- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #104.941
Dirennnnnn
Şaka bir yana bence çok güzelsin maşallahhheee eşin de haliyle kıskanıyordur hanım güzelleşti dikkatleri üzerine çekeceksin diye
dirennnnn luci topikçek arkadayızzzz
kız dur daha 1 ay oldu ve sen 10kg verdin bile - yavaş gitsin ama kalıcı olsun az daha sabır
ben kısırı sevdiğimden deneyebilirim mideyi şişirip tok hissettiriyor ama bulgur su tutmaz mı? Ben kısır yediğimin ertesi günü hep tartıda artıyı görüyorum:44:
canııım tekrar teşekkür ederim, topikçek arkamda olduğunuzun da bilincindeyim, çok seviyorum sizleriiii :)
bu arada sabah 3 de uyanınca araştırdım oldukça, bu pirinç lapası olayını bulgurla yapın kilo verin demiş uzmanlar...hatta safiye soymanı diyetisyeni kısır ile zayıflatmış... kk da da var oradan da inceledim mantıklı geldi bi deneyeyim dedim ama yağsız tuzsuz ince bulgur ile kısır yaptım ben 1 çay bardağından az ıslattım yeşilliklerle çoğalttım, sabah yedim bir de akşam 17 de yiyeceğim... şimdi de karanfil çiğniyorum geçen biri yazmıştı ödem söktürür çok faydalı diye şimdi google dan da araştırdım evet faydası varmış... hayırlısı artık :)
ben zaten tuz kullanmıyorum yağı bile tatlı kaşığıyla koyarım zaten yani normal kısır bile yapsam faydası olur demek ki?
bulguru da zaten kısırlık olandan alıyorum
ne güzelbu hafta normalden daha aktifim o yüzden spor yapmış kadar oluyorum
ben akşam yapsam mı ki:44: yanında ayranla hem doyurucu hem sağlıklı - tamam eve gidince hemen bulguru ıslıyorum akşamki menü kısırben de denedim bakalım canım bugün ama wc ye çok etkisi oldu... öğleyin ıspanak yoğurt vs yedim ama akşama da kısır yiyeceğim yarın da 2 öğün yiyeceğim bakalım ne olacak :)
inşallahhhne güzelumarım haftaya da sporla devam edersin
ben akşam yapsam mı ki:44: yanında ayranla hem doyurucu hem sağlıklı - tamam eve gidince hemen bulguru ıslıyorum akşamki menü kısır
ben de marul ve maydanoz koyarımlilycim iyi akşamlar canım... dikkat et kendine...:) benim de akşamki menüm kısır maydanozda koyacağım bolca ben...
Kızlar merhaba
eşim rahatsız onunla uğraşıyorum dün ofise gelmedim. Bu günde anca işim bitti yazabıldim.
Eşiminde kolestrolü tavan yapmış. 1.70 boyunda ve 108 kilo düşünün
2 dün sağlık ocağında kan tetkitleri yaptırdık benımde koleastrol düşmüş , demir oranım da çok düşükmüş kendıme değilde eşime çok üzüldüm allh korusun daha 26 yaşında . Hiç lafımı dinlemiyor hiç ama ona öle bır mail attım kı emınım okuyunca şaşırmıştır. Güzellikle söylüyorum olmuyor sakin konuşuyorum olmuyor eğer kendıne bakmassa ben ona hiç bakmam dimi ama ya nasıl moralım bozuk nasıl kötüyüm anlatamam size
çok geçmiş olsun canım, allah korusun eşini, eşlerimizi, sevdiklerimizi.... Iyi yapmışsın mail atmakla, belki aklını başına getirir... çok dikkat edin yaşı daha çok genç, hemen diyete al sen onu da...yürüyüşe çıkar zorla...
bak ben ona neler yapıyorum varya nefret eder ona ismiyle hitap etmemden en başda onu yapıcam nazi kampına çevircem evı artık yeterr banada günah ya ev evlilik çoçuk iş beynım sulandı iyice
gamzeeee ben yeni gördüm kuzum senin fotoları, yavrum artist gibisin maşallah sana kilo falan verme artık yeter, artiz mi olacaksın başımıza...eşin kıskanmıyor mu şeker seni bu ne güzellik, ne tatlılık...dur keşfe çıkacağım bakalım başka kimlerin fotosu var da benim haberim yok...
Kızlar merhaba
eşim rahatsız onunla uğraşıyorum dün ofise gelmedim. Bu günde anca işim bitti yazabıldim.
2 dün sağlık ocağında kan tetkitleri yaptırdık benımde koleastrol düşmüş , demir oranım da çok düşükmüş kendıme değilde eşime çok üzüldüm allh korusun daha 26 yaşında . Hiç lafımı dinlemiyor hiç ama ona öle bır mail attım kı emınım okuyunca şaşırmıştır. Güzellikle söylüyorum olmuyor sakin konuşuyorum olmuyor eğer kendıne bakmassa ben ona hiç bakmam dimi ama ya nasıl moralım bozuk nasıl kötüyüm anlatamam size
Luci'nin mutfağı 17:00 itibarıyle kapanmıştır... darısı başınıza kızlaar :)
sabah: 07:00
bol marul ve maydanozlu(1/2 domates+1/2 salatalık, bol nane ve isot) ince bulgurlu yağsız tuzsuz salçasız kısır...
öğle: 12:00
3 yk ıspanak
4 yk yoğurt
2 adet ceviz büyüklüğünde ızgara köfte
ara: 15:30
1/2 elma (aslında belki de 10 gündür meyve yemiyorum fakat inanılmaz tatlı krizi gelince yarım elma ile atlattım çok şükür :)
akşam: 17:00
bol marul ve maydanozlu(1/2 domates+1/2 salatalık, bol nane ve isot) ince bulgurlu yağsız tuzsuz salçasız kısır...
1 orta boy kase bol naneli yoğurt
öğleden sonra 1 fincan kiraz saplı çay... akşama 1 fincan sirkeli karışım içeceğim
su: 3 litreyi bulacak yatana kadar
spor: akşam açık havada 1 saat yürüyüş....
Sğppersinnnnn
ben kısırı sevdiğimden deneyebilirim mideyi şişirip tok hissettiriyor ama bulgur su tutmaz mı? Ben kısır yediğimin ertesi günü hep tartıda artıyı görüyorum:44:
canııım tekrar teşekkür ederim, topikçek arkamda olduğunuzun da bilincindeyim, çok seviyorum sizleriiii :)
bu arada sabah 3 de uyanınca araştırdım oldukça, bu pirinç lapası olayını bulgurla yapın kilo verin demiş uzmanlar...hatta safiye soymanı diyetisyeni kısır ile zayıflatmış... kk da da var oradan da inceledim mantıklı geldi bi deneyeyim dedim ama yağsız tuzsuz ince bulgur ile kısır yaptım ben 1 çay bardağından az ıslattım yeşilliklerle çoğalttım, sabah yedim bir de akşam 17 de yiyeceğim... şimdi de karanfil çiğniyorum geçen biri yazmıştı ödem söktürür çok faydalı diye şimdi google dan da araştırdım evet faydası varmış... hayırlısı artık :)
Kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar
Kızlar merhaba
Luci'nin mutfağı 17:00 itibarıyle kapanmıştır... darısı başınıza kızlaar :)
sabah: 07:00
öğle: 12:00
3 yk ıspanak
4 yk yoğurt
2 adet ceviz büyüklüğünde ızgara köfte
ara: 15:30
1/2 elma (aslında belki de 10 gündür meyve yemiyorum fakat inanılmaz tatlı krizi gelince yarım elma ile atlattım çok şükür :)
akşam: 17:00
1 orta boy kase bol naneli yoğurt
öğleden sonra 1 fincan kiraz saplı çay... akşama 1 fincan sirkeli karışım içeceğim
su: 3 litreyi bulacak yatana kadar
spor: akşam açık havada 1 saat yürüyüş....
Menüm
Sabah
1,5 kk peynir
1 salatalık
Çeyrek simitin yarısı (yani simiti 8 parçaya göl, minicik tek lokmalık bir şey)
Öğle
1 orta boy tabak pırasa
Ara 2 kuru kayısı + 8 fındık
Akşam
1 tabak pırasa (yağsız pişmiş)
1 kase cacık
Spor: 1 saat açık havada yürüyüş
25 dk. yürüyüş bandında yürüyüş
50 mekik
50 ağırlık kaldırma
1 saat hoca eşliğinde spor
Su: içiyorum ve 3 litreyi geçer (su içmede sıkıntım yok çok şükür)
Dip Not: Arkadaşlar menüm belki az gelicektir gözünüze ama bu sabah tartıldım ve malesef henüz - ye inmemişim, cuma günü mutsuz olmamak için böyle katı davranacağım, haftasonu coztmanın dibine vurmuştumkimse farketmedi, menümü bile paylaşamadım, rezilim ben :26: amaaa durmak yok, yola devam
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?