Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kizlar iyi aksamlar

misafirim oldugundan dolayi giremedim. bu hafta sonu inanilmaz yogun gecti.

bugunku menum

sabah

1 dilim tam bugday ekmek
1 yk patates
1yk kadar yumurta
1 dilim peynir yarisi
1 cay kasigi kahvalti sosu
sekersiz cay

oglen
acikmadigimdan dolayo yemedim

ara ogun
1 galeta

aksam
1 yk ispanak
2 yk yogurt
1 kepce suzme mercimek corbasi

ara ogun
1 porsiyon meyve

spor ; gun icinde o kadar kosturuyorumki sporla bile bu kadar yorulmuyorum
su; 4 su bardagi ancak

o degil de keske su plank fotolarindaki kiz gibi incecik, saglikli ve esnek olabilseydik
amaaan oluruz kiiiz ne var

Ben de arada geceleri içiyorum ama faydasını ciddi ciddi gören varsa düzenli başlayayım diyorum.
canim ben bi ara sabahlari iciyordum, baya bi bagirsak calistiriyor. bi dönem de 1 ay kadar icmistim ve cok dikkat etmememe ragmen 4 kilo vermistim 1 ayda.

aman efendim afiyet olsun, harika bi pazar kahvaltisi olmus, ben de ailemle kahvalti etmeyi özlediimm

Suyun az olması dışında herşey gayet güzel

Eki Görüntüle 960419
kahvalti(09:30-10:00)
1 elma,
yarim armut,
yarim greyfurt,
1 kivi,
6 siyah zeytin(ev yapimi)
10 findik,
10 badem,
sade nescafe

Eki Görüntüle 960420
saat(14:30)
100 gr bitter dondurma (200 kalori mi ne ama olabildigince katkisiz, gönül rahatligiyla yenecek cinsten)

Eki Görüntüle 960421
aksam(18:30)
1 kase mercimek corbasi,
5 yk salcali makarna
(yurtta resmen yemek cikmadi ya az ögrenci var diye, makarna yemek istemiyordum aslinda)

spolarim,
105 tane squat cektim ve 10. günü tamamladim
105 tane mekik cektim ve 10. günü tamamladim
60 sar saniyeden 6 hareket plank yaptim ve 10. günü tamamladim
jillian 30 days shred level 1 in 7. gününü tamamladim

simdiye kadar 2 lt su ictim onu 2.5 a tamamlarim

Suyun az olması dışında herşey gayet güzel

yavv evet ama daha oncede aoylemistim ya soguk su icebiliyorum esim soguk su içmeme kiziyor o yuzden kacamakla icebiliyorum yatana kadar yine icmeyw devam ama )
valla buraya gelmeyi ozledim haftasonu hic giremedim

yurtta genelde oyle oluyor canim yani pazar gunleri ve bildigim kadariyla sinavlar biti

Son düzenleme:
) canim yaa anliyorum seni valla ama saglik olsun bugum bole olsun makarnda arada lazim yani

yok be makarnadan degil ben cok severim makarnayi da buranin makarnasi cok kötü oluyr nedense, bir de pilavi. dün yedim gördüm malesef. bundan sonra yurtta makarna pilav yemiycem ya en sevdigim seylerden tiksincem yoksa

yok be makarnadan degil ben cok severim makarnayi da buranin makarnasi cok kötü oluyr nedense, bir de pilavi. dün yedim gördüm malesef. bundan sonra yurtta makarna pilav yemiycem ya en sevdigim seylerden tiksincem yoksa

hahaaa aslinda bu zamanlarda ne guzel senin icin aslinda karbonhidrat almanda gerek

Hadi ya bende çok işe yatamıştı.
Baharat ile tatlandırabilirsin ..

Yarından itibaren düzenli başlıyorum ben de ..

Bugünkü menümü yazayım.

Sabah :

- 2 kare çikolata
- 1 Türk Kahvesi

Kahvaltı :

- Lor peynirli yumurta
- 1 dilim peynir
- 3 zeytin
- 2 dilim kepekli ekmek
- 1 portakal
- Yarım salata
- Yarım domates

Ara :

- 2 kare çikolata

Akşam :

- Şehriye çorbası
- 2 kaşık yoğurt
- Salata
- 2 köfte

Ara :

- 3 minik kurabiye ( tek lokmalık olanlardan )
- 1 minik poğaça ( tamam orta boy diyelim )

Su içmeye çalışıyorum hala ..

poğaça ve kurabiye olmasına rağmen kalori olarak aşırı olmamış . 1450 kalori fena değil. Herkeste pazar kaçamakları olmuş zaten .

poğaça ve kurabiye olmasına rağmen kalori olarak aşırı olmamış . 1450 kalori fena te pazar kaçamakları olmuş zaten .

Bir türlü poğaça yapamıyordum yeni tarifle denedim onun tadına bakayım dedim. Kueabiyeye de dayanamadım.bugün böyle olsun artık hafta içi telafi ederiz umarım.

Bir türlü poğaça yapamıyordum yeni tarifle denedim onun tadına bakayım dedim. Kueabiyeye de dayanamadım.bugün böyle olsun artık hafta içi telafi ederiz umarım.

Haklısın haftaiçi telafi ederiz.Yeni tarifi tatmasan içinde kalırdı.Eline sağlık.
Ben de kurabiye yedim çikolatalıydı canım çok istedi. duramadım . yarından itibaren sebze ağırlıklı bir şeyler denemek istiyorum .karbonhidratı biraz azaltmak istiyorum . sporu artırmak istiyorum

Kurabiye kahve ikilisine bayılıyorum.
Hayatım boyunca sıkılmayacağım az sayıdaki şeylerden.
Sebze iyi oluyor gerçekten o da karbonhidrat ama sağlıklı en azından. Ben sebze konusunda çok alternatif bulamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…