Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gunluk 85 gram protein mi alman gerekiyormus?

ilk haftam oldugundan pek birinci falan gibi hissetmiyorum ben ya. diyetin ilk haftasi zaten cok gidiyor dogal olarak. gelecek haftalarda birinci olursam daha mutlu olucam insallah

Birinciliğini kutlarım canım umarım ilerki haftalarda da kilo vermeye birinci olmaya devam edersin :))

ay aslinda hic bir seye dikkat etmiyorsam yeridir desem yalan olmaz. ne bulursam onu yiyorum, kahvaltimi sadece kendim seciyorum. neyle mutlu oluyorsam onla basliyorum güne :) ki meyve ve tatli benim icin vazgecilmez durumda.
protein alimina gelince sadece etten alinmiyor protein biliyorsun, baklagillerde, cerezlerde, özelikle yumurtada, yesilliklerde bile bir miktar bulunuyor :)

ayy ablaya gidilecek ve kacamak yapilmayacak sen cözmüssün bence bu isi

Tebrik ederim Gamze böyle devam.
ahaha makarna 3 servis kasigi kadardi ya, yarim kibrit kutusu kadar olanlar peynirler. diyetten once aldigim peynirleri bitireyim dedim.
Tamam o zaman oldu ben de diyorum kk makarna nedir
gunluk 85 gram protein mi alman gerekiyormus?
Ortalama kilo başına 1 gram almak gerekliymiş.
Biliyorum da en zengin yumurta denir ya onda bile 5 gram varmış.

Tebrik ederim Gamze böyle devam.

Tamam o zaman oldu ben de diyorum kk makarna nedir

Ortalama kilo başına 1 gram almak gerekliymiş.

Biliyorum da en zengin yumurta denir ya onda bile 5 gram varmış.

o zaman geregi kadar yemen lazim canim, yani bol süt peeynir yogurt yumurta badem et tarzi seyler tüketmen lazim. ama sanirim o kilo korumak icin 1 gr kilo basina,

o zaman geregi kadar yemen lazim canim, yani bol süt peeynir yogurt yumurta badem et tarzi seyler tüketmen lazim. ama sanirim o kilo korumak icin 1 gr kilo basina,

Daha mı az gerekir diyorsun ?
Bence değildir ama ya sonuçta kalori miktarı sabit iken protein miktarı ne kadar fazla olursa kilo vermek daha kolay oluyor.

Daha mı az gerekir diyorsun ?
Bence değildir ama ya sonuçta kalori miktarı sabit iken protein miktarı ne kadar fazla olursa kilo vermek daha kolay oluyor.

bilemedim ki. yanlis bilgilendirmek istemiyorum. söyledigin sey oldukca mantikli haklisin yani. o yüzden o miktara en yakin bicimde protein tüketmek mantiklisi

bilemedim ki. yanlis bilgilendirmek istemiyorum. söyledigin sey oldukca mantikli haklisin yani. o yüzden o miktara en yakin bicimde protein tüketmek mantiklisi

Sabah 500 kalorilik kahvaltı yapmışım 30 gramı protein ama dikkat etmeyi planlıyorum bu konuya teşekkür ederim

kizlar merhaba

bugun ctesi ve 1 aydir ilk defa cumartewi calismiyorum normaldede ctesi pazar calismiyordum ama is yogunlugu iste..
oncelikle hem uzulerek hem sevinerwk bisey belirtmek istiyorum evdeki tartimi esim ptesi gunu yere dusurmus bu nedenle bozulmuş ve dolayisiyla bozulmus. yani dunku kg bildirimi m yanlis. bugun gorumcemde tartilsim ve 63.4 ciktim ve cok mutlu oldm cunku o kadar dikkat etmeye az gram verince uzUlmustum.bu durum takimin durumunu etkilemeyecektir biliyorum iste uzuldugum noktada bu hepinizden ozur dilerim boyle borsey olacagi ve bunun grubumuza denk gelecegi aklima bile gelmezdi

az sonra mutfağımı kapatacağım bugünkü menümü yazarak görevimi yerine getireyim :)

sabah: 08:00
uyanınca elma sirkeli karışım
2 yumurta ile yapılmış lor peynirli maydanozlu omlet
avuç içi kadar lor peyniri
1 domates + 1 salatalık

öğle: 13:00
1 tabak z.yağlı nohut yemeği
1/2 tabak buharda pişmiş kabak ve karnıbahar üzerine 2 yk light yoğurt

akşam: 17:30
yeşil salata üzerine 70 gr beyaz tavuk eti haşlanmış
1/2 tabak buharda pişmiş kabak ve karnıbahar üzerine 2 yk light yoğurt

3,5 litre su

akşama açık havada orta tempo yürüyüş
bugünlük benden bu kadar... öptüm hepinizi

Son düzenleyen: Moderatör:
Aa ne güzel bir duygudur o vermedim zannedip vermiş olmak ..

Ne güzel bir menü olmuş öyle. Boşuna öı öyle çabuk ayrılıyor kilolar senden ..

Aa ne güzel bir duygudur o vermedim zannedip vermiş olmak ..

Ne güzel bir menü olmuş öyle. Boşuna öı öyle çabuk ayrılıyor kilolar senden ..

evet canim guzel bi duygu ama dun dogrubolsaydi takim icin ii olacakti

Eki Görüntüle 958768
kahvalti(10:15-10:45)
1 elma,
yarim armut,
yarim greyfurt,
1 kivi,
8 siyah zeytin(ev yapimi kendimiz yaptik)
10 findik,
10 badem,
nescafe(her zamanki gibi)

Eki Görüntüle 958772
saat(15:15)
150 gr yogurt

Eki Görüntüle 958774
aksam(18:30)
1 kase domates corbasi,
5 yk pirinc pilavi,
150 gr yogurt

sporlarim,
100 tane squat cektim ve 9. günü tamamladim :)
100 tane mekik cektim ve 9. günü tamamladim,
60 sar saniyeden 6 hareket plank yaptim ve 9. günü tamamladim,
jillian 30 days shred level 1 in 6. gününü tamamladim

simdiye kadar 2.5 litre su ictim, yatmadan 3 e tamamlarim
cok enerjigim belki 300 tane ip atlarim (ki atlarim cok büyük ihtimal)
bugun yeme islemim de bitti

Klasik bayanbaloncuk menüsü. Afiyet olsun güzel olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…