- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #105.161
Öyle tabi ki, umarım gerçekten merhametli bir insan olur da gözün arkada kalmaz.
Annem zamanında kardeşimi bırakırken bakıcıya o kadar zorlanmıştı ki ama şimdi annem emekli, mutlaka haftada en az bir kere bakıcı ile görüşürler annem de kardeşim de çok sever.
rica ederimbirimiz hepimiz hepimiz birimiz için
iş bulmana çok sevindim hayırlı uğurlu olsun
maaşın az da olsa sorun olmaz yaa kendine göre bir çevre edinirsin ileride kendi iş yerini de açarsın belki...
tabiki de canım gitmek yok biyere .kız benim en sonki hamilelik deneyimim 15 yıl önceydi unuttum valla .
çok romantikmiş eşin tebrik ederim valla.
senin paylaşımlarını beğeniyorum canım...devamını bekliyorum....
sanada iyi akşamlar tatlım...
.
yok olur mu öyle şeyyy gider miyim hiççççç? Ben hepinizi çok seviyorum kolay kolay ayrılamam sanırımama ideal kiloma kavuşmak istediğimden kendimce hedef koydum o yüzden yani yoksa Allah bir keder vermedikçe anca beraber kanca beraber
ben de kendimden birşeyler bulduğumdan paylaşma ihtiyacı hissettim çünkü hislerimiz aynı biliyorum - menü yorumun için de teşekkürler
ben yoğurdu tam yağlı alıyorum bim var yolumun üstünde oradan alıyorum o yüzden yağ oranını takmıyorum çünkü en fazla 20-30 kcal fark eder zaten 1 kase yiyorum günde o kadarını da hesaba katmıyorum
öyle valla - napalım biz de böyleyiz
bence de tezin için de yap en iyisiben de hedef koyarken illa ulaşmalıyım yoksa şu şu olur demiyorum sadece maksadım o hedefe ulaşmak için motive olmak
benm de aynen bahanem çikolata
doyduysan problem yok - bu arada fırsat buldukça paylaşımlara devam ederim
ay ne mutlu oldum senin adınaaaaben de obezmişim 70e inince fazla kilolu 60ın altına inince de normal sınırlarda olacağım inşallah - bunları aylar öncesinden hesaplamıştım da:26:
ben de teşekkür ederim güzel yorumun için
inşallah göreceğiz lucimmmmm
ben bunu bi araştırayım
biraz oturup dinlen su iç ben tuz tüketmediğimden ayranı da tuzsuz içiyorum ama o da dengeliyor
anladım canım ama yine de diyetisyen menüsüne benzetip azaltılmış olarak menü planlaması yaparsan daha sağlıklı olur bence
bak 2 yazı buldum onları da paylaşayım senle
http://www.doktorsitesi.com/makale/calisan-ve-emziren-kadinlarin-beslenmesi
http://www.doktorsitesi.com/makale/emziren-anneler-diyet-yapabilir-mi-
maşallah onaaaa
aynen ben de... hemen duygu sömürüsü
menülerin güzel tabii bana göre az da senin düzenine göre değerlendiriyorum meyve diyetin az olmuş ama...
bu kalpli yumurta pek romantikkkeşini tebrik ediyorum
Menüm
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta yumurta 1 dilim kepekli ekmek yeşillik şekersiz çay
Öğlen 4 köfte 3 kaşık yoğurt 1kase haşlanmış karnabahar
Akşam Erişteli Yeşil mercimek çorbası
Ara Çayın yanında 1 bitter karesi.
Su 2.5 lt Spor 30 dk yürüyüş
Bugünkü menümü yazayım kızlar
Sabah :
- Sosisli Yumurta
- 1 dilim beyaz peynir
- 4 zeytin
- 2 dilim ekmek
Öğle :
- 1 elma
- 2 minik kurabiye
Akşam :
- 3 kaşık makarna
-1 kase yoğurt
Suyumu içiyorum, 1 bardak biberiye yeşil çay karışımı içtim. 1 tane daha içerim.
hayırlı olsun canımmm boşver maaş az olsun ilk başlarda tecrübe de gerekli insana eğer çok maddi probleminiz yoksa
lily cim yeşil mercimek çorbası uygun olmalı diye biliyorum pirinçli çorbalar ve unlu çorbalar yasak diye biliyorum ama:26::26::26:
Menün, ok güzel canım tartıya çıktınmı
kızlaar, günaydınlarrrr :))) herkese keyifli, sağlıklı,huzurlu, musmutlu bir gün dilerim...Hayırlı cumalar olsun hepimiz için... 6 da uyandım bu sabah ve tartılmak için wc ye gitmeyi bekliyorum, beklerken de vakit geçireyim diye geldim buraya dün yazılanları okuyorum....
durumdacım yazdıklarını alıntılamadan cevaplayayım canııım,
sıkma canını ineceksin yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin işin stres yapma artık kendine...
kurallar koymak güzel olabilir sabahları su içmeyen ya da unutan arkadaşlarımıza belki su alışkanlığı kazandırabiliriz...ya da daha farklı alışkanlıklar edinebiliriz kurallar sayesinde
bundan sonra uygulamayı planladığın menüyü yazmışsın ama tek tip beslenme bence...sabahları haşlanmış yumurtanı mutlaka ye tok tutar, öğlen salata demişsin yoğurt ayran mutlaka ekle, akşamki ızgaranın yanına da mutlaka yoğurt ve salata ekle... kalorisi ne ki yoğurt ve salatanın fakat bağırsaklarının çalışması için gerekli yiyecekler bunlar canım....
eveet kader anikilom 94.6 cok sukur elhamdulillah giden 96.9-94.6 = 2.3 kg. yuzdeye vurunca %2,37.
durumda (63,9)
toplight (72,8) (bildirimde bulunmadi)
luci221177 (80)
Lily86 (78,60)
Gamze_M (67,4)
dagyolu (65,5)
Ebru_kzl (9,80)
Elis23 (73,00) yaristan ayrildi (mi yazalim?)
Vazgecmekyok (96,9/94,6/2,3/%2,37)
zynpkc (63,2 )
Hnd (69,00)
Sevda_M(74,70)
5.TAKIM ORTALAMASI : %
Tebrik ederim canım, ne güzel kilo vermişsin
sagol canim :) senin de spor odemidir dedigin gibi. bol su ic bugun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?