- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #103.821
canım labneli etimek pek diyetine uygun olmamış biraz korbo yükklü olmuş ama spor vs gayet güzelKızlarrr Herkese Günaydınlar
Reglimin 2 günü ve eşim yeni tartımı almış. Doğum kontrol hapı kullandığımdan düzenli ve ağrısız geçiriyorum ancak bu ay kasıklarıma vurdu ağrım umarım öğlene doğru geçer. Birde bu halde toplantıya gireceğim püff
Dünkü menümü aktarmak istiyorum
Sabah
1 dilim peynir
1 tam buğday ekmek
4 siyah zeytin
Ara Öğün
1 Galeta
Öğlen
2 yk pilav
2 yk kuru fasulye
1 küçük salatalık tursusu
Ara Öğün
1 Galeta
Ara Öğün
2 labneli etimek ( işten erken çıktım evde yaptım )
Akşam
1 kepçe çorba
2 yk kuru fasulye
1 yk yogurt
1 bardak ayran
Ara Öğün
1 Muz
Spor : 1 saat tempolu yürüyüş
Su : 2.5 lt
Not: 2 saat kadar dışarıdaydım kahvesiz 2 küçük parça kare bitter çikolata yedim.
Sansıma hem evde hem iş yerinde kuru fasulye vardı öğlen pilav edim çorba içmedim, akşamda tam tersi.
Regl olduğum dan dolayı daha fazla dikkat etmek istiyorum bu dönemlerde kilo almaya meyilliyim çünkü
sorma gamzem yaaa öyle olduhahahahhaha akşam patlama yaşanmış gibi kaptan-ı deryamm
inşallah kaptancım bakalım yine bünyemin azizliğine uğramam inşallah :) yahuu yaklaşık 1 ayda 9 kilo verdim ve geçen pazar arkadaşlarla buluşmuştuk (24 kişiydik) 1 ay önce görmüşlerdi beni, kimse kilo vermişsin demedi yaaa, çook mutsuzum akrabalarımın hepsi ne oldun sen böyle yarın gitmiş derken kız arkadaşlarım tek kelime etmiyorrrr, ölecem kahrımdan(((((
elis cim insan yürüdkçe aşka geliyo dimi hele kilo vermeye başladıkça insanın daha çok hoşuna gidiyorGünaydınn kızlarrr
Nasıl ihmal ettim ben sizi dünden beri , ama inanın hiç yazmya vaktım olmadı.
Hemen Dünkü Menümü sizlerle paylaşıyorum ;
SABAH: 2 DİLİM KEK VE ÇAY
ÖĞLE : YOĞURT ÇORBASI , 2 ADET KÖFTE . 2 YEMEK KAŞIĞI MAKARNA VE SALATA
AKŞAM: 1 KEPÇE ÇORBA , 1 ADET DOLMA . 1 KAŞIK PATATES YEMEĞİ ( akşam sanki biraz fazla oldu menüm )
Ama suyu 3 bardak anca içtim su isteği azalıyor bende onu çoğaltmam lazım kesinlikle
Bu sabah iş yerime gelirken 2 durak önce indim ve yürüdüm sabah sabah öle iyi geldiki bu haftayı hep yüreyerek geçiricem 4. katta ofisim sürekli merdivenle inip çıkarım birde yürüyüşün ardından oda iyi geldi :) ( asansör fobim varda )
Bu göbek eriyecek arkadaş 6 lı rakamları görmek istiyorum artık
Birde bu akşamdan itibaren mekık çekmeye başlıcam eminim faydasını da görürüm.
Selam sevgili yol arkadaşlarım
Bugün sabah geç kalktım üşümekten uyuyamıyorum da, ayaklarım şu an bile buz gibi:18: sabah moralim biraz bozuk gibiydi yani kendimi yorgun halsiz ve üşümüş hissediyordum işe gelince havam yerine geldi şükür
Şimdi dünkü menümü yazayım ondan sonra yorumlara geçerim inşallah...
Sabah - 07:45
- 1 tane haşlanmış yumurta
- 1 domates
- 2 ceviz (biraz karatay işi oldu ama 5dk içinde hemen yemem gerektiğinden ekmek yemedim)
Ara yok
Öğle - 12:15
- 1 kepçe yayla çorbası
- 1 kepçe etli nohut yemeği
- 1 küçük dilim beyaz ekmek
Ara - 14:35
- 3 hurma
Akşam - 19:00
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- lor salatası (4 yk lor+maydanoz+nar ekşisi+az zeytinyağı+baharat+soğan)
Ara - 20:30
- 3 parça bal kabağı (şekersiz fırında pişirdim)
- 3-4 ceviz ve 1 çay kaşığı bal ile yedim
Su - 1,5lt anca olmuştur
Spor - yok
Sabah ara yapmadım yumurta insanı tok tutuyor ya bir de yemekhaneye gideceğim, karnım fazlasıyla doyacak diye ara yapmadım öğleden sonra da 2 ara öğün yapacaktım birinde hurma diğerinde de etiform yiyecektim arkadaşın yeğeni derse geldi saat 5e kadar kaldı birşey yiyemedim acıktım ama napayım idare etmek zorunda kaldımeve gidince de biraz yatıp dinlendim sonra akşam yemeğiyle uğraşmak istemedim kahvaltı gibi yaptım. Pazardan aldığım bal kabağını şekersiz fırında az suyla pişirdim şekersiz değişik geldi tadı ama güzeldi üstüne azıcık bal döktüm ceviz kırdım meyve öğünü yerine saydım
Bugünüm kötü başladı maalesefsabah geç kalkınca kahvaltı hazırlayamadım küçük bir kavanoza lor peyniri koydum 3-4 yk vardır gelirken simit aldım onları yedim öğlen yine yemekhaneye gideceğim aç kalmaktansa sıcak çorba+yemek yerim akşama da ya sebze yemeği yapmam lazım ya da köfte falan çıkartırım buzluktan yanına salatayla yerim. Bakalım öğlenki yemeğe göre şekillenecek akşam menüsü...:44:
Facebooktaki sayfadan hemen bulup kopyaladım senin içinCacık detoksu hakkında bilgi alabilirmiyim ?
Facebooktaki sayfadan hemen bulup kopyaladım senin için
"AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)
KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE ,KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI
2 GÜNLÜK KÜRDÜR
YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZAT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün kahvaltı aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı:
1 dilim kepek ekmek,1 haşlanmış yumurta,az mıktarda beyaz peynır,ve domates,salatalık,yeşıllık. (çiğ sebzeler bolca yenebılır)
gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....
yarım yağlı yoğurttan yapılmış toplamda 1.5 lıtre ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...bu karışım sadece bir günlüktür ertesi gün tekrar aynı ölçüde yapıcaksınız. ayran toplamda 1.5 lt olucak kıvamı size bağlı...
yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...
kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır" Facebooktan alıntıdır...
Facebooktaki sayfadan hemen bulup kopyaladım senin için
"AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)
KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE ,KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI
2 GÜNLÜK KÜRDÜR
YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZAT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün kahvaltı aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı:
1 dilim kepek ekmek,1 haşlanmış yumurta,az mıktarda beyaz peynır,ve domates,salatalık,yeşıllık. (çiğ sebzeler bolca yenebılır)
gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....
yarım yağlı yoğurttan yapılmış toplamda 1.5 lıtre ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...bu karışım sadece bir günlüktür ertesi gün tekrar aynı ölçüde yapıcaksınız. ayran toplamda 1.5 lt olucak kıvamı size bağlı...
yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...
kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır" Facebooktan alıntıdır...
inşallah kaptancım bakalım yine bünyemin azizliğine uğramam inşallah :) yahuu yaklaşık 1 ayda 9 kilo verdim ve geçen pazar arkadaşlarla buluşmuştuk (24 kişiydik) 1 ay önce görmüşlerdi beni, kimse kilo vermişsin demedi yaaa, çook mutsuzum akrabalarımın hepsi ne oldun sen böyle yarın gitmiş derken kız arkadaşlarım tek kelime etmiyorrrr, ölecem kahrımdan(((((
maşşallah sana, günaydın tatlım... :) bugün klasik karatay kahvaltımızı yaptım öğlen akşam cacık yemeyi düşünüyorum, aç kalktım günler sonra ilk defa cacık detoksundan dolayı :)
Günaydınn kızlarrr
Nasıl ihmal ettim ben sizi dünden beri , ama inanın hiç yazmya vaktım olmadı.
Hemen Dünkü Menümü sizlerle paylaşıyorum ;
SABAH: 2 DİLİM KEK VE ÇAY
ÖĞLE : YOĞURT ÇORBASI , 2 ADET KÖFTE . 2 YEMEK KAŞIĞI MAKARNA VE SALATA
AKŞAM: 1 KEPÇE ÇORBA , 1 ADET DOLMA . 1 KAŞIK PATATES YEMEĞİ ( akşam sanki biraz fazla oldu menüm )
Ama suyu 3 bardak anca içtim su isteği azalıyor bende onu çoğaltmam lazım kesinlikle
Bu sabah iş yerime gelirken 2 durak önce indim ve yürüdüm sabah sabah öle iyi geldiki bu haftayı hep yüreyerek geçiricem 4. katta ofisim sürekli merdivenle inip çıkarım birde yürüyüşün ardından oda iyi geldi :) ( asansör fobim varda )
Bu göbek eriyecek arkadaş 6 lı rakamları görmek istiyorum artık
Birde bu akşamdan itibaren mekık çekmeye başlıcam eminim faydasını da görürüm.
Selam sevgili yol arkadaşlarım
Bugün sabah geç kalktım üşümekten uyuyamıyorum da, ayaklarım şu an bile buz gibi:18: sabah moralim biraz bozuk gibiydi yani kendimi yorgun halsiz ve üşümüş hissediyordum işe gelince havam yerine geldi şükür
Şimdi dünkü menümü yazayım ondan sonra yorumlara geçerim inşallah...
Sabah - 07:45
- 1 tane haşlanmış yumurta
- 1 domates
- 2 ceviz (biraz karatay işi oldu ama 5dk içinde hemen yemem gerektiğinden ekmek yemedim)
Ara yok
Öğle - 12:15
- 1 kepçe yayla çorbası
- 1 kepçe etli nohut yemeği
- 1 küçük dilim beyaz ekmek
Ara - 14:35
- 3 hurma
Akşam - 19:00
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- lor salatası (4 yk lor+maydanoz+nar ekşisi+az zeytinyağı+baharat+soğan)
Ara - 20:30
- 3 parça bal kabağı (şekersiz fırında pişirdim)
- 3-4 ceviz ve 1 çay kaşığı bal ile yedim
Su - 1,5lt anca olmuştur
Spor - yok
Sabah ara yapmadım yumurta insanı tok tutuyor ya bir de yemekhaneye gideceğim, karnım fazlasıyla doyacak diye ara yapmadım öğleden sonra da 2 ara öğün yapacaktım birinde hurma diğerinde de etiform yiyecektim arkadaşın yeğeni derse geldi saat 5e kadar kaldı birşey yiyemedim acıktım ama napayım idare etmek zorunda kaldımeve gidince de biraz yatıp dinlendim sonra akşam yemeğiyle uğraşmak istemedim kahvaltı gibi yaptım. Pazardan aldığım bal kabağını şekersiz fırında az suyla pişirdim şekersiz değişik geldi tadı ama güzeldi üstüne azıcık bal döktüm ceviz kırdım meyve öğünü yerine saydım
Bugünüm kötü başladı maalesefsabah geç kalkınca kahvaltı hazırlayamadım küçük bir kavanoza lor peyniri koydum 3-4 yk vardır gelirken simit aldım onları yedim öğlen yine yemekhaneye gideceğim aç kalmaktansa sıcak çorba+yemek yerim akşama da ya sebze yemeği yapmam lazım ya da köfte falan çıkartırım buzluktan yanına salatayla yerim. Bakalım öğlenki yemeğe göre şekillenecek akşam menüsü...:44:
Cacık detoksu hakkında bilgi alabilirmiyim ?
sen bakma luci cim 9 kg farkedilmez mi bence arkadaşların hasetliğinden öyle bişey dememişlerdir
Sanırım bizim yaptığımız lucimasyoncacık detoksunu sormuşsun canım, o tamamen öylesine gelişen bir şeydi ama en fazla 2 gün olabilir gibii :26: ben ilk günden çok memnun kaldım 3-5 Allah ne verdiyse gitmiş ama gitmiş
canım ben eminim farkettiklerine ama insan önce kendini sevmeli ki, sonrasında karşısındakini de kıskanmadan fesadlanmadan sevebilsin..Bunu düşün, onlar seni değil kendilerini farkedemiyor
iyi yapmışsın canım, bende dönüyorum yavaş yavaş..bu gün akşam yemeğine dışarda olacağım için biraz temkinli davranıyorum, acaba ne yesem? önerisi olan var mı?
Benim düşüncem 3-4 adet çiğ köfteyi marulla (dürüm yok) ayranla yesem, uygun olur mu acaba?
Sanırım bizim yaptığımız lucimasyoncacık detoksunu sormuşsun canım, o tamamen öylesine gelişen bir şeydi ama en fazla 2 gün olabilir gibii :26: ben ilk günden çok memnun kaldım 3-5 Allah ne verdiyse gitmiş ama gitmiş
cansın, can! fesat onlar, biz hepimiz biraraya gelelim de birbirimize ne kadar zayıflamışsın diyelim :)
tatlım bence canın çok istediyse çiğ köfte ye, ama et döner falan da yiyebilirsin pidesiz, yoğurtlu iskender gibi... daha doyurucu ve daha vitaminli olur ama sen bilirsin...
lucinin atmasyon cacık detoksu işe yaradı, 80 civarıyım ben de bugün, tartım elektronik olsaydı, 80.2 gibi bir şey çıkacaktı.... 800-900 gr da 1 günde hiç fena değil :)
elis cim bu ayran diyetini ben birebir yaptım sadece 600 gr verebildim
luci cim sen bir an önce digital bi tartı alsana tatlım yaaa ne kadar verdiğini daha iyi görürsün
elis cim bu ayran diyetini ben birebir yaptım sadece 600 gr verebildim
luci cim sen bir an önce digital bi tartı alsana tatlım yaaa ne kadar verdiğini daha iyi görürsün
aaaaa aynen yaaa hiç düşünmemiştim, üstüne yağ döktürmeden ve ekmek koydurmadan et ve yoğurt, süppersinn lucimmmmm
yaaa sorma canım ya, içim acıyor resmen, insan çabaları farkedilsin istiyor, biz kızlar zayıflamış birini görürsek söyleyelim lütfen çok can sıkıcı bi durum
ama sen kendin kiyafetlerinden farkediyorsundur zaten. 9 kilo ile nerden baksan 2 beden incelmis olmalisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?