Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eline sağlık Lily kendimi listede görmek pek hoşuma gitti

eline saglik canim

lily cim alıntılama yapamadım ama sonuna kadar yazdıklarının arkasındayım bu arada tablo da çok güzel olmuş ellerine sağlık yaa ben sana mailimi atayım özelden bana da gönderebilirmisin?

kızlaaar, bugün mutfağımı erken kapatıyorum akşam tiyatroya gideceğimiz için artık hazırlıklarıma başlamam lazım...duş vs..

lucinin bugünkü menüsü:

uyanınca sirkeli karışım

sabah: 10:30
tavuk suyu çorba ( çorba dediysem haşlanmış tavuğun suyu içine 40 gr kadar tavuk didikleyip bol baharat ile)
1 kase light yoğurt içine 1/2 salatalık dilimledim bol nane ile

akşam: 16:00
6 yk tavuklu lahana kapuska ( çok az yağ ve salça ile yapıldı)
1 kase light yoğurt içine 1/2 salatalık ve bol nane

(tavuklu lahana harika olmuş tarif soran arkadaşımıza: 2 adet büyük soğanı çok az zeytinyağında soteledim, haşladığım tavukları da içine atıp devam ettim soteye soğanlar pişene kadar....az salça ekledim... daha sonra ufak doğranmış lahanaları içine atıp üzerine tavuk suyu ekledim yarısına kadar...az tuz,bol acı pul biber ve karabiber koydum, çok çok az da pilavlık bulgur koydum ben... 30 dk kadar pişmesi yeterli oluyor lahanalar yumuşamış oluyor...Afiyet olsun)

akşam yemeğimi resmen zoraki yedim hiç ama hiç acıkmıyorum ben protein ile beslenince...

su:3,5 litre olacak,devam ediyorum
spor: bu akşam programımız nedeniyle yapamayacağım, haftanın 1 günü yapamıyorum yürüyüşümü o da cuma akşamları.

eve dönünce de kiraz saplı çayımı içeceğim...

muhteşem luci gene çok güzel bir menü ellerine sağlık

aranizda hic callanetics yapan oldu mu? cok etkili oldugunu biliyorum ama cok zor geliyor bana, kendimi motive edemiyorum. ama cok cok etkili, 5 kg verince 10 kg vermis gibi gorunuyormus.

ben yapmadım ama eskiden dalin diye takımda bi arkadaş vardı çok azimli o yapıyordu

muhteşem luci gene çok güzel bir menü ellerine sağlık

teşekkür ederim kaptancım sizlere de afiyetler olsun... güzel bir hafta sonu dilerim. yarın buralarda olacağım ama olamayacak olanlarda dikkat etsinler kendilerine vee yediklerineee :)

sanırım annem daha önce yapmıştı:44: bizim evde lahana pek pişmez yani dolması yapılır da kapuska çok nadir ama ben kapuskayı severim çocukluktan beri...sana da afiyet olsun eminim çok lezzetli olmuştr Haftasonu pazardan bulabilirsem alayım bari

tamam kaptan görüşlerini söyle ona göre belki biz de alır yaparız - merak ettim ben de neymiş dediğin şey:44: google amcaya sorayım

paylasim alanindaki listeye baktim da sanirim takim olarak 2. oluyoruz bu hafta.
hadi inşallahhhh- dereceye girmek güzel bişey yaaa - ilk katıldığım haftadan beri üstlerde olunca yenilgiyi kabul edemiyor insan

biraz haşlayıp atsan daha iyi olur tazesi donunca yapısı bozulabilir malum yüzden 90ı su ben de küçük boy bulabilir miyim bilmiyorum :44: yarısını bana gönder

lily, bir de her uye icin, takima katildigindan beri verilen toplam kiloyu yazsan super olur
evet güzel olabilir ben bu listeyi genel paylaşım için yapmıştım hani yüzdeler otomatik hesaplansın diye ama tabii kaptanın yaptığı gibi olmadı

inandiktan sonra imkansiz diye bir sey yoktuuur
evet kesinlikle

aranizda hic callanetics yapan oldu mu? cok etkili oldugunu biliyorum ama cok zor geliyor bana, kendimi motive edemiyorum. ama cok cok etkili, 5 kg verince 10 kg vermis gibi gorunuyormus.
ben yapmadım ama günlüklerde yapanları okumuştum ağır ve uzun vadeli bir egzersizmş ama etkisi paha biçilemez (yani güzel sıkılaştırıyormuş)

yok canim, zor ama etkisi hemen iki uc kez yapinca bile gorulmeye basliyor.

Eline sağlık Lily kendimi listede görmek pek hoşuma gitti
Ben ilk hazırlarken bu şekilde yapmıştım sonra genel listede olmadığınızı görünce çıkartmıştım yoksa en baştan beri listemdesiniz

eline saglik canim
sağol cnm

lily cim alıntılama yapamadım ama sonuna kadar yazdıklarının arkasındayım bu arada tablo da çok güzel olmuş ellerine sağlık yaa ben sana mailimi atayım özelden bana da gönderebilirmisin?
gönderirim tabii maille

canım menün çok güzel ben de lahana alırsam bu tarifi deneyeceğim zaten ben yemekleri az yağda pişiriyorum aynı senin yöntemin gibi hatta bazen soğanı bile sotelemeden direkt az suyla pişiriyorum en son yağ damlatıyorum hiç haşlama tadı olmuyor
bu arada iyi eğlenceler ne güzel tiyatroya gidiyorsunuz
ben de haftaya buradaki kongre merkezindeki etkinliklere katılmayı planlıyorum sanatçılar gelecekmiş dinletiler falan olacak - değişiklik olsun dedik hep ev-iş takılıyoruz dedik arkadaşla gitme planlarımızı yaptık

kızlarrr bulunduğum mevkide (şirkette ) geceye kadar sular yok su içemiyorummmm. su içme suyu var ama malum topllu alanların wcleri bu gibi durumlarda nasıl olur.... Ev e saklıyorum kendimi ancak 4 bardak içebildim

hahahaha olur ellerine sağlık olsun canım

kızlar biz artık alıştık derecelerde olmaya bir aksilik olmazsa genel sıralamada takımımız 2. bireysel sıralamada ise gamze cim 3. olarak dereceye giriyor inş böyle de kalır
bende menümü yazayım böylece akşam da ona göre yerim

sabah
1 kase lahana çorbası
1 lokma peynir
öğle
5 parça kuzu şiş
bolca salata
ara
1 portakal
akşam
3 köfte bol salata olacak

su şimdiye kadar 3 lt oldu akşam biraz daha artar heralde
spor maalesef yok bugün

bugün lahana diyetimin 5. günü ve çorbam bitti artık yenisini yapmayacağım bu kadar yeter diyorum
bugün 400 gr kırmızı et sınırsız meyve sebze ve 1 kase çorba diyordu ben bu şekilde ayarladım inş. haftasonunu da abartmadan geçirip önümüzdeki hafta ya bu sefer haftasonu kg almadan girmek istiyorum haftasonları çünkü mahvediyor bir haftasonunki rezaleti kaç gün uğraşıyorum düzeltebilmek için

kızlarrr bulunduğum mevkide (şirkette ) geceye kadar sular yok su içemiyorummmm. su içme suyu var ama malum topllu alanların wcleri bu gibi durumlarda nasıl olur.... Ev e saklıyorum kendimi ancak 4 bardak içebildim

çok kötü yaa düşünemiyorum wc ye gidememe olayını sabahten beri kaç defa gittiğim düşünülürse kızlar benim çıkma saatim geldi haftasonu fazla giremeyebilirim haberiniz olsun lütfen dikkat edin kendinize iyi tatiller şimdiden hepinizeee

Son düzenleme:
çok kötü yaa düşünemiyorum wc ye gidememe olayını sabahten beri kaç defa gittiğim düşünülürse

su tükettiğim zamanlarda benimde öyle Allahtan wc önünde kimse oturmuyor( Normalde orada masalar var çağrı merkeziyiz biz )

bugün bi 2 saat daha böyle sıkıcam artık napımm.

Kötü tarafı evim buraya yakın aynı mevkideyiz ama mahaller farklı iskiden gelen raporda benim oturdugum mahalle yer almıyor çok şükür birde akşam misafirim var(misafir sayılmaz ama ) abuuuuu mahvolurdummm

cannım mutlaka dene derim çok hafif ve de doyurucu...
güzel dileklerin için de çook teşekkürler, bir aksilik olmadığı sürece her cuma akşam tiyatroya gitmeye özen gösteriyoruz. burası turne şehri olduğu için devlet tiyatroları oyunları mutlaka geliyor, her hafta farklı oyun izleme şansımız oluyor :) kesinlikle değişiklik şart, iyi yapmışsınız etkinliklere katılmaya karar vererek...

nihayet sonlandırdın mı lahana diyetini, hadi geçmiş olsun...hafta sonu kendine çook dikkat et fırsat bulursan kaç gel, beklerim :) iyi tatiller çok öptüm... inşallah derecede oluruz bir değişiklik olmaz

bizim de iş yerindeki suyu aşağıda su arıtıcıdan dolduurp getiriyor hizmetli arkadaş ama o da bazen yapmıyor kafasına nasıl eserse - o yüzden seni anlayailiyorum ben de bir öğle arasında gidip 1,5lt su almıştım acil durumlar için yan tarafımdaki dolapta saklıyorum sen de çantana bi yarım lt.lik su atabilirsin bi de yedek alırsın eskiden beri hep çantamda yarım lt suyla dolaşıyordum şimdi işte içiyorum diye taşımıyorum ama onun haricinde yine taşırım çantam zaten çöplük gibi ne ararsan var

ben de çıkacağım son kez yazmadan çıkmayayım dedim maili de şimdi gönderdim

bugün lahana diyetinin son günü heralde bol proteinliymiş

aman aman evde de kesilmesin bi zahmet

yaww canım içme suyumuz çok şükür var hatta wc lere damacanaları götürüyoruz. Ancak wc lerin temizliği malesef ... Herkes sen ben gibi düşünmediğinden temiz olmuyor bugünü bir atlatayımda Allahın izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…