Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yürüyüş yapıldı, görev tamamlandı :) haydi kızlar ben kaçtım kendinize iyi bakınız...yarın görüşürüz...

Kızlar aranızda motorsiklet kullanan var mı ?

Görüşürüz canımm, bende kaçayım bari..Gelirim demiştin yaa, seni bekliyordum iyi geceler tatlı rüyalar herkeseeee

canım benim ben geldiğimde yoktu kimse aşağıda bakındım 1 kullanıcı o da bendim kimse yok diye çıktım bende gamzecim kıyamam sana özür dilerim beklettiğim için

kızlarrr günaydınlarrrrr, musmutlu, keifli, huzurlu bir gün dilerim herkese....:) herkes iyidir umarım, valla ben bomba gibiyim dünkü cacık detoksu işe yaradı galiba tartıda kıpırtılar var bu sabah cumaya 7 li rakamları görmüş olsam bari.... sıkıldım bu 8 lerden

günaydınlarrrrr

su hariç misafirliğe rağmen güzel bir menü

gayet güzell
tatlım öğlen yemeğinde o 2 minik kurabiye ile doydun mu? onun yerine daha doyurucu kalorisi az şeyler yeseydin
ama onun harici bi de sabahki poaça ev yapımı mı hazır mı ev yapımı daha masum biliyorsun

akşam sadece yoğurt olmamış be tatlım az olmuş bence

isteriz de şimdi diyet yapıyoz nasıl olacak biz gelip oy kullanalım

Kızlar aranızda motorsiklet kullanan var mı ?

ben sıkı bir araba kullanıcısıyım ama motosiklete ne bindim hayatımda ne kullandım tatlım

gelelim benim menüme dün akşama kadar gayet iyi idi ama akşam misafir ve eşimin baskıları sonucu accık bozuldu

sabah
1 kase çorba
1 kivi
ara
1 kase çorba
1 ayva
öğle
1 kase çorba
1 armut
ara
1 avuç kuru üzüm
akşam
6-7 tane mezgit
salata
1 çatal laz böreği
ara
7-8 fındık
akşam hiç olmadı biliyom ama ne yapalım misafir olunca böyle oldu
bu sabah gene başladım lahana çorbası içmeye eşim akşama gidiyor daha düzenli olur diye ümit ediyorum:26::26::26:

ooo muhteşemsin tatlım yaaaa sen eminim bu hafta 7 li rakamları göreceksin

Kızlarrr Herkese Günaydınlar
Reglimin 2 günü ve eşim yeni tartımı almış. Doğum kontrol hapı kullandığımdan düzenli ve ağrısız geçiriyorum ancak bu ay kasıklarıma vurdu ağrım umarım öğlene doğru geçer. Birde bu halde toplantıya gireceğim püff
Dünkü menümü aktarmak istiyorum

Sabah
1 dilim peynir
1 tam buğday ekmek
4 siyah zeytin

Ara Öğün
1 Galeta

Öğlen
2 yk pilav
2 yk kuru fasulye
1 küçük salatalık tursusu

Ara Öğün
1 Galeta

Ara Öğün
2 labneli etimek ( işten erken çıktım evde yaptım )

Akşam
1 kepçe çorba
2 yk kuru fasulye
1 yk yogurt
1 bardak ayran

Ara Öğün
1 Muz

Spor : 1 saat tempolu yürüyüş
Su : 2.5 lt

Not: 2 saat kadar dışarıdaydım kahvesiz 2 küçük parça kare bitter çikolata yedim.

Sansıma hem evde hem iş yerinde kuru fasulye vardı öğlen pilav edim çorba içmedim, akşamda tam tersi.
Regl olduğum dan dolayı daha fazla dikkat etmek istiyorum bu dönemlerde kilo almaya meyilliyim çünkü

Son düzenleme:
canım benim ben geldiğimde yoktu kimse aşağıda bakındım 1 kullanıcı o da bendim kimse yok diye çıktım bende gamzecim kıyamam sana özür dilerim beklettiğim için

canım benim, ben özellikle seni beklemek için kalmadım ben hep yalnızımdır, sıkılırım çoğunlukla zaman geçerken seni de gelirsin diye bekledim vee geldinnn

Gayet güzell

hahahahhaha akşam patlama yaşanmış gibi kaptan-ı deryamm

ooo muhteşemsin tatlım yaaaa sen eminim bu hafta 7 li rakamları göreceksin

inşallah kaptancım bakalım yine bünyemin azizliğine uğramam inşallah :) yahuu yaklaşık 1 ayda 9 kilo verdim ve geçen pazar arkadaşlarla buluşmuştuk (24 kişiydik) 1 ay önce görmüşlerdi beni, kimse kilo vermişsin demedi yaaa, çook mutsuzum akrabalarımın hepsi ne oldun sen böyle yarın gitmiş derken kız arkadaşlarım tek kelime etmiyorrrr, ölecem kahrımdan (((((

Günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrrr bu gün bomba gibi uyandımmm

maşşallah sana, günaydın tatlım... :) bugün klasik karatay kahvaltımızı yaptım öğlen akşam cacık yemeyi düşünüyorum, aç kalktım günler sonra ilk defa cacık detoksundan dolayı :)

Günaydınn kızlarrr

Nasıl ihmal ettim ben sizi dünden beri , ama inanın hiç yazmya vaktım olmadı.

Hemen Dünkü Menümü sizlerle paylaşıyorum ;

SABAH: 2 DİLİM KEK VE ÇAY

ÖĞLE : YOĞURT ÇORBASI , 2 ADET KÖFTE . 2 YEMEK KAŞIĞI MAKARNA VE SALATA

AKŞAM: 1 KEPÇE ÇORBA , 1 ADET DOLMA . 1 KAŞIK PATATES YEMEĞİ ( akşam sanki biraz fazla oldu menüm )

Ama suyu 3 bardak anca içtim su isteği azalıyor bende onu çoğaltmam lazım kesinlikle

Bu sabah iş yerime gelirken 2 durak önce indim ve yürüdüm sabah sabah öle iyi geldiki bu haftayı hep yüreyerek geçiricem 4. katta ofisim sürekli merdivenle inip çıkarım birde yürüyüşün ardından oda iyi geldi :) ( asansör fobim varda )
Bu göbek eriyecek arkadaş 6 lı rakamları görmek istiyorum artık

Birde bu akşamdan itibaren mekık çekmeye başlıcam eminim faydasını da görürüm.

Cacık detoksu hakkında bilgi alabilirmiyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…