Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın takımcımm a.s.
birazdan sınava ordan da kalabalık bir şekilde pikniğe gidicez. bugün hiç yokum haber vereyim dedim.

kallisimin ve mehalimin karnelerini falan görmedim ben, döndüğümde bulabilirsem bir bakayım da 2 satır da ben şettiriyim kaydirigubbakcemile3

çikolatam taşınmış, Allah yardımcısı olsun yerleşmek çook zor özellikle mutfak insanı mahvediyo :bbo:

mehalim valla çok dalga geçiyosun benle akşamları yüzünden yaa kaydirigubbakcemile3 iyi bir daha yazmam :dilcikar:

şimdi çıkmalıyım herkesi kocaman öpüyorummm ŞenizŞeniz

Günaydın canlar.
bhk cim hani canım kallis nerdee aaaa yanlış görmüşün sanırım :roflol: editledm canım ok

Bijouxcum evet sana çok takılıyorum . ama çok hoşuma gidiyor. ve neolur yeri geldikçe yaz akşam yemem diye yazz . Anlayışın için çok saol arkadaşım benimm a.s.

günaydın canlarım..
çikolatım ben her baktığımda ağlıyorum iyimi hahahaaa...
hadi yazanlar yazsın akşama bende döktüreceğim sonradan bana yazmadın demeyesiniz )) allahım tehditle yazdırıyorum iyimi..
geçmiş mesajlara sonra şettiricem şimdi kızlarım ders çalışıyor onların yanına iniyorum, bu gece kocişko geliyo, telefon konuşmalardından anladığım kadarıyla onda dargınlık filan kalmamış ama umuyorum ki o da benim ses tonumdan hala kırgın olduğumu anlarda geldiğinde fazla cıvımaz, yoksa tekrardan bir kavga çıkar ))))

iyi pazarlar kizlaar dun gelemedim geldiydim bi ara esim kaldirdi ben girecem yeni film cikmis onu bakicam diye bende uyuya kalmisim giremedim sonra gece epey gecti cunku
cukulatam kolay gelsin bitanem
mehalim yeni eslesmeler guzel olmus ama beni bir hafta daha idare ediceksiniz yediklerime yazamayabilirim gelecek pazar dan itibaren bol paylasim bol cene ile gumbur gumbur gelecem hem cukulatamda yerlesmis olur cedric cigminde net sorunlari cozulur e yeni gelen kizlarda paylasim delisi benim gibi super otesi olur hersey demi kizlaaralkisalkisalkis geceleri gelirim catlarim neler yazdinizi okumazsam kimdi biri sok diyetle kac kilo verdin diye sormus 3 gunde 4 kilo diyetini sportimle ikimiz uyguladik 2 gunde 1 kilo gitti valla sportim 3 gun tam soklandi ama ben 3. gun aksam ustu salladim biraz ama ayda bir kere yapmak lazim diye dusunuyorum
bijoom sinavinda basarilar canim sonrasi piknik olayida supermis iyi eglenceler
herkezleri opuyorum yanaciklarinizdanopuyorumnanaktan

günaydinnnnnn.
aman misafirler gelmeden bir bakayim dedim yoksa firsat bulamiyorum girmeye.
hafta sonlarim cok yorucu olmaya basladi benim .. kizlar cokmu yüz veriyorum ya ben? galiba öyle yapiyorum.. haftasonlari daha cok yoruluyorum is günlerinden. habire mutfaktayim habire ev dolu. kafami dinliyemiyorum.. gelenler cocuklarim yabanci degil ama yinede alisik degilim galiba ondan bunaldim.
herseyimi gelip paylasiyorum ya yinede abuk bir seyi paylastim aldirmayin. ama size anlatmayip kime anlatayim esim bile ne oluyorsun diyor o bile anlamiyor haftasonunda hic degilse bir günü kendime ayirmak istedigimi.
asagidalar gelmislerbile.. beni cagiriyorlar..
firsat bulursam yine gelirim canlarim. öptüm hepinizi

Bende misafirlikteyim şuanda sizlere bir bakayım dedim canlarım . annem senin misafirde eksik olmuyor demii.:)) aman allah eksik etmesin değil mi.

hadi görüşürüz canlarım

herkese güzel pazarlar takımcım..

sbg canım hoşbuldum..

listendeki 3.5 saat yürüyüş olayına bittim,ayıldım,bayıldım.
maşallah sana ya.
nerde nasıl yürüyorsun bu kadar cok merak ettim.
darışı başıma ..

ben de bir aydır sporu feci sallıyordum.
aslında spor feci farkettiriyor bende.
ilk başladığım hafta, 2.6 kg vermiştim bir haftada..
hey gidi hey..
bugünden tezi yok başladım yine.
inş devam ettiricem.

denetmenlerimden beni bu konuda sıkı kontrol etmelerini bekliyorum..
cocostar ve sbg :jeyyar:

bu arada ben isimlere yeni yeni alışıyorum.
uzun süre gözlem halinde kalabilrim bazı yazdıklarınıza.
çünkü kim kimdi biraz kafam karıştı:bbo:

3 kız da burda var.
maşallah size ya ne diyim..

ben şimdilik dünya tatlısı 6 aylık kızımla yetinmeyi düşünüyorum :jeyyar:

[/B]
Valla kocaman benimkilerin hepsiopuyorumnanaktan sende güle güle büyüt canım...
coco ile gününüz harika geçmiş aman maşallah diyelim hoş bir buluşma olmuş.. bizim takımdada sporti ile çikolata akşamları buluşup yürüyüş yapıyorlar:1closedeyes:

canım teşekkür ediyorum çok naziksin...Şeniz

kallisimin ve mehalimin karnelerini falan görmedim ben, döndüğümde bulabilirsem bir bakayım da 2 satır da ben şettiriyim kaydirigubbakcemile3

yahu ben kaçırmışım 2 gündür ne sınavı busüprizzzzz
bijom ya sizin orda yağmur yağmıyormu burada dünden beri sel gibi gidiyor ama yağmur denemez inan o derece..

Offf eşinmi geliyor Kallisim desene kumam geliyor .artık akşamları çalacak seni benden mafoldumben Şimdi acep ne yapsam ben diye düşünüyorum . hemen yurtdışından eşine bir iş dahamı bulsam . yoksa sana kuvvetli bir uyku ilacımı göndersem( yemeğine katarsın ) amanin offfffff

Kallisim bijoux cuğum girdiği sınav açık öğretimdi sanırsam galiba zannederim . kaydirigubbakcemile3

Ayy benim gözlerim çok ağrıyor. Kızlar eteğimi diktim gömleğimde çok az işi akldı oda bitsin çekineceğim bir resim koyacağım buraya ben diktim diyeee bakalım sizlerde beğenecekmisiniz. çok hevesliyim çokkturkbayragi

yahu ben kaçırmışım 2 gündür ne sınavı busüprizzzzz
bijom ya sizin orda yağmur yağmıyormu burada dünden beri sel gibi gidiyor ama yağmur denemez inan o derece..

açıköğretim sınavım kallisim. işletme 3 deyim, bir diploma daha alayım dedim. ev işi yaparken çok lazım oluyo :roflol::roflol:

enne barajına pikniğe gittik bugün duydun mu bilmiyorum orayı kallisim. bir ara bir rüzgar bir rüzgar sorma herşeyler uçuştu o kadar yani. ama 2 damla yağdı yağmadı, sonra açtı hava. bizim burası 2 gündür günlük güneşlik allah allah şaşırdım valla dipdibeyiz ama havalar alakasız :sm_confused:

bu arada bugün kasmadan yedim, hafta içi telafi ederim umarım kaydirigubbakcemile3

eşin gelince de uzatma be kallisim ben üzülüyorum erkeklere, yapıyorlar yapıyorlar sonra üzülüyorlar ama özür dilemiyorlar, dileyemiyorlar. biraz sırnaşıklık yaparak belli ediyorlarç ne yapalım bizim gibi değiller. ben o sırnaşıklığı özür gibi algılıyorum, hele de gözlerimin içine bakıp tepkimi bekliyosa tamam diyorum. özlemiştir bee yapma enişteme yazıkk

evett mehalim öyleee. açık öğretimm.. biliyo musun ben akşamları yemek yemiyorum :roflol::roflol:

merak ettim eteği ne zaman koyacaksın? arkadaşa gidiyoruz şimdi ordan girerim kaçırmaya hiç niyetim yok :jeyyar:

belki ben de bir piknik resmi koyarım size, aktarabilirsem -tatlicadiarzu-

Ahh bende sana benz<esemde akşamları yemesem be canım kaydirigubbakcemile3
yok canım bugun koyamam daha gömlek bitmedi yakası kaldı. bitirim öyle hem sen kaçırmazsın merak etme olmadı kaçırısan bidaaha koyarım şekerim vereliniortak

selam takımı m

haftasonu gezim bitti eve döner dönmez hemen size yazmaya geldim
ayy çok yorulmuşum bari yorgunluk biraz kilo verdirse yaaa

geçmişi yarın okuycam kısmetse
öpüyorum hepiniziiii

bakin vallahi yeminle size 5 dakika önce gittiler. ev bosalmak bilmiyor. yemek yapmaktan, masa kurup kaldirmaktan bir hal oluyorum.. kimi gelen giden yok diye sikayet ediyor .bende basimi dinliyemiyorum diye. dün kücük damat diyorki: iyiki varsiniz. kaan dogunca bir isimiz oldugunda size birakabiliriz diyor.
yani ben calismiyan biri olsam bunlar cok mutlu edecek seyler.. coluk cocuk torunlar basimda falan ... ama ben calisiyorum bu yasimda. yüküm bayagi cogaldi son 5 aydir. görünüse göre dahada cogalacak..
neyse allah baska keder vermesin. hepsi benim canim..
kallisim esin gelmis gözün aydin canim. bijomun dedigi gibi fazla uzatma.. adam özlemle geliyor sevgi sacmaya hazir.. sen hala gecmiste kalan bir iki sözün yada hareketin öcünü almaya cabalarsan cok güzel seyi yokedersin. degmez be güzelim iki günlük dünyada.. daha öncede yazmistim.. bu erkeklerin adi hidir ellerinden gelen budur. beceremiyorlar incelmeyi gönül almayi kirilan kalbi düzeltmeyi. büyüklük sende kalsin..

a.s.iyi geceler arkadaşlar hafta sonunu çok yorgun geçirdim şu anda zor oturuyorum ama bu günki yine tatlı yorgunluk yaylayla uğraştım yine sebze ektim ektiklerimi suladım yayladaki evi ilaçladım sabah zeytinlerimi suladım inanın bunlar saatlerce yürüyüşden çok daha fazla yoruyorda acaba fazla kaloride yaktırıyormu bilmiyorum günlerdir menü yazmıyorum az yiyorum hiç abartmadım sayılır ama düzensiz yiyorum bu günde öyle oldu .yine yayladan gelirken tatlıcalardan gelen o muhteşem kokuya yenik düştüm ve 1 tane tatlı yedim. inşallah hepinizin hafta sonu iyi geçmiştir.hepinizi öpüyorum

evet SBG cim nikim degisti sok listeyi bulmussun sonraki mesajinda gordum canim kolay gelsin sana

neden abuk olsun ablamm seni en cok ben anlarim evet ailece hep birlikte olmak guzeldir ama insan bazende kafa dinlemek kendine vakit ayirmak istiyo ama iste saglik olsun ne yapalim bak simdi bende yazin izine gittigimde daha varir varmaz kayinvalidemin butun sulalesi hosgeldine gelirler ben bir haftabuyrunnnnnnnnn boyunca gelene cay meyve yemek hazirlarim oglen aksam hic bos kalmaz ev ama bir allahin kuluda sen kendi annenleri iki yildir gormedim hadi git yada hadi seni goturelim demezler her tr ye gittigimde bircok hayller kurarak giderim hep aglayarakmafoldumben donerim o gunler burda gecmek bilmezde orda nasil hizli gecer anlamam:sm_confused: yani gelenler ne kadar yakinimiz olursa olsun ben biraz anlayis beklerim iste boyle abalcim

Bende misafirlikteyim şuanda sizlere bir bakayım dedim canlarım . annem senin misafirde eksik olmuyor demii.:)) aman allah eksik etmesin değil mi.

hadi görüşürüz canlarım
hem gezmeyi hem burayi hec aksatmiyon canim bide dikis yapiyo allahim bu kadina yetismek mumkun degil

SBG cim evet bir arkadasla yaparsan daha cok uyuyosun listeye kaydirigubbakcemile5beraber iyi oluyo yani bul bitane yoldaskendine insallah guzel verirsin canimopuyorumnanaktan

buraya yazacagimi bir onceki mesaja yazdim buraya yazacak bisiy gelmedi aklima ya mehalim coook optum seni hic bisiyden geri kalma emiiŞeniz

cok haklisin ablacim
bide anlasilan kaan glince senin misafirler evde yatiya da kalirlar gibime geliyo baktilar sohbet ederken cocuk uyuyakaldi e hadi rahati kacmasin kaliverelim burda derlerkaydirigubbakcemile3 demiii ayyy allah acilarini gostermesin insallah kalsinlar demii

yayla kizi bende bugun bahcemi suladim epey yorucuydu yani bence spor yerine gecmistir canim
bisiy geldi aklima bu takimda yogu yok valla bahcecisi var ogretmeni var gurbetcisi var sporcusu var terzileri var dekarasyoncusu var hemde saksisindan balkonuna kadar dekore ediyo muzisyeni var diploma ustune diploma ekleyen ogrencisi var her telden dans eden danscisi bilem var saticisi var sporti bisiy satiyodu demi kizlaar ya mmmm yeni kizlaardan biri saglikocaginda neydi neyse saglikcimiz bilem var varkizivar
unuttugum varsa siz ekleyin cok renkli bir takimiz biz ayool cok hosuma gitti bu bitek doktorlan soforumuz yok yeni gelen arkadas olursa bu mesleklerrden secek olurmu kallisim mehalimkaydirigubbakcemile3
kizlaar ben yatem artik epey konustum kendi kendime yarin gece gorusuruz artikim yarin cook isim var temizlik yemek camasir utu bugun evle ilgilenemdeim cunku
hadin cumleten optum Şenizmirmirmirmir

Son düzenleme:
arkadaşlar bende kendimi tanıtıyim
bende 38 yaşında aynen kalliste gibi 40 olmayı düşünmeyen burda yaşını donduran bir hatunum.bu aralar ev hanımıyım bir kaç iş denemesinden sonra muhasebecilik,pastacılık,
gibi gerçi bu arada toprak olayına sardım bunuda abartıp bide çiftçiliğe el atmazsam iyidir.
2 tane cadı kızım var birinin sbs si zayıflama çabaları diğerinin mezuniyet balosu işler yoğun yani anlıycağınız.bu arada hobilerim yüzmek yürüyüş yapmak kitap okumak kadınlar kulübüne takılmak.fobilerime hiç girmim.1.65 boyunda 87 kiloda etine dolgun balıketinde bir hatunum (bu balık eti durumu yoruma açık arkadaşlar).yarışmaya mersinden katılıyorum bende bütün yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

senin evin bahçe içinde heralde asya ne güzel benim evimde bahçeli ama site apartman dairesi bende yaylayla uğraşıyorum sende bişeyler ektinmi bahçene .gerçi orası çok soğuk oluyomuş heralde bir arkadaşım var benimde fransada o hergün yağmur yağar der buralarda.bencede takımımız çok renkli doktorluğa talip olmiyimde 18 senelik şoförümde uzun yol felan ne ararsan var bak beni bu gruba alabilirsiniz bende yok yok .uzun bir dönem burda çok ünlü bir kafenin pastalarını yaptım evde. pastacılıkta var.kocam beni işten çıkarana(kocamın yanında) kadar muhasebecilikte yaptım .şimdide site yönetimi için teklif geldi.her yere bir el atmışlığım vardır yani.amanın burnumu sokmadığım yer kalmamış maşşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…