- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #103.521
listede olup da izne ayrılanlar falan var ya onlar da ortalama alınırken hesaba katılıyor o yüzden yüzdemiz düştüama ortalama bana az gorundu. listeye girmis uyelerin verdikleri yuzdeler hep ortalamadan daha yuksek? ben yanlis mi anladim acaba?
listede olup da izne ayrılanlar falan var ya onlar da ortalama alınırken hesaba katılıyor o yüzden yüzdemiz düştü
hayatın baya aktif yürüyüşünü yazabilirsin spor olarak arabanın olmaması güzel biz eşimle beraber arabayı kullanıyoruz ama ben yakın mesafelerde yürüme taraftarıyım şuan havalar soğuk ama yazın heryere yürürüm öyle sevirem ki yürümeyi ama spor a gitsem günlük olarak daha yürümek istemem evimin çok yakınında açıldı gittim yazılmaya kadınlara artık yok sayıları çok azmış diye şimdi platese gidiyorum 3 ün oda gidebiliyorsamDağyolu,
Canım normalde ben masa başı çalışıyorum ama ev-iş arası yürüyorum ayda birkaç kez fatura için çarşıya gidiyorum kirayı da hesaba yatırıyorum onun haricinde iş yerinde de bedenen olmasa da beynen yoruluyorum yani çok aktif olmamakla birlikte çok pasif de değilim eve gidene kadar zaten terliyorum yokuş çıkıyorum çünkü ve dönüşte uzun yoldan gidiyorum yani bana epey spor oluyor eve git yemek yap ye topla falan derken halim kalmıyor
ben düşük proteinle beslendiğimi daha önce yazmıştım bir de her öğün et yemem bir öğünüm etse diğeri mutlaka sebzedir dün de öğlen sebze yedim akşam da et yerine yumurta yedim
spor yarisi yapalim mi arkadaslar? haftalik kardiyo, direnc ve esneme dakikalarimizi kaydederiz?
ne dersiniz? luci'den cok umutluyum, ondan super amansiz bir rakip olur.
spor yarisi yapalim mi arkadaslar? haftalik kardiyo, direnc ve esneme dakikalarimizi kaydederiz?
ne dersiniz? luci'den cok umutluyum, ondan super amansiz bir rakip olur.
ooo daha ne olsun bayanbaloncuk çok iyi bu boya bu kilo tabi az kalmıştır sende yağ o yüzden biraz zorlanırsınboyum 1.67 canim :)
ya bazi besinler yasak ya bana domates ve domates ürünleri gibi mesela :) proteinle karbonhidrati ayni ögünde tüketemiyorsun falan. burda da o zaman hic bisey yememem lazim malum yemekler yemekhanede yeniyor :) yoksa ben cok memnundum kan grubundan elimde olsa yine baslarim
hayatın baya aktif yürüyüşünü yazabilirsin spor olarak arabanın olmaması güzel biz eşimle beraber arabayı kullanıyoruz ama ben yakın mesafelerde yürüme taraftarıyım şuan havalar soğuk ama yazın heryere yürürüm öyle sevirem ki yürümeyi ama spor a gitsem günlük olarak daha yürümek istemem evimin çok yakınında açıldı gittim yazılmaya kadınlara artık yok sayıları çok azmış diye şimdi platese gidiyorum 3 ün oda gidebiliyorsam
ben bu konuda söz veremem işten eve dönerken zaten yürüyorum bazen halim olmuyor o kadar yoğun spor yapamam haftada 2-3 yarım saat anca yapabilirim ben yokum yani
Bu arada dağyolu sen ayrılırken 333.etapta kilonu bildirmiş miydin? en sonki kilon kaçtı???
ayy sagol canim benim, ben biraz keyfiye kilo vermeye calisiyorum haklisin :) sirf spor yapayim diye, yoksa ben diyeti biraktigim an sporu da birakiyorum yaooo daha ne olsun bayanbaloncuk çok iyi bu boya bu kilo tabi az kalmıştır sende yağ o yüzden biraz zorlanırsın
ben yazmıyorum çünkü bu yürüyüşler benim rutinim gibi oluyor - gerçi keşke arabam olsa inan sabahları değil yürümek kolumu kaldırcak halim olmuyor bir de yokuşlu buralar - karlıyken özellikle kayıp düşmek var benim de en çok korktuğum şey düşüp bir yerimi kırmaktır arabam olsa kullanırdım açıkçası hem uzak geliyor bana iş-ev arası hem de normale göre kiram yüksek - işe yakın bir yere taşınmayı istiyorum ama birkaç ay daha sabretmem lazım inan ki belim eklemlerim artık isyan ediyor (bende kortizon kullanımına bağlı kemik aşınması da var erimenin başlangıcı yani...)
ben yazmıyorum çünkü bu yürüyüşler benim rutinim gibi oluyor - gerçi keşke arabam olsa inan sabahları değil yürümek kolumu kaldırcak halim olmuyor bir de yokuşlu buralar - karlıyken özellikle kayıp düşmek var benim de en çok korktuğum şey düşüp bir yerimi kırmaktır arabam olsa kullanırdım açıkçası hem uzak geliyor bana iş-ev arası hem de normale göre kiram yüksek - işe yakın bir yere taşınmayı istiyorum ama birkaç ay daha sabretmem lazım inan ki belim eklemlerim artık isyan ediyor (bende kortizon kullanımına bağlı kemik aşınması da var erimenin başlangıcı yani...)
çok geçmiş olsun Allah şifa versin senin açından olması iyi olur buralarda buz kaç kere ben düştüm biryerlerimi kırmadım çok şükür ama ağrılarım oldu buzda yürümekte araba kullanmakta zor sabah kalk kar varsa temizle arabayı ısındır bu arada sen biraz don onunda kendine göre sıkıntıları var
ayy sagol canim benim, ben biraz keyfiye kilo vermeye calisiyorum haklisin :) sirf spor yapayim diye, yoksa ben diyeti biraktigim an sporu da birakiyorum ya
canim cok gecmis olsun ya, Rabbim acil sifalar versin derdi hastaligi olan herkese
çok geçmiş olsun Allah şifa versin senin açından olması iyi olur buralarda buz kaç kere ben düştüm biryerlerimi kırmadım çok şükür ama ağrılarım oldu buzda yürümekte araba kullanmakta zor sabah kalk kar varsa temizle arabayı ısındır bu arada sen biraz don onunda kendine göre sıkıntıları var
taşinmana yardım edecek kimseler yoksa biz ekip oalrak gelelim yardıma değilmi arkadaşlar
birde az mı uyuyorsun da dinlenemeden kalkıyorsun
Kızlar 3.takımda listeyi yeniden düzenledim onlara söylemiştim ama paylaşımda bizi paylaşmamışlar lily cim sen benim orda yazdığım listeyi paylaşabilirmisin
tamam kaptan
bir de bundan sonra direkt genel paylaşım alanında paylaşabiliriz biraz önce excelde tablo yaptım oranlamaları da ayarladım otomatik hesaplıyor cuma günleri ben oradan yazar paylaşırım
Saol tatlım kusura bakmayın bu hafta için ne olur hm22 de gelmiş altta gördüm o da yardımcı olabilir ben şimdi çıkmalıyım misafirlerim gelecek onları almaya gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?