- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #10.301
ayy melek gibisiinn Şeniz
ay yine rezil oldum ablamı mahçup ettimm :1no2:
birden haşiinn birşekilde geldiin içeri korktuumm vallaa
canım belli kural filan sadece cumaları bildirimler 12.30 gibi bitiyor bugün ayrıcalık oldu okula gitmek zorundaydım... saati şaşırmayınız yeter...ben kızı uyutup gelene kadar kimse kalmamış kaydirigubbakcemile3
şimdi takım kaptanımız kalliste mi
bir de takımımız içinde uygulamamız gerekn belli kurallar nelerdir?
genel ve de günlük olanlar:uhm:
heeee evet canım trabsfer ücterini konuşmadık değilmi hemen konuşalım ama sen benden farklı düşünüyorsun sanırımsengözlerimebaksanab ben bizim takıma galebilmeniz için tüm takım üyelerime birrer adet masör birer adet diyetisyen tutmanızı yeterli gözrüyorumkaydirigubbakcemile3.. para vereceğimizimi sandınız yok yahhuuu konu olan bizim takıma transfer tabiki siz bize vereceksiniz:roflol:haa bir de transfer ücreti olarak bize ne kadar ödüceksiniz
evet canım emzirdiğiniz için dikkatli olmak zorundasınız ama sizin de emzirirken kalori yakma avantajınız var. hiç gerek yok yani şoka sizin için :)
allahın delisüüü yaa komaya gircekmiş:roflol:Bu akşam da biraz yürüyüş biraz da parktaki aletlerden çalışıcam böylelikle tamamlıycam
ve şoktan çıkıcam
yarın da komaya girmeyi düşünüyorum
:roflol::roflol::roflol:
canım üzülme hafta sonları gelmek içinde delirmenize gerek yok :roflol: hafta arası yeterince sulu vakit geçiriyoruz cumarts pazar dinleniyoruz bizdea.s ayrıca gece ev düzenini bırakıp gelmeye çalışma canım gündüzleri yeterli katılım yapacağını umuyorum..
tekrar söyleyim. aranızda olmak
ortak paylaşımlarda bulunmak
inanın çoook güzel...
ay canım haydi kolay gelsin bakalım sende taşın yerleş fazla özletme kendini..ne acele oldu bu işbenneyaptımkikızlar selam...
bugün taşınıyorum,internetim bir kaç gün olmayabilir.(bu arada internet bağlantısı olmayan evden vazgeçtik,zaten 2 seçeneğimiz vardı:
kıss nereus yok ne hışımı :1no2: sokaktan geldim baktım melzeyit çıkıyorum yazmış kızı kaçırmıyım diye aceleden yazmışım..haşin yazmışım yanlış yazmışım :roflol:
o an aklıma gelmedii hışımla olcaktı :roflol: :roflol:
ay çok şaşırdım sositososito hemde çok.. bende 6. evimdeyimdeyasakkelimeçikolatam hadi sana kolay gelsin canım taşınmak zordur bilirim 6 ev değiştirdim . hayırlı uğurlu olsun diyorum canım
çok tşk ederim cnm bnm inşallah....ewt zaten açlıktan ve de hareketten verebildimcanım bak kaslarında bir sorun yokmuş inşallah tedaviyle aşarsınız ameliyata gerek kalmadan :ecrin_bebek:
bence sen kiloyu kafaya takma bu aralar o kadar düzensizlik içinde yinede çok güzel vermişsin seni ve bebeğini çok öpüyorum arkadaşım..
çok tşk ederim ablacım....xtabucum canım geçmiş oldun tekrar tekrar.. inşallah ilaç ve fizik tedavi sonuç verir canımda cerrahi müdahaleye gerek kalmaz.. kıyamam ben miniğime
peki cnm...tşk ederim...inşallah atlatıcaz...canım çok geçmiş olsun inşallah ilaç tedavisinden sonuç alıcaksın, çok dikkatli aksatmadan yapıldığında mutlaka sonuca ulaşırsın canım
Tabucum kızın için inşilli evde kremler falan ii gelirde ameliyata gerek kalmaz .
tşk ederim cnm bnm...Allah razı olsun...tabu çok sevindim kızının durumu çok kötü değil Allah ın izniyle,geçecek..ben inanıyorum. şükürler olsun!
kallisimden de nazar boncuğu istemiştim kaile bile almamış peeh :1closedeyes:
canım belli kural filan sadece cumaları bildirimler 12.30 gibi bitiyor bugün ayrıcalık oldu okula gitmek zorundaydım... saati şaşırmayınız yeter...
geldiğinizde eski mesajlarada lütfen göz atınız ve sizede yazılmasını istiyorsanız bol paylaşım yapın ki bizimde yazacak şeylerimiz olsun.. paylaşım alanınıda arada gzöden geçiriniz püsküütün önemli açıklamalarıo olabiliyor liste açıklaması vs gibi.. başkada arada takımda darbe uygulayıp yeni kural koyuyoruz ama o ne diye sormayın canımız nasıl isterse onu ekliyoruz :roflol:
heeee evet canım trabsfer ücterini konuşmadık değilmi hemen konuşalım ama sen benden farklı düşünüyorsun sanırımsengözlerimebaksanab ben bizim takıma galebilmeniz için tüm takım üyelerime birrer adet masör birer adet diyetisyen tutmanızı yeterli gözrüyorumkaydirigubbakcemile3.. para vereceğimizimi sandınız yok yahhuuu konu olan bizim takıma transfer tabiki siz bize vereceksiniz:roflol:
transfer ücreti konusunu düşünmeliyim :jeyyar:
bu arada Allah kısmet ederse biz yarın cocostarla,
sanaldaki arkadaşlığımızı reele taşıcaz.
o konyadan ankaraya gelicek,
hem türkçe olimpiyatları kültür şenliklerine katılıcaz hem de kaynaşıcaz.
cok heyecanlıyımhihoyyyt
başka ankarada olan var mı acaba takımda CADIARZU
:roflol::roflol: hayrola ağız değiştirmişin . baktın borçlu çıkacan demiivereliniortak
Beni tanıyonmu tanıtım kendimi arkadaşım zemuszemus ben Mehalim.öğretmenim efendim bir çocuk anasıyım allah nasip edrse ilerde bir zamanda asya25 in kızının kaynanası olacam :roflol: sonra işte burdan mezun oldum ancak kapının kilidini yuttuğum için takımdan çıkamıyorumopuyorumnanaktan
az da sen anlat daa
haa bu arada coco ankaraya geçerken nevşehire uğraa :)
gunaydiin gunaydin :dance: gunaaaaydin herkeze hayirli cumalar:teytey: hemen kilomu yazeeem 71 1 sok ise yaradi hemde siskinken hemde regl olmadigim halde coook mutluyum kizlaar insallah bu kilomu korurum demekki harfiyyyen uygulaninca oluyomus e hareketleriminde faydasi var tabii 2 gunde oldu bu is ama tekrar etmiycem biraz normal duzene donerek koruyayim kilomu
kilo veren herkeze tebriiik ediyorum
bugun ogleden sonra misafirlerim bende demistim bir hafta daha az paylasimim olacak sonra tam gaz devaam insallah
evettt yine tekrar edeyim ben zenan25 asya25 oldum dun duymayan arkadaslarim icin soyliyim
tabum anladim canim allah daha beterinden korusun insallah cabuk atlatacak guzel kizimiz bu rahatsizligini coook opuyorum onuda bu arada sonuclar nasil oldu sen nasilsin canim sen kizina ve kendine iyi bak canim hersey duzene girer nasil olsa tamammi arkadasim
kallisim ablan aramadimi dun haber varmi nasil gitti isleri hadi tabumdan bide senden guzel haber alalim insallah bu mubarek gunde
mehalim aman dikkat bi tanem sicak bisiyler ic gecmis olsun
selamlarrrrrrrrrrrrrr a.s.
kilo bildirimimi yapayım önce, hala şiş olmama rağmen:
69,7 :teytey:
bhk ve cocostar hoşgeldiniz canlarım, gelebileceğiniz en doğru yerdesiniz değerini bilin buraların kaydirigubbakcemile3
zenan yani asya valla sen nick değiştirdim yazana kadar farketmemiştim :roflol: bu da güzel olmuş ayrıca kilonu da tebrik ederim demek ki ara sıra böyle şaşırtmak lazım metabolizmayı.
diğer kilo veren arkadaşları da tebrike diyorum, çikolatamı, mersamı, tabumu..
xtabucum bu arada içimden bir his diyor ki masaj ve fizik tedavi iyi gelecek :Saruboceq: ama olmaz da ameliyat derlerse hiççç bekleme. bak ben geç ameliyat oldum sağ ayak başparmağımı kaldıramıyorum yukarı :çok üzgünüm: artık bu işler kolay canım eskisi gibi zor değil. Allah yardımcın olsun..
haa bir de transfer ücreti olarak bize ne kadar ödüceksiniz
kolay gelsin arkadaşım tadilat çok zor allah yardımcın olsun 55.5 kilo rüyamde bile görmedim.:çok üzgünüm:merhabalar umarım geç kalmamışımdır
Ustalar var hala evde, bugün bitecek inş
Kilom 55.5 bu hafta görüşmek üzere akşama okurum artık 1 haftalık geçmişi hoşçakalın
canlarım çok koşturmacalı bir gündü offf... kızımı yolladım antalyaya şu an yolda allahın izniyle sağ salim gitsin dinlenip gelsin kuzum çok bunaldı kaç aydır..
allah kavuştursun canım allah yolunu açık etsin sağ salim gidip gelir inşallah.
diğer kızımın panayırına gittik çok hoştu eğlendiler çocuklar işte bizde bir kaç veli tanıştık sohbet ettik .. onuda bitirdim geldik...
Hemen efenimmm... 39.5 yaşındayım 40 olmayıda düşünmüyorum gelecek yıl doğum günü mesajı yazarken dikkat etmenizi rica ederimzemuszemusbu arada herkesi birden nasıl tanıcam ben yaa kafam karıştı.
pzrtesi günü falan ufak bi tanışma yapsak,
herkes bi kaç cümleyle kendini anlatsa ne güzel olur
ay çok güzel bir şey bu haydi dönünce anlatın bize neler oldu neler bitti gününüz nasıl geçti..vereliniortakbu arada Allah kısmet ederse biz yarın cocostarla,
sanaldaki arkadaşlığımızı reele taşıcaz.
o konyadan ankaraya gelicek,
hem türkçe olimpiyatları kültür şenliklerine katılıcaz hem de kaynaşıcaz.
cok heyecanlıyımhihoyyyt
başka ankarada olan var mı acaba takımda CADIARZU
mersacım siz neden transfer olduuz demişsin bende koptum burda..neden geldiniz siz der gibi:roflol::roflol: paylaşım sonunundan geldi arkadaşlar...sizdede panayırmı var bizimde mezuniyet balosu bu gün onun için koşturdum bende sınıf annesiyle birlikte yer ayarladık bakalım çoğunluk kabul ederse haftaya bizimde balo var.
reyhan ablacım dün konuştum yeğenimle, ablam yoktu çünkü... perşembeye randevulaşmışlar sanırım olacak gibiymiş bakalım hayırlısıvereliniortak, işte böyle plan proje kurup sonunda hüsran olunca son ana dek bir şey demek heveslenmek kötü oluyor perşembeye dek umutlanmamayı tercik ettim ama haber veririm mutlakazemuszemuskallisim ne oldu sizin is ya bende merak ettim ablani aradinmi canim?
off offff ne telaş ne telaşşş:bbo: haber bekleyelim biz senden...iyigeceler hatunlar,kimse yok,beni uyku tutmadı.
evi toparladık ama akşam değil de sabah taşınalım dedik,yarın zor bir gün olacak...
hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.dilerim tez zamanda atlatırım da şu karışıklıı,kavuşuruz...
sevgiler
günaydın şekerciğim günaydınŞenizHerkese kocaman günaydın sırnaşık şey
kahvaltımı edip uzun bir yürüyüşe çıkacağım,
hepinizi çok öptüm Şeniz
neşeli bir gün dilerim herkese :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?