Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

3 kız da burda var.
maşallah size ya ne diyim..

ben şimdilik dünya tatlısı 6 aylık kızımla yetinmeyi düşünüyorum :jeyyar:

ay çok güzel bir şey bu haydi dönünce anlatın bize neler oldu neler bitti gününüz nasıl geçti..vereliniortak

süüüüüüüüüüper bi gün geçirdim.
bu gün cocostarla buluştuk.
normalde konyada oturuyorlar.
akraba düğünü için ankaradaydılar.
biz de ilk kez karşılaşmış olduk.
elimizde bebek arabaları,
hava zaten muhteşem,
cococum zaten inanılmaz sıcak ve tam benim kafamdan bir insan..
bir yanda türkçe olimpiyatları kültür şenlikleri..
kalabalık..
cıvıl cıvıl insanlar...

e daha ne olsun alkisalkisalkis

mersacım siz neden transfer olduuz demişsin bende koptum burda..neden geldiniz siz der gibi:roflol::roflol: paylaşım sonunundan geldi arkadaşlar...

nerden geldiniz demiş günahını almasana kızınkaydirigubbakcemile3

evet bu arada cidden paylaşım sorunundan geldik..
oh bee yaşasın paylaşım

şok diyetle kaç günde kaç kilo verdin canım merak ettim

36 beden mi

takıma yeni gelenler olmuş hoşgelmişler inşallah en kısa zamanda verirler kilocukları

bütün takımı öpüyorum güzel bir hafta sonu diliyorum:enbuyukkk:

aminn.
bu arada hatırlıyorum ben seni..
paylaşım alanında dikkatimi çekmişti.
hamilelikten dolayı takımdan ayrılmıştın sanırım di mi CADIARZU
RAbbim sağlıklı bir hamilelik geçirebilmeyi nasip etsin inş...

inş güzel neticeler alırsın sınavlarından...

akşamları yemek yememek süper bi olay.
biz de bi ara yani gecen ay eşmle sadece corba ve salata yedik.
harika oldu..

manisa mıııııı:1shok:

opuyorumnanaktan
ben de manisalıyım ben de ben de ben deopuyorumnanaktan

Merhabalar canım Bende çocuk için uğraşıyorum o yüzden tedavi görüyordum fakat çok yıprandım 1-2 ay ara verdim .Allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum..Başarılar..Hem kilolardan kurtulman için hemde bebeğine yaklaştığına inanıyorum..Şeniz

Merhabalar arkadaşlar takımdan değilim ama sık takılan biri olarak kendimi tanıtıyım 26 yaşındayım 2 senelik evliyim 1 senedir bebeğim için uğraşıyorum

bhk kaydirigubbakcemile3 Allah seni davul etsin bende tokmak olayım ha bire tepene vurayım emii alkisalkisalkis

tıs bu mesaj ne http://www.kadinlarkulubu.com/7166459-mesaj30.html benişm konuma gelmişin Kallise teşekür edip çıkmışın ayy bayılacam :roflol: de get düzelt çabuk mesajı.

benimde kız kardeşim manisa salihlide göörev yapıyor

Not : Kallisim bu bhk var ya ne kadar paylaşıma susamış fark ettin herkese tek tek cevap yazmışş şeker şeyysırnaşık şey

abowwww:1shok:

yahu düşün artık ikinizi ne kadar eşleştirmişsem..
dur çaktırma hemen düzeltip geliyorum

not: siz bi de cocoyu görün :jeyyar:

konu senin konun,
kime çaktırmıyosam aklımca...

Son düzenleme:
selamlar canlar..
dışardayım,net bulur bulmaz,girdim hemen bir selam vereyim dedim...
ölüyorum yorgunluktan canlarım...bugün ev taşıma işlemi bitti ama biliyorsunuz ki taşıma ile bitmiyor iş.o evi toplamak yerleştirmek kaldı..asıl iş de orda mafoldumben
şimdi de çalışıyorum ara verdim... ayaklarımda derman kalmadı artık..
bu arada yemeğe vakit bulamadım,değil diyet,hayat altüst oldu -tatlicadiarzu-
bu arada herkes kendini tanıtıyor,yeni arkadaşlarımıza sanırım...
ben de tanıtayım gelmişken..
ben evliyim,henüz 10 aylık. bebeğim yok..sitenin 2 yıllık üyesiyim.. müzisyenim,daha doğrusu solist..konservatuar ses eğitimi mezunuyum...aslen malatyalıyım ama doğma büyüme istanbulluyum...
en kısa zamanda taşınma telaşımı tamamlayıp ben de siz yeni arkadaşlarımı tanımak istiyorum...

bu arada bugün karneni gördüm kallis sultanım..resmen ağladım,amma alışmışız birbirimize..püsküütün yazdıkları çok etkiledi beni..ne kadar güzel , böyle hatırlanmak düşünülmek değil mi canım..ben de seni can-ı gönülden tebrik ederim...darısı başıma inşallahhhhh...

mehalim senin karneni daha önce gördüm canım benim..seni de tebrik ediyorum.ben de sizlerin başardığını başarmayı öyle çok istiyorum ki...

hepinizi öpüyorum..gelebildiğim kadar gelirim...sevgiler

mehalim şu konuya bi açıklık getiriver gözünü seveyim

http://www.kadinlarkulubu.com/7166326-mesaj10454.html

hemen açıklık getireyim canım biz takımda ikili eşleşmeler yaptık . biri takıma genel olarak yazana karadar kendisinden sorumlu olana yazıyor kendisini denetlettiriyor. ben bayadır bunu düzenlemiyordum sizinde gelmenizle bunu tekrar bbir düzenleyelim sizide listeye alalım canım gerekli mesajlarıda vereyim ben size ok şekerim

süper olur..
ben şahsen her gün ne yediğimi yazarsam birilerine,
daha iyi motive oluyorum
bekliyoruz :jeyyar:

http://www.kadinlarkulubu.com/6860957-mesaj9294.html
eşleşmeler burda canım senle cocostarıda ekledim .
canım şimdi mesela şu sen iki kişiyi denetliyosun başka iki kişide seni
yediklerimizi içtiklerimizi yazıyoruz. böylece kaçamakğı en aza yanlış beslenmeleri en aza indirmeye çalışıyoruz. seni denetleyen kişi seni yönlerdimeye çalışıyor sende aynen öylee.
cocostarda gelince okur sanırım mesajı..

Not: kallisim bizi listeden çıkardım bacım

ay ben hafta sonlari ne kadar mesgul oluyorum yaaaaaaa.
valla cok özledim sizi. cikolatam tasinmis hayirli ugurlu olsun canim benim daha huzurlu daha mutlu olursun insallah birtanem. sunlari vazoya koy. evin düzelmis bir kösesine koy..a.s.

kalliste hala listede:uhm:
,bir de cocostarı kim denetlicek :uhm:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…