- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #105.001
Günaydın kızlar dün fırsatım olmadı yarın beni bildirîm yapmadı olarak yazarmısınız ben geçmişi okuyayım bi önce
günaydınlarrrrrrrrrr...
çok haklısın canım .hiç açıkmadım ama ,açlık hissetmedim yani
menünü beğendim tatlım.söylediklerinde sana katılıyorum..sağlıklı bir şekilde vermemiz gerekli çok haklısın ...dünkü menüm gerçekten çok fazla azdı menü bile denmez belki .hergün bu şekilde yapmam zaten 1 günlük bir cezaydı ve çektim.dediğim gibi de salı günü okadar çok yemişimki hiç açlık bile hissetmedim.ve bu gün normal bir şekilde yeme tarzıma geri dönücem ve cozutmaları da bırakıcam artık.yaptığım en büyük yanlış zaten o cozutmalar oluyor.
.
Gunaydin gunaydin
Kac gundur gormek istedigim sayiyi gordum tartida :) Gerci Pazartesi cok yaklasmistim da sonra tarti hoop yine yukari oynamisti. Yarina da bir 200-300 gram versem ne guzel olur :) (surpriz olsun yarin soylerim.)(ayrica umarim tarti yine yukari oynamaz.) (ya ben sabredip haftada bir tartilsam guzel olacak da meraktan cildiririm sanirim)
Bu arada tuz odemi icin soyle bisi okudum, uc gun tuz aliminizi gunluk maximumun altina indirirseniz (ya da uc gun tuzsuz yerseniz diyelim, cunku yedigimiz her seyde tuz var, oturup hesaplamak mumkun degil) ve bol su icerseniz tuz odemi gidermis.
Bu Leslie yaparken cok sıkıldığımı farkettim. Videonun yanina bi dizi acip o arada yapiyordum ama bu ara pek dizileri de severek izlemiyorum. Yine evde yapilan yuruyus dans gibi bir sey bulmaliyim. Aslinda step tahtam da var. guzel bir step videosu bakinayim o zaman.
Herkese mutlu mutlu musmutlu bir gun diliyorum. Insallah tartilar yuzunuzu guldurmustur.
Kizlar herkese hayirli sabahlar dün girecek tim sınavlara çalıştım çok yoğun bir şekilde çalışmam lazım haftaya but var dün msj sayım sıfır beni mazur görecek misin Toplight
günaydınlarrrrrrrrrr...
canım benim bunu farketmen ne güzel. Senin sağlığın bpzulsun istemem umarım cezan ile rahatlamışındır.
Canımmmm senin adına cok sevindim ben tarrtılmadım bugün ama inşallah 62 leri görürüm
hayırlı sabahlarr
günaydınnnn
ben de haftaya 92'leri gorsem?ondan sonraki hafta da 1 kg versem subat hedefime ulasmis olurdum Allah'in izniyle. 1 Mart'ta en fazla 91.9 olmak istiyorum. mart boyunca da 5 kg vermek istiyorum. hayirlisi bakalim
yürüyüşe de gidebilirsin yada kendine 10 dakika ayır yatmadan veya kalkınca şu bilindik basen hareketlerinden yap.
günaydın kızlaaar ben de bugün tartıya çıkmamak için kendimi zor tutuyorum yarına sürpriz olsun diyee ama inanılmaz hafif hissediyorum bulgur lapası kısırı işe yarayacak umarım...herkese keyifli, sağlıklı güzzel bir gün dilerim :)
günaydın canımm bulgur lapasını nasıl yaptın
canım 1 çay bardağından az ince bulgurun üzerine kaynar suyu koy, kısır yapar gibi, bulgur şişince içine bol maydanoz, marul, domates, salatalık, nane, bol acı pul biber ve limon koydum ben bir de taze soğan(akşamları)... tuz,yağ,salça yok... kısır gibi karıştırıp yedim sabah akşam...öğle menümü sebze ve et yemeği yiyerek geçiştirdim.. ama şişim inmiş resmen rahatım bugün
çok sağul canım. bende şiş hissediyorum kendmi bugün fazla su içmeyi düşünmüyorum yarın tartı günü malum
Selam herkese
Yine ilk uğrak mekanım olan kk ve ilk girdiğim topik 5. takım...
Sizlere bugün ne kadar mutlu olduğumu söylemek istiyorum tam 1 ay oldu bu gruba katılalı ve sizin de desteğinizle 1 ayda 3,5kg vermiş bulunmaktayım
Bugün normalde tartılmayacaktım ama iş için giyinirken merakımdan tartıya çıktım ve 77,9u gördümmmmmm
Bu bir ayda aslında mehter gibi iki ileri bir geri gittim (bknz: hafta içi-hafta sonu farkı:26:) ona rağmen 3,5 kg.yu geride bırakmış olmak büyük başarı bence... Aynı tempoda gittiğim varsayılırsa, Mayıs ayına kadar 10-12kg verebilir ve 65-66yı görebilirim diye umut ediyorum
Zaten yaza doğru hem daha çok su içiyor hem de daha aktif oluyorum, akşamları yürüyüşe falan giderim. Ağustos-Eylül gibi de mezun olabilirim diye düşünüyorum, kısacası en az 6 ay daha sizinleyim
Bugün böyle duygu ve düşüncelerimi paylaşmak istedim, sıra geldi dünkü menümü paylaşmaya...
Sabah - 07:45
- 1 kase yoğurtlu müsli (tarifini aşağıya yazarım)
Ara - 11:00
- Yarım pkt süt - yaklaşık 1 çay bardağı(100ml)
Öğle - 12:20
- 5 yk kıymalı kapuska
- 2 dl çavdar ekmeği
- 3 yk yoğurt
Ara - 15:40
- 3 gün kurusu kayısı
- 1 fincan yeşil çay
Akşam - 19:00
- 2 dl çavdar ekmeği
- 2-3 yk kadar lor peyniri
- 1 yk salça ve az yağla yaptığım sos
Su - 1,5 lt
Spor - Yok
*Yoğurtlu müsli
- 3-4 tatlı kaşığı süzme yoğurt (bimden almıştm krema gibi kıvamı)
- 2 kuru kayısı
- 2 ceviz
- 2 t.k yulaf ezmesi+1 t.k ruşeym (buğday özü yani)
Aslında akşam kısır yapacaktım ama eve gidince çok yorgun olduğumu hissedip uzandım biraz dinleneyim dedim - sonrasında da acıktığımı hissedip kasenin dibinde kalan 1 yk kadar salçayı az yağla pişirip yanına da kalan lor peynirini yedim
Suyu da az içtim farkındayım damacanın pompası çalışmadı sinir etti kaç kez uğraştım çıkartmakta eziyete dönüştü epey efor sarf ettim diyebilirimmecbur yenisini alacağım da boşa para vermiş oldum yaaa Bir de yorgun olunca erken yattım 9:30 gibi...
Kızlar Merhaba. Nasılsınız. Okuldan actim. Mobil giriyorum :) bunu neden dusunemedim ki :))) pırasa önerine okee lucimmmmm :)
*Yoğurtlu müsli
- 3-4 tatlı kaşığı süzme yoğurt (bimden almıştm krema gibi kıvamı)
- 2 kuru kayısı
- 2 ceviz
- 2 t.k yulaf ezmesi+1 t.k ruşeym (buğday özü yani)
Canım mazeret beyan ettikten sonra hiç sorun değil mesela dün benimde hiç mesajım olmadıKizlar herkese hayirli sabahlar dün girecek tim sınavlara çalıştım çok yoğun bir şekilde çalışmam lazım haftaya but var dün msj sayım sıfır beni mazur görecek misin Toplight
tamamdir, ben hatirlatirim gerekirse.
Kızlar şu an bizim bakan konuşuyor bende sıkıntıdan size yazıyorumgünaydın toplightcım, tamamdır ama hayırdır neden bildirim yapmıyorsun? şehir değişikliği şişlik mi yaptı, ne durumdasın?
Canım tartı yok yanımda o yüzden bildirim yapamıyorum yanıma tartıyı almadım 3 gün için bu arada dün akşam 1 profiterol yedim sonra çok pişman oldum ama iş işten geçmişti ama yaklaşık 3 saatten fazla yürüdüm öğlen yemek yemedim akşamda ızgara köfte ve salata yemiştim
günaydın sevdacımmm :) dün çok az beslenmişsin bugün
Canım kilo benim için çok önemli belim ve dizlerim ağrıyor vucudum hiç alışık değil.sütümde artık besleyici değil hastalıklardan korusun diye veriyorum.az yemesem zayıflayamam ki.kshvesizliği deneyrbilirim tatlim süt yoğurt miğdeme dokunuyor malesefAh ah bir ben başlayamadım gitti
Ben menünü abartı bulmadım canım sadece sabahı kahveyle geçiştirmen bence olmamş o kadar... mesela hem yumurtalı ıspanaktan hem kıymalı kapuskadan almışsın ya bunu et+sebze düşünürsek 2şer yk'dan toplam 4 yk etli sebze yemişsin gibi olmuş o kadar-bence çeşitlilik iyidirafiyet olsun - ben senin en kısa sürede kendi düzenine geri döneceğine inanıyorum
sağol canım bir ara uygun vakit bulabilirsem uzun uzun yazarım mesajla
aslında metabolizmayı şaşrtmak için biraz ara da yapmayı deneyebilirsin tabii sende nasıl etki eder o kadarını bilmiyorum da - kilo fazlayken çabuk zayıflanıyor diye birşey yok bence - hepimizin metabolizması farklı çalışıyor kendi metabolizmamızın nasıl çalıştığını çözmek için farklı yöntemler çözebiliriz ama bunun şok diyetten ziyade beslenme şeklimizde ufak değişikliklerle anlaşılabileceğini düşünüyorum
kilo vermem durmuş demişsin aslında kola ve kahveyi bir süreliğine hayatından çıkarsan vücudunda su tutulmasını engellemiş olursunbir de menünü hem az buldum hem de yeterince besleyici bulmadım sen emziren bir insansın daha çok süt, yoğurt, meyve-sebze yemen lazım ki bebeğini de sağlıkla besleyebilesin
Sporunu beğendim
işte ben de kalıplara bağlı kalamadığımdan kendimize uyarlayarak yapılabileceğine inanıyorum bence sen de en güzelini yapıyorsun sonuçta vücudunu en iyi sen tanıyorsun
emzirme dönemindekilerin bence ağır diyetler yapması doğru değil bebeğini düşün boşver detoksu şimdi - sen sağlıklı beslenmene meyve sebzeyi eklersen zaten detoks yapmış olursun
Menünü çok beğendim her besin öğesinden var ve hem sağlıklı hem dengeli - afiyet olsunsporuna hayranım zaten
Ben menünü güzel buldum sadece öğlen az olmuş gibi geldi yani öğleyi ara olarak yapıp öğlen öğün de yapabilirmişsin - spor ve su da bence yerinde
Evladının iyi olmasına sevindim çok şükür buraları merak etme hayırlısıyla git gel inşallah biz luci ile listeyi hallederiz Allahın izniyle
Acıkmıyorsan sorun yok - ayrıca güzel yorumlar almana sevindimbu sana moral ve motivasyon olarak yansımıştır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?