- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #10.341
Hemen efenimmm... 39.5 yaşındayım 40 olmayıda düşünmüyorum gelecek yıl doğum günü mesajı yazarken dikkat etmenizi rica ederimzemuszemus
3 adet kızım var arada lazım olursa yollayabilirim hangi boy istersen mevcutvereliniortak
uyuz bir kocam var (bir haftadır kavgalıyızda yurtdışında şu an, geldiğinde çok anlayışlı çok iyi çok sevgili kocam diyebilirim acaip adam satarımsositososito)
bir kedim birde köpeğim var opuyorumnanaktan...
zayıflama yarışmasının en kıdemli üyesi olaraktan dün mee-e-e-e-eeezun olmuş bulunmaktayımopuyorumnanaktanzemuszemus
ay çok güzel bir şey bu haydi dönünce anlatın bize neler oldu neler bitti gününüz nasıl geçti..vereliniortak
mersacım siz neden transfer olduuz demişsin bende koptum burda..neden geldiniz siz der gibi:roflol::roflol: paylaşım sonunundan geldi arkadaşlar...
Herkese günaydın !
Şoktan çıktım şoktan çıktım süper geçti. Güzel bir macera oldu :roflol:
canım allah kavuştursun kızına, ne güzel valla süper bir moral olucak bu tatil ona
panayırlar falan gel keyfim gel kalliscim süper valla
sportim bende sokumu tamamladim canim bu sok iyi geldi dondurmali falan ama tekrar edemem normal duzeni ara ogunlu beslenmeye basliycam
banada iyi geldi bu sabah itibariyle 57 olmuşum sevinçten çıldırıcaktım alkisalkisal
bhk cim ufaktan tanışalım madem canım
bende 35 yaşında bekar 36 beden olmakla kafayı bozmuş biriyim. tekstil firmasında müşteri/satış temsilcisi olarak çalışıyorum.
Paylaşımları sadece işten yapabiliyorum, evimde internet bağlantısı olmadığından ancak beni hafta arası ve gündüzleri görebilirsin.
1, 1,5 sene öncesine kadar çok sağlam spor yapardım, ama şimdi maalesef arada bir oluyor.
5.takıma İstanbul'dan katılıyorum. hem anne hem baba tarafından 4 kuşak istanbulluyum
ben bayılırım ege insanına yaa opuyorumnanaktan
takıma yeni gelenler olmuş hoşgelmişler inşallah en kısa zamanda verirler kilocukları
bütün takımı öpüyorum güzel bir hafta sonu diliyorum:enbuyukkk:
selamlar herkese a.s.
sınavlardan geldim bir bakayım dedim. nasıl geçti diye sormayın ben de bilmiyorum :roflol:
ben de kendimi tanıtayım, 29 yaşındayım.4 yıllık evliyim. istanbuldan kütahyaya geldim evlenerek (çook iyi bir halt etmişim di mi) hımm evdeyim, iş bulamadığım için çalışamıyorum. çocuğum yok, bu kış düşünüyorum Allah izin verirse. zayıflamak için çoğu duyduğum şeyi deniyorum ve akşamları asla yemek yemiyorum kaydirigubbakcemile3 ara sıra fotolarımızı koyuyoruz, rastlarsanız görebililirsiniz de bizi..
KALLİSTEMİN MEZUNİYET KUTLAMALARI
TEBRİKLER CANIM BENİM
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
çukulatacım dünkü raporum
...
bende kendimi tanıtayım 28 yaşındayım evlilik nedeniyle manisadan istanbula geldim 4,5 yıllık evliyim henüz çocuğumuz yok olması için çaba gösteriyoruz zayıflamak istememin birinci sebebi yani gıda teknikeriyim ama sağlık ocağında memur olarak çalışıyorum
bende kendimi tanıtayım 28 yaşındayım evlilik nedeniyle manisadan istanbula geldim 4,5 yıllık evliyim henüz çocuğumuz yok olması için çaba gösteriyoruz zayıflamak istememin birinci sebebi yani gıda teknikeriyim ama sağlık ocağında memur olarak çalışıyorum
bhk kaydirigubbakcemile3 Allah seni davul etsin bende tokmak olayım ha bire tepene vurayım emii alkisalkisalkis
tıs bu mesaj ne http://www.kadinlarkulubu.com/7166459-mesaj30.html benişm konuma gelmişin Kallise teşekür edip çıkmışın ayy bayılacam :roflol: de get düzelt çabuk mesajı.
benimde kız kardeşim manisa salihlide göörev yapıyor
Not : Kallisim bu bhk var ya ne kadar paylaşıma susamış fark ettin herkese tek tek cevap yazmışş şeker şeyysırnaşık şey
mehalim şu konuya bi açıklık getiriver gözünü seveyim
http://www.kadinlarkulubu.com/7166326-mesaj10454.html
hemen açıklık getireyim canım biz takımda ikili eşleşmeler yaptık . biri takıma genel olarak yazana karadar kendisinden sorumlu olana yazıyor kendisini denetlettiriyor. ben bayadır bunu düzenlemiyordum sizinde gelmenizle bunu tekrar bbir düzenleyelim sizide listeye alalım canım gerekli mesajlarıda vereyim ben size ok şekerim
Denetlenen------------------------------------------------- Denetleyenler
cedric................................................mersa-xTABU
sportie..............................................bhk -xTABU
reyhanxx54.......................................bijoux-canzi
siyahbeyazgünler..............................sportie-cedirc
canzi..............................................chocolate-sportie
Bhk........................................sbg-cocostar
chocolate........................................canzi-reyhanxx54
asya25..........................................reyhanx54-bijoux
mersa...........................................chocolate-asya25
Cocostar.........................................bhk-cedric
bijoux.........................................asya25-sbg
xTABU.......................................mersa-cocostar
ışte böyle arkadaşlar herkese 2 kişi vermemizin nedeni.Bir aksama olduğunda biri diğerinin yrini doldurur ümididir.Aynı zamanda herkeste iki kişidin sorumlu olacak bu durumda. Beğenmediğiniz yada eksik gördüğünüz noktalar varsa el kaldırın lütfen :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?