Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

teşekkür ederim canım. inşallah vereceğim 5 kilom var inşallah onuda mayıs hazirana kadar vermek istiyorum. bugün pilatese başladım evde kendim buraya da yazmak istedim destek almak için

çok iyi yapmışsın canım.tek başına hiç birşey olmuyor .burada vakit geçirerek kilo vermek çok eğlenceli..fırsat buldukça yaz birde bak

I love KK CUMA Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler
Arkadaşlar,

Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.

Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.

Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.

Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).

Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...r-defteri.html

ıyilikler diliyorum. a.s.

Dikkat!
Üzerinden 15 gün geçtiği halde, herhangi bir takımdan davet almamış olan veya davet aldığı halde ilgili takımla iletişime geçmeyen arkadaşlarımızın başvuru mesajları düzenli olarak silinmektedir.

linkini de atayım oraya da yazabilirsin.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=71509

biraz karışık bişi oldu...

.

ne güzel ne aktif bir grup böylevalla kıskandım ben 14. gruptan makbule ama işte bizim gruba çok az kişi devam edince onlar da çok az gelince böyle başka gruplarda geziniyormbi meraba diyim dedim

Bugunkük mutfak kapanmıştır gerçi hiç bişiy yememişim heycandan unuttum:) sabah bir muz akaşam bir dilim ekmek ve peynir yarım saat yürüyüş

senin sporlarına bayılıyorum benn, menü de harika

Çekirdek dışında NUMBER ONE

ne güzel ne aktif bir grup böylevalla kıskandım ben 14. gruptan makbule ama işte bizim gruba çok az kişi devam edince onlar da çok az gelince böyle başka gruplarda geziniyormbi meraba diyim dedim

Hoş geldin kader arkadaşım ara sıra değil, her zaman uğra ve motivasyonun tavan yapsın

Menüm

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir

Öğle
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt

Ara 3 kayısı + 7 fındık + 1 kaşık special K

Akşam
3 adet orta boy soğan ızgara
3 kaşık yoğurt

Ara 1 paket eti form mısır patlağı ( 120 kalori ) Okuldaydım, acıktım ve yedim..

Spor: 45 dk. açık havada yürüyüş + 25 dk. yürüyüş bandında yürüyüş + 45 dk. ayrobik step

Su: tamamdır

.

Çok iyi yapmışsın tatlım, ayrıca uyarın için de çok teşekkürlerrr
ben tesekkur ederim

doğru olabilir söylediğn

olur niye olmasın saati cok gec olmasın da

ben boyle yesem ustunede boyle spor yapsam kuşlar tepemde ucar

Son düzenleme:

senin sporlarına bayılıyorum benn, menü de harika

çekirdek dışında number one

Hoş geldin kader arkadaşım Ara sıra değil, her zaman uğra ve motivasyonun tavan yapsın
kesinlikle motive oluyor insan biraz önce de başarı hikayelerini okudum yanlış hatırlamıyorsam senin ki de vardı tbrk ederim

evet evet :) var ama nerede olduğunu bile unuttum :d her zaman gel canım, biz bu uğurda hep beraber cihaddayız
teşekkür ederim umarım herkes en kısa zamnda hedefine ulaşır bizim takım kapaılacak gibi benden bşka bi arkadaş daha devam ediyor başka da kimse gelmiyor artıkaktif sohbet mükemmel oluyor aslında neyse takım dağılırsa favori takımım burası :)

Sabak 4 kaşik gevrek yarım su bardaği sütle

Ara yapamadım

Öğlen 1 kase çorba 1 d.ekmek 2 kaşik patlıcan salatası 2 kaşik ıspanak salatalık

Ara 1 meyve

Akşam 1 kepçe çorba 3 kaşik yoğurt 1 salata

Ara 1 meyve 1 çay bardaği süt

2 lt su

Spora gittigim de ki seansa kimseler gelmediğin den plates yapamadık spor aletleriyle çalıştım 1 saat

Son düzenleme:

Sabah daha çok yiyebilirsin kaptan, ekmek olunca tabi uymuyor karataya, canan hocaya arada yiyebilir miyiz diye soruyorlar. Diyetteyken hayır diyor diyet sonrasın günde 1-2 dilim tam tahıllı ekmek olabilir diyor.
Mercimek yemek şeklinde mi unsuz mu eğer öyle ise tabi ki uygun.
Kuru meyveler biraz tatlı oluyor o yüzden çok sık tavsiye edilmese de diyete aykırı değil.

Bence bir diyetisyene gidebilirsin, çünkü geçekten çok az, bu şekilde kilo verirsin vermesine de ne kadar koruyabilirsin bu çok öenmli.

-işaret dilini biraz biliorum kursa gitmiştim videolarla da kendimi geliştirdim diyebilirim
- ay o ne tatlısın muhabbetine hiç gelemem çok can sıkıcı
- bilinçaltı mevzuna da bi el atalım ya

Ben bu sene sınava hazırlanıyorum tekrar Lily 2 üniversite için. O bir bitsin o kadar çok şey istiyorum ki, kurs olmasa bile kitap ile kendimi geliştirebilirim diye düşünüyorum.

Avukatım biraz maaşım az olucak ama çalışcaö

Hayırlı olsun.
Mesleğinden memnun musun ?
Biz eşimle 2. üniversiteleri okumak istiyoruz. Hoş onun 3 ama teki aöf.
Eşim de hukuk okumak istiyor ne dersin önerir misin ?

Havuç çok şekerli olabilir akşam Lily ama olmaz değil tabi.

Teşekkür ederim Sevda. Bakalım biraz proteini azaltayım ne olacak ..

Saç dökülmesine neden tiroid olabilir bakalım benim son umudum çünkü o kadar çok şey kullandım ki olmayınca olmuyor.

Afiyet olsun maşallah çok güzel olmuş.

peki anladım umarım olur bende dün başladım rejime paylaşım yapayım daha iyi gelir dedim ondan yazdım

Kaptan cevap yazar ama en kötü listede olmadan paylaşım yaparsın bak ben de öyle yapıyorum.

Son düzenleme:

Bir çekirdek olmamış onun harici

Her zaman bekleriz takıma, gel sohbet edelim takımda kimse olmadığında ..

Gayet güzel olmuş afiyet olsun da Gamze akşam mı okuldaydın nasıl oldu o iş ?
Bu arada öğretmensin sanırım ?

Yok canım, henüz öğrenciyim akşam okuluna gidiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…