Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkese günaydın !

Şoktan çıktım şoktan çıktım süper geçti. Güzel bir macera oldu
:roflol:

canım allah kavuştursun kızına, ne güzel valla süper bir moral olucak bu tatil ona
panayırlar falan gel keyfim gel kalliscim süper valla

sportim bende sokumu tamamladim canim bu sok iyi geldi dondurmali falan ama tekrar edemem normal duzeni ara ogunlu beslenmeye basliycam

banada iyi geldi bu sabah itibariyle 57 olmuşum sevinçten çıldırıcaktım alkisalkisalkis

bu arada herkesi birden nasıl tanıcam ben yaa kafam karıştı.
pzrtesi günü falan ufak bi tanışma yapsak,
herkes bi kaç cümleyle kendini anlatsa ne güzel olur

bhk cim ufaktan tanışalım madem canım
bende 35 yaşında bekar 36 beden olmakla kafayı bozmuş biriyim. tekstil firmasında müşteri/satış temsilcisi olarak çalışıyorum.
Paylaşımları sadece işten yapabiliyorum, evimde internet bağlantısı olmadığından ancak beni hafta arası ve gündüzleri görebilirsin.
1, 1,5 sene öncesine kadar çok sağlam spor yapardım, ama şimdi maalesef arada bir oluyor.
5.takıma İstanbul'dan katılıyorum. hem anne hem baba tarafından 4 kuşak istanbulluyum

merhaba güzellerin takımı keyifler nasıl bakalım?:CüvCüv:
mehalimle kallisim mezun olmuşlar karnelerinin altına iki satır karaladım bende kendimce burdanda tekrar tebrik ediyorum arkadaşlarımıalkisalkisalkisalkisalkis

zenanım datlum gıymatlum adını değiştirmiş asya olmuş çok da güzel olmuş hayırlı olsun yeni nickin bende her seyrettiğimde ağlarım al yazmalımda ama hamişken seyredersem beni yerlerden toplarsınız:roflol:

reyhan abla sen nasılsın? bir karşılaştık msn de sonra bir daha görüşemedik senin kızın doğumu da yaklaştı dimi?benimde haftaya cinsiyeti belli olacak bakalım zenanla senin tahmin ettiğiniz gibi oğlanmı?yoksa babasının dediği gibi kızmı?benim için önemli olan sağlıklı olması elbette

çikolata taşınıyormuş bu sayfada okudum kolay gelsin canımcığım

cedric nerelerde ondan hiç haberim yok arkadaşlar hiç takip edemez oldum ayol sizleri

takıma yeni gelenler olmuş hoşgelmişler inşallah en kısa zamanda verirler kilocukları

bütün takımı öpüyorum güzel bir hafta sonu diliyorum:enbuyukkk:

hoşgeldin honeyim saolasın . sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik kaç aylık oldu şimdi cinsiyeti belli oldumu aa anlatsana yaa hayret bişi :))

merhaba mehalim
canım benim 3.5 aylık olduk cinsiyeti aslında belli de ben bilmiyom haftaya öğreneceğim inşallah annemlerdeyim şimdi biraz hasret gidereyim diye geldim ama bir an önce geri gidip doktora koşmak geliyor içimden kaydirigubbakcemile3
onun dışında bulantılarım devam ediyor maalesef her yediğmi çıkarıyorum halsiz kalıyorum 3ayın sonunda biter dediler bitmedi 4ayın sonunda biter diyolar şimdi de:çok üzgünüm:
senin miden nasıl?
senle kallis mezun oldunuz ama takım nolcak ?
tekrar tebrik ederim canım umarım bir daha hiç o kiloları görmesinizkaydirigubbakcemile5

canlarım ben spordan geldim ama spor yapamadım hocamız evlenecekti düğün izni varmış bizede 15 spor yok 15 hazirana kadar yani.. kızım yüzmedeydi onu izlemeye gittim döüşte beraber geldik ufaklıkla.. büyük kızımı aradım geziyo iyiymiş allah kavuştursun diyen demeyen tüm arkadaşlarıma allah razı olsun derim öperim sizi...

dün gece doğru dürüst uyku uyumadık ufak kızın sabaha dek burun kanaması oldu ara ara hep uyandık çok oynayınca sıcak havalarda hep başımıza geliyor bu.. şimdi sokağa salmıyorum bahçede 1 tane karpuzu vardı onu ekmek için beni ekliyo :)) gidip ona bakayım.. sizlerde umarım iyisinizide honeyim uğramış sonra yazarım ona..

selamlar herkese a.s.
sınavlardan geldim bir bakayım dedim. nasıl geçti diye sormayın ben de bilmiyorum :roflol:

ben de kendimi tanıtayım, 29 yaşındayım.4 yıllık evliyim. istanbuldan kütahyaya geldim evlenerek (çook iyi bir halt etmişim di mi) hımm evdeyim, iş bulamadığım için çalışamıyorum. çocuğum yok, bu kış düşünüyorum Allah izin verirse. zayıflamak için çoğu duyduğum şeyi deniyorum ve akşamları asla yemek yemiyorum kaydirigubbakcemile3 ara sıra fotolarımızı koyuyoruz, rastlarsanız görebililirsiniz de bizi..

şimdi arkadaşımdayım kızlar. ara sıra topiğe uğrayan ceylan var ya onda işte. biz ceylanla da şubat ayında burdan tanışmıştık, yalnızlığıma ilaç oldu valla daha doğrusu karşılıklı olduk o da istanbuldan gelmiş zemuszemus yarın hep beraber pikniğe gidicez. birazdan da çıkıp alışveriş yapıcaz. işte bende durumlar böyle. söz sizde merkezz :1ninca:

merhabalar kızlar nabersiniz..hemşom sende benim için ilaç oldun ..Şimdi fön çekiyor saçlarıma var ya 10 parmağında 10 marifet hele kütahya'ya su böreğini yemeğe gelin buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

zayıflamak için çoğu duyduğum şeyi deniyorum ve akşamları asla yemek yemiyorum kaydirigubbakcemile3 ara sıra fotolarımızı koyuyoruz, rastlarsanız görebililirsiniz de bizi..

söz sizde merkezz :1ninca:

Merkez dinlemde tamambuyrunnnnnnnnn ah canım bıjouxcum seni hep böyle anacam akşamları yemek yemeyen hatta o çocukkende yemezdi diye:roflol: çok tatlısın
KALLİSTEMİN MEZUNİYET KUTLAMALARI

TEBRİKLER CANIM BENİM
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis​

ahh allahın deli akıllısı opuyorumnanaktan nasıl güzel hazırlamış renkli kişik :)) kallis bayılacak

merhabalar kızlar nabersiniz..hemşom sende benim için ilaç oldun ..Şimdi fön çekiyor saçlarıma var ya 10 parmağında 10 marifet hele kütahya'ya su böreğini yemeğe gelin buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

hoşgeldin hep bekleriz canım ne güzel bulmuşunuz birbirinizi:1hug:

iyi hafta sonları kızlar kalliste canım tebrikler mezun olmuşsun darısı bizlerin başına :hooray::hooray::teytey::teytey:

çukulatacım dünkü raporum

sabah peynirli marullu domatesli kepekli sandaviç
1 bardak form çayı

öğle 4 kaşık taze fasulye
salaratlıklı yoğurt 1 kase
bir dilim kepekli ekmek

ara 3 adet mısır ve pirinç çıtırı
5 erik

akşam salata
ayran
çorba
1 parça göğüs

ara k bar

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah yeni evin sana yep yeni yenililer getirir sağlık huzur mutluluk getirsin canım biz tabikide seni idare ederiz işlerini hallet sen canım kolay gelsin
bu arada çikolata kaplıdan 1 adet yemiştim canım yazmayı unutmuşum herhalde kalori ayarlaması yapıyorum zaten tatlım teşekkür ederim uyardığın için göüzndende hiççç birşey kaçmıyor maşallah canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım allah kavuştursun ağlıcakla gitsin sağlıcakla gelsin canım :Saruboceq::Saruboceq::teytey::teytey:

bende kendimi tanıtayım 28 yaşındayım evlilik nedeniyle manisadan istanbula geldim 4,5 yıllık evliyim henüz çocuğumuz yok olması için çaba gösteriyoruz zayıflamak istememin birinci sebebi yani gıda teknikeriyim ama sağlık ocağında memur olarak çalışıyorum

hemen kendimi tanitayim canim ben asya25 77 dogumluyum 12 yillik evli 4 cocuk annesiyim 3 kiz bir oglum var yarismaya fransadan katiliyorum aslen denizliliyim yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum

wwooow 4 çocuk mu :1shok:
maşallah sana ...
Allah bağışlasın hepsini inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…