Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Amin allah iyilerle karşılaştırsın

Benim odun hayatta yapmaz böyle şeyler hediyemide bana seçtiriyor

Menüm

Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta yumurta 1 dilim kepekli ekmek yeşillik şekersiz çay
Öğlen 4 köfte 3 kaşık yoğurt 1kase haşlanmış karnabahar
Akşam Erişteli Yeşil mercimek çorbası
Ara Çayın yanında 1 bitter karesi.

Su 2.5 lt Spor 30 dk yürüyüş

Yapamadımki meyve diyeti hiç sewdiğim kış meyvesimyok markette:)

Yeni kararlarım kızlar hergün 50 dk spor bakıcı gelşrse 30 dk yürüyüş
Her sabah 2 bardak su
Kahvaltı bir yumurta
Heröğlen bir salata
Akşam sebze yada ızgara
Acıktığımda yoğurt asla tatlı yok tuz yok hamurişi abur cubur yok hedefim 2 hafta sonra 60.
Bu aradankahve yerine yeşil çay ve form çay.eklemek istediğiniz bişiy varmı

Menün, ok güzel canım tartıya çıktınmı

Canım menü güzel. Ben yumurtanın görüntüsünü çok beğendim . Afiyet olsun :)

Teşekkür ederim kaptankuş ancak vakit buldumda herkes uyudu :) şimdide bakıcı arıyorum

kızlaar, günaydınlarrrr :))) herkese keyifli, sağlıklı,huzurlu, musmutlu bir gün dilerim...Hayırlı cumalar olsun hepimiz için... 6 da uyandım bu sabah ve tartılmak için wc ye gitmeyi bekliyorum, beklerken de vakit geçireyim diye geldim buraya dün yazılanları okuyorum....

durumdacım yazdıklarını alıntılamadan cevaplayayım canııım,

sıkma canını ineceksin yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin işin stres yapma artık kendine...
kurallar koymak güzel olabilir sabahları su içmeyen ya da unutan arkadaşlarımıza belki su alışkanlığı kazandırabiliriz...ya da daha farklı alışkanlıklar edinebiliriz kurallar sayesinde

bundan sonra uygulamayı planladığın menüyü yazmışsın ama tek tip beslenme bence...sabahları haşlanmış yumurtanı mutlaka ye tok tutar, öğlen salata demişsin yoğurt ayran mutlaka ekle, akşamki ızgaranın yanına da mutlaka yoğurt ve salata ekle... kalorisi ne ki yoğurt ve salatanın fakat bağırsaklarının çalışması için gerekli yiyecekler bunlar canım....

gunaydin luci! ay ne guzel erken yatip erken kalkabiliyorsun. bizim ust kattakiler dun parti yaptilar gumbur gumbur... 12'de yatip kendimi uyumaya zorladim. yeni kalkabildim.

eveet kader ani kilom 94.6 cok sukur elhamdulillah giden 96.9-94.6 = 2.3 kg. yuzdeye vurunca %2,37.

durumda (63,9)
toplight (72,8) (bildirimde bulunmadi)
luci221177 (80)
Lily86 (78,60)
Gamze_M (67,4)
dagyolu (65,5)
Ebru_kzl (9,80)
Elis23 (73,00) yaristan ayrildi (mi yazalim?)
Vazgecmekyok (96,9/94,6/2,3/%2,37)
zynpkc (63,2 )
Hnd (69,00)
Sevda_M(74,70)

5.TAKIM ORTALAMASI : %

luciii ve lily tabloda eksik varsa duzeltir misiniz? chatlax yarismaya yarismaci olarak mi katilmisti? baska yeni katilan var miydi?

Günaydın kızlarrr bu gün tartımdan çok memnun kalmadım ama bu kadar azda kabul etmiyorum dün 3 saat yürümeme bağlıyorum, her yerim şu an balon gibi şiş..Neyse bu günde böyle olsun..

Geçen hafta: 67.4
Bu hafta: 67.2

Yüzde hesaplamayı çok bilmiyorum, sevda biliyor ama oda şu an büyük ihtimalle uyuyor..Lucim hesaplarsan çok sevinirim, çok öperim

.

Tebrik ederim canım, ne güzel kilo vermişsin

Kardio egzersizden sonraki odem hk.

Eger yeni bir spora baslamissaniz ya da her zaman yaptiginizdan daha uzun bir egzersiz yaptiysaniz, bunyeniz kucuk bir soka ugruyor. ve bu sok yuzunden kriz modunda oldugumuzu, o yuzden elimizdeki suyu sonra lazim olursa diye depolamak gerektigini dusunuyor. o yuzden bir sislik olusuyor. zamanla vucut ne kadar su tutmasi gerektigini ogreneceginden spordan sonraki sislik gidecektir. odemi atmak icin de bol su icmek gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…