Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Choclate cım

canım yeni evin hayırlı uğurlu olsun, inşallah bu yeni evin sana uğur getirir çokkkk mutlu olursun inşallah

çikolatam hadi sana kolay gelsin canım taşınmak zordur bilirim 6 ev değiştirdim . hayırlı uğurlu olsun diyorum canım

canım belli kural filan sadece cumaları bildirimler 12.30 gibi bitiyor bugün ayrıcalık oldu okula gitmek zorundaydım... saati şaşırmayınız yeter...
geldiğinizde eski mesajlarada lütfen göz atınız ve sizede yazılmasını istiyorsanız bol paylaşım yapın ki bizimde yazacak şeylerimiz olsun.. paylaşım alanınıda arada gzöden geçiriniz püsküütün önemli açıklamalarıo olabiliyor liste açıklaması vs gibi.. başkada arada takımda darbe uygulayıp yeni kural koyuyoruz ama o ne diye sormayın canımız nasıl isterse onu ekliyoruz :roflol:

haa bir de transfer ücreti olarak bize ne kadar ödüceksiniz
heeee evet canım trabsfer ücterini konuşmadık değilmi hemen konuşalım ama sen benden farklı düşünüyorsun sanırımsengözlerimebaksanab ben bizim takıma galebilmeniz için tüm takım üyelerime birrer adet masör birer adet diyetisyen tutmanızı yeterli gözrüyorumkaydirigubbakcemile3.. para vereceğimizimi sandınız yok yahhuuu konu olan bizim takıma transfer tabiki siz bize vereceksiniz:roflol:

evet canım emzirdiğiniz için dikkatli olmak zorundasınız ama sizin de emzirirken kalori yakma avantajınız var. hiç gerek yok yani şoka sizin için :)

Bu akşam da biraz yürüyüş biraz da parktaki aletlerden çalışıcam böylelikle tamamlıycam
ve şoktan çıkıcam
yarın da komaya girmeyi düşünüyorum
:roflol::roflol::roflol:
allahın delisüüü yaa komaya gircekmiş:roflol:

tekrar söyleyim. aranızda olmak
ortak paylaşımlarda bulunmak
inanın çoook güzel...
canım üzülme hafta sonları gelmek içinde delirmenize gerek yok :roflol: hafta arası yeterince sulu vakit geçiriyoruz cumarts pazar dinleniyoruz bizdea.s ayrıca gece ev düzenini bırakıp gelmeye çalışma canım gündüzleri yeterli katılım yapacağını umuyorum..

kızlar selam...
bugün taşınıyorum,internetim bir kaç gün olmayabilir.(bu arada internet bağlantısı olmayan evden vazgeçtik,zaten 2 seçeneğimiz vardı:
ay canım haydi kolay gelsin bakalım sende taşın yerleş fazla özletme kendini..ne acele oldu bu işbenneyaptımki

haşin yazmışım yanlış yazmışım :roflol:
o an aklıma gelmedii hışımla olcaktı :roflol: :roflol:
kıss nereus yok ne hışımı :1no2: sokaktan geldim baktım melzeyit çıkıyorum yazmış kızı kaçırmıyım diye aceleden yazmışım..

çikolatam hadi sana kolay gelsin canım taşınmak zordur bilirim 6 ev değiştirdim . hayırlı uğurlu olsun diyorum canım
ay çok şaşırdım sositososito hemde çok.. bende 6. evimdeyimdeyasakkelime

canlarım çok koşturmacalı bir gündü offf... kızımı yolladım antalyaya şu an yolda allahın izniyle sağ salim gitsin dinlenip gelsin kuzum çok bunaldı kaç aydır..

diğer kızımın panayırına gittik çok hoştu eğlendiler çocuklar işte bizde bir kaç veli tanıştık sohbet ettik .. onuda bitirdim geldik...

çok tşk ederim cnm bnm inşallah....ewt zaten açlıktan ve de hareketten verebildim
xtabucum canım geçmiş oldun tekrar tekrar.. inşallah ilaç ve fizik tedavi sonuç verir canımda cerrahi müdahaleye gerek kalmaz.. kıyamam ben miniğime
çok tşk ederim ablacım....
canım çok geçmiş olsun inşallah ilaç tedavisinden sonuç alıcaksın, çok dikkatli aksatmadan yapıldığında mutlaka sonuca ulaşırsın canım
peki cnm...tşk ederim...inşallah atlatıcaz...
Tabucum kızın için inşilli evde kremler falan ii gelirde ameliyata gerek kalmaz .

tabu çok sevindim kızının durumu çok kötü değil Allah ın izniyle,geçecek..ben inanıyorum. şükürler olsun!
tşk ederim cnm bnm...Allah razı olsun...

bu arada yeni ewin şimdiden hayırlı olsun....bu ewinde huzurlu, mutlu, neşeli, şansı bol olan günler geçirmen dileğiyle...a.s.

herkese iyi akşamlar,
eşim geç gelicekmiş oturdum onu bekliyorum. televizyonlarda da bişey yok poff mirmirmirmir yine kızartma istedi bu adam ev buram buram kokuyor zati karnım aç depresyona giricem beeee -tatlicadiarzu-

çikolatacım seni unutur muyuz hiç aşkolsun yaaa. kolaylıklar diliyorum çok çok.. en kısa sürede yerleş koş buraya gel yine oldu mu yerimseniben

cedric de taşınmış. yeni evin mutluluklar getirsin sana canım a.s.

kallisimden de nazar boncuğu istemiştim kaile bile almamış peeh :1closedeyes:

kallisimden de nazar boncuğu istemiştim kaile bile almamış peeh :1closedeyes:

bijocum aşkol yaa senden nazar boncuğu esirgeyenmi var allah aşkına, sayfalarım bugün öyle sorunluydu ki anlatamam halada öyle açamıyorum yapacağım şeyi yapamıyorum...

bak ben sana ne vericem kapat gözlerini tukrbayragi

kısçemi uyuttum geldim ben de yeni taptaze takımcım
umarım herkes iyidir.

hmm demek extra bi kural yok.
zaten cococumla benim en fazla ihtiyac duyduğumuz şey paylaşım.
malum ikimizde sabah sabah soluğu takımda alıyoruz kaydirigubbakcemile3

transfer ücreti konusunu düşünmeliyim :jeyyar:

bu arada herkesi birden nasıl tanıcam ben yaa kafam karıştı.
pzrtesi günü falan ufak bi tanışma yapsak,
herkes bi kaç cümleyle kendini anlatsa ne güzel olur

bu arada Allah kısmet ederse biz yarın cocostarla,
sanaldaki arkadaşlığımızı reele taşıcaz.
o konyadan ankaraya gelicek,
hem türkçe olimpiyatları kültür şenliklerine katılıcaz hem de kaynaşıcaz.
cok heyecanlıyımhihoyyyt
başka ankarada olan var mı acaba takımda CADIARZU

transfer ücreti konusunu düşünmeliyim :jeyyar:

:roflol::roflol: hayrola ağız değiştirmişin . baktın borçlu çıkacan demiivereliniortak

Beni tanıyonmu tanıtım kendimi arkadaşım zemuszemus ben Mehalim.öğretmenim efendim bir çocuk anasıyım allah nasip edrse ilerde bir zamanda asya25 in kızının kaynanası olacam :roflol: sonra işte burdan mezun oldum ancak kapının kilidini yuttuğum için takımdan çıkamıyorumopuyorumnanaktan
az da sen anlat daa

haa bu arada coco ankaraya geçerken nevşehire uğraa :)

ben de azcık anlatıyım o zamanbuyrunnnnnnnnn

ben de 6 aylık bir kısçe anasıyım :asigim:
azıcık ucundan bilgisayar öğretmeni,
azıcık ucundan da elektrik elektronik mühendisiyimbenneyaptımki

ama çalışmıyorum,
şu an tek mesleğim annelik..opuyorumnanaktan

Egeliyim :jeyyar:

asyacım canım kendini ne güzel şoklamışsın valla gidivermiş kilocuklar tebrik ediyorum arkadaşım.

teşekkür ederim canım bende seni kutluyorum.

haa bir de transfer ücreti olarak bize ne kadar ödüceksiniz

siz nerden transfer oldunuzki?

merhabalar umarım geç kalmamışımdır
Ustalar var hala evde, bugün bitecek inş

Kilom 55.5 bu hafta görüşmek üzere akşama okurum artık 1 haftalık geçmişi hoşçakalın
kolay gelsin arkadaşım tadilat çok zor allah yardımcın olsun 55.5 kilo rüyamde bile görmedim.:çok üzgünüm:

sizdede panayırmı var bizimde mezuniyet balosu bu gün onun için koşturdum bende sınıf annesiyle birlikte yer ayarladık bakalım çoğunluk kabul ederse haftaya bizimde balo var.

güzel takimim ancak gelebildim. misafirim vardi yine. ama cok yorgunum iyi geceler dilemeye geldim.
yeni arkadaslar gelmis hosgeldiniz. hayirli ugurlu olur insallahhh..
cedricim gelmis birtanem canim benim bende seni cok özledim cok. insallah düzelir kisa zamanda netin.
tabu birtanem insallah kremlerle masajlarla atlatirsiniz bu olayi. allah kolaylik versin beterinden korusun canim.
cok güzel kilolar vermissiniz cogunuz kutluyorum hepinizi.:teytey:
kallisim ne oldu sizin is ya bende merak ettim ablani aradinmi canim?

selaaam kizlaar kallisim canim allah kavustursun kizina gule gule donsun insallah panayir telasinida atlatmisin iyi hadi
cukulatam demek tasinma vakti geldi allah yardimcin olsun caniim bir an once tasinip yerles insallah gule gule otur evinde mutluluk huzur daiim olsun insallah
nikim icin hayirli olsun diyen beyenen tum arkadaslarima tesekkur edrim zenan evet doktorlar dizisinde vardi ama ben ondan once isim sozlugunden bulmustum anlami kadinlar demekmis ondan o niki secmistim bide kizlarimdan birinin ismi olsun isterdim ama kismet olmadi asyada turkan sultanin alyazmalim filminden o filmi yuzkere binkere seyredebilirim bikmadan hemde cok sevdigim icin sectim bu niki

hemen kendimi tanitayim canim ben asya25 77 dogumluyum 12 yillik evli 4 cocuk annesiyim 3 kiz bir oglum var yarismaya fransadan katiliyorum aslen denizliliyim yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
bugnlerde paylasimim az olabilir kayinvalidemler var turkiyeden geldiler haftaya gidiyolar bol bol sohbet ederiz ozaman simdilik sadece firsat buldukca girebiliyorum
sportim bende sokumu tamamladim canim bu sok iyi geldi dondurmali falan ama tekrar edemem normal duzeni ara ogunlu beslenmeye basliycam sabah insallah geri alim olmaz gobek eritme hareketlerimi yapiyorum yurumeyi cok ozledim ama vaktim yok
bijom seni cok tebrik ediyom cok caliskan azimli kizsin vesselam guzel gidiyon anacim
reyhn ablami goruyom asada gece kusum takimin gulu senin nasil gidiyo kilon yemen icmen nasil canim benim bildirim yapmamak nasil bir duygu ablacim saliyomu insan kendini ister istemez
mesaj yazamdiklarima cook opuyorum pc basinda uyukluyorum kacinci olduk bakem yatem hadin bay bay

reyhan ablacim seninde misafirin varmis yorgunsundur tabe hadi allah rahatlik versin ben bir kacinci olmusuz bakem yaticam uyukluyorum cunku hadi opuyorumnanaktan optum yanaktan bu yeni smileyleri cok tuttum sunlara bak turkbayragi vereliniortak opuyorumnanaktan mafoldumbenbuyrunnnnnnnnn

iyigeceler hatunlar,kimse yok,beni uyku tutmadı.
evi toparladık ama akşam değil de sabah taşınalım dedik,yarın zor bir gün olacak...
hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.dilerim tez zamanda atlatırım da şu karışıklıı,kavuşuruz...
sevgiler

bu arada herkesi birden nasıl tanıcam ben yaa kafam karıştı.
pzrtesi günü falan ufak bi tanışma yapsak,
herkes bi kaç cümleyle kendini anlatsa ne güzel olur
Hemen efenimmm... 39.5 yaşındayım 40 olmayıda düşünmüyorum gelecek yıl doğum günü mesajı yazarken dikkat etmenizi rica ederimzemuszemus
3 adet kızım var arada lazım olursa yollayabilirim hangi boy istersen mevcutvereliniortak
uyuz bir kocam var (bir haftadır kavgalıyızda yurtdışında şu an, geldiğinde çok anlayışlı çok iyi çok sevgili kocam diyebilirim acaip adam satarımsositososito)
bir kedim birde köpeğim var opuyorumnanaktan...
zayıflama yarışmasının en kıdemli üyesi olaraktan dün mee-e-e-e-eeezun olmuş bulunmaktayımopuyorumnanaktanzemuszemus

ay çok güzel bir şey bu haydi dönünce anlatın bize neler oldu neler bitti gününüz nasıl geçti..vereliniortak

sizdede panayırmı var bizimde mezuniyet balosu bu gün onun için koşturdum bende sınıf annesiyle birlikte yer ayarladık bakalım çoğunluk kabul ederse haftaya bizimde balo var.
mersacım siz neden transfer olduuz demişsin bende koptum burda..neden geldiniz siz der gibi:roflol::roflol: paylaşım sonunundan geldi arkadaşlar...
balonuzdaki tatlı telaş zemuszemus hadi bakalım kolay gelsin.. baloyada ipli bikininle gitmeyi düünmüyon heraldebuyrunnnnnnnnn
kallisim ne oldu sizin is ya bende merak ettim ablani aradinmi canim?
reyhan ablacım dün konuştum yeğenimle, ablam yoktu çünkü... perşembeye randevulaşmışlar sanırım olacak gibiymiş bakalım hayırlısıvereliniortak, işte böyle plan proje kurup sonunda hüsran olunca son ana dek bir şey demek heveslenmek kötü oluyor perşembeye dek umutlanmamayı tercik ettim ama haber veririm mutlakazemuszemus

off offff ne telaş ne telaşşş:bbo: haber bekleyelim biz senden...

Herkese kocaman günaydın sırnaşık şey
kahvaltımı edip uzun bir yürüyüşe çıkacağım,
hepinizi çok öptüm Şeniz
neşeli bir gün dilerim herkese :sm_cool:
günaydın şekerciğim günaydınŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…