- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #104.741
Sende beyaz tenli koyu renk kaşlımısın canım
ebru hoşgeldin balım.tatlım çok geçmiş ya sayfalar önce sana yazılanlar varsa onları cvbla .sonra burdaki sohbetten geri kalma daha sonrada diğerlerine göz gezdir.bende ilk zamanlar öyleydim.
canım ben fazla anlamıyorum gerçi ama liste sanırım dolu.ama kaptanımızla konuşabilirsin , grubumuza girip paylaşım yapabilirsin.
.
Teşekkür ederim zaten genelde sebze hastasıyımdır eti pek aramam :) pilatese evde kendim başladım daha önce de yapmıştım tekrardan ona başladım ebru şallının gün gün yaptrdığı program bugun 2.gün yapıcam. Uzun zamandır hareketsiz kaldığım için bugun her yerim ağrıyor :)Listen güzel canım bol sebze içeriyor:) Pilates nasıldı?
Teşekkür ederim. Evet geç oldu evde yalnız olmadığım için evdekileri beklemek zorundayım ondan öyle oldu malesef ki.
Bu arada herkese günaydınnn
anladım canım .sana da günaydın.
kendinden biraz bahsedebilirmisin boyun ,kilon bekarmısın mesela.
.
evet aynen öyleyim. sende mi beyaz tenli koyu renk kaşlısın..
sağol canım. haftasonu çocuklardan giremiyorum. geceleri girip yazayım diyorum. yorgunluktan pertim çıktığı için çocukları uyuturken uyuya kalmış oluyorum. bir de pazartesi kabusu var tabi işyerinde. raporlar havada uçuşuyor. öyle işte yaaa.
bu arada herkese günaydın..
pazar ve dün pek diyetime sadık kalamadım. daha doğrusu dukana sadık kalamadım. yoksa yediklerim yine normal ölçülerdeydi.
Bekarım öğrenciyim 23 yaşındayım bu sene mezuniyetim var ve ben incecik olmak istiyorum :) 168 boyundayım kiloma gelirse kararsızm az önce tam kilomu öğreneyim dedim tartım bozulmuş sanırım bir yerde 57.8 bir yerde 59.4 çıktım
çocuklar evdeyken öyle ya neyseki okullar açıldı yazın yine sorunları istekleri olmuyor da.gerçi benimkiler büyük ama yine de küçük çocuk gibiler.
menün de güzeldi abartılı deildi bencee..[/B]
.
Kilomu pek takmıyorum ama evet bir 55 olmak istiyorum ve basenlerim aldı başını gidiyor onun için de pilatese başladım umarım etkisi olur. İnşallah öyle olurr
süpersin, yani kafana takacak bir kilon yok. hedefin 50 veya 55 tir sanırım demi.sen takıl buralara mezuniyetine kadar eminim istediğin gibi olucaksın.
.
görüşmek üzere kızlar kendinize çok iyi bakın.
.
sagol canimsenin sporlarına bayılıyorum benn, menü de harika
menün harika görünüyor canimMenüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Öğle
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Ara 3 kayısı + 7 fındık + 1 kaşık special K
Akşam
3 adet orta boy soğan ızgara
3 kaşık yoğurt
Ara 1 paket eti form mısır patlağı ( 120 kalori ) Okuldaydım, acıktım ve yedim..
Spor: 45 dk. açık havada yürüyüş + 25 dk. yürüyüş bandında yürüyüş + 45 dk. ayrobik step
Su: tamamdır
.
canim herkesin vucudu farkli ya, önce vucuduna iyi gelen sistemi bulmak lazimmben boyle yesem ustunede boyle spor yapsam kuşlar tepemde ucar
ya sinir oluyorum su spor salonlarina, ne demek kimse gelmedi plates yok. cok sacma...Sabak 4 kaşik gevrek yarım su bardaği sütle
Ara yapamadım
Öğlen 1 kase çorba 1 d.ekmek 2 kaşik patlıcan salatası 2 kaşik ıspanak salatalık
Ara 1 meyve
Akşam 1 kepçe çorba 3 kaşik yoğurt 1 salata
Ara 1 meyve 1 çay bardaği süt
2 lt su
Spora gittigim de ki seansa kimseler gelmediğin den plates yapamadık spor aletleriyle çalıştım 1 saat
sagol tatlimAfiyet olsun maşallah çok güzel olmuş.
afiyet olsun, güzel görünüyor menünnbende öyle yaparım ozaman eğer olmazsa. yarışmak isteyenler diye bir konu vardı orayada yazdım zaten ama bakalım. bugünkü menümü yazayım ozaman ben
sabah 1.5 dilim beyaz ekmek
kesikli biber
2 çeri domates
2 fincan şekersiz çay
10 11 gibi falan yedim
2 3 gibi bir bardak süt ve yanında bitter çikolata 2 parça
5.30 gibide akşam yemeği
1 kase çorba 2 kepçe yani
4 yemek kaşığı bamya yemeği
2 3 kaşık yoğurt
bir kasede salata
salatayı tam bitiremedim az önce biraz acıktım kalan kısmını yedim
2 litre su içtim ve spor olarak ta pilatese başladım
nasıl sizce?
caniim yediklerin cok az degil mi? vucut daha sonraki evrelerde yavaslatmasin kilo veriminiBen de menumu yazayim.
Sabah: 1 dilim ekmek, kahvaltilik lor, zeytin ezmesi, bir dilim avokado, bir haslanmis yumurta, maydonozlu, limonlu bir domates
ara: 10 gr badem
ogle: bir kase kuru fasulye, yesil salata
ara: bir buyuk greyfurt
aksam: 2 buyukce domates, bir kase dogal yogurt, bir dikdortgen bitter cikolata
su: 2 litreyi gecmistir
spor: 15 dk yuruyus, 30 dk eliptik.
boyuna göre kilon gayet normal görünüyor, gerci bende 20 yasinda 167 boyunda 59 kiloyum. bölgesel incelme icin plates deneyebilirsinBekarım öğrenciyim 23 yaşındayım bu sene mezuniyetim var ve ben incecik olmak istiyorum :) 168 boyundayım kiloma gelirse kararsızm az önce tam kilomu öğreneyim dedim tartım bozulmuş sanırım bir yerde 57.8 bir yerde 59.4 çıktım
alıntılamadan yazıyorum yoksa sayfalar çok atıyor:
zeynepcim 7 günlük diyet listenden bahsetmişsin bizimle de paylaşır mısın fikrimiz olsun canım...
lilycim sen de lahana haftasına başlıyormuşsun hadi hayırlısı ama çorba olarak değil yemeğini yapayım demişsin, bence lahananın yarısını kıymalı yarısını tavuklu yap ki sıkılma aynı şeyi yemekten...oldukça doyurucu oluyor lahana yemekleri öneririm canım, zira hafta sonu biraz kaçmış gibi geldi menün makarnalar,pudingler,elmalı kurabiyeler, vay vay vay, afiyetler olsun şekerim :)
toplightcım yavaş yavaş karataya dönüyorum yazmışsın karatay katı ama biliyorsun değil mi :) meyve en fazla günde 1 ve hiç ekmek, unlu çorba vs yok, kaçamak yaptığında en başa geri dönüyorsun amaç insülin direncini kırmak, insülin salımını azaltmaktı sanırım o sebeple hiç kaçamak kaldırmayan bir beslenme şekli ve 3 ana öğün olacak, öğünler arası 4-5 saat hiçbir şey yenmeyecek...ama sisteme uyulursa da inanılmaz tok tutan bir diyet karatay diyeti, ben öneririm, beklerim birlikte yaparız sen gamze ben :)
bayanbaloncuk kan grubuna göre beslenme şeklini diyetisyen ile mi sürdürüyorsun yoksa internetten bulup kendi başına mı yürütüyorsun, ilgimi çekti yapsam mı ki bende acaba....
kaptancım yeni saçların hayırlı olsun :) ama siyah saç berbattır..ben bi ara boyatmıştım da kendimi tanıyamadım aynada çok sert bi ifade veriyor ve kurtulamıyorsun en son oriel ile açtırmak zorunda kalmıştım Allah kolaylık versin vallahi :)
hm22 cim ben de proteinin daha çok kilo verdirdiğini duymuştum karatay yapıyoruz ya biz hem tok oluyoruz hem de kilolar gidiyor...
durumdacım aramıza dönmüş olman çok keyif verici, yazdıklarını gülerek okuyorum canımmm, inşallah istediğin işe kavuşursun... soruna cevap vereyim hemen ben 68 belirledim kilomu çünkü benim ideal olan ve normal durduğum kilom o, 68 in altına düştüğümde artık çok ince gözüküyorum ve istemiyorum o kadar incelmek kemiklerim iri olduğu için sırf kemik gibi kalıyorum canım...bu arada okudukça ekliyorum yeni işin hayırlı uğurlu olsun maaş hiç önemli değil, çevre ve deneyim edinirsin, işteyken iş bulunur, önce kendini burada kanıtla teklifler gelecektir, çok sevindim canııım :)
sevdacım ne olacak senin bu çekirdekle imtihanın? :) neyse omega 3 tür, sağlıktır, tuzsuz kavrulmamışlardan ye bari :)
gamzecim menülerin gayet güzel maşallah çok iyi gidiyorsun, okullar açıldı tabi mesailerinde başlamış, hayırlı olsun yeni eğitim öğretim döneminiz :) bu arada az sonra başarı hikayeni de okuyacağım ama nereden bulacağım? meraktayııım :)
AYYY BAYILACAYİİİM ŞİMDİ AZ YAVAŞ YAZIŞIN YAHUUU...
sevdacım gamzecim çook teşekkürler tekrardan hoşbuldum vallahi dün sizler olmadan kendimi çok yalnız hissettim, şükür bugün aranızdayım artık. ve evde dinleneceğim haşatım çıkmışşş :)
zeynepcim 7 günlük diyet listenden bahsetmişsin bizimle de paylaşır mısın fikrimiz olsun canım...
bayanbaloncuk kan grubuna göre beslenme şeklini diyetisyen ile mi sürdürüyorsun yoksa internetten bulup kendi başına mı yürütüyorsun, ilgimi çekti yapsam mı ki bende acaba....
canim zeynep hemen üstte paylasti listeyi,
diyetisyene gitmiyorum canim, kan grubuna göre beslenmenin kitabi vardi bende onu okuyarak yapmistim önceden de. bi arastir derim bana oldukca iyi geldi. ama türk olan kitabi arastir, can bogazdan cikar kitabin adi..
zeynepcim gördüm canım çok saol ama ben senin menüyü uygularsam kilo alırım vallahi, günde 4 porsiyon meyve ömrümde yemedim :) bayan baloncuk teşekkür ederim canım bi araştırayım bakalım benim ab(-) ne yemeli acep :)
afiyet olsun, güzel görünüyor menünn
boyuna göre kilon gayet normal görünüyor, gerci bende 20 yasinda 167 boyunda 59 kiloyum. bölgesel incelme icin plates deneyebilirsin
canim ne yemek gerektigi de önemli elbette ama neyi nasil neyle yememk de önemli. mesela proteinle karbonhidrati ayni anda tüketemiyoruz , yumurtayla sütü, sütle eti ve baligi tüketemiyoruz gibi kurallari da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?