Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bence yavaş ama kalıcı olsun verdiğin kilolar .yaptığımız hatalarda biri de bu hızlı verip tekrardan hızlı bir şekilde alıyoruz..

.

aynen canim, saglikli ve emin adimlarla ilerlemek en iyisi. benim yolum uzun mesela ama 1.5 yilda sakin sakin vermeyi sonra da kilomu korumayi umuyorum. boylece saglikli beslenme ve spor da bir yasam bicimi halini almis olacak insallah.

Olur tabiki canım ama şimdi anlamaya çalışıyorum saat 13:00 da yemek yedim 4 saat sonra yani 17-18 arası yemeğimi yiyecem, doğru mu hayatım? eee böyleyse buda gayet normall

.

4-5 saat gibi arası olacak canım ara öğün yok...evet aynen öyle

kaçtım ben şimdilik kızlar leslimi yapıp kurtulayım :) öptüm hepinizi 45 dk sonra buralardayım

4-5 saat gibi arası olacak canım ara öğün yok...evet aynen öyle

kaçtım ben şimdilik kızlar leslimi yapıp kurtulayım :) öptüm hepinizi 45 dk sonra buralardayım

aynen o zaman doğru yoldayız canımmm ara öğünü isteyen kim zaten, geberiyorum tokluktan bende spor aletimi sıcak odaya getirdim (evimizin tek odası ısınıyor, klimalı) diğer odalar sibirya mübarek ayyy aleti odaya getirene kadar zaten 100 kalori yakmışımdır

Evet haklısınz kızlar aslında ama işte bazı insanlar laftan anlamıyor onlara karşı da biraz politik olmak gerekiyor mecburen... Ama var ya zayıflamaya çalıştıkça önüne taş koyan insanlar, başardığını görünce hemen etrafında pervane oluyor nasıl oldu ne yaptın bana da yardım et ben de vereyim - tarzı konuşuyorlar. Ben çok yaşadım bu durumu - ben anlatıyorum işte hem tansiyonun varmış hem de ödemi atman için tuzu kesmen lazım diyor malumunuz ben tuz yemiyorum- hemen başlıyorlar kızmaya "tuzsuz yemek mi olur" demeye... Ya normal, sağlıklı olup da biraz fazlalığı olsa neyse benim bahsettiğim insanlar hem çok kilolu hem de tansiyon,şeker, kalp ya da böbrek hastası spora kesnlikle karşılar eee öyle olunca kilo mu verilir? neyse ben onlara karşı taktik geliştirip o şekilde konuşuyorum ama eskisi gibi taviz vermiyorum artık ortaya konuşuyorum almak isteyen alır

spor da harika

korktum canım bir an vallahi, akşam koca tabak marul salata yedim yağsızdı ama ne olur ne olmaz bi sorayım dedim..genelde menülerde salata göremiyorum..dedim bilmediğim bir şey mi var acep :)
salata insanı tok tutuyor mideyi şişiriyor aslında...

sabahı daha önce yazmışsın sanırım ama hepsini menü şeklinde ertesi gün yazarsan daha net anlaşılır yarım simit yazmışsın o tamam akşam da güzel ama öğlen olmamış ben onu okurken ara öğün gibi görmüştüm ve arada çok yemişsin diyecektim - hadi kahve+kepekli bisküvi öğle yerine olsun ama çikolata cıssss bir de incir çok şekerlidir üstüne şekerli kahve fazla olmuş + çabuk acıktırmıştır seni

süper gidiorsun canım - biliyor musun ben de dün 3 hurma+süt yaptım

evet aslında işlenmiş gıdalardan uzak durmak gerekiyor ama özellikle çalışırken işlenmişlerin arasından en iyi alternatifi seçmek gerekebiliyor

hımmmm:44: öğleden sonrası accık kaçamaklı olmuş ama bu sarma+brek akşam yemeği dersek - iyi atlatmışsın kaptan

Son düzenleme:
kızlar cehaletimi mazur görün de bazılarınızın profilinde şu aşağıda kilo kaybınızı gösteren grafikler var ya o nasıl oluyor ben çok kıskandım ondan istiyorum da :)

sabah poğaça akşam da hem pilav hem bezelye olmamş sanki bu akşam menüsü insanı çabuk acıktırır - pilav yerine 1 dl esmer ekmek yesen daha doyurucu olurdu bunların haricinde güzel canım

benimki yıllardır var canım stresten falan değil de - kronikleşmiş bir şey ama dr kontrolünde olduğumdan çok takmıyorum sadece işte arada dikkat eksikliği zorluyor o kadar

Diyetisyen listesi yapıyor dagyolu arkadaşımız - listesi de 1300-1400 kcal civarında ben hesaplamıştım da bana göre 1300 de diyetisyenler bazı gıdaların kalorilerini yüksek hesapladıklarından 1400lük de olabilir

menün güzel ama birkaç nokta var ki öğlen yememişsin ne olursa olsun öğün atlamamaya çalış bir de meyve yanında süt yapacaksan sütü 1 çay bardağı iç ya da 1 bardak ayran iç kalori açısından da düşük olur süt gibi mideyi de zorlamaz onun haricinde güzel

canım öncelikle eşine geçmiş olsun - bir de kendine uyan bir beslenme şekli bulmana sevindim karatay sana uyuyorsa devam et ama bırakma - kendine zaman tanı veremesen bile devam et ki sonunda vücut direnmeyip takır takır gidiyor kilolar

bisküvi hariç menün güzel - akşamki 2 por. meyve kötü değil ama zaten açıklamışsın o kadar fazla değildir diye

bunun benzerini yazın sık yaparız da şimdi mevsimi dğeil diye kabak almıyorum - ama şu da var ki ben bu kadar bol yağda yapmam kişi başı 1 kabaksa yağı da kişi başı 1 tatlı kaşığında tutarım

benim bir arkadaşım sarardı taaa 10 yıl önce :) ama ben denemedim kilo verdirmiyor sadece daha çok terletip ödem attırıyor

gez kaptanım gez ne güzel fırsatını bulmuşsun

aynen canim, saglikli ve emin adimlarla ilerlemek en iyisi. benim yolum uzun mesela ama 1.5 yilda sakin sakin vermeyi sonra da kilomu korumayi umuyorum. boylece saglikli beslenme ve spor da bir yasam bicimi halini almis olacak insallah.

aynen haklısın benim de şu an hedefim 70 ama 68 e düşürmek istiyorum sonra...

kolay gelsin balım

bende yapıcam da benimkinin yatmasını bekliyorum .

hoşgeldin tatlım.

.

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

akşam görümceme gidiyoruz ve görümcemmm bir sürü sey yapmışşş sarma börek ve bi düzine seyy.

Ben ne yapacağımmm yavvvv nasıl dayanacağımmmmmm

birde şirkette öğle yemeğinde ciğer vardı ığğğğyyy hiç sevmem alternatifte yoktu sadece salata ve 2 yk bulgur yedim bi düzine su içtim

Allahımm beni mi sınıyorsunnn

aynen haklısın benim de şu an hedefim 70 ama 68 e düşürmek istiyorum sonra...

kolay gelsin balım

bende yapıcam da benimkinin yatmasını bekliyorum .

hoşgeldin tatlım.

.

Sporumuzu yapalım da kahvemizi içelim balımmm ayy çok seviyorum senle kahve içmeyi ayyy

Ayyyyyy bakın ne okudummmmm

Alınan 3 dakikalık soğuk duş size 40 kalori yaktırır. :18::18::18: bırrrrrrrrrrrrrrrrr

offffffff allah yardımcın olsun sakın yeme ..aklında burası olsun .aslında güzel olmamıştır yeme ağzına bile sürme acı onlar acı iğğğ.

ıyyykkkk onlarr ıykkkkk, cıssssss dokunursan yakarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…