Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canlarım günaydınlar.. kızımın dans gösterisi var yine birazdan oraya çıkacağım dönünce mesajlara şettiririm artık öpüyorum hepinizi...

herkese günaydın :icecream:
dünkü mangal kaçamağından sonra bu sabah tartıya inanamadım :1shok: umarım telafi edebilirim. o yüzden de az sonra çıkıp deli gibi yürümeyi düşünüyorum. akşama bir daha çıkıcam. arada da evi temizlicem. ohhh beee sınavlarım bitti stres bitti :teytey: artık istediğim gibi takılabilirimmm

reyhan ablacım ben şeyi merak ettim. şimdi böyle her hafta sonu geliyolar ya, e sana hiç yardım etmiyolar mı? beraber yiyelim, beraber içelim, beraber temizleyelim, annemize (sanırım cocukların geliyor bundan emin edeğilim) bir iş bırakmayalım o da çalışıyor demiyorlar mı? amaç beraber olmaksa herşey beraber yaplmalı..

çıkıyorum arkadaşlar herkesi öptüm, dönüşte görüşürüz Şeniz

günaydın sevgili takımım,

hepinize iyi bir hafta diliyorum.

Biraz geçmişi okumaya gayret ediyim. Birazdan toplantıya giricem öğlene kadar çıkamam: Öğleden sonra da işler birikmiş olabilir. belki giremem

hepinize sevgiler

...................

haa bu arada coco ankaraya geçerken nevşehire uğraa :)

ankaraya giderken nasıl uğrayım nevşehire sengözlerimebaksanab
geçen sene olsa nevşehire gelmiştim tanışsak seni bulurdum kesin sengözlerimebaksanab

ay çok güzel bir şey bu haydi dönünce anlatın bize neler oldu neler bitti gününüz nasıl geçti..vereliniortak

nasıl olsun
muhteşemdi çok şükür
kalabalık olimpiyatlar eğlence derken
en önemlisi canı markadaşım BHK yı yüxyüze tanıma fırsatım oldu
çook sıcak bir karlşılama ve ardından sevgili olumun izin verdiği imkanlar dahilinde - pek durmadı da - sohbet imkanı bulduk:1hug:

sen hiiiç merak etme
iyi denetçiyimdir ben :lepi:

selam canııımmm

hadi şimdi de ben kendimi tanıtayım

elektronik mühendisiyim
7 yıldır çalışıyorum
6,5 aylık bir oğlum var
doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum
ilk hedefim 59 olabilmek
sonrasında 53 olmak istiyorum
yarışmaya konyadan katılıyorum ve hepinize başarılar diliyorum

bu arada 1. takımdan transfer oldum BHK gibi

sbg cim
ne yapmışsın sen hiçbişey yememişin ki bu kadar zayıf geçirme bir tek sabah kahvaltısı tamamdır, ne öğle ne de akşam hiç bişey yok, o yüzden de kaçamak, kaçamak sayılmaz merak etme
yine de sebzeni, meyveni, beyaz etini pek eksik etme

bu şekilde gidersen de feci kilo verirsin o da ayrı

bizim şok diyete benzemiş bu akşam dondurma olayı :roflol::roflol::roflol:

kızlar dün yine trekkinge gittim,

İzmit Yuvacık barajı yakınlarında serindere parkuru.
Parkur toplam 10 km ama, orman içi patika, tırmanışlı, dere içi yürüyüşlü şeklinde oldukça zorlu bir parkur.
İnanılmaz ısırganotu tarlasından yürüdük ne patika kalmış ne bir yol, yeşil alabildiğine fışkırmış, bacaklarımız nasıl yandı nasıl kavruldu anlatamam.
Son 2 km si de gürül gürül akan dere içinde geçti. Çok güzel bir deneyim daha yaşadım,
yürüyüş 11,45 te başladı bitirdiğimizde ise saat 17,50 idi. düşünün ne kadar yürümüşüm. Haftalık yürüyüşü bir kerede hallediyorum:roflol::roflol::roflol:
İnsan kendini süper iyi hissediyorum, açık hava oksijen, bir dünya yeşilin tonu.....
dere tepe düz gittim anlıyacağınız.
Trekking i denemenizi tavsiye ederim. kolay parkur seçenekleri de var, çok keyif alacağınıza eminim

dün yediklerim:

sabah
2 dilim ekmek
peynir
domates
salatalık
2 zeytin

ara:
5 adet ülker yulaflı bisküvi

öğlen:
ekmek arası kaşar - domates

ara:
2 beypazarı kurusu
1 dilim baklava

maden suyu

akşam eve geç geldik bişey yemedim o nedenle

yürüyüş 11,45 te başladı bitirdiğimizde ise saat 17,50 idi. düşünün ne kadar yürümüşüm. Haftalık yürüyüşü bir kerede hallediyorum:roflol::roflol::roflol:
............

ooooo

MaşaAllah sana
ne kadar yürümüşsün böyle Sportie
eferim sanasengözlerimebaksanab

çiçeklere giden güzel bayan
merhabaa.s.

sınavların bitmiş hadi gözün aydın
bundan sonra dilediğin gibi takıl kim tutar seni:jeyyar:
üzülme.. bence mangal biraz tuzluıydu ve vücudun su tuttu. yoksa bir günde öyle seni şok edecek şekilde kilo almamışsındır bencesengözlerimebaksanab
bak dikkat et yarına bişeyin kalmayacak

günaydin benim sekerlerim.. bugün tatil ve ben evdeyim..
bijom fazla sizlaniyorum haklisin öyle düsünmektede, tabiki yardim ediyor cocuklarim. ama yemek isi bende organizasyon bende ve buna benzer cok sey.. benim sikayetim nede olsa evde iste damatlar var ve insan cokta rahat olamiyor. millet yemek falan beklerken ben günlük kiyafetimle bahceye cikip sallanayim yada günesleneyim gibi seyler olmuyor. ne kadar yardimda edilse insan bir rahat olmuyor. kendini birakip dinlenemiyor anlatabildimmi güzelim? ben calismiyor olsam onlar calisirken bende keyif catarim. ama onlarla birlikte bende yarin calismaya basliyacagim.
asyamin dedigi gibi,insan nekadar mutluda olsa birlikte olmaktan, yinede bir sikinti oluyor.
birde canim ben pek alisik degilim böyle sabah aksam evde birileri olsun. ya ben zor bir insanim. keyfime fazla düskünüm bakmayin siz bana. kocaman eve kiraci koymuyorumki evde kimse olmasin ben heryerde istedigim gibi dolasayim müzik dinliyeyim bagirip cagirayim yada bahcede günesleneyim diye.. aslina bakarsan bir olay yok ben sorun cikariyorum. ilk baslarda dedim bir süre böyle olur. sonra herkes esiyle birlikte olmak ister baska yerlere gitmek isterler. ama simdi bizde bu evde kalalim diyorlar.
ben kimseyi kira,miyorum kizima dedim sen beni biliyorsun niye zor durumda birakiyorsun? ama zaten sabah aksam birlikteyiz diyor. yani anlatmasi zor..

coco merhaba canim.. sana hosgeldin dedimmi ben?
ah ahhh kafam yerinde degilki. demediysem kusura bakma. hosgeldin takima canim hayirli olsun insallah

canım takımıma merhaba,
annemlerdeyim dün gece burda kaldık.
taşınma işini hallettik ama evin halini bir görseniz bana acırsınız... her yer, her yerde -tatlicadiarzu-
nasılsınız canlar,sizleri çoooook özledim
biraz geçmişi okuyayım

merhabalar Reyhan abla

arkadaşlar abla demiş ben de abla dedim sizeopuyorumnanaktan
uygundur değil mi :1hug:

uygundur tabiki cocom.
yeni arkadaslar icin kisaca kendimi tanitayim..
takima 2008 ekim ayinda katildim 85 kilo ile.. yasim 54. 3kizim bir oglum var 34-24 yaslari arasinda. iki hafta öncede izine ayrildim ama hep buralardayim.. almanyadayim. temmuz ortasinda izine gelecegim kismetse. izinden sonra yine bomba gibi aranizdayim insallah.şakkıdı

merhaba canımm, ben de sana çiçek vereyimm. benim gibi yol yürümek zorunda kalma çiçeklere a.s.

sanırım öyle olmuştur yoksa bana o kadar kilo aldırmaz diye düşünüyorum 1 gün yaaa :bbo: inşallah yarın inmiş olurum canım teşekkür ederim ilgin için..

bayanlar ben püsküüt ün 5 gün 5 çeşit şok diyetine başladım az önce kaydirigubbakcemile3 bugünkü menüm gün boyu sadece 5 haşlanmış yumurta. 2 tanesini az önce yedim. 2 tanesini öğlen yerim kalan 1 ini de akşama doğru yerim tamamdır..

bu arada kilomu kaydediyorum her ay sonu telefona, şöyle birşey çıkmış;
30 mart: 78
30 nisan: 73,5
30 mayıs: 69,7

bakalım 30 haziranda 65 yazabilecek miyim? haziran sonu hedefim 65 di çünkü başlarken

çikolatam yerleşir inşallah yavaş yavaş. kendini çok yorma peşinden kovalayan yok.. canının kyımetini bil oldu mu? zor olanı hallettiniz, ev buldunuz ve taşındınız. gerisi gelir Şeniz

reyhan ablacım okudum yazdıklarını tebessümle çünkü ben sana o konuda çok benziyorum biliyo musun kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…