- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #10.421
teşekkürler şekerim .arayıp tarayıp buluyoruz işte ruh halimize yaşadıklarımıza uygun bir şekilde :1closedeyes:mehalimcim kalliscim
yine muhteşem avatarlarınız bayıldım
Kıllanmak için yeniliyorr :roflol::roflol: şaka şaka Ayy bijoux beni hakikaten döfecek ama döğmee bijouxcum ben çok seviyorum sana takılmayı ( bu arada bijouxcum gerçekten kızmıyosundur bana umarım . samimiyetime inan )yerimseniben
sarımsak neden yutuluyor?
balı sirkeyi duydum da sarımsak hiiç duymamıştım
, daha etkili olduğu yazmıştı mafoldumben ama ben sabırsız tabe bir haftada 15 kilo verdirmesini bekliyorum:roflol:
Kıllanmak için yeniliyorr :roflol::roflol: şaka şaka Ayy bijoux beni hakikaten döfecek ama döğmee bijouxcum ben çok seviyorum sana takılmayı ( bu arada bijouxcum gerçekten kızmıyosundur bana umarım . samimiyetime inan )yerimseniben
canım takımıma merhaba,
annemlerdeyim dün gece burda kaldık.
taşınma işini hallettik ama evin halini bir görseniz bana acırsınız... her yer, her yerde -tatlicadiarzu-
nasılsınız canlar,sizleri çoooook özledim
biraz geçmişi okuyayım
uygundur tabiki cocom.
yeni arkadaslar icin kisaca kendimi tanitayim..
takima 2008 ekim ayinda katildim 85 kilo ile.. yasim 54. 3kizim bir oglum var 34-24 yaslari arasinda. iki hafta öncede izine ayrildim ama hep buralardayim.. almanyadayim. temmuz ortasinda izine gelecegim kismetse. izinden sonra yine bomba gibi aranizdayim insallah.şakkıdı
Ayy annem benim vallaha senle aynı kafadayız büyükmü konuşuyorum bilmiyorum amam bende toruna bakmam diyorum . eşimde şimdiden kavga ediyor benle nasıl bakmazsın deyi( oğlanı everdikte torun olduda kaydirigubbakcemile3 ) allah ömür verirse 58 yaşında emekli olacam ondan sonrada bebek bakma işi düşünemiyorum vallahi
Yayaladan gel allı gelin türküsü geldi aklıma ohh ne güzel yaa bende gelimmi yardımaadelikafadulden
ben bayıldım yazdıklarına doğala iç içe ama şu ıssırgan otu meselesi bilemiyorum yanii mafoldumben
annem seni kadar iyi anlıyorumki bende senin gibiyim insanlarla çokk iii olmam rağmen çok arkadaşım gelenim gidenim olmama rağmen ( az çok tanıdınız beni) bende evde sürekli başka insanların varlığı daral getirir bana .bende istediğim zaman istediğim şeyi yapmak isterim kimseyi düşünmeden. keyifim çok önemli benimde . mesela ruh halimde hiç belli olmaz bakarsın pek neşeliyken aniden melankolik olurum ee evdede birileri varken hep aynı modda olmak zor oluyor. Sorun bizim için iş filan değil okadar ii anlıyorumki sorun tek tabanca olmak vereliniortak
gel arkadaşım valla iş çok ben toprağa sardım bu ara hanım ağa olmaya karar verdim denemediğim bir bu iş kalmıştı onada el attım nihayet.sebzelerim biraz büyüsün size resimlerini çekip gösterecem.
bende söylediklerine aynen katılıyorum bende keyfime çok düşkünüm tabi misafiri çok severim ama uzun süre aynı yerde olmak benide daraltır .reyhan ablacığımın kızları çok şanslı kıymetini bilsinler benim öyle bir lüksüm hiç olmadı hafta sonları annelerine gidenlere işi olunca çocuğunu bırakanlara annem şu yemeği yapıp gönderdi diyenlere hep imrendim......:a015:
bir gün gelip diyet yapacağım aklıma gelmemişti ki
gelse bu nick i alır mıydım ben hiç -tatlicadiarzu-
bu arada BHKcımla hakikaten iyi vakit geçirdik.
ilk karşılaşmamızdı ama saki yıllardır tanıdığım bir arkadaşım gibi hissettim
gönül biriği bu olsa gerek :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?