Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cikolatam olur okadar daginiklik güzelim. yavas yavas düzene girer.. sikma güzel canini..
bizde seni özledik..mafoldumben

Allah tan annemler de gelecek ablacğm,yoksa tek başıma bu işleri halledemem ben.biraz sinirli bir yapım var benim,çok çabuk öfkeleniyorum.dağınıklık beni sinirlendirebiliyor düşünün ...

çikolatam yerleşir inşallah yavaş yavaş. kendini çok yorma peşinden kovalayan yok.. canının kyımetini bil oldu mu? zor olanı hallettiniz, ev buldunuz ve taşındınız. gerisi gelir Şeniz

evet haklısın canım,yok kendimi sıkmıyorum.olduğu kadar işte ...

bu arada size fırsat bulup anlatamadım..
ben eski evime yakın bir ev bulmuştum hatırlıyorsanız,oraya taşınacaktım.
neyse nakiti hazırladık,evin sahibini aradı eşim. biz geliyoruz kontratı yapmaya dedi,kontrattan sonra anahtarı alabilir miyiz,evi temizleteceğiz dedi.adam da"siz o evin elektrik,su,doğalgaz aboneliklerini üstünüze almadan eve giremezsiniz" dedi eşim çok kızdı," kardeşim ben o evde bunları yapmadan zaten oturamam,susuz elektriksiz nasıl olur,girelim temizletelim,yapacağız tabii" dedi.çok sinir oldu,adam uzattıkça uzattı..eşim bana bakıyor bu arada" vazgeçelim bu evden " der gibi,ben de ok dedim.o evden vazgeçtik... çok beğenmiştim o evi ama orası olmadı...
şimdi biraz daha uzak bir yere taşındım..işime gidip gelirken zorlanıyorum... mafoldumben

canım yaaa muhteşem kilo vermişsin
MAşaAllah sana
biraz anlatsana nasıl yaptın bu işi :smiley-cool:

kolay gelsin canım taşınmak zor yaaa
umarım bir an önce evi yerleştirirsin de rahata erip güzel paylaşımlarına devam edersin

canım yaaa muhteşem kilo vermişsin
MAşaAllah sana
biraz anlatsana nasıl yaptın bu işi :smiley-cool:

canım neler yaptım ohoo saymakla bitmez kaydirigubbakcemile3
* sabahları elma sirkesi bal karışımı içtim (şok diyet bitsin devam edicem)
* günde 2 sarmısak yuttum (kesmeden, kokmuyor)
* sabahları 1 saat yürüdüm tempolu (bazen akşamları da çıktım)
* akşamları hiç yemek yemedim (mehalime selamlar kaydirigubbakcemile3 ) 1 bardak tarçınlı tatlandırıcılı süt içtim. tok tuttu beni tarçın.
* sabahları 1 veya 2 dilim ekmekle normal kahvaltımı yaptım, öğlen az yağlı az salçalı etsiz sebze yemeği + yoğurt ya da tavuklu salata + yoğurt yedim.
* bir ara lahana suyu içtim. lahana bitince bir türlü alamadım gidip, unutuyorum hep -tatlicadiarzu- ama çok faydası var zayıflamaya aklında olsun.
* şeker kesinlikle hiç kullanmadım, tatlandırıcı kullaıyorum.
* canım çok tatlı isteyince yarım yağlı süt ve tatlandırıcıyla irmik tatlısı yaptım. arasına diyet bisküvi koydum yedim cokacimcoook
* yeşil çay içtim en az günde 2 bardak. en az 2 litre de su içtim. geçtiği de oluyor bazen. bir de yeni çaya başladım 2 haftadır pytho slim diye.

valla aklıma gelenler bunlar canım, başka aklıma gelen olursa yazarım yine. ayy kendimi başarı öyküsü yazıyor gibi hissettim bayanlar, gelicek mi ki o günler :çok üzgünüm:

Son düzenleme:

Ayy annem benim vallaha senle aynı kafadayız büyükmü konuşuyorum bilmiyorum amam bende toruna bakmam diyorum . eşimde şimdiden kavga ediyor benle nasıl bakmazsın deyi( oğlanı everdikte torun olduda kaydirigubbakcemile3 ) allah ömür verirse 58 yaşında emekli olacam ondan sonrada bebek bakma işi düşünemiyorum vallahi

Yayaladan gel allı gelin türküsü geldi aklıma ohh ne güzel yaa bende gelimmi yardımaadelikafadulden
ben bayıldım yazdıklarına doğala iç içe ama şu ıssırgan otu meselesi bilemiyorum yanii mafoldumben
.
. keyfime fazla düskünüm bakmayin siz bana. kocaman eve kiraci koymuyorumki evde kimse olmasin ben heryerde istedigim gibi dolasayim müzik dinliyeyim bagirip cagirayim ..
annem seni kadar iyi anlıyorumki bende senin gibiyim insanlarla çokk iii olmam rağmen çok arkadaşım gelenim gidenim olmama rağmen ( az çok tanıdınız beni) bende evde sürekli başka insanların varlığı daral getirir bana .bende istediğim zaman istediğim şeyi yapmak isterim kimseyi düşünmeden. keyifim çok önemli benimde . mesela ruh halimde hiç belli olmaz bakarsın pek neşeliyken aniden melankolik olurum ee evdede birileri varken hep aynı modda olmak zor oluyor. Sorun bizim için iş filan değil okadar ii anlıyorumki sorun tek tabanca olmak vereliniortak
ohh ohh bu kadar olduya yavaş yavaş yerleşirsin canım ya

* akşamları hiç yemek yemedim (mehalime selamlar kaydirigubbakcemile3 ) 1 bardak
üm:

selamını aldım canımkaydirigubbakcemile3 Şeniz

choclate cım canım yeni evin hayırlı uğurlu olsun, diğer beğendiğiniz evin olmamasında da vardır bir hayır, yeni evinin tadını çıkar canım.Geçen hafta ne güzel kilo vermiştin, aman öyle aralarda kaçırma, çünkü sen öğünlerde iyi yiyorsun da aradaki kaçamaklar kaçıyo işte, canım yorgunluğunu biran önce atman dileğiyle

coco'cum bu trekking olayı böyle canım günde 5 saat yürüyüş yapıyorsun mutlaka, ama çok keyifli. Düz bir yolda asla yürüymezsin, ama o doğa harikalarının arasında çok da mutluluk verici oluyor

bijoux cum canım hiç bozma moralini bir günlük mangal keyfi yaptın diye, bu keyfi fazlasıyla hakettin sen, keyfini çıkar, pişmanlık da duyma.
Hadi bakalım hayırlı olsun 5te 5 diyetin. haziran sonu 65 kesin olursun hiç şüphem yok
Bende dün ipin ucunu kaçırdım ama, o kadar efor sarfedince zaten yedikleri göze batmıyor insanın.
bugünde itibaren bende kemerleri iyice sıkmaya karar verdim. Aslında kalori sayıcam 1000-1200 kcal arası diyet uygulayacağım, cuma günü başım dik olıyım bakim,

Asyacım, şok diyet valla güzel geldi, bende bu hafta şok yerine koma diyetini tercih edicem kaydirigubbakcemile3

bhk'cim bu şokla 3 günde 1,500 kg verdimi hergünde 500 gr. sanırım asya da aynı şekilde kilo verdi.

ben bayıldım yazdıklarına doğala iç içe ama şu ıssırgan otu meselesi bilemiyorum yanii

mehalimcim bende şort vardı, o yüzden çok canım yandı, derede rahat ediyim diye şort giymiştim, ama artık hep uzun giyicem akıllandım
Ama yine de çokkk güzeldi
burada firma ismi vermek yasak olduğu için veremiyorum, yoksa gittiğim tur şirketinin internet sayfasında resimlerimi görebilirsiniz.

mehalim sağolasın tatlşımmm...
sportiem ev gürpınarda canım,bakırköye daha da uzaklaştım.tek sıkıntım bu..evim fena değil yani...
bu arada trekking maceranı okudum vallahi özendim sana...
canlarım ben çıkmak zorundayım,interneti nakil yaptırmak için telekoma gideceğim.bir anönce halledeyim ki,tümden aranıza döneyim..
kallistemi gördüm ve onu da çoooooook öptüm...sevgiler

bhk'cim bu şokla 3 günde 1,500 kg verdimi hergünde 500 gr. sanırım asya da aynı şekilde kilo verdi.

çok iyi yaaa...
peki verdiklerini aldın mı geri
hani şoklarda şok alım oluyormuş ya
almadıysan hakikaten muhteşem yaaa
anlatıver sportie canımm kilo durumun nasıl şu an

hakkaten muhteşem
yalnız merak ettim
sarımsak neden yutuluyor?
balı sirkeyi duydum da sarımsak hiiç duymamıştım

hakkaten muhteşem
yalnız merak ettim
sarımsak neden yutuluyor?
balı sirkeyi duydum da sarımsak hiiç duymamıştım

sarmısağın metabolizmayı hızlandırdığını okumuştum. bir sürü faydası da var zaten. zararlı çıkılmaz yani yutulsa. bir örnek, ben sarmısak yutunca kendimi dinç hissediyorum. o kadar kolay yorulmuyorum.

cnm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için...
bu arada nicki çok iştah açıcı

hmmm ok
sarımsak acaip faydalı hakkaten
doğal antibiyotik diyorlar ya sengözlerimebaksanab
hani ben zayıflama ile direk alakalı birşey sandım da ondan sordum
teşekkür bijocuma.s.

hmmm ok
sarımsak acaip faydalı hakkaten
doğal antibiyotik diyorlar ya sengözlerimebaksanab
hani ben zayıflama ile direk alakalı birşey sandım da ondan sordum
teşekkür bijocuma.s.

rica ederim canım ne demek :icecream: ender saraç sarmısaksız bir diyet düşünemiyorum demişti. yani zayıflamayla alakası var aklında olsun yerimseniben

Amaaaaaaaa Reyhan ablaaaaaamafoldumbenmafoldumben ben öyle iki kelimeye takılacak yapıda biri değilim sadece artık çocukça şeylerden bıktım bu kez o yüzden çok kırıldım, ortada bir mesele varsa ya oturup adam gibi konuşursun anlaşırsın anlaşamazsan bir sonuca bağlarsın değil mi.. Bu ne yapıyor, bir olay var aklına takılan ve canı sıkıldıkça gelip gidip onu irdeliyor, yahu bu bir mesele değil bah herşeyimiz var çok şükür, aslan gibi yavrularımız var sağlıkları sıhhatleri yerinde huzurumuz yerinde diyeceğine bu huzur bu adama batıyor.... Bir insan bir konu için diretiyorsa sonuna kadar aynı sözlerle gitmezmi böyle olması gerekmezmi... adama bakıyorsun çok mantıklı çok sevgi dolu her şey tamam ama bir an geliyor deliriyor haydii eski davalar sonu gelmemiş noktası koyulmamış tartışmalar, aklına taktığı garip garip çocuksu şeyler.. adam ya kötüsün demeli ya iyisin demeli, bir öyle bir böyle dediğinde bende hangi tarafı doğru bulamıyorum.. bu adam beni seviyormu yoksa nefretmi ediyor anlamıyorum anlatabildimmi.. içinde tüm kalmışları saçmalıkları her canın sıkıldığında söyle karşındakini kır, sonra çık git iki saat sonra ya telefon aç ya kalk gel karşıma özür dilerim istemeden oldu falan filan hikaye yani... 20 yıllık evliliği tükettik iyi yada kötü bir gün durduk yere kalbini kırmadım aman kırılmasın üzülmesin diye çabaladıkça karşımdaki saçmalıkları görünce istemedende olsa o iki kelimeye takılıyorum önceden böyle değildim aldırmıyordum ama artık kaldıramıyorum, tüm yaşanmışlarımıza bakıyorum hiç elimdekinin fazlasını istemedim hiç bir zaman bencil olmadım ama bunların karşılığıda saçma sapan düşünülmeden ağızdan çıkan 2 kelime 2 cümle olmamalı... kırgınlığım derin olmasa çoktan bitirirdimmafoldumben.. zaten konuşmuyor değilim konuşuyoruz ama öyle işte... amann off neyse daraldım bak şimdi..

yine yayladan gelirken tatlıcalardan gelen o muhteşem kokuya yenik düştüm ve 1 tane tatlı yedim. inşallah hepinizin hafta sonu iyi geçmiştir.hepinizi öpüyorum
mersacım ilk kez olmadığı içingözümüzden kaçmadığını belirtmek amacıyla alıntı yaptım:1closedeyes:

valla asyacım deiğin gibi yok yok bak arkadan eklenmiş şöförde vamışyerimseniben, elektronik mühendiside varmış, pastacı var...buyrunnnnnnnnn

kızlar dün yine trekkinge gittim,

Trekking i denemenizi tavsiye ederim. kolay parkur seçenekleri de var, çok keyif alacağınıza eminim
maşallah sporticim maşallah aman nazar değmesin.. ya firma adı neden yasak ki.. sadece kodla bari kaydirigubbakcemile3

bijocum her gün sarmısak yemeyi bende bir ara denedim birde acı bibermi vardı ne öyle bir kou var buralarda.. ama aşırı derecede iştahımı arttırdı hatta diyetteki düzenimi bozdurdu bana inanmazsınız.. ya birde ben 2 hafta önce bir hafta boyunca sirkeli soda içtim ama gram oynamadı )))

kallisim sirkeli soda mı :uhm: onu da nasıl içtin yaa :bbo: okuyosundur sen de. balla içiceksin ki fayda etsin. keşke öyle deneseydinnnn..

sarmısak sende iştah mı açtı allah allah. o aralar kendiliğinden açılmış olmasın CADIARZU bana öyle etkileri hiç yok çünkü. yuttun di mi bütün olarak?

canım Kallisim
seni üzen şeyler olmuş tam da bilgim yok ama
umarım bir an önce herşey yoluna girer canım a.s.

bu arada BHKcımla hakikaten iyi vakit geçirdik.
ilk karşılaşmamızdı ama saki yıllardır tanıdığım bir arkadaşım gibi hissettim
gönül biriği bu olsa gerek :1hug:

kallisim sirkeli soda mı :uhm: onu da nasıl içtin yaa :bbo: okuyosundur sen de. balla içiceksin ki fayda etsin. keşke öyle deneseydinnnn..

COLOR]

yaa bijom ben sporculara ait bir forumda görmüştüm aklımda kalmıştı ne zamandır deneyecektim olmadı.. ballı elma sirkesi yarım şişe soda içine ekleniyor, daha etkili olduğu yazmıştı mafoldumben ama ben sabırsız tabe bir haftada 15 kilo verdirmesini bekliyorum:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…