- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #10.321
canlarım çok koşturmacalı bir gündü offf... kızımı yolladım antalyaya şu an yolda allahın izniyle sağ salim gitsin dinlenip gelsin kuzum çok bunaldı kaç aydır..
diğer kızımın panayırına gittik çok hoştu eğlendiler çocuklar işte bizde bir kaç veli tanıştık sohbet ettik .. onuda bitirdim geldik...
Egeliyim :jeyyar:
selamlar herkese a.s.
sınavlardan geldim bir bakayım dedim. nasıl geçti diye sormayın ben de bilmiyorum :roflol:
ben de kendimi tanıtayım, 29 yaşındayım.4 yıllık evliyim. istanbuldan kütahyaya geldim evlenerek (çook iyi bir halt etmişim di mi) hımm evdeyim, iş bulamadığım için çalışamıyorum. çocuğum yok, bu kış düşünüyorum Allah izin verirse. zayıflamak için çoğu duyduğum şeyi deniyorum ve akşamları asla yemek yemiyorum kaydirigubbakcemile3 ara sıra fotolarımızı koyuyoruz, rastlarsanız görebililirsiniz de bizi..
şimdi arkadaşımdayım kızlar. ara sıra topiğe uğrayan ceylan var ya onda işte. biz ceylanla da şubat ayında burdan tanışmıştık, yalnızlığıma ilaç oldu valla daha doğrusu karşılıklı olduk o da istanbuldan gelmiş zemuszemus yarın hep beraber pikniğe gidicez. birazdan da çıkıp alışveriş yapıcaz. işte bende durumlar böyle. söz sizde merkezz :1ninca:
KALLİSTEMİN MEZUNİYET KUTLAMALARI
TEBRİKLER CANIM BENİM
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
zayıflamak için çoğu duyduğum şeyi deniyorum ve akşamları asla yemek yemiyorum kaydirigubbakcemile3 ara sıra fotolarımızı koyuyoruz, rastlarsanız görebililirsiniz de bizi..
söz sizde merkezz :1ninca:
KALLİSTEMİN MEZUNİYET KUTLAMALARI
TEBRİKLER CANIM BENİM
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
merhabalar kızlar nabersiniz..hemşom sende benim için ilaç oldun ..Şimdi fön çekiyor saçlarıma var ya 10 parmağında 10 marifet hele kütahya'ya su böreğini yemeğe gelin buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
kızlar selam...
bugün taşınıyorum,internetim bir kaç gün olmayabilir.(bu arada internet bağlantısı olmayan evden vazgeçtik,zaten 2 seçeneğimiz vardı,diğerini seçtik.yani yeni evimde internetim olacak çok şükür) önümüzdeki hafta içinde internetimin transferi yapılır,ben de o arada evimi yerleştiririm.izin istemiyorum sad ece bu hafta çok fazla paylaşımda bulunamayabilirim.beni bu hafta idare edin artık..
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler...
kilo veren tüm cancağızlarımı da tebrik ediyorum...
canziciğim raporunu okudum.6 erik ve çikolata kaplı bisküvi ara öğün için fazla olmuş canım.bundan sonra ikisinden birini tercih et,çikolata kaplıdan da 2 tane(yani yarım paket ye) çünkü tamamı 198 cal.. ara öğünlerde 150 yi geçmemeliyz...canziciğim sen de beni bu hafta idare ediver,bir kaçgüne raporlarımıza devam ederiz cnm...
canlarım çok koşturmacalı bir gündü offf... kızımı yolladım antalyaya şu an yolda allahın izniyle sağ salim gitsin dinlenip gelsin kuzum çok bunaldı kaç aydır..
diğer kızımın panayırına gittik çok hoştu eğlendiler çocuklar işte bizde bir kaç veli tanıştık sohbet ettik .. onuda bitirdim geldik...
yeni arkadaslar gelmis hosgeldiniz. hayirli ugurlu olur insallahhh..
hemen kendimi tanitayim canim ben asya25 77 dogumluyum 12 yillik evli 4 cocuk annesiyim 3 kiz bir oglum var yarismaya fransadan katiliyorum aslen denizliliyim yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?