Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya kızlar ben regl olucam bu haftasonu ve kendimi feci şiş hissediyorum, tartıya çıkmaya korkuyorum resmen fazla cıkacak diye offf offf napsam da motivasyonu yükseltsem bilemedim

valla nedir bizim çektiklerimiz bende bilmiyorum .ama cumaya daha var .perşembe günü yarım demet maydonozu 2.5 bardak suyla kaynatıp sabah 1 bardak akşam 1 bardak iç şişliğini alacaktır .çok pis ödem attırıyor bence dene.

.

Umarım60 olursun:) hedefini azalt bence kilon takılırs şok diyet yap ben 72 de takılmıştım

Çiğden yapmıştım ben maydonoz limon:) zayıflatıyor

Bencede kusursuz

bu iradeyle kesin olursun, birde bizim diyette kola yasak mı canım? tabiki şekersiz zero kola

yasak canım her türlü işlenmiş yiyecek ve içecek, gazlı içecekler yassakkk ... yeşil çay iç bebeem, ne yapacan kolayı, zararlı

tamam aşkommmmm yada ayran

ayran serbesttt, tuzsuz iç ama, hatta akşam 8 den sonra ayran ya da süt içebilirsin ama ara öğün yapma yediklerin arasında en az 4 saat olacak gönderdiğim videoyu izlersen çok daha iyi anlayacaksın canım bu arada ne oldu bizim spor?

tatlım onu izledim zaten bayıldım söylediklerine hele ayılarla kıyas süperdi

ben yeni yedim yemeğimi biraz hazmolsun sonra yapalım olurmu hayatım..:44: azıcık çene çalalım da

luci canim uc haftada 8 kg, 90'dan baslamis bile olsan cok fazla. sagligina dikkat et canim, su ve kastan kaybetme.

Çiğden yapmıştım ben maydonoz limon:) zayıflatıyor

çiğden hiç denemedim ama denemek lazım ozaman..

kızlar eşim galiba grip olmuş onunla ilgilenmeliyim sabaha görüşürüz çook öptüm kendinize dikkat ediniz...

eyvah eyvah çok geçmiş olsun eşlerin rahatsızlığı da ayrı oluyor.allah yardım etsin.

ayy o tatlı krizi bende de çok olur..

biraz fazla gibi olmuş ama olsun napcaannn mecburrrr ...

güzel ..

aslında bitter çikolatanın bir zararı yokmuş geçen diyetisyen doktorum programın da söylemişti.ama iki kare kadar üstelik mutluluk hormonu da salğılıyormuş. mesela bir ara öğünde kahvenin yanında yenilebilir.

.

luci canim uc haftada 8 kg, 90'dan baslamis bile olsan cok fazla. sagligina dikkat et canim, su ve kastan kaybetme.

yok canım benim bünyem bu şekilde çok cabuk alıp veriyorum hatta az gitti diye üzülüyorum.. bol vitamin ve proteinle besleniyorum zaten, çok şükür sorun yok yani... sağlıklı beslenerek ve sporla tam 1 ayda kaç kilo veririm derdindeyim bunu kanıtlayacağım kendime... üniversitedeyken sanırım günde 3 saat sporla 15 günde 14 kilo vermiştim bünyem hızlı çok şükür ama yaş ilerledikçe yavaşlıyormuş görmüş oldum...

tatlım onu izledim zaten bayıldım söylediklerine hele ayılarla kıyas süperdi

ben yeni yedim yemeğimi biraz hazmolsun sonra yapalım olurmu hayatım..:44: azıcık çene çalalım da

ben yapayım o halde tatlım yemek saatim yaklaşıyor çünkü saatlerimi şaşmayayım olur mu?

peki o 14 kiloyu verdikten sonraki donem nasildi? kilonu koruyabilmis miydin?

bence yavaş ama kalıcı olsun verdiğin kilolar .yaptığımız hatalarda biri de bu hızlı verip tekrardan hızlı bir şekilde alıyoruz..

.

ben yapayım o halde tatlım yemek saatim yaklaşıyor çünkü saatlerimi şaşmayayım olur mu?

Olur tabiki canım ama şimdi anlamaya çalışıyorum saat 13:00 da yemek yedim 4 saat sonra yani 17-18 arası yemeğimi yiyecem, doğru mu hayatım? eee böyleyse buda gayet normall

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…