Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah ki menüne bayıldım, nasıl doyurucu olmuştur varyaa

sporlar on numara da... ama boyle sıkı diyetler yapinca cozutmalar da artiyor diye dusunuyorum ben.

Yok artmıyor çok şükür, sıkı diyet sadece telafi sürecinde oluyor canım, mesela dün ve bu gün sıkı oldu..Çalışmaya başlamam da buna etken ayrıca..İşyerinde menülerimiz sınırlı, çocuk menüsü şeklinde oluyor.. onun içinde hele bu gün böyle gelişti..Sadece istediğim bu hafta cozutmadan bitsin ve diğer haftaya daha sağlıklı ve normal menüyle devam edeyim

ben hep kobay oluyorum zaten canım :) alıştım artık... ama salça olmaz bence, tuz olmamalı su tutar yoksa...

bulgur lapası diyeti... http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-183319.html canım ben google dan da araştırdım oldukça onların linkini tek tek bulmam zor olur ama sen de araştır istersen... bir de şu mantıktan yola çıktım pirinç lapası ile kilo veriyorlar, pirinç yerine bulgur kullansam daha iyi diyerek yola çıktım ben canım...

süppersin tatlım ama sen ne yaptın böyle spor salonuna mı yazıldın benden habersiz ((( maşallah maşallah bu nasıl bir spordurrrrr :)

kızlaaar ben kaçtım eşimle ilgileneyim azıcık, yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakınızzzz, iyi geceler

Merhabaaa. Yemeğimi yedim menünü paylaşmaya geldim
Sabah 10 gibi
2 dilim tam tahıllı ekmek
Bir haşlanmış yumurta
1 zeytin
1 fincan şekersiz çay
Maydanoz
Ara 12 gibi
bir elma bir portakal
Bir bardak süt
3.5 gibi öğlen
Bir kase yoğurt
İçinede ekmek kızarttım ekledim 1 dilim tam tahıllı ekmekten
Akşam 7 gibi
Bir kase çorba
3 yemek kaşığı taze fasülye
Salata
Su 2.5 litre
Spor pilates leslie ile 2 mile
Akşam geç oldu bu akşam misafirliğe gittiğimiz için malesef. Birde kalçamı ölçüp bunalıma girdim ya tam tamına 98 cm çıktı ya

Son düzenleme:
hayırlı akşamlar kızlar..

dünün cezası olan menümü yazayım

sabah:1 bardak ayran

öğle:1 kase yoğurt

akşam:3 y.k yulaf ezmesi,3 kaşık yoğurt

spor:100 mekik,yarım saat aerobik egzersizleri
su:1.5 litre

.

canım menün gayet güzel .basenlerinde incelicek canım kafanı takma...

.

canım menün gayet güzel .basenlerinde incelicek canım kafanı takma...

.

teşekkür ederim canım. ya o 98 i görünce bir an moralim çok bozuldu şimdi spor yapıyorum ama okula gidince vakit bulabilir miyim bilmiyorum yürüyüşe gitsem bu basenler erir mi acaba

Gamze eğer çok aç kalmadıysan bence menü güzel. Hele spor harika.

Bana çok fazla az geldi menün ..

Bugünkü menümü yazayım ..

Sabah :

- 1 dilim kepekli ekmek
- 4 zeytin
- 50 gram kadar lor
- 1 domates

Ara :

- 1 kivi
- 1 bardak süt

Akşam :

- Salata
- 1 dilim kepekli ekmek

Sabah geç kalktığım için sabah öğle bir oldu.

2.5 litre kadar su, 3 fincan da biberiyeli yeşil çay içtim.
Bugün yarın su içmeyeceğim su tutmayayım diye.

Oldukça az olmuş. üstelik hoca eşliğinde sporda yapmışsın. İradene hayranım.

Gayet güzel canım. Leslie ye ve pilatese devam et 98 düşecek umarım bunalıma girme :)

Sporların çok güzel. Yediklerin de öyle.Özellikle akşam yemeğini beğendim. 2çatal tiramisuya kızamam :44:

canim ne yaptın sen yaa cok cok az bu yediklerin bi kere metobolizman hareket etmekte zorlanmistir. hem ceza olarak yemekten kismak yerine spora daha fazla yonelmelisin yada sevdigin seylerden birazcik kesmelisin

Son düzenleme:

Sevdacım ceza ağır olmuş. Acı birazcık kendine

Çok beğendim menünü özellikle öğle yemeğini . Ne zaman forumda birini kısır yemiş olarak görsem canım feci halde kısır istiyor . Luci sayende yarın ki menüm belli oldu Bugün kırmızı et yemeyi ihmal etmeyen sadece sensin sanırım

Kizlarr Merhaba

Bugunku menum

Sabah

Ac karnina 9lu cay
1dilim ekmek
1 dilim peynir
1 cay kasigi kahvalti sosu

Oglen
2yk pilav
2yk taze fasulye
salata

Ara Ogun
3 minik galeta kepwkli

Ara Ogun
1 mandalina

Aksam
karnim ac degildi 4yk icine 3 galeta kirdim yedim

Aksamdan sonra 1 sicak cikolata

Spor : yok
Su:1.5 lt yatana kadar 2 ye tamamlicam

Beni yanlis anlamayin ama lutfen ceza olarak kendinize ac kalacak sekilde menuler yapmayin bizim icin herseyden onemlisi saglik sagligini bozulunca kilo vermenin ne anlamı varki

Diyelim ki sagliksiz kilo verdiniz sagliginiz icin ilac kullanacaksiniz ve yine kilo alacaksiniz e ne anlami kaldi. 1 hafta hic kilo vermeyelim ne olmus yani yeterki bize bisey olmasin. bunlr benim dusuncelerim ve burda hepinize deger verdigim icin soylemek zorunda hissettim kendimi

Her zamab dedigim gibi hepimize saglikli kilo vermelerrr

süppersin tatlım ama sen ne yaptın böyle spor salonuna mı yazıldın benden habersiz ((( maşallah maşallah bu nasıl bir spordurrrrr :)

Tatlım ben daha 15 tatilden 1 hafta önce yazılmıştım yaaa, o zamanlar demiştim..sonra tatil olunca gitmedim evde devam ettim..Spor hocamız da bizim velimiz..Pazartesi beni yakaldı neden gelmiyorsun? illa gel..darılırım bak dedi..bende onu kırmadım hem hemde sporun dibine vurayım dedim

eeee akılsız kafanın cezasını ayaklar çekermiş iyi böyleee

Menüm
Kahvaltı 1 dilim kepekli ekmek , yarım dilim kaşar peynir, 1 haşlanmış yumurta, yeşillik , şekersiz çay
Öğle 3 yk bulgur pilavı 3 yk yoğurt
Ara 1 avuç fındık 2 kare bitter çikolata
Akşam 1 kase mercimek çorba, 1 karnıyarık, 2 yk yoğurt

Spor açık havada yürüyüş 1 saat
Su 2 lt

Beğendim canım . Hafif güzel olmuş. Tuzu fazla tüketiyorsan su tutmamak için tuzu da azaltabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…