Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

3 yaşında ikizlerim var benim. 3 senedir ne tiyatro ne de sinemaya gittim. severim aslında tiyatroyu. önceden ayda bir giderdim. istanbul'da yaşıyorum ben. çocuklar biraz daha büyüsün onlarla gitmeyi hayal ediyorum ben.

Malum cumanın yoğunluğu kızla :)) Postahaneye gittim geldim 4. katta ofisim merdivenleride yuruyerek ınıp çıktım yemeğin üzerine iyi geldi :))))

Kızlar bugün hem cuma hem ay sonu oldukça yoğunum .

Birde şirkette bir takım sorunlarımız oldu her an istifayı basabilirim . Allahım beni bu kötü düşüncelerden kurtarsın amin.

aranıza döneceğim uygun bir zamanda

Kendinize ii bakın

Canım dikkat et kendine - aman sakin ol işler hep sorun ama bi şekilde idare istiyor

Kızlar nasılsınız ? Kaç saattir temizlik yapıyorum yoruldum valla ..

Kızlar nasılsınız ? Kaç saattir temizlik yapıyorum yoruldum valla ..

valla ben de sabah deli gibi yoğundum öğleden sonra in cin top oynuyor burdan da yazan yok
ben de eve gidince ev işlerinin bir kısmını yapacağım genel temizlik de pazara kaldı
yarın bir arkadaşa gideceğiz oturmaya artık sabah erken yer öğle yemeği yerine oradakilerden yiyip akşamı da hafifi geçirmeye bakacağım zaten hafta sonum pek iyi gitmiyor hep hafta içi toparlamaya çalışıyorum

Haftaiçinin yarısı zaten hafta sonunu telafi etmek ile geçiyor. Ben dw kahvaltıyı abartabiliyorum. Bu sıralarda hastane falan derken çok yoğundu evden başımı çıkarasım gelmiyor. Tek istediğim elime kahvemi alıp kitap okumak.

işleri bitir de dinlen barii zaten hastalık insanı ruhen çok yıpratıyor maalesef

kizlar, günlük aldigi protein ve karbonhidrat miktarini hesaplayan var mi aranizda? saglikli bir yöntem mi sizce?

Canım dikkat et kendine - aman sakin ol işler hep sorun ama bi şekilde idare istiyor

Öyle tabiki canım ama hakkımın yenmesine asla tahammul edemiyorum sonucu ne olursa olsun parlayabiliyorum işte kahretsin

kizlar, günlük aldigi protein ve karbonhidrat miktarini hesaplayan var mi aranizda? saglikli bir yöntem mi sizce?
Ben bazen Ayça Kaya yöntemine göre şu kadar tahıl şu kadar et porsiyonu tükettim diye hesaplıyorum ama 1 haftadır yapmıyorum bir de fittingo diye bir site var o da hesaplıyor ama günlük değil en az bir haftaya kadar mesela bugun 3. gün mü 3 günün genel ortalamsını yazıyor o şekilde yani

Öyle tabiki canım ama hakkımın yenmesine asla tahammul edemiyorum sonucu ne olursa olsun parlayabiliyorum işte kahretsin
Ben de haksızlığa gelemem tavrımı koyarım ama işte fevri olmak işe yaramıyor

Arkadaşlar saat 5e geliyor malum yarın da hafta sonu ben yavaştan çıkıyorum, hepinize mutlu hafta sonları

işleri bitir de dinlen barii zaten hastalık insanı ruhen çok yıpratıyor maalesef

Cidden hastalık kadar insanı yıpratan bir şey yok. Ben nir de aşırı telaşlı bir insanım ..

Ben takip etmiyorum ama oldukça sağlıklı bir yöntem bence.

Arkadaşlar saat 5e geliyor malum yarın da hafta sonu ben yavaştan çıkıyorum, hepinize mutlu hafta sonları

Pazartesi görüşürüz. İyi tatiller. Çok yeme ama bak ..

cok sagol canim hemen bakiyorum o siteye

sagol canim :) bakalim bende hesaplayayim ne kadar yiyormusum bi tane program indirdim tele o hesapliyor ama ne kadar dogru hesapliyor bilemedim

Akşam yemeğini yemedim ama tahmini menümü yazayım.

Sabah kahvaltıdan önce :

- 1 kare çikolata
- Sade türk kahvesi

Kahvaltı :

- 2 dilim kepek ekmeği, 1 dilim peynir, 2 dilim salam ve maruldan sandviç
-1 haşlanmış yumurta
- 1 zeytin
- 2 dilim domates

Ara :

- 2 kare çikolata
- 1 sade türk kahvesi

Akşam :

- 1 tabak nohut yemeği
- 2 kaşık yoğury
- Tavuklu salata

Suyum çok az oldu belki yarım litre. Hemen elime su alıyorum ..

tam dogrusunu hesaplamak istiyorsan gram gram her seyi tartman, sonra gramajina gore besin degerlerini hesaplaman gerekir. yapilmayacak sey degil ama cok zahmetli. bir de bir yerden sonra gunluk toplam kalori miktarini da net olarak hesapladigin icin fazla stres yapmaya basliyorsun. besin degerlerini hesaplayamadigin yiyecekler moralini bozmaya falan basliyor. istersen birkac gun dene, az cok neden ne kadar yediginde gerekli kaloriyi ve proteini, karbonhidrati alacagini ogrendikten sonra goz karari ayni ayar devam edersin.

ayy haklisin yaa :26: ama neyse ben zaten programla hesapliycam ortalama bir sey cikiyor ortaya ona göre bakarim ne yemisim ne yememism diye cok tesekkür ederim

kızlarrrr sizce akşam sufle( bimden aldığım ) yapsam yarısını yesem olur muuuu yarısınıda eşim yer bugün bu saate kadar 800 kalori aldım :44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…