- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #10.361
Valla kocaman benimkilerin hepsiopuyorumnanaktan sende güle güle büyüt canım...3 kız da burda var.
maşallah size ya ne diyim..
ben şimdilik dünya tatlısı 6 aylık kızımla yetinmeyi düşünüyorum :jeyyar:
[/B]
canım teşekkür ediyorum çok naziksin...Şeniz
bu arada bugün karneni gördüm kallis sultanım..resmen ağladım,amma alışmışız birbirimize..püsküütün yazdıkları çok etkiledi beni..ne kadar güzel , böyle hatırlanmak düşünülmek değil mi canım..ben de seni can-ı gönülden tebrik ederim...darısı başıma inşallahhhhh...
mehalim senin karneni daha önce gördüm canım benim..seni de tebrik ediyorum.ben de sizlerin başardığını başarmayı öyle çok istiyorum ki...
yahu ben kaçırmışım 2 gündür ne sınavı busüprizzzzz
kallisimin ve mehalimin karnelerini falan görmedim ben, döndüğümde bulabilirsem bir bakayım da 2 satır da ben şettiriyim kaydirigubbakcemile3
asyam (zenanım :asigim: )
Ayh yaşasın bu arada sonunda sesimi duyup yeni smileyler eklemişler alkisalkisalkis
Bu arada BHK hoşgeldin canım benim a.s.
Ben de saldım iice rapor olayını dünün raporunu vereyim önce
QUOTE]biz seni özlüyoruz ama geldiğinden beri hiç fazla vakit ayıramadın mezun olacakın daha kaynaşamadık naniknanik karneme yazdıkların ve smilelerin süper olmuş sabaha kısmet olursa cevaplayacağım
ablacım tahmin edebiliyorum inan halini.. çocuğunu istememek değil olay senin kendine özel vaktinin olmaması.. yarın bir günde torun gelecek aman aman haydi yine koştur reyhan yazda böyle geçecekmafoldumbengünaydinnnnnn.
aman misafirler gelmeden bir bakayim dedim yoksa firsat bulamiyorum girmeye.
herkese güzel pazarlar takımcım..
sbg canım hoşbuldum..
denetmenlerimden beni bu konuda sıkı kontrol etmelerini bekliyorum..
cocostar ve sbg :jeyyar:
COLOR]
olsun karıştırsanda gözlem halinde kalma yaz itin bak akşam mehalime kallis demişsin ben çıkıp ortalığa güldümmü:roflol::roflol: seni rezil ettimmi:roflol: yaz yani çekinmekaydirigubbakcemile5
canlarım bende kızlarla oturdum bugün biraz el işi yaptım, eşim istanbula gelmişti saat 5 gibi aradı şu an yolda 1-2 saate kadar gelir, artık gece mesaimde bitiyor böyleliklemafoldumben
yahu ben kaçırmışım 2 gündür ne sınavı busüprizzzzz
bijom ya sizin orda yağmur yağmıyormu burada dünden beri sel gibi gidiyor ama yağmur denemez inan o derece..
Kallisim bijoux cuğum girdiği sınav açık öğretimdi sanırsam galiba zannederim . kaydirigubbakcemile3
Ayy benim gözlerim çok ağrıyor. Kızlar eteğimi diktim gömleğimde çok az işi akldı oda bitsin çekineceğim bir resim koyacağım buraya ben diktim diyeee bakalım sizlerde beğenecekmisiniz. çok hevesliyim çokkturkbayragi
Hemen efenimmm... 39.5 yaşındayım 40 olmayıda düşünmüyorum gelecek yıl doğum günü mesajı yazarken dikkat etmenizi rica ederimzemuszemus
3 adet kızım var arada lazım olursa yollayabilirim hangi boy istersen mevcutvereliniortak
uyuz bir kocam var (bir haftadır kavgalıyızda yurtdışında şu an, geldiğinde çok anlayışlı çok iyi çok sevgili kocam diyebilirim acaip adam satarımsositososito)
bir kedim birde köpeğim var opuyorumnanaktan...
zayıflama yarışmasının en kıdemli üyesi olaraktan dün mee-e-e-e-eeezun olmuş bulunmaktayımopuyorumnanaktanzemuszemus
mersacım siz neden transfer olduuz demişsin bende koptum burda..neden geldiniz siz der gibi:roflol::roflol: paylaşım sonunundan geldi arkadaşlar...
balonuzdaki tatlı telaş zemuszemus hadi bakalım kolay gelsin.. baloyada ipli bikininle gitmeyi düünmüyon heraldebuyrunnnnnnnnn
reyhan ablacım dün konuştum yeğenimle, ablam yoktu çünkü... perşembeye randevulaşmışlar sanırım olacak gibiymiş bakalım hayırlısıvereliniortak, işte böyle plan proje kurup sonunda hüsran olunca son ana dek bir şey demek heveslenmek kötü oluyor perşembeye dek umutlanmamayı tercik ettim ama haber veririm mutlakazemuszemus
off offff ne telaş ne telaşşş:bbo: haber bekleyelim biz senden...
canım benim nerden transfer olduklarını bütçe için sordum ünlü bir takımdansa arkadaşlar transfer ücretini kaldırabilirmiyiz diye (ben eski bir muhasebeci olarak kocamın yanında tabi beni sepetleyene kadar) kendimi sorumlu hissettim .
balomuz çarşamba akşamı bu arada .benim kızda bir telaş br heyecan benide sardı tabiki.valla oraya dediğin gibi gidersem benim kızlar beni annelikten reddederler allah korusun. korkuyorum benim cadılardan çok hanım hanımcık gidecem.
canlarım ben spordan geldim ama spor yapamadım hocamız evlenecekti düğün izni varmış bizede 15 spor yok 15 hazirana kadar yani.. kızım yüzmedeydi onu izlemeye gittim döüşte beraber geldik ufaklıkla.. büyük kızımı aradım geziyo iyiymiş allah kavuştursun diyen demeyen tüm arkadaşlarıma allah razı olsun derim öperim sizi...
dün gece doğru dürüst uyku uyumadık ufak kızın sabaha dek burun kanaması oldu ara ara hep uyandık çok oynayınca sıcak havalarda hep başımıza geliyor bu.. şimdi sokağa salmıyorum bahçede 1 tane karpuzu vardı onu ekmek için beni ekliyo :)) gidip ona bakayım.. sizlerde umarım iyisinizide honeyim uğramış sonra yazarım ona..
allah kavuştursun arkadaşım ben daha önce yazdım ama bilgisayar dondu hiç biri gitmemiş yazdıklarımın bende sonra giremedim sağ sağlim gezsin gelsin inşallah.küçük kızınada geçmiş olsun benim büyük kızında kanar sık sık mevsim değişikliklerinde çok oluyor.
KALLİSTEMİN MEZUNİYET KUTLAMALARI
TEBRİKLER CANIM BENİM
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
bende çoook tebrik ediyorum
sbg ne güzel yapmışsın onları öyle bir gün bende mezun olursam bende isterim.ellerine sağlık
1. takımdan geldik biz
.
3 kız da burda var.
maşallah size ya ne diyim..
ben şimdilik dünya tatlısı 6 aylık kızımla yetinmeyi düşünüyorum :jeyyar:
süüüüüüüüüüper bi gün geçirdim.
bu gün cocostarla buluştuk.
normalde konyada oturuyorlar.
akraba düğünü için ankaradaydılar.
biz de ilk kez karşılaşmış olduk.
elimizde bebek arabaları,
hava zaten muhteşem,
cococum zaten inanılmaz sıcak ve tam benim kafamdan bir insan..
bir yanda türkçe olimpiyatları kültür şenlikleri..
kalabalık..
cıvıl cıvıl insanlar...
e daha ne olsun alkisalkisalkis
nerden geldiniz demiş günahını almasana kızınkaydirigubbakcemile3
evet bu arada cidden paylaşım sorunundan geldik..
oh bee yaşasın paylaşım
kalliste hala listede:uhm:
,bir de cocostarı kim denetlicek :uhm:
hoş geldiniz arkadaşım oh be merakım gitti bende ne meraklıymışım burda paylaşım süper adres doğru yani.ay ne güzeldir şimdi bebek kokusu bebişini benim için kokla.hormonlarım hemen harekete geçti bebek lafı geçti ya.
evet SBG cim nikim degisti sok listeyi bulmussun sonraki mesajinda gordum canim kolay gelsin sanaasyam (zenanım :asigim: )
Evdeki tadilat yüzünden mesajları kaçırınca ilk başta yeni üye sandım seni :roflol: yeni nickin hayırlı uğurlu olsun canım :sm_cool:
Bi de 3 günde 4 kilo diyeti nerde bulabilirim CADIARZU bu aralar kilo vermem yavaşladı bayaa da bi de ben mi girsem diyorum şu şoka kafamçokkarıştı
Ama önce listeyi görmem lazım tabi kaydirigubbakcemile3
Ayh yaşasın bu arada sonunda sesimi duyup yeni smileyler eklemişler alkisalkisalkis
Bu arada BHK hoşgeldin canım benim a.s.
Ben de saldım iice rapor olayını dünün raporunu vereyim önce
Sabah
1 domates
1 salatalık
1 yeşilbiber
1 bardak süt
1 kk beyaz peynir
3.5 saat yürüyüş
Öğle
3 erik
1 topkek ( :mymeka: haftalardır ilk kaçamağım :tomato: )
yarım porsiyon yeşil salata (canım istemedi o yüzden yarısını bıraktım bende)
Ara
kalan yeşil salata
Akşam
250 gr çilek ve 1 top sade dondurma ( ve aynı gün içinde ikinci kaçamağımklava: dayaklığım ben)
neden abuk olsun ablamm seni en cok ben anlarim evet ailece hep birlikte olmak guzeldir ama insan bazende kafa dinlemek kendine vakit ayirmak istiyo ama iste saglik olsun ne yapalim bak simdi bende yazin izine gittigimde daha varir varmaz kayinvalidemin butun sulalesi hosgeldine gelirler ben bir haftabuyrunnnnnnnnn boyunca gelene cay meyve yemek hazirlarim oglen aksam hic bos kalmaz ev ama bir allahin kuluda sen kendi annenleri iki yildir gormedim hadi git yada hadi seni goturelim demezler her tr ye gittigimde bircok hayller kurarak giderim hep aglayarakmafoldumben donerim o gunler burda gecmek bilmezde orda nasil hizli gecer anlamam:sm_confused: yani gelenler ne kadar yakinimiz olursa olsun ben biraz anlayis beklerim iste boyle abalcimgünaydinnnnnn.
aman misafirler gelmeden bir bakayim dedim yoksa firsat bulamiyorum girmeye.
hafta sonlarim cok yorucu olmaya basladi benim .. kizlar cokmu yüz veriyorum ya ben? galiba öyle yapiyorum.. haftasonlari daha cok yoruluyorum is günlerinden. habire mutfaktayim habire ev dolu. kafami dinliyemiyorum.. gelenler cocuklarim yabanci degil ama yinede alisik degilim galiba ondan bunaldim.
herseyimi gelip paylasiyorum ya yinede abuk bir seyi paylastim aldirmayin. ama size anlatmayip kime anlatayim esim bile ne oluyorsun diyor o bile anlamiyor haftasonunda hic degilse bir günü kendime ayirmak istedigimi.
asagidalar gelmislerbile.. beni cagiriyorlar..
firsat bulursam yine gelirim canlarim. öptüm hepinizi
hem gezmeyi hem burayi hec aksatmiyon canim bide dikis yapiyo allahim bu kadina yetismek mumkun degilBende misafirlikteyim şuanda sizlere bir bakayım dedim canlarım . annem senin misafirde eksik olmuyor demii.:)) aman allah eksik etmesin değil mi.
hadi görüşürüz canlarım
SBG cim evet bir arkadasla yaparsan daha cok uyuyosun listeye kaydirigubbakcemile5beraber iyi oluyo yani bul bitane yoldaskendine insallah guzel verirsin canimopuyorumnanaktanasyam buldum 3 günlük diyet listesini...
CADIARZU biraz değişiklik yaparak uygulamak istiyorum umarım iyi sonuç verir :dance:
Umarım uyabilirim diyete kaçamak yapmadan :roflol:
Salı günü başlamak istiyorum cuma sabahı sonucu hep beraber görürüz diye düşünüyorum
Ama Pazartesi günü iş görüşmesi için tarih bildirecekler, büyük ihtimalle bu hafta içi bi gün olucak, bu sebeple aksatmam umarım sositososito
Varsa denemek isteyen salı başlayalım beraber kaydirigubbakcemile2
buraya yazacagimi bir onceki mesaja yazdim buraya yazacak bisiy gelmedi aklima ya mehalim coook optum seni hic bisiyden geri kalma emiiŞenizOfff eşinmi geliyor Kallisimdesene kumam geliyor .artık akşamları çalacak seni benden mafoldumben Şimdi acep ne yapsam ben diye düşünüyorum . hemen yurtdışından eşine bir iş dahamı bulsam . yoksa sana kuvvetli bir uyku ilacımı göndersem( yemeğine katarsın ) amanin offfffff
Kallisim bijoux cuğum girdiği sınav açık öğretimdi sanırsam galiba zannederim . kaydirigubbakcemile3
Ayy benim gözlerim çok ağrıyor. Kızlar eteğimi diktim gömleğimde çok az işi akldı oda bitsin çekineceğim bir resim koyacağım buraya ben diktim diyeee bakalım sizlerde beğenecekmisiniz. çok hevesliyim çokkturkbayragi
cok haklisin ablacimbakin vallahi yeminle size 5 dakika önce gittiler. ev bosalmak bilmiyor. yemek yapmaktan, masa kurup kaldirmaktan bir hal oluyorum.. kimi gelen giden yok diye sikayet ediyor .bende basimi dinliyemiyorum diye. dün kücük damat diyorki: iyiki varsiniz. kaan dogunca bir isimiz oldugunda size birakabiliriz diyor.
yani ben calismiyan biri olsam bunlar cok mutlu edecek seyler.. coluk cocuk torunlar basimda falan ... ama ben calisiyorum bu yasimda. yüküm bayagi cogaldi son 5 aydir. görünüse göre dahada cogalacak..
neyse allah baska keder vermesin. hepsi benim canim..
kallisim esin gelmis gözün aydin canim. bijomun dedigi gibi fazla uzatma.. adam özlemle geliyor sevgi sacmaya hazir.. sen hala gecmiste kalan bir iki sözün yada hareketin öcünü almaya cabalarsan cok güzel seyi yokedersin. degmez be güzelim iki günlük dünyada.. daha öncede yazmistim.. bu erkeklerin adi hidir ellerinden gelen budur. beceremiyorlar incelmeyi gönül almayi kirilan kalbi düzeltmeyi. büyüklük sende kalsin..
yayla kizi bende bugun bahcemi suladim epey yorucuydu yani bence spor yerine gecmistir canima.s.iyi geceler arkadaşlar hafta sonunu çok yorgun geçirdim şu anda zor oturuyorum ama bu günki yine tatlı yorgunluk yaylayla uğraştım yine sebze ektim ektiklerimi suladım yayladaki evi ilaçladım sabah zeytinlerimi suladım inanın bunlar saatlerce yürüyüşden çok daha fazla yoruyorda acaba fazla kaloride yaktırıyormu bilmiyorum günlerdir menü yazmıyorum az yiyorum hiç abartmadım sayılır ama düzensiz yiyorum bu günde öyle oldu .yine yayladan gelirken tatlıcalardan gelen o muhteşem kokuya yenik düştüm ve 1 tane tatlı yedim. inşallah hepinizin hafta sonu iyi geçmiştir.hepinizi öpüyorum
evet SBG cim nikim degisti sok listeyi bulmussun sonraki mesajinda gordum canim kolay gelsin sana
neden abuk olsun ablamm seni en cok ben anlarim evet ailece hep birlikte olmak guzeldir ama insan bazende kafa dinlemek kendine vakit ayirmak istiyo ama iste saglik olsun ne yapalim bak simdi bende yazin izine gittigimde daha varir varmaz kayinvalidemin butun sulalesi hosgeldine gelirler ben bir haftabuyrunnnnnnnnn boyunca gelene cay meyve yemek hazirlarim oglen aksam hic bos kalmaz ev ama bir allahin kuluda sen kendi annenleri iki yildir gormedim hadi git yada hadi seni goturelim demezler her tr ye gittigimde bircok hayller kurarak giderim hep aglayarakmafoldumben donerim o gunler burda gecmek bilmezde orda nasil hizli gecer anlamam:sm_confused: yani gelenler ne kadar yakinimiz olursa olsun ben biraz anlayis beklerim iste boyle abalcim
hem gezmeyi hem burayi hec aksatmiyon canim bide dikis yapiyo allahim bu kadina yetismek mumkun degil
SBG cim evet bir arkadasla yaparsan daha cok uyuyosun listeye kaydirigubbakcemile5beraber iyi oluyo yani bul bitane yoldaskendine insallah guzel verirsin canimopuyorumnanaktan
buraya yazacagimi bir onceki mesaja yazdim buraya yazacak bisiy gelmedi aklima ya mehalim coook optum seni hic bisiyden geri kalma emiiŞeniz
cok haklisin ablacim
bide anlasilan kaan glince senin misafirler evde yatiya da kalirlar gibime geliyo baktilar sohbet ederken cocuk uyuyakaldi e hadi rahati kacmasin kaliverelim burda derlerkaydirigubbakcemile3 demiii ayyy allah acilarini gostermesin insallah kalsinlar demii
yayla kizi bende bugun bahcemi suladim epey yorucuydu yani bence spor yerine gecmistir canim
bisiy geldi aklima bu takimda yogu yok valla bahcecisi var ogretmeni var gurbetcisi var sporcusu var terzileri var dekarasyoncusu var hemde saksisindan balkonuna kadar dekore ediyo muzisyeni var diploma ustune diploma ekleyen ogrencisi var her telden dans eden danscisi bilem var saticisi var sporti bisiy satiyodu demi kizlaar ya mmmm yeni kizlaardan biri saglikocaginda neydi neyse saglikcimiz bilem var varkizivar
unuttugum varsa siz ekleyin cok renkli bir takimiz biz ayool cok hosuma gitti bu bitek doktorlan soforumuz yok yeni gelen arkadas olursa bu mesleklerrden secek olurmu kallisim mehalimkaydirigubbakcemile3
kizlaar ben yatem artik epey konustum kendi kendime yarin gece gorusuruz artikim yarin cook isim var temizlik yemek camasir utu bugun evle ilgilenemdeim cunku
hadin cumleten optum Şenizmirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?