- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #103.581
ayy haklisin yaa :26: ama neyse ben zaten programla hesapliycam ortalama bir sey cikiyor ortaya ona göre bakarim ne yemisim ne yememism diyecok tesekkür ederim
kızlarrrr sizce akşam sufle( bimden aldığım ) yapsam yarısını yesem olur muuuu yarısınıda eşim yer bugün bu saate kadar 800 kalori aldım :44::44::44::44:
suflenin paketinde kac kalori yaziyor?
bayan boncukcumm diyet arkadaşım diye bir site var orası işine yarar mı bilmiyorum ama gün gün yediklerininin kalorisini öğrenebiliyorsun ve toplam kalorini gün sonunda gösteriyor.
kızlarrrr sizce akşam sufle( bimden aldığım ) yapsam yarısını yesem olur muuuu yarısınıda eşim yer bugün bu saate kadar 800 kalori aldım :44::44::44::44:
oraya üyeyim zaten canim ben :) benim istedigim kalori hesabi degilde günlük aldigim protein karbonhidrat gramini hesaplamak :) ama cok tesekkür ederim önerin icin
oraya üyeyim zaten canim ben :) benim istedigim kalori hesabi degilde günlük aldigim protein karbonhidrat gramini hesaplamak :) ama cok tesekkür ederim önerin icin
Bence yiyebilirsin. Tamamen kalorili şeyleri sıfırlamak zor olabiliyor. Akşam yemeğine de dikkat edersin olur biter.
Ben bazen Ayça Kaya yöntemine göre şu kadar tahıl şu kadar et porsiyonu tükettim diye hesaplıyorum ama 1 haftadır yapmıyorum bir de fittingo diye bir site var o da hesaplıyor ama günlük değil en az bir haftaya kadar mesela bugun 3. gün mü 3 günün genel ortalamsını yazıyor o şekilde yani
Ben de haksızlığa gelemem tavrımı koyarım ama işte fevri olmak işe yaramıyor
fat secret diye bi program canimTelefonuna hangi programı indirdin ?
rica ederim canım . Eğer bulursan banada haber verirsen sevinirm bende isterim
Aynen canım suya yüklen :) ben menüyü genel olarak beğendim.Sabahki çikolataya başta laf edecektim ama baktım sonradan öğle yemeğin yok hem kahve de şekersiz :) sustum. Sanırım kalori olarak uygunAkşam yemeğini yemedim ama tahmini menümü yazayım.
Sabah kahvaltıdan önce :
- 1 kare çikolata
- Sade türk kahvesi
Kahvaltı :
- 2 dilim kepek ekmeği, 1 dilim peynir, 2 dilim salam ve maruldan sandviç
-1 haşlanmış yumurta
- 1 zeytin
- 2 dilim domates
Ara :
- 2 kare çikolata
- 1 sade türk kahvesi
Akşam :
- 1 tabak nohut yemeği
- 2 kaşık yoğury
- Tavuklu salata
Suyum çok az oldu belki yarım litre. Hemen elime su alıyorum ..
canım hesapladım sonu 549la bittiğinde 1,55 olarak kayda aldım
fat secret diye bi program canim
fat secret diye bi program var, onu telefona indirip yedigin ögünlerin protein yag karbonhidrat ölcüsünü bulabiliyorsun canim :)
kızlar artık çıkacağım az sonra akşama tiyatro programımız var, kuaför hazırlıklar vs... 1 saate kadar çıkacağım bugünkü menümü paylaşayım kalmasın... öptüm hepinizi yarına görüşürüz...
sabah: 08:30
uyanınca sirkeli karışım
2 yumurtalı maydanozlu lor peynirli omlet
avuç içi kadar lor peyniri
domates+ salatalık
öğle: 13:30
1 tabak yeşil salata nar ekşisi ile üzerine 70 gr balık
1 kase z.yağlı nohut yemeği
1/2 kase light yoğurt
akşam: 18:30
1 kase light yoğurt içine 1 adet salatalık naneli ( akşama acıkmış olmuyorum karatay diyetine göre 1 ayranla bile geçiştirebiliyorum akşam öğününü o sebeple sorun yok)
3,5 litre su ( şu ana kadar 2,5 litre içtim bile akşama 3,5 u bulacak)
spor bugün yok, bugün izin verdim kendime fırsatım olmayacak:)
Öğlenle akşam arasında iki ara öğün olması fazla gibi geldi bana. Öğünleri kaçta yediğini bilmediğim için belki. Diyet kolayla ilgili kısmı açıklamışsin zaten.Bunlar dışında güzel menü :)gun bitmeden menumu yazayim..
sabah: elma sirkeli, balli ilik su
kahvalti: 2 yumurta, 2 dilim ekmek, biraz labne, biraz zeytin ezmesi, domates, salatalik
ara: diyet kola (cok zararli biliyorum ama biraz bagirsaklarimi calistirmam gerekiyordu)
ogle: bir kase mercimek corbasi, bir dilim etimek, 5 tane kokteyl domates (ceviz kadarlardi)
ara: 1 portakal
ara: 1 kare bitter cikolata, 1 elma (ogle ile aksamin arasi uzun olunca iki ara yapmak zorunda kaldim)
aksam: yarim kk keci peyniri ve yarim kk normal peynirli makarna ve 8 tane kokteyl domates (bunlar daha kucuktu)
ara: bir bardak yagsiz sut. bir kare bitter cikolata.
su: 2 litreyi gecti eminim de ne kadar gecti bilmiyorum.
spor: 27 dk acik havada yuruyus. 15 dk leslie 1 mile brisk walk, 30 dk eliptik, slim and 6 pack'in yarisi. (yoruldum ama bu da bisi)
Öğlenle akşam arasında iki ara öğün olması fazla gibi geldi bana. Öğünleri kaçta yediğini bilmediğim için belki. Diyet kolayla ilgili kısmı açıklamışsin zaten.Bunlar dışında güzel menü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?