Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlarr günaydınlar... keyifli musmutlu bir gün ve hafta sonu dilerim herkese

kızlarrrr sizce akşam sufle( bimden aldığım ) yapsam yarısını yesem olur muuuu yarısınıda eşim yer bugün bu saate kadar 800 kalori aldım :44::44::44::44:

bakmadım canım şirketteyim ama suflenin 1 porsiyonu 350 kalori.

Okudukça vazgeçiyor gibiyim

diyetten önce ben de tane yiyordum onlardan çok harika bişi.
bence yeme..

kızlarr günaydınlar... keyifli musmutlu bir gün ve hafta sonu dilerim herkese

sanada musmutlu bir gün delirem.

günaydın herkese
dün ki menüm.

sabah : yumurta, peynir ve krebimin yarısı
öğlen. yogurt, etli patlıcan yemeği ve krebimin diger yarısı
ara : türk kahvesi
akşam fırın poşetinde tavuk, yoğurt.

su : 2 litre
spor : yok

dün bimden plates topu aldım. platese başlamayı planlıyorum.

günaydınlarrr sonunda evde net bağlantım oldu nasıl rahata erdim anlatamam sizlere yaacepten ne zor oluyormuş yaaa kaç gündür deli oldum neyse dün 900 gr vermenin şerefine akşam biraz tozuttum ama sabah itibari ile dengelemeye başladım o yüzden dünki menümü yazmayayım zaten kaç gündür cepten menü yazmıyordum neyse arkadaşlar ben accık evimi toparlayım dün evde 5 tane 3-9 yaş arası çocuk vardı evin halini tahmin edebilirsiniz

valla ben su an 20 kilo da versem, yolum cok uzun oldugundan cozutmaya hakkim yok sanirim. haziran basindaki hedefime kesin ulasmam lazim. haziranda birkac konferans var, eski yeni bir suru insan olacak, biraz sekle girmis olursam guzel olur. zaten kiyafet bulmak da zor oluyor.

tatlım tebrik ederim bireyselde birinci oldun
takımımızda 3 kişi kilo bildirmemesine rağmen 3. oldu maşallah kızlar bize eğer ayrılanlar kg bildirip ayrılsalardı kesin takımda birinci olursu olsun

ilk haftam oldugundan pek birinci falan gibi hissetmiyorum ben ya. diyetin ilk haftasi zaten cok gidiyor dogal olarak. gelecek haftalarda birinci olursam daha mutlu olucam insallah

ilk haftam oldugundan pek birinci falan gibi hissetmiyorum ben ya. diyetin ilk haftasi zaten cok gidiyor dogal olarak. gelecek haftalarda birinci olursam daha mutlu olucam insallah

bende tebrik ederim canım. inşallah haftayada birinci olursun. ve takım olarak da inşallah haftaya birinci oluruz.

sen bu azimle gidersen tatlım emin ol hedefine yaklaşacaksın haziranda devamı da gelecek

akşama ıspanak düşünüyorum 2 yk birde yogurt o kadar hatta yemesemde olurda metobolizmamı yavaşlatmak istemiyorum

Burada durum kişiye göre değişiyor, ben çok sıkı diyet yapabiliyorum zamanında da yaptım ama bırakınca herşeyden mahrum kaldığım için deli gibi yiyorum veya kaçamak yapacağım zaman çok abartıyorum baktım öyle olmayacak canım ne isterse yiyorum ama miktarına dikkat ederek, günde 2-3 kare çikolata olmazsa rahat edemiyorum, kahveyi çok seviyorum yanı boş kalıyor mesela o yüzden önemli olan dengelemek diye düşünüyorum.

fat secret diye bi program canim

fat secret diye bi program var, onu telefona indirip yedigin ögünlerin protein yag karbonhidrat ölcüsünü bulabiliyorsun canim :)

Aaa ben programı kullanmıştım ama internet olmayınca çalışmamasından hiç hoşlanmıyorum yoksa güzel bir program, en sonunda sinir olup silmiş kaloricetvelinden devam etmiştim ama şimdi tekrar indirdim.

Aynen canım suya yüklen :) ben menüyü genel olarak beğendim.Sabahki çikolataya başta laf edecektim ama baktım sonradan öğle yemeğin yok hem kahve de şekersiz :) sustum. Sanırım kalori olarak uygun

Çikolata sabah olmasa iyi olacaktı ama baktım biraz tersim sabah hadi dedim kendime geleyim

Kalori olarak 1200 kalori uygun ama nohut 426 kalori diyor, doğru mudur acaba.
Doğruysa uzun süre nohut yok bana ..

Özellikle kahvaltın çok güzel duruyor

Gayet güzel olmuş menü ..

Hurmalar biraz çok gibi geldi bana gün içinde 12 tane ..
Onun haricinde güzel bir menü.

Afiyet olsun da kibrit kutusu makarna nedir yahu
Boşuna mı 1. oldun

Krep normal krep mi fazla yağlı değil mi diyet için ?
DUkan krepse daha iyi bence, ne zamandır ben de dukan krep yapacağım da unutuyorum.
O pitates topu ile başım dertte, şişiriyorum ortada dolanıp duruyor, indirdiğim anda yapasım geliyor..

günaydin kizlaarr ben anca kahvaltiya oturdum ya hatta kahvalti tabagim bana bakarken yaziyorum bunu

Umarım çok kaçırmamışsındı, malum hafta sonu kahvaltısı ..

Aaa toplight sen kaptanımızsın örneksin kaçırma bak, sonra kaptan falan dinlemeden cezacıklar geliverir

Kıyafetler Şu sıralarda nefret ediyorum desem kendilerinden iyidir, giydiğim hiç bir şeyi yakıştıramıyorum, verelim valla bir an önce şunları.
Ben de acaba hazirana kadar verebilir miyim şöyle bir 20-30 kg ..
Nereye veriyorsun hm kendine gel Önce kilo almamayı bir başar.

öncelikle kahvaltimi begenmene cok sevindim
kacirma konusuna gelince yok kacirmadim cünkü yurtta kaliyorum :) haliyle tek basima kahvalti ediyorum gerci haftaya memleketteyim o zaman kesin kacacak
dünkü menüm gibi kahvaltim yine, sadece peynir yok onun yerine ev yapimi siyah zeytin yedim, bir de tahin yemedim

Dışarı falan çıkıyorsanız hafta sonları dedim.
Menünü senin dediklerine göre değerlendiriyorum artık.
Bu arada fat secretı yükledim de protein değerini hiç tutturamıyormuşum ben.
Günlük 85 gram nasıl alınır bilemedim ama dikkat edeceğim.
Başka neye dikkat ediyorsum sen ?

kızlar merhaba ablamdayım ama bir bakayım dedim, canım gitti sizi özledimm

kısa ve net yazayım, menülerim harikaydı neredeyse 0 cozutmayla kısa tatilimi bitirmek üzereyim çok huzurluyum, kaçamazsız ve mutlu geçti günlerim.. size yediklerimi eve geçince yazıcam, şimdilik selam vereyim dedim..hepinizi çok öperimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…