- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #104.721
öğle neden yok canım? birde hem patates, hemde pilav..resmen karboo yüklemesi yapmışsınn
Güzel menü ama kesikli biberi merak ettim canımm
Menü başarılı, 1 diktörgen bitter derken? sadece minik bir bölme mi?
merak ettim derken ne kadar yediğimi mi acaba :) eğer oysa abartcak kadar değildi :)
bu arada az önce söylemeyi unutmuşum cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.. evet ama bir süre sonra alışıyorsun benimde uzun zamandır yapmadığım bir şeydi akşam uyuyamadım bakalım bu akşam nasıl bir tepki verecekben uyumayı deniyeyim herkese iyi gecelerr
Kızlar ben yavaş yavaş uyuyayım, sabah iş var :26::26:
Allah rahatlık versin, iyi geceler tatlı rüyalar
.
Aç aç uyumak çok zor oluyor zaten
Son zamanlarda 3-4 gibi uyuyorum, yemeğimi de 7 gibi yiyorum bazen açlıktan zor uyuyorum
Bir dikdörtgen dediğin ne kadar oluyor ?
1 parça ise sorun yok afiyet olsun.
öğle neden yok canım? birde hem patates, hemde pilav..resmen karboo yüklemesi yapmışsınn
Menü başarılı, 1 diktörgen bitter derken? sadece minik bir bölme mi?
bende öyle yaparım ozaman eğer olmazsa. yarışmak isteyenler diye bir konu vardı orayada yazdım zaten ama bakalım. bugünkü menümü yazayım ozaman ben
sabah 1.5 dilim beyaz ekmek
kesikli biber
2 çeri domates
2 fincan şekersiz çay
10 11 gibi falan yedim
2 3 gibi bir bardak süt ve yanında bitter çikolata 2 parça
5.30 gibide akşam yemeği
1 kase çorba 2 kepçe yani
4 yemek kaşığı bamya yemeği
2 3 kaşık yoğurt
bir kasede salata
salatayı tam bitiremedim az önce biraz acıktım kalan kısmını yedim
2 litre su içtim ve spor olarak ta pilatese başladım
nasıl sizce?
Aslında ben bu konuyu gerçekten merak ediyorum, mantıklı olarak düşününce bir besinin sindirilmesi 4 saat kadar sürüyor ortalama o yüzden geç yememek mantıklı geliyor ama başka bir açıklama olduğu durumda düşüncem değişmeye yatkın, sadece nedenini bilmeden içime sinmiyor bilgi. Acaba bu konu ile ilgili bir döküman var mı elinde ?
Ben de menumu yazayim.
Sabah: 1 dilim ekmek, kahvaltilik lor, zeytin ezmesi, bir dilim avokado, bir haslanmis yumurta, maydonozlu, limonlu bir domates
ogle: bir kase kuru fasulye, yesil salata
ara: bir buyuk greyfurt
aksam: 2 buyukce domates, bir kase dogal yogurt, bir dikdortgen bitter cikolata
su: 2 litreyi gecmistir
spor: 15 dk yuruyus, 30 dk eliptik.
sanırım çok çikolata yemek istedin akşam az kalorili yerim çikolata mı da yerim dedinkahvaltını ve öğle yemeğini beğendim
ulker'in %80 lik bitter cikolatasi, 80 grami 12 dikdortgene bolmus, iste yaklasik 7 grama falan karsilik geliyor.
Bende yediklerimi paylaşayım arkadaşlar.
Sabah 1 dilim tam buğday ekmeği 1.5 domates 5 zeytin
Öğlen 1 kase nohut yemeği , mısır taneli mantarlı yeşil salata, yoğurt
Ara öğün 1 muz
Akşam 3 kaşık bulgur pilavı , 1 but tavuk.
Su. 2 lt Spor Açık havada 45 dk yürüyüş
yatmadan once et yersen tabii sindiremezsin ama karbonhidratlar cok kolay sindirilir. hatta pismis nisasta (pismis un urunleri) agizda basliyor sindirilmeye. o yuzden yatmadan 1 saat oncesine kadar hafif seyler yenebilir.
Ben de menumu yazayim.
Sabah: 1 dilim ekmek, kahvaltilik lor, zeytin ezmesi, bir dilim avokado, bir haslanmis yumurta, maydonozlu, limonlu bir domates
ara: 10 gr badem
Bugunkük mutfak kapanmıştır gerçi hiç bişiy yememişim heycandan unuttum:) sabah bir muz akaşam bir dilim ekmek ve peynir yarım saat yürüyüş
omlet ve peynir cok doyurucuydu canim, bide nerdeyse 3 yumurta yemis gibi oldum ya kahvaltida
Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Öğle
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Ara 3 kayısı + 7 fındık + 1 kaşık special K
Akşam
3 adet orta boy soğan ızgara
3 kaşık yoğurt
Ara 1 paket eti form mısır patlağı ( 120 kalori ) Okuldaydım, acıktım ve yedim..
Spor: 45 dk. açık havada yürüyüş + 25 dk. yürüyüş bandında yürüyüş + 45 dk. ayrobik step
Su: tamamdır
.
Sabak 4 kaşik gevrek yarım su bardaği sütle
Ara yapamadım
Öğlen 1 kase çorba 1 d.ekmek 2 kaşik patlıcan salatası 2 kaşik ıspanak salatalık
Ara 1 meyve
Akşam 1 kepçe çorba 3 kaşik yoğurt 1 salata
Ara 1 meyve 1 çay bardaği süt
2 lt su
Spora gittigim de ki seansa kimseler gelmediğin den plates yapamadık spor aletleriyle çalıştım 1 saat
Teşekkür ederim Sevda. Bakalım biraz proteini azaltayım ne olacak ..
Saç dökülmesine neden tiroid olabilir bakalım benim son umudum çünkü o kadar çok şey kullandım ki olmayınca olmuyor.
Kaptan cevap yazar ama en kötü listede olmadan paylaşım yaparsın bak ben de öyle yapıyorum.
Menümü yazayım ..
Sabah :
- 1 bıldırcın yumurtası
- 1 portakal
- 2 zeytin
- 2 dilim kepekli ekmek
- 2 yumurta
- 50 gram lor peyniri
- Yarım domates
Akşam :
- Yarım tabak patates yemeği
-3 kaşık bulgur pilavı
- 2 kaşık yoğurt
bende öyle yaparım ozaman eğer olmazsa. yarışmak isteyenler diye bir konu vardı orayada yazdım zaten ama bakalım. bugünkü menümü yazayım ozaman ben
sabah 1.5 dilim beyaz ekmek
kesikli biber
2 çeri domates
2 fincan şekersiz çay
10 11 gibi falan yedim
2 3 gibi bir bardak süt ve yanında bitter çikolata 2 parça
5.30 gibide akşam yemeği
1 kase çorba 2 kepçe yani
4 yemek kaşığı bamya yemeği
2 3 kaşık yoğurt
bir kasede salata
salatayı tam bitiremedim az önce biraz acıktım kalan kısmını yedim
2 litre su içtim ve spor olarak ta pilatese başladım
nasıl sizce?
Ben de menumu yazayim.
ara: 10 gr badem
canim uzmanlarin yaptigi bilimsey calismalara gore, bir saatten sonra yemek yememek lazim gibi bir sonuc yok. gunluk kalori miktari ayni kaldigi surece saat kacta yendigi cok farketmiyormus.
Aslında ben bu konuyu gerçekten merak ediyorum, mantıklı olarak düşününce bir besinin sindirilmesi 4 saat kadar sürüyor ortalama o yüzden geç yememek mantıklı geliyor ama başka bir açıklama olduğu durumda düşüncem değişmeye yatkın, sadece nedenini bilmeden içime sinmiyor bilgi. Acaba bu konu ile ilgili bir döküman var mı elinde ?
kızlaaar herkese günaydın, nasıl özledim sizleri... amma yazışmışsınız maşallah oku oku bitiremedim başım gözüm karardı... dün akşam otobüste girmeye çalıştım biraz okuyayım dedim ama sinyal çok azdı sürekli koptum yazamadım o yüzden sizlere... dün berbat bi gündü, izmir canıma okudu, uzun zamandır bu kadar yorulduğumu hatırlamıyorum. çok şükür görüşmelerimiz güzel gitti ama ben bitik döndüm... sabah 5 de kalkıp gittim, akşam eve girdiğimde 22:30 falandı... dünkü beslenmemi paylaşayım hemen menü diyemiyorum buna çünkü:
sabah: 06:00
2 fincan nescafe(sade ve şekersiz) 06:00 (yolculuk stresinden acıkmadım bir şey yemek gelmedi içimden)
öğle: 13:00
1/2 adet kumpir ( içerisine yağ,tuz ve kaşar koydurmadım...fırın patates içine haşlanmış tavuk,mantar ve zeytin koydurdum yarısını yiyebildim doydum bıraktım) yanında 1/2 light cola (içemedim, çok şişirdi ama şekerli bir şeye ihtiyaç duymuştum)
gün içerisinde 2 adet şekersiz Türk kahvesi, 3-4 çay-şekersiz (ziyaretlerde mecburen içtim)
akşam: 20:00
otobüste şekersiz sade nescafe ( o kadar yorgundum ki herhangi bir şey yiyemedim eve gelince de direkt duş alıp yattım yiyemedim bir şey)
su: maalesef 1,5 litre anca içebildim wc sıkıntısı yüzünden
spor: her yere yürüyerek gittim, 5 km den fazla bir mesafeyi yürümüşümdür...
dünkü izmir seyahati beni fazla dağıttı, çok şükür diyetimi bozmadım ama çok yoruldum ve sağlıksız beslendim farkındayım ama başka çarem yoktu kısıtlı sürede halletmeliydim her şeyi... şimdi dünkü yazıştıklarınızı okuyayım ki mevzudan kopmayayım, bugün full time buradayım :) bu arada durumdacım komple sarı boyatmaktansa bence de gölge ya da balyaj vs yaptırabilirsin çok daha havalı durur :) okuyup geliyorum öptüm hepiniziiii :)
Bende yediklerimi paylaşayım arkadaşlar.
Sabah 1 dilim tam buğday ekmeği 1.5 domates 5 zeytin
Öğlen 1 kase nohut yemeği , mısır taneli mantarlı yeşil salata, yoğurt
Ara öğün 1 muz
Akşam 3 kaşık bulgur pilavı , 1 but tavuk.
Su. 2 lt Spor Açık havada 45 dk yürüyüş
menuler karisti galiba, pilavla patates bende yok kibi dikdortgen 7 gram falan ediyor.
kızlaaar herkese günaydın, nasıl özledim sizleri... amma yazışmışsınız maşallah oku oku bitiremedim başım gözüm karardı... dün akşam otobüste girmeye çalıştım biraz okuyayım dedim ama sinyal çok azdı sürekli koptum yazamadım o yüzden sizlere... dün berbat bi gündü, izmir canıma okudu, uzun zamandır bu kadar yorulduğumu hatırlamıyorum. çok şükür görüşmelerimiz güzel gitti ama ben bitik döndüm... sabah 5 de kalkıp gittim, akşam eve girdiğimde 22:30 falandı... dünkü beslenmemi paylaşayım hemen menü diyemiyorum buna çünkü:
sabah: 06:00
2 fincan nescafe(sade ve şekersiz) 06:00 (yolculuk stresinden acıkmadım bir şey yemek gelmedi içimden)
öğle: 13:00
1/2 adet kumpir ( içerisine yağ,tuz ve kaşar koydurmadım...fırın patates içine haşlanmış tavuk,mantar ve zeytin koydurdum yarısını yiyebildim doydum bıraktım) yanında 1/2 light cola (içemedim, çok şişirdi ama şekerli bir şeye ihtiyaç duymuştum)
gün içerisinde 2 adet şekersiz Türk kahvesi, 3-4 çay-şekersiz (ziyaretlerde mecburen içtim)
akşam: 20:00
otobüste şekersiz sade nescafe ( o kadar yorgundum ki herhangi bir şey yiyemedim eve gelince de direkt duş alıp yattım yiyemedim bir şey)
su: maalesef 1,5 litre anca içebildim wc sıkıntısı yüzünden
spor: her yere yürüyerek gittim, 5 km den fazla bir mesafeyi yürümüşümdür...
dünkü izmir seyahati beni fazla dağıttı, çok şükür diyetimi bozmadım ama çok yoruldum ve sağlıksız beslendim farkındayım ama başka çarem yoktu kısıtlı sürede halletmeliydim her şeyi... şimdi dünkü yazıştıklarınızı okuyayım ki mevzudan kopmayayım, bugün full time buradayım :) bu arada durumdacım komple sarı boyatmaktansa bence de gölge ya da balyaj vs yaptırabilirsin çok daha havalı durur :) okuyup geliyorum öptüm hepiniziiii :)
kahvaltını geç yapmışsın ama menün güzel.
Hoşgeldin lucimmmmmmmmminanki sensiz çok boş boştu buralarr, hepimiz seni çok özledikk dün akşam örnek luci menüsünü görememk üzdü beni :26:
Gitme bir dahaaa
Günaydın arkadaşlarrr, yine işe gitme vakti geldi..bir selam vereyim dedim, öğleden sonra görüşmek üzere
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?