- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #10.401
cikolatam olur okadar daginiklik güzelim. yavas yavas düzene girer.. sikma güzel canini..
bizde seni özledik..mafoldumben
çikolatam yerleşir inşallah yavaş yavaş. kendini çok yorma peşinden kovalayan yok.. canının kyımetini bil oldu mu? zor olanı hallettiniz, ev buldunuz ve taşındınız. gerisi gelir Şeniz
............
bu arada kilomu kaydediyorum her ay sonu telefona, şöyle birşey çıkmış;
30 mart: 78
30 nisan: 73,5
30 mayıs: 69,7
bakalım 30 haziranda 65 yazabilecek miyim? haziran sonu hedefim 65 di çünkü başlarken
canım takımıma merhaba,
annemlerdeyim dün gece burda kaldık.
taşınma işini hallettik ama evin halini bir görseniz bana acırsınız... her yer, her yerde -tatlicadiarzu-
nasılsınız canlar,sizleri çoooook özledim
biraz geçmişi okuyayım
canım yaaa muhteşem kilo vermişsin
MAşaAllah sana
biraz anlatsana nasıl yaptın bu işi :smiley-cool:
bakin vallahi yeminle size 5 dakika önce gittiler. ev bosalmak bilmiyor. yemek yapmaktan, masa kurup kaldirmaktan bir hal oluyorum.. kimi gelen giden yok diye sikayet ediyor .bende basimi dinliyemiyorum diye. dün kücük damat diyorki: iyiki varsiniz. kaan dogunca bir isimiz oldugunda size birakabiliriz diyor.
..
Yayaladan gel allı gelin türküsü geldi aklıma ohh ne güzel yaa bende gelimmi yardımaadelikafaduldena.s.iyi geceler arkadaşlar hafta sonunu çok yorgun geçirdim şu anda zor oturuyorum ama bu günki yine tatlı yorgunluk yaylayla uğraştım yine sebze ektim ektiklerimi suladım yayladaki evi ilaçladım sabah zeytinlerimi suladım inanın bunlar saatlerce yürüyüşden çok daha fazla yoruyorda acaba fazla kaloride yaktırıyormu bilmiyorum günlerdir menü yazmıyorum az yiyorum hiç abartmadım sayılır ama düzensiz yiyorum bu günde öyle oldu .yine yayladan gelirken tatlıcalardan gelen o muhteşem kokuya yenik düştüm ve 1 tane tatlı yedim. inşallah hepinizin hafta sonu iyi geçmiştir.hepinizi öpüyorum
ben bayıldım yazdıklarına doğala iç içe ama şu ıssırgan otu meselesi bilemiyorum yanii mafoldumbenkızlar dün yine trekkinge gittim,
İzmit Yuvacık barajı yakınlarında serindere parkuru.
Parkur toplam 10 km ama, orman içi patika, tırmanışlı, dere içi yürüyüşlü şeklinde oldukça zorlu bir parkur.
İnanılmaz ısırganotu tarlasından yürüdük ne patika kalmış ne bir yol, yeşil alabildiğine fışkırmış, bacaklarımız nasıl yandı nasıl kavruldu anlatamam.
Son 2 km si de gürül gürül akan dere içinde geçti. Çok güzel bir deneyim daha yaşadım,
yürüyüş 11,45 te başladı bitirdiğimizde ise saat 17,50 idi. düşünün ne kadar yürümüşüm. Haftalık yürüyüşü bir kerede hallediyorum:roflol::roflol::roflol:
İnsan kendini süper iyi hissediyorum, açık hava oksijen, bir dünya yeşilin tonu.....
dere tepe düz gittim anlıyacağınız.
Trekking i denemenizi tavsiye ederim. kolay parkur seçenekleri de var, çok keyif alacağınıza eminim
annem seni kadar iyi anlıyorumki bende senin gibiyim insanlarla çokk iii olmam rağmen çok arkadaşım gelenim gidenim olmama rağmen ( az çok tanıdınız beni) bende evde sürekli başka insanların varlığı daral getirir bana .bende istediğim zaman istediğim şeyi yapmak isterim kimseyi düşünmeden. keyifim çok önemli benimde . mesela ruh halimde hiç belli olmaz bakarsın pek neşeliyken aniden melankolik olurum ee evdede birileri varken hep aynı modda olmak zor oluyor. Sorun bizim için iş filan değil okadar ii anlıyorumki sorun tek tabanca olmak vereliniortak.
. keyfime fazla düskünüm bakmayin siz bana. kocaman eve kiraci koymuyorumki evde kimse olmasin ben heryerde istedigim gibi dolasayim müzik dinliyeyim bagirip cagirayim ..
ohh ohh bu kadar olduya yavaş yavaş yerleşirsin canım yacanım takımıma merhaba,
annemlerdeyim dün gece burda kaldık.
taşınma işini hallettik ama evin halini bir görseniz bana acırsınız... her yer, her yerde -tatlicadiarzu-
nasılsınız canlar,sizleri çoooook özledim
biraz geçmişi okuyayım
* akşamları hiç yemek yemedim (mehalime selamlar kaydirigubbakcemile3 ) 1 bardak
üm:
kolay gelsin canım taşınmak zor yaaa
umarım bir an önce evi yerleştirirsin de rahata erip güzel paylaşımlarına devam edersin
bhk'cim bu şokla 3 günde 1,500 kg verdimi hergünde 500 gr. sanırım asya da aynı şekilde kilo verdi.
canım neler yaptım ohoo saymakla bitmez kaydirigubbakcemile3
* sabahları elma sirkesi bal karışımı içtim (şok diyet bitsin devam edicem)
* günde 2 sarmısak yuttum (kesmeden, kokmuyor)
* sabahları 1 saat yürüdüm tempolu (bazen akşamları da çıktım)
* akşamları hiç yemek yemedim (mehalime selamlar kaydirigubbakcemile3 ) 1 bardak tarçınlı tatlandırıcılı süt içtim. tok tuttu beni tarçın.
* sabahları 1 veya 2 dilim ekmekle normal kahvaltımı yaptım, öğlen az yağlı az salçalı etsiz sebze yemeği + yoğurt ya da tavuklu salata + yoğurt yedim.
* bir ara lahana suyu içtim. lahana bitince bir türlü alamadım gidip, unutuyorum hep -tatlicadiarzu- ama çok faydası var zayıflamaya aklında olsun.
* şeker kesinlikle hiç kullanmadım, tatlandırıcı kullaıyorum.
* canım çok tatlı isteyince yarım yağlı süt ve tatlandırıcıyla irmik tatlısı yaptım. arasına diyet bisküvi koydum yedim cokacimcoook
* yeşil çay içtim en az günde 2 bardak. en az 2 litre de su içtim. geçtiği de oluyor bazen. bir de yeni çaya başladım 2 haftadır pytho slim diye.
valla aklıma gelenler bunlar canım, başka aklıma gelen olursa yazarım yine. ayy kendimi başarı öyküsü yazıyor gibi hissettim bayanlar, gelicek mi ki o günler :çok üzgünüm:
cnm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için...
bu arada nicki çok iştah açıcı
hakkaten muhteşem
yalnız merak ettim
sarımsak neden yutuluyor?
balı sirkeyi duydum da sarımsak hiiç duymamıştım
cnm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için...
bu arada nicki çok iştah açıcı
sarmısağın metabolizmayı hızlandırdığını okumuştum. bir sürü faydası da var zaten. zararlı çıkılmaz yani yutulsa. bir örnek, ben sarmısak yutunca kendimi dinç hissediyorum. o kadar kolay yorulmuyorum.
hmmm ok
sarımsak acaip faydalı hakkaten
doğal antibiyotik diyorlar ya sengözlerimebaksanab
hani ben zayıflama ile direk alakalı birşey sandım da ondan sordum
teşekkür bijocuma.s.
Amaaaaaaaa Reyhan ablaaaaaamafoldumbenmafoldumben ben öyle iki kelimeye takılacak yapıda biri değilim sadece artık çocukça şeylerden bıktım bu kez o yüzden çok kırıldım, ortada bir mesele varsa ya oturup adam gibi konuşursun anlaşırsın anlaşamazsan bir sonuca bağlarsın değil mi.. Bu ne yapıyor, bir olay var aklına takılan ve canı sıkıldıkça gelip gidip onu irdeliyor, yahu bu bir mesele değil bah herşeyimiz var çok şükür, aslan gibi yavrularımız var sağlıkları sıhhatleri yerinde huzurumuz yerinde diyeceğine bu huzur bu adama batıyor.... Bir insan bir konu için diretiyorsa sonuna kadar aynı sözlerle gitmezmi böyle olması gerekmezmi... adama bakıyorsun çok mantıklı çok sevgi dolu her şey tamam ama bir an geliyor deliriyor haydii eski davalar sonu gelmemiş noktası koyulmamış tartışmalar, aklına taktığı garip garip çocuksu şeyler.. adam ya kötüsün demeli ya iyisin demeli, bir öyle bir böyle dediğinde bende hangi tarafı doğru bulamıyorum.. bu adam beni seviyormu yoksa nefretmi ediyor anlamıyorum anlatabildimmi.. içinde tüm kalmışları saçmalıkları her canın sıkıldığında söyle karşındakini kır, sonra çık git iki saat sonra ya telefon aç ya kalk gel karşıma özür dilerim istemeden oldu falan filan hikaye yani... 20 yıllık evliliği tükettik iyi yada kötü bir gün durduk yere kalbini kırmadım aman kırılmasın üzülmesin diye çabaladıkça karşımdaki saçmalıkları görünce istemedende olsa o iki kelimeye takılıyorum önceden böyle değildim aldırmıyordum ama artık kaldıramıyorum, tüm yaşanmışlarımıza bakıyorum hiç elimdekinin fazlasını istemedim hiç bir zaman bencil olmadım ama bunların karşılığıda saçma sapan düşünülmeden ağızdan çıkan 2 kelime 2 cümle olmamalı... kırgınlığım derin olmasa çoktan bitirirdimmafoldumben.. zaten konuşmuyor değilim konuşuyoruz ama öyle işte... amann off neyse daraldım bak şimdi..kallisim esin gelmis gözün aydin canim. bijomun dedigi gibi fazla uzatma.. adam özlemle geliyor sevgi sacmaya hazir.. sen hala gecmiste kalan bir iki sözün yada hareketin öcünü almaya cabalarsan cok güzel seyi yokedersin. degmez be güzelim iki günlük dünyada.. daha öncede yazmistim.. bu erkeklerin adi hidir ellerinden gelen budur. beceremiyorlar incelmeyi gönül almayi kirilan kalbi düzeltmeyi. büyüklük sende kalsin..
mersacım ilk kez olmadığı içingözümüzden kaçmadığını belirtmek amacıyla alıntı yaptım:1closedeyes:yine yayladan gelirken tatlıcalardan gelen o muhteşem kokuya yenik düştüm ve 1 tane tatlı yedim. inşallah hepinizin hafta sonu iyi geçmiştir.hepinizi öpüyorum
valla asyacım deiğin gibi yok yok bak arkadan eklenmiş şöförde vamışyerimseniben, elektronik mühendiside varmış, pastacı var...buyrunnnnnnnnnbisiy geldi aklima bu takimda yogu yok valla bahcecisi var ogretmeni var gurbetcisi var sporcusu var terzileri var dekarasyoncusu var hemde saksisindan balkonuna kadar dekore ediyo muzisyeni var diploma ustune diploma ekleyen ogrencisi var her telden dans eden danscisi bilem var saticisi var sporti bisiy satiyodu demi kizlaar ya mmmm yeni kizlaardan biri saglikocaginda neydi neyse saglikcimiz bilem var varkizivar
unuttugum varsa siz ekleyin cok renkli bir takimiz biz ayool cok hosuma gitti bu bitek doktorlan soforumuz yok yeni gelen arkadas olursa bu mesleklerrden secek olurmu kallisim mehalimkaydirigubbakcemile3
maşallah sporticim maşallah aman nazar değmesin.. ya firma adı neden yasak ki.. sadece kodla bari kaydirigubbakcemile3kızlar dün yine trekkinge gittim,
Trekking i denemenizi tavsiye ederim. kolay parkur seçenekleri de var, çok keyif alacağınıza eminim
millet yemek falan beklerken ben günlük kiyafetimle bahceye cikip sallanayim yada günesleneyim gibi seyler olmuyor. QUOTE]yerimsenibenopuyorumnanaktan evvveeettt reyhan abla senin gibi bir kokoş bu durumu kaldıramaz değil miopuyorumnanaktan ay seni düşünemiyorum ben öyle genel ev kıyafeti filan salaş salaş yapmazsın ablam sen bak hayallerimi yıkma:roflol: salıncaktada sallansan saç baş yapılıdır kesin...
amanin amaninnn ne iş ne iş.. bak cedric kayboldu ortadan sende kaybolma eşyaların arasında.. amann allah güç kuvvet versin zor iş:1hug:nasılsınız canlar,sizleri çoooook özledim
biraz geçmişi okuyayım
tişekkür ederiz şekerimopuyorumnanaktan avatarlar değişmezse bizim karnımıza kramplar giriyor zemuszemusmehalimcim kalliscim
yine muhteşem avatarlarınız bayıldım
o da seni öpsün sende anneni öp madem gelecekmişvereliniortak anlaştık mı...
kallistemi gördüm ve onu da çoooooook öptüm...sevgiler
benim ufak kızım 6 aylıktan başlamıştı cocostar yemeye, o zamanlar market işletiyorduk emekleye emekleye coco rafına gider alırdı elinden alıp paketi açmaya çalışsak çığlık çığlığa bağırırdı:roflol:bir gün gelip diyet yapacağım aklıma gelmemişti ki
gelse bu nick i alır mıydım ben hiç -tatlicadiarzu-
hafta sonunuzun güzel hatta harika geçmesine sevindim canım güzel bir anı olmuş bak...
bijocum her gün sarmısak yemeyi bende bir ara denedim birde acı bibermi vardı ne öyle bir kou var buralarda.. ama aşırı derecede iştahımı arttırdı hatta diyetteki düzenimi bozdurdu bana inanmazsınız.. ya birde ben 2 hafta önce bir hafta boyunca sirkeli soda içtim ama gram oynamadı)))
Amaaaaaaaa Reyhan ablaaaaaamafoldumbenmafoldumben ben öyle iki kelimeye takılacak yapıda biri değilim sadece artık çocukça şeylerden bıktım bu kez o yüzden çok kırıldım, ortada bir mesele varsa ya oturup adam gibi konuşursun anlaşırsın anlaşamazsan bir sonuca bağlarsın değil mi.. Bu ne yapıyor, bir olay var aklına takılan ve canı sıkıldıkça gelip gidip onu irdeliyor, yahu bu bir mesele değil bah herşeyimiz var çok şükür, aslan gibi yavrularımız var sağlıkları sıhhatleri yerinde huzurumuz yerinde diyeceğine bu huzur bu adama batıyor.... Bir insan bir konu için diretiyorsa sonuna kadar aynı sözlerle gitmezmi böyle olması gerekmezmi... adama bakıyorsun çok mantıklı çok sevgi dolu her şey tamam ama bir an geliyor deliriyor haydii eski davalar sonu gelmemiş noktası koyulmamış tartışmalar, aklına taktığı garip garip çocuksu şeyler.. adam ya kötüsün demeli ya iyisin demeli, bir öyle bir böyle dediğinde bende hangi tarafı doğru bulamıyorum.. bu adam beni seviyormu yoksa nefretmi ediyor anlamıyorum anlatabildimmi.. içinde tüm kalmışları saçmalıkları her canın sıkıldığında söyle karşındakini kır, sonra çık git iki saat sonra ya telefon aç ya kalk gel karşıma özür dilerim istemeden oldu falan filan hikaye yani... 20 yıllık evliliği tükettik iyi yada kötü bir gün durduk yere kalbini kırmadım aman kırılmasın üzülmesin diye çabaladıkça karşımdaki saçmalıkları görünce istemedende olsa o iki kelimeye takılıyorum önceden böyle değildim aldırmıyordum ama artık kaldıramıyorum, tüm yaşanmışlarımıza bakıyorum hiç elimdekinin fazlasını istemedim hiç bir zaman bencil olmadım ama bunların karşılığıda saçma sapan düşünülmeden ağızdan çıkan 2 kelime 2 cümle olmamalı... kırgınlığım derin olmasa çoktan bitirirdimmafoldumben.. zaten konuşmuyor değilim konuşuyoruz ama öyle işte... amann off neyse daraldım bak şimdi..
...........
benim ufak kızım 6 aylıktan başlamıştı cocostar yemeye, o zamanlar market işletiyorduk emekleye emekleye coco rafına gider alırdı elinden alıp paketi açmaya çalışsak çığlık çığlığa bağırırdı:roflol:
hafta sonunuzun güzel hatta harika geçmesine sevindim canım güzel bir anı olmuş bak...
kallisim sirkeli soda mı :uhm: onu da nasıl içtin yaa :bbo: okuyosundur sen de. balla içiceksin ki fayda etsin. keşke öyle deneseydinnnn..
COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?