Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünkü menüm ..

Kahvaltı :

- 1 portakal
- 4 zeytin
- 2 dilim peynir
- yarım domates
- Yarım salata
- 2 dilim kepek ekmeği
- 1 yumurta

Kahvaltıyı geç yaptık. Acıkmayınca ara falan yapmadım.

Akşam :

- 1 pidenin 1/8ini yedim.

2 litre kadar su içtim.

Bunlarda besin değerleri ..

Bende yediklerimi yazayım.
Kahvaltı 1 dilim çavdar ekmeği ,1 yumurta, biraz kaşar, yarım domates ve salatalık ,1çay kaşığı bal
Öğlen 1paket (4adet)etiform çikolata kaplı biskuvi 1 su bardağı yarim yağlı süt
Akşam 18.30 1dilim tam buğday ekmeği ile az yağlı tavuk ve 4kaşık ev yapımı yoğurt
Ak$am yemeğinden sonra çayla da bir kakaolu kurabiye yedim. Bugün kaçamağım Var arkadaşlar farkındayım
Spor olarak 3 mile leslie yaptım. Akşam yemeğinden sonra da kardeşimle 2km kadar yürüyüş yaptık. Su zaten sorunsuz seve seve içiyorum.

Klasik bayanbaloncuk menüsü. Afiyet olsun güzel olmuş.
sagol canim

ay aksam yemegin cok az degil mii :26: ben ölürüm acliktan onlaa.

Menü güzel :) squatlar ve jilian daha da güzel.Ben de çok isterim 100 mekik çekebilmeyi . fotoğraflı olmasını da gayet beğendim.

Menü güzel :) squatlar ve jilian daha da güzel.Ben de çok isterim 100 mekik çekebilmeyi . fotoğraflı olmasını da gayet beğendim.

sagol canim :) ancak böyle motive olabildim, hem de hangi gün ne kadar yemisim, o gün acikmis miyim eksik bisey var mi diye kontrol edebiliyorum fotolar sayesinde tavsiye ederim herkeze
bu arada ben 50 mekikle basladim canim her gün biraz arttira arttira (programi var) 9. günde 100 taneye ciktim :)

Son düzenleme:

Jilianı netten indirdim fakat bir türlü düzenli olarak yapamadım . Aslında bi başlasam alışabilirim. Çünkü Leslieyi yapa yapa sevdim. Şİmdi yemeği biraz fazla kaçırsam hemen 3mile yapıp rahatlıyorum :) Mekiğe de başlasam hiç fena olmaz.

jilliani yapacagim her gün acaba biraksam mi yaa diye düsünüyorum hadi bugun de yapayim bi diye devam ediyorum, insan cok skliyor o programda ama oldukca etkili bi spor jillian hemen etkisini gösteriyor. mekik de evet etkili bir yöntem az az da olsa cekmek lazim hergün

Ben de başlıyorum. Bugün mekik çekeceğim. Ama 50 tane ile başlayabilir miyim deneyeceğim. 40 tane yapabilirim belki 20x2 şeklinde. Şimdi sayende motive oldum deniyorum. Hemen

sagol canim

ay aksam yemegin cok az degil mii :26: ben ölürüm acliktan onlaa.

Kesinlikle az ama şöyle oldu. 19da takımımızın maçı vardı. Geç yediğimizden o saate kadar acıkmadık. Eşim maçı izlerken pide yiyelim dedi. Ben düşündüm 1 pide yesem çok evw gidince yesem saat 21i geçecek. Ayran da kalmamış. Dedim bari 8 dilimin 1 dilimini yiyeyim bugün öyle idare edeyim . Eve geldiğimizden beri de birşeylerle uğraşıyorum yemek yemeyeyi diye.

herkese iyi hafta sonular

Kalkış 500ml su yarım elma 2 hurma ve kayısı

Sabah 2 d.ekmek sucuklu yumurta 3 zeytin salatalık

Ara 1 çay b.süt 5 hurma

Ara 1 çay b.süt yarım elma (öğle ki ana menuyu yapmak istemedim)

Akşam 3 küçük köfte 1d.ekmek 1 kepçe çorba salatalık 4 kaşik yoğurt

Ara 1 çay b.süt

2.5lt su 20 dk e.bisiklet

Son düzenleme:
Kızlar

bugün fazla giremedim hem görümcemin kızının doğum günüydü hemde elticiğim sehir dışından geldi bir kaç gün misafirm olacak.

Dünkü menümü aktarım bugünüde yazacağım

Dünkü menüm

Sabah

1 dilim tam buğday ekmek
1 dilim peynir
3 adet siyah zeytin

Öğlen

3 yk bulgur pilavı
3 yk tavuk
1 yk patates

Ara Öğün
1 1 su bardağı ayran

Ara Öğün 1 galeta

Akşam

Yarım sufle

Su : 1 lt
Spor : yok

Bugün kü menüm

Sabah

1 dilim tam buğday ekmek
Yarım dilim peynir
1 yk patates
1 yumurta ile yapılmış yumurtanın yarısı
2 fincan sekersiz çay

Öğlen
2 galeta
1 su bardağı su

Akşam
1 böreğin yarısı
2 yk kısır
1 dilim pasta yarısı

Ara Öğün
A sekerli çay

Su : 1 lt yok
Spor: 3 saatlik ev işi +30 dk yürüyüş

Not : Bugün biraz farklı bir gün oldu itiraf ediyorum.

Daha sağlıklı günlereee hepinizi öpüyorum yarında pek giremeyebilirim

Ben de başlıyorum. Bugün mekik çekeceğim. Ama 50 tane ile başlayabilir miyim deneyeceğim. 40 tane yapabilirim belki 20x2 şeklinde. Şimdi sayende motive oldum deniyorum. Hemen

10 tane bile fark yapar hemen, damlaya damlaya göl olur misali. ne kadar cok hareket o kadar cok yakim demek biliyorsun :) zorlanmadan eglenerek bikmadan ama devamli olmasi önemli :) 10 la baslar 10 gün sonra degil de 1 ay sonra 100 e cikarsin

ayy pide olacak ve ben sadece 1 dilimini yiyicem olacak is degil benimkisi. yani dikkat ediyorken oturup 3 tane yemem de 1 tane yerim en azindan

günaydin kizlarr kahvalti tabagimla selamliyoruz sizi
ayy hayat cok güzel ya, muhtesem bir pazar günü gecerirsiniz umarim hepiniz.

Evet Kızlarrrr herkese kocaman günaydınn.. işte bunlar da annemde ve ablamdaki menülerim, akşam da arkadaşa oturmaya gittik ama ben asla diyetime ve size ihanet etmedim, yalnız ikramlar müthişti

Dunku menum:

sabah: elma sirkeli, balli ilik su

kahvalti: 1 yumurta, 1 dilim ekmek, 50 gr lor, 1 domates, 1 salatalik

ara: 2 kare bitter cikolata (50 kal.'den az), 3 hurma

ara: 1 portakal

aksam: 1 kase anali kizli corba, 2 dilim etimek, 3 kasik kuru fasulye, bir kase dogal yogurt

ara: 1 bardak yagsiz sut, 1 nextflakes

su: 2 litreden fazla

spor: 60 dk tempolu yuruyus, 30 dk eliptik

Tebrik ederim arkadaşım, yanlış okumadıysam bireyselde 1. olmuşsun kutlarım, bir kere bende olmuştum

Menün de güzel görünüyor

Evet Kızlarrrr herkese kocaman günaydınn.. işte bunlar da annemde ve ablamdaki menülerim, akşam da arkadaşa oturmaya gittik ama ben asla diyetime ve size ihanet etmedim, yalnız ikramlar müthişti

Günaydın canım :) Annende,ablanda ve misafirlikte olmana rağmen diyetine sadık kalabilmeni tebrik ederim . İradene sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…