç tarator+ 2 kaşık alinazik
Spor: 45 dk. eliptik+ 50 mekik
Su: içmeye devam
Kiloda veriyorsun kaç kiloydu hedefim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?